-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok. Nem vagyok benne (már) a témában szóval azért is tenném fel a kérdésem itt. Megéri váltani ma az első generációs iPad Air-ről a 2017-es iPad-re vagy inkább valami mást ajánlotok? Nem igazán értem, hogy ez a 2017-es variáns hova is esik mert se nem Air se nem Pro. (Legalábbis amit eddig én le tudtam szűrni) Egy kis felvilágosítás jól jönne.
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Következő lenne a problémám egy iPad Air-rel:
Bármilyen alkalmazásban megnyitom a billentyűzetet az fel van csúszva a képernyő aljától kb fél centivel, de gépelni ugyanott kell ahol az eredeti helye lenne a gomboknak. Ez hogy történhetett és mit csináljak, hogy visszategyem a helyére? -
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy az iPad Air és Air2 között mi a különbség az előlapon? Fóliát szeretnék venni Air-re de csak Air2 van ott ahol venném. Van bármiféle különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest