-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
Van egy 64GB-os iPad Pro (10.5-inch) Wi-Fi gépem. Honnan vegyek hozzá Magyarországon kompatibilis pen-t, vagy pencil-t?
Köszi
-
Hooper
őstag
válasz
Hooper
üzenetére
Sziasztok,
vagy egy AIR 1esem ami javítás során elromlott.. valami alaplaphibára hivatkozott a szervíz, ami miatt az éritésérézeklés elszállt (a töltés vezérlő nem működött).
A kérdésem az lenne hogy tapi nélkül vágodeszkám kívül van bármi ötlet amire esetleg még lehet használni..mint monitor akár?
vagy így kuka?Alkatrészként talán eladható. szerintetek mennyit érne? karcmentes 64es, sima wifi.
-
pinnacle
nagyúr
Összes fényképet, hogy tudom egyszerre letölteni? Úgy emlékeztem, hogy az iCloud-Fotóknál Ctrl+A vagy Shift-tel ki tudom jelölni mindent, de most nem megy. Csak Ctrl-el egyesével.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Az iPad-t csatlakoztatnám a pc-hez, de ilyen hibaüzenetbe botlok:

Oprendszer win7 64bit új telepítés, iTunes legfrisebb.....
iPad Air2 az alany.
iPhone 6s-l tökéletesen mükszikaz iTunes!Nem szívesen állítanám vissza az iPad-et.....
Mi a teendő?
Köszönöm előre is!
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen, amit adtak hozza gyárilag.
-
-
loncsika
tag
Sziasztok,
Újabb kérdésem lenne...nektek melegszik az iPad air2 töltoje töltés közben? Meg előfordult már, hogy nem töltött, aztán szétszedtem és össze raktam, akkor működött. Mármint úgy szedtem szét, ahogy lehet, kézzel, hogy más szabvány legyen.
Koszi a választ. -
pescara
aktív tag
Ok koszi, nekem is 4 ora fullig.
-
pescara
aktív tag
Nektek mennyi ido alatt toltodik fel teljesen az ipad? Nekem a 2017 es kb 4 ora alatt . Kicsit soknak tunik ez, igaz nagyon sokat kibir utana egy toltessel.
-
Winne
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
A régi is ingyenes volt, csak 5 perc után bedobta, hogy vedd meg, ha akarod tovább nézni.

@(#19276) pescara: na fél órát már lehet nem ér a dolog, de köszi az infót. Nem a pénz volt a fontosabb, hanem hogy ezt megvettem, kvázi támogattam, erre eltűnt?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Köszi! Igen, arra írtam, hogy nekem BSTAND5B kell. Ezzel van tapasztalat? Illetve közben kiderült, hogy sötétkék lenne a legjobb az illetőnek. Ilyen tokról tudtok? DTTO jó lenne, de csak USA-ból találtam. Majdnem annyi a szállítási költség, mint az ára.
Köszi pescara! Könnyű, vékony, tartós a legjobb. Ezt nehéz összehozni.

Most látom a DTTO-t ingyen adják, mennyiségtől függetlenül. Így biztos megér egy próbát.

-
pescara
aktív tag
Telefonalj az apple magyar segelyszamra. En tegnap inteztem egy dupla szamlazast, szo nelkul visszakuldik a penzt a szamladra. De szanj ra legalabb egy fel orat, mert eleg maceras, kapcsolgatnak ossze vissza. Es legyen nalad a gep, mert azt is azonositaniuk kell. Ugyhogy nem 2 perces telefon, ugy keszulj!
-
pescara
aktív tag
Nekem nem tort el, igaz nem dobaltam meg😂😂 Viszont tokeletesen vedi mindenhol es nagyon vekony.
-
Winne
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Azt láttam, de azt zenére írta, meg más a program, gondolom az előző vásárlásom nem jó rá. Ilyenkor mi a teendő? Simán buktam azt a pénzt?
@(#19270) Csabee.: milyen pro tokod van és mennyiért árulod?
-
pinnacle
nagyúr
iPad 2017-re van jó minőségű "Smart Case" szerű tok? Látom gyári nincsen, mondjuk amúgy is olcsóbbat szeretnék venni. Valami ilyen lenne jó, csak szívesebben vennék bevált terméket.
-
Winne
nagyúr
Urak szeptemberben megvásároltam az AcePlayer nevezetű videolejátszót, amit itt is többen használtatok, de most azt írta, x perc után, hogy vegyem meg, ha nézni akarom, újra akartam telepíteni, hogy lehet ez a baja, de már nincs is ilyen alkalmazás, csak helyette egy Good Player, ami lett belőle gondolom. Ezzel találkoztatok már? Mi a teendő ilyenkor?
-
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor maradok. 🙂
-
moleculez
veterán
Billentyűzethez hogy tudok kurzort hozzáadni? Vagy van olyan keyboard amivel lehet? Erről szoktam rövidebb kód részleteket írni, és nem túl kényelmes az alap kétujjas megoldás, lassú.
-
-
loncsika
tag
Sziasztok. Szerintetek az air2 meddig lesz még jó kb.? Eladjam meg most (fel év garival hivatalos forgalmazótól) és vegyek új ipad2017-est, vagy tartsam meg inkább? Koszi a válaszokat.
-
pescara
aktív tag
32 euro ugyanarra, amit aprilisban megvettem. Nem vasarolok ritkan, mashol az olcso appokkal nem is volt soha problema, csak ezzel az igo navigacioval . Mondtak is, hogy masok is jartak mar igy. Utoljara is szo nelkul visszakuldtek a penzt. Szerdan intezem, meg is van mar mindket fizetesi igazolas az oldalamon. Ja es boldog karacsonyt mindenkinek!
-
pescara
aktív tag
En mar masodszor, az igo navigacioval. Hiaba vettem meg tavasszal, es hasznaltam az iphonomon, amikor letoltottem az ipadra, ujra levonta a penzt. Telefonaltam, kb egy orat ra kell szanni....vegul visszakuldtek a penzt a szamlamra. Most ipadot csereltem es ugyanugy jartam. Kezdhetem elolrol megint a telefonalgatast😡😡😡
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Ti jartatok mar ugy, hogy 2x levontak a szamlatokrol a penzt egy megvasarolt applikacioert?
-
Süvi
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én kézírásra használom, de én nem vettem még észre ilyet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Firestormhun
üzenetére
Az azért sok mindenre elég tud lenni, főleg a felvázolt igényekre.
-
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Van vagy 10GB .dng file, amit szeretnék a padra mozgatni, hogy aztán Affinity Photo-ban kidolgozzam őket. Jelenleg G-Driveon (és ezáltal PC-n is) vannak. Mi lenne erre a legjobb megoldás? -
apple87
senior tag
Sziasztok
iPad pro 10,5 bol elég a 64 gb os verzió?
Képet, appok, PDF, és meg nem tudom de lehet rajzolni is fogok rajta 3d grafikát. -
Nektek a Notability-ben nem nagyobb a Pencil input lag-je idei iPad Pro-n, mint a gyári Notes appban? Nekem mintha kicsit nagyobb lenne. Sőt, az MS OneNote-ban még nagyobb.
Írtam nekik, csatoltam 2 slo-mo vidit a jelenségről, ha nem ismerik el a különbséget, lehet kérek refund-ot, bár 10 dolcsi nem a világ vége, és egyébként hasznos az app. -
Whynot?
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha billentyűzet helyett szeretnél kézírásos bevitelt, akkor egész jó a Myscript Stylus. van magyar nyelv is benne. Én gyorsabban használom mint a billentyűzetet.
Ha valaki tudna egy olyan naptár/agenda appot, amiben a napokhoz kézírással lehet jegyzetet (nem eseményt vagy feladatot) felvinni, ugyanúgy mint egy valódi határidőnapló lapjaira, az ossza már meg a tudást pls!

-
Ragnar95
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Legutóbb több, mint 1 éve volt leárazva $7-ra.
-
trigorin
aktív tag
Sziasztok! Notes Plus-ról van tapasztalat errefelé?

-
Csabee.
nagyúr
Végszóra meghozták nekem is az ipad pro 10,5 modellt egy pencillel. Nagyon jó! Bestbuy appok pencilhez?
-
Süvi
őstag
Igen, nagyon jó.
Épp ma beszélgettünk egy remek alkalmazásról (ilyet egyébként nem találtam még Androidra). Teljes mapparendszereket lehet szinkronizálni és offline tárolni, úgy mint a PC-n a Google Drive és társai. -
Ragnar95
félisten
Ezekre bőven jó az iPad.
Így van, kelleni fog számítógép a fájlok másolásához, de wifin is megoldható a dolog, nem kell kábellel gépre kötni az iPadet. Kelleni fog 3rd party videólejátszó app (pl VLC vagy nPlayer), de utána minden gond nélkül menni fog bármilyen formátum lejátszása. -
Pá
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
köszönöm szépen
Nem használná semmi speciális dolgora, standard "női felhasználás"
, ami 95%-ban netezés + képek/videok/zenék lejátszása.szerk: ha jól értem USB-n keresztül nem igazán lehet fileokat átmásolgatni. De wifin megosztva átmegy?
Sajnos nincs a családban semmilyen apple termék, így nincs tapasztalatom. Abban sem vagyok biztos, hogy ha átmásolok egy sima mp3 vagy avi/mkv file-t, akkor azt simán lejátsza-e az iPad? Esetleg konvertálgatni kell. -
Ragnar95
félisten
Tablet piacon egyértelmű még mindig az iPad előnye, az Android sajnos erősen elhanyagolta a tablet piacot, így én a helyedben nem is nagyon gondolkoznék ezen kérdésen. Topikban keresgélve láthatod, hogy elég sok Android telefon tulaj van itt, aki tablet fronton iPadet választott, mert tényleg jobb a droidos taboknál.
Ami nagyon más, mint Androidon az elsősorban a fájlkezelés. Az iPadre ne egy teljes értékű számítógépként tekints semmiképp, ez tartalomfogyasztásra való elsősorban. Pendrive-ot nem tudsz csak úgy OTG-ként rákötni az iPadre, vannak speciális pendrive-ok, amik a saját alkalmazásukkal iOS-en is használhatóak, de ezek jóval drágábbak egy mezei pendrive-nál. Cserébe iTunes-on keresztül vagy akár wifin is gond nélkül tudsz filmeket, fájlokat másolni az iPadre.
Ha leírod, mire használná anyukád az iPadet, könnyebben tudunk segíteni, hogy az adott felhasználási területen van-e bármi, ami problémás lenne iPaden. -
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak vennék tabletet karácsonyra. Én androidost vennék, Ő iPad-et szeretne. Hajlok arra, hogy legyen Apple, ha arra vágyik, de szeretném ha segítenétek összeszedni azokat a hátrányokat, ami a mindennapi használat során érhet iPad esetén egy androidoshoz képest mielőtt döntenék.
Olyasmikre gondolok, mint lehetséges kompatibilitási problémák (file másolás/lejátszás windos pc és ipad között, jack dugó stb) Nem bővíthető memória. Egyéb apróságok, amik most eszembe sem jutnak.
Teljesen fogalmatlan vagyok apple témában, mivel sosem volt ilyen készülékem. Abban sem vagyok biztos, hogy a fenti példák megállják-e a helyüket, szóval bármilyen visszajelzésnek örülök.
köszönöm a segítséget.
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Document 6 alkalmazást javaslom, több felhővel össze lehet szinkronizálni.
Nekem azon keresztül vannak a Onedrive fiókok, a Google Drive fiókom bizonyos mappái stb.
Pont ugyan úgy látom a mappákat (az összeszinkronizált, mentett mappák esetében), file-okat, mint a PC-n. -
-
atesz999
tag
Hogyan lehet pdf fájlt pc-ről átmásolni Ipadra? Az Itunes 12.7.2.60 verziójú, tehát a legújabb.
Az ember csak megbolondul ettől az egész ios-től, olyan körülményes.
-
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
-
Ragnar95
félisten
válasz
atesz999
üzenetére
Ja hogy ezek szerint a home+poweres újraindítást meg se tudtad próbálni, mert nem működik a home gomb... Így még akár van is rá esély, hogy lemerülés után jó legyen a készülék. Ha mégsem, kénytelen leszel megcsináltatni a home gombot, hogy be tudd rakni recovery/DFU módba az iPadet restore-hoz.
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nah mindegy, ezt nem tudom megcsinálni, talán megjavul, ha lemerül az akkumlátora, és akkor az egész gép újra indul.
Gyári visszaállítást nem tudok csinálni itunes-on, mert kiírja, hogy az icloudban kapcsoljam ki a az ipad keresés funkciót, de ehhez nem férek hozzá,mert használhatatlan az ipad.
DFU meg azért nem megy, mert a fizikai HOME gomb be van ragadva, nem működik már régóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viccet félretéve, ilyet még nem láttam, nálam semmi gubanc nincs. Igaz 2017-es iPad.