- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás csak egy másik régióban elérhető csak, egy oda vissza régióváltás és letöltés után teljes funkcionalitásban tudom használni újra magyar régióban?
Nem teljesen láma kérdés, az ok és indoklás mielőtt megkapom a “miért nem nézed meg” et...
Nyilván nem külföldi szolgáltatásos alkalmazásról van szó, hanem történetesen egy elektromos dob alkalmazás, amit a Yamaha csinált. Ez nálunk nem elérhető, de e nélkül nem használható úgy és annyira a dob. USA store ban van fent, ha letöltöm fog működni sírás nélkül hogy rossz a régió? Szerintem kéne hogy menjen, de nem használtam még más régiós appot.
Érthetően fontos kérdés vásárlás előtt...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest