-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás csak egy másik régióban elérhető csak, egy oda vissza régióváltás és letöltés után teljes funkcionalitásban tudom használni újra magyar régióban?
Nem teljesen láma kérdés, az ok és indoklás mielőtt megkapom a “miért nem nézed meg” et...
Nyilván nem külföldi szolgáltatásos alkalmazásról van szó, hanem történetesen egy elektromos dob alkalmazás, amit a Yamaha csinált. Ez nálunk nem elérhető, de e nélkül nem használható úgy és annyira a dob. USA store ban van fent, ha letöltöm fog működni sírás nélkül hogy rossz a régió? Szerintem kéne hogy menjen, de nem használtam még más régiós appot.
Érthetően fontos kérdés vásárlás előtt...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest