Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windowsos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás csak egy másik régióban elérhető csak, egy oda vissza régióváltás és letöltés után teljes funkcionalitásban tudom használni újra magyar régióban?
Nem teljesen láma kérdés, az ok és indoklás mielőtt megkapom a “miért nem nézed meg” et...
Nyilván nem külföldi szolgáltatásos alkalmazásról van szó, hanem történetesen egy elektromos dob alkalmazás, amit a Yamaha csinált. Ez nálunk nem elérhető, de e nélkül nem használható úgy és annyira a dob. USA store ban van fent, ha letöltöm fog működni sírás nélkül hogy rossz a régió? Szerintem kéne hogy menjen, de nem használtam még más régiós appot.
Érthetően fontos kérdés vásárlás előtt...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest