- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini PC
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Egyébként nem kéne bezárni az appokat. Felesleges.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Hát az biztos, hogy iPad-en talán még jobban van értelme a home gomb elhagyásának.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nos igen.

Szerintem nagyot lesnék, ha a Pro után kezembe venném.
-
szabogabor10
veterán
Mire szoktad használni?

-
szabogabor10
veterán
Ha ez egy 1st gen iPad, akkor az akku kuka valszeg.
-
szabogabor10
veterán
Ja még valami, ami nincs az új iPad-ben: gyorstöltés. Ez rendkívül hasznos ficsőr a Pro-mon.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Szerintem maradok a mostani 10,5-esnél.
Egyébként annyira nem vagyok benne biztos, hogy Face ID-s lesz. Miért? Mert iPad-nél lehetetlen, hogy ne oldják meg, hogy fektetve is fel lehessen oldani. És ha lehet hinni a pletykáknak, hogy az idei iPhone-okban még a 1st gen Face ID lesz, nem hiszem, hogy idén bekerül az iPad-be. -
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Egyszerűen nem értem, miért nincs még mindig gyári bőr Smart Case az új Prókhoz. A sleeve nem helyettesíti. Teljesen más a szerepe a kettőnek. Szilikon tok nálam alapból nem játszik, így most csak egy éjkék bőr Smart Cover van a gépen. Ilyen színű nagyon minőségi, tartós bőr back case kéne jobb híján. De nem nagyon találok. Shame on you Apple.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nektek a Notability-ben nem nagyobb a Pencil input lag-je idei iPad Pro-n, mint a gyári Notes appban? Nekem mintha kicsit nagyobb lenne. Sőt, az MS OneNote-ban még nagyobb.
Írtam nekik, csatoltam 2 slo-mo vidit a jelenségről, ha nem ismerik el a különbséget, lehet kérek refund-ot, bár 10 dolcsi nem a világ vége, és egyébként hasznos az app. -
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
A Proban nincs 3D touch, csak egy Apple Pencil-t kezelő kijelző.
-
szabogabor10
veterán
A 4k kijelző szerintem teljesen kizárt. Nem fognak jobb gépet csinálni az iPad Pronál. A vakut is erősen megkérdőjelezem. Óvatosan kezeljük a pletykákat.
Az új rMBP-kről is ezerrel mennek már a pletykák, emlegetik a Touch ID-t, annak mondjuk tényleg örülnék, csak azt is nehezen hiszem el.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nem. Legalább Mini Retinát (2013) érdemes venni.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Na ezt nem is tudtam eddig. És iPhone-on is működik. Köszi a tippet.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Hardveresen a Mini 3 erősebb. Az én régi iPad 4-emen már néha csúnyán belaggol az iOS 8. Mindennapos használatnál már tuti idegesítene.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nekem is ott marad, iPhone-on is. Elég idegesítő.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Air 2 is csinálja. A Chrome és a Safari ugyanazt a motort használja, azért hibás az is.
Viszont a Puffin Browser egyik eszközömön se csinálja. Úgyhogy szerintem inkább az Apple háza tájékán nem okés valami. -
szabogabor10
veterán
A diagnosztikai log szerint ez egy EXC_CRASH (SIGABRT) exception, ami már pár éve jelen van az iOS-ben. Jó kérdés, hogy ezt jelen esetben a Safari, vagy weboldalhiba váltja ki.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Tényleg...valamit mindig el kell baszniuk...
-
szabogabor10
veterán
Nekem is ilyen. Messenger bug, talán javítják majd.
-
szabogabor10
veterán
Nekem eddig sem volt, úgyhogy nem tudom.
-
szabogabor10
veterán
Én eddig úgy tudtam előhívni, hogy váltogattam a tabokat Safariban, 2 ujjal zoom-olgattam...de most nem akar nem működni.

-
szabogabor10
veterán
Úgy néz ki, javították. Nálam se működött eddig gyakran a kijelölés, főleg Safariban.
-
szabogabor10
veterán
Végre nem jelenik meg az "Undo typing" üzenet a Safariban, ha véletlenül kicsit megrázom a gépet. A vicc, hogy nem csak gépeléskor jött elő, hanem mindig, amikor a Safari volt megnyitva. Baromi idegesítő bug volt. (Air 2)
Egyébként kicsit gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások, és a többujjas gesztusok végre teljesen folyékonyak lettek. Air 2-n azért ez eddig is elvárható lett volna. -
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Én már megvettem, és nagyon nem bántam meg.

-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nagyon tetszik, hogy iPad Air 2-n 2 hét 1 nap alatt egy low memory bejegyzés sincs a diagnosztikai naplóban...iPad 4-en Safari miatt majdnem minden napra jutott belőle. Rengeteget számít a +1 GB. Óriási hiba, hogy iPad Air-ből kimaradt.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Köszi a választ (és obalix-nak is).

Én is ezen két szín között vacilálok, a piros túl rikító. Egyelőre a sötétkék felé hajlok, de még változhat.
-
szabogabor10
veterán
Na, továbbra se hallottam pattogást.

Egyébként szerintetek fekete iPad-hez milyen színű Apple Smart Case illik legjobban? A Midnight Blue tetszik, de nem tudom, feketéhez mennyire vágna. -
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Nem rossz gép azért, hidd el. Nyilván vannak hibái, de szerintem a legszebb kijelzős (bár én mindig SAMOLED ellenes voltam) és legjobb anyaghasználatú táblagép a piacon. Ráadásul messze a legtöbb alkalmazás van rá. Androidos táblagépet pont ezért (is) soha nem vennék. Surface Pro 3 is fasza, de szerintem inkább munkára való.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Ez a Continuity és Handoff qrva jó. Tökéletesen működik iPhone és iPad között.

Bár kicsit fura, hogy az iPad is csörög, de nem zavar.
-
szabogabor10
veterán
Azért is furcsa ez, mert általában a hangszóró bekapcsolásakor jelentkezik, de valakinek például Touch ID-s feloldásnál is rendszeresen...rettentően rejtélyes az egész jelenség, mindezt csak tetézi, hogy az Apple semmilyen közleményt nem ad ki az ügyben...nem is értem, mit gondolnak. Egyszerűen szégyen ez egy ekkora vállalattól. Borzalmasan állnak hozzá a kellemetlen ügyekhez.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Az iPad 4-emet én se mertem frissíteni 7.1.2-ről, de az Air 2-n döbbenetes gyors a 8.1. Még alkalmankénti pici akadások sincsenek, mint a másik gépen. Többújjas gesztusok is mindig működnek.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Tényleg találkoztam olyan géppel, ami már a tartástól is elszíneződött.
Na egy kis beszámoló: szerencsére az én gépem csak akkor színeződik el, ha erősebben benyomom. Ez pozitív. Tetszik, könnyű, gyors, pattogást EDDIG nem tapasztaltam.
Nem állítottam vissza mentést, új iPad-ként állítottam be, és beléptem az Apple fiókomba. -
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Na megjött az Air 2. Írok majd róla.

-
szabogabor10
veterán
Igen. Nekem a 15"-os notebook-om nagyon nem kényelmes se fekve, se ölben tartva. Olvasáshoz, szórakozáshoz mindenképp jobb egy tablet szvsz. Munkára meg egyértelműen notebook.
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Elden Ring
- GoodSpeed: MacBook NEO - tapasztalatok!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest