- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78
üzenetére
Nincs olyan, hogy szolgáltatófüggő iPad, minden iPad kártyafüggetlen, még a szolgáltatónál vásároltak is. Tiltani viszont nem csak szolgáltatófüggő iPadet lehet, így ha nem fizetik a részleteit vagy ha lopott a készülék és az eredeti tulaj bejelenti szolgáltatónál hogy ellopták tőle, letilthatja a szolgáltató az iPadet.
Mondjuk a tiltás egy iPad esetén messze nem akkora érvágás, mint telefonnál, hiszen iPadnél ezesetben csak a cellular felárat bukod rajta kb, míg a telefon hálózat nélkül sokra nem lesz jó. -
kchris78
veterán
telekom fuggo ipadet letiltanak barmilyen esetben? reszletre - elofizetesre vettet?
-
Geresics
addikt
Az elsőnek a zöld változatát meg akartam rendelni, de azt mondta, nem szállít Magyarországra... Nincs esetleg egy eBay-es link ugyan ilyenre? Keresném én magam is, de nem tudom megkülönböztetni a gagyit a jó minőségűtől...

-
Csaky69
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nincs bekapcsolva a forgatás zárolása. A programban az accelerometer rendesen működik,valós időben mutatja a mozgásokat,viszont a gyroscope egyenes vonalat húz.
-
megema
őstag
iPad 6-hoz tud valaki Smart Case utánzatot? Nézelődtem korábban, de nem láttam elöl-hátul bőrből készültet.
-
simondr
senior tag
Azon gondolkozom hogy egy 10-es skálán mennyi kell
hülyéneknaivnak lenni, hogy 30-ért veszel egy iPadet számla és garipapír ill töltő nélkül és azt hidd hogy nem lopott...
De persze a mindenféle elkerülő megoldások után nézés arra enged következtetni, hogy nagyon is jól tudta hogy mit vesz, csak azután jelent meg a visszaadási szándék miután kiderült, hogy mégse fog sikerülni újratelepíteni és továbbadni rajta jó kis haszonnal...
-
Nelorfin
csendes tag
Hölgyek/Urak!
Apple iPad (2018) 9,7" - hez keresnék tokot billentyűzettel.
Sajnos az Apple tokjai nem játszanak mert nem szeretnék 50.000-80.000 forintot kiadni, így valamely más gyártó kompatibilis ám nem hulladék kiegészítői érdekelnének.
A megbízhatóság elég fontos lenne, mert előreláthatólag sokat fogok utazni, és a kompakt mérete miatt főleg erről az eszközről fogok majd dolgozni, szóval jó lenne, ha a billentyű nem ragadna be, illetve a tok is megfelelően védene.
Ha esetleg van tippetek megköszönöm.

-
-
Geresics
addikt
Füstből már egy ideje nem jósolok, mert azok mindig légből kapott baromságok!

A csontból ugyan pontosan lehet jósolni, de mióta azt mondta nekem egycigányvajákos asszony, hogy "ez csont hülye", azóta eldobtam a csontokat.
...persze ránéztem eldobás után, és nem tetszett amit láttam...
-
Geresics
addikt
válasz
budabe
üzenetére
Belenéztem a varázsgömbömbe. Azt mondta, hogy az eredeti tulaj (aki jól-szituált lesz, mégis kicsit furán fog viselkedni) majd alátámasztja, hogy az övé, megpróbálja feloldani, nem sikerül, közli, hogy túl sokszor próbáltad, és ő már nem tud segíteni, az eredeti számlát pedig eldobta, és nagyon sajnálja, de a Te sarad.
Kártyát is vetettem, ami szerint az eredeti tulaj közli, hogy az övé, és add vissza, mert ő nem adta el senkinek, de a kártyának sose higgy, mert mindig félreértelmezik a jeleket, hiszen sajnos a kártya nem tudja, hogy hogy jutottál el az eredeti tulajig...
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
100%-rá feltöltött iPad-nélkül sem mutatja a használati időket. Miért van ez?
Köszi.
-
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud, talált, látott olyan kínai smart cover utánzatot, ami nem műanyag hátlapos, hanem mondjuk szilikon, és ezáltal nem éri el az anyagfáradás +ban átlósan is hajtogatható az előlapja?[ilyenre gondolok, de ne műanyag legyen a hátlapja
] -
Romvr
őstag
Szia,
Nekem most ilyenem van 9,7 Pro-ra és egyáltalán nem bumszli szerintem. Azért vettem mert én nem szeretem a flip tokokat (becsukod, kinyitod) viszont jó hogy ezt ki lehet támasztani és van egy pencil tartó is rajta. Ráadásul bírja az igénybevételt.
A "borzalmas" kinézetet számomra ellensúlyozza hogy valóban védi a készüléket a mechanikai behatásoktól. Amikor cserélem majd 10.5-ösre az iPad-et arra is veszek hasonlót. Egy fél millás készüléket amit rendszeresen hordok magammal nem fogom csupaszon, vagy a mostanság menő "Smart Cover" (értsd: semmit se véd) tokokba tenni hogy az első kis koccanás után vehessek még egyet...
-
arin
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2018 as iPad et tervezek venni. Olyan iPad tokot keresek, ami kifejezetten iPad 2018 (és 2017) hez van, beépített apple pencil tartóval. Sokat böngésztem itt a fórumot, magyar és kínai boltok oldalait is, de nem találtam. Tudnátok esetleg ilyet ajánlani? Egyet találtam itthon, ez pedig ez:
Viszont ez eléggé bumszli, és kinézetre is közelebb áll a borzalmashoz
Valami elegánsabbra, szolidabbra gondoltam, ha létezik.Előre is köszi a segítséget!
-
Ragnar95
félisten
válasz
budabe
üzenetére
Márpedig ez az eladó sara teljes mértékben, úgyhogy ha nem tűnt el az eladó és el tudod érni, rajta hajtsd be mindenképp a dolgot mielőtt még te ütöd meg a bokád, mert a rendőrség kopogtat vagy csak simán letiltja távolról az eredeti tulaj az iPadet és onnantól egy téglád lesz.
Ha nem tudja a jelszót az eladó, vissza kell csinálni az üzletet. -
Süvi
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Természetesen, ráadásul sokat is fejlődött IOS11 rendszerrel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
budabe
üzenetére
Nincs megoldás az alaplapcserén kívül. Apple bolt azért tudja megcsinálni, mert az Apple szerverei végzik az iCloud lockot, ergo az Apple maga le is tudja azt venni ha megbizonyosodik róla hogy tényleg a jogos tulaj kéri a levételét.
De jobb lenne hanyagolni innentől ezt a témát, mert kezd nagyon nem jó irányba elmenni... Van egy erősen lopottnak tűnő iPaded, miért nem az eladón próbálod leverni a dolgot, miért arra keresel nem éppen tiszta megoldást, hogy használható legyen az az iPad...
-
Süvi
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
A Notability alkalmazást használom nagy megelégedettséggel.
-
Pew
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szinte bármihez
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős 
-
SharpSA
veterán
Ha esetleg veszek a Prohoz egy ceruzát, akkor azt milyen programokkal lehet használni jegyzetelésre?
-
Ragnar95
félisten
válasz
budabe
üzenetére
Nincs más megoldás. Mint azt az előbb is írtam, gépen iTunes-szal ne is próbálkozz, mert bár visszaállítani vissza fogod tudni a készüléket, az iCloud lock miatt aktiválni már nem fogod tudni, ergo lesz egy darab téglád. Az egyetlen módszer iCloud lock leszedésére az iCloud jelszó ismerete hiányában az eredeti számlával való megjelenés egy APR-ben, ott le tudják szedni a lockot, de esetedben ez sem játszik nyilvánvaló okokból. Tehát nincs semmi esélyed az iCloud lock leszedésére az eredeti tulaj nélkül.
Az árból kiindulva erősen gyanítom, hogy az eladó nem épp tisztán szerezte meg azt az iPadet, 30k egy tavalyi iPadért nevetséges összeg... Minél előbb próbáld meg visszakérni a pénzt az eladótól, mert eléggé lopott iPad és átverésgyanús az egész szituáció. -
Ragnar95
félisten
-
budabe
újonc
Vettem egy 2017-es iPad-et, 128GB, Cellular, és amikor törölni akarok mindent, jelszót kér?
Hogy lehet így megoldani a törlést?
Köszönöm! -
xors
senior tag
Van aki tudja, mitől függ, hogy iBooks -ban megjelenik e a szerkesztő ceruza egy adott pdf -hez? Pl most csináltam pár kommentet, aztán eltűnt a ceruza jel jobb fenntről. Újranyitom az iBook -ot erre megint ott a szerkesztő ceruza...

-
Süvi
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
A 9,7-eshez van ilyenem.
Magyar oldal.
Korábban láttam eredeti Apple-t is. -
Mennyire érdemes ma még a 9,7-es prot megvenni? Használtan persze, csak félek kicsit a 2 giga ramtól. Illetve mennyit számít a 120 Hz képfrissítés? Értelemszerűen a 9,7 és a 10,5 között vacilálok, csak nem tudom, hogy megérné-e nekem a felárat.
90 %-ban rajzolgatnék rajta, de nincs szükség a nagyobb kijelzőre, mert van mellette surface és wacom is. -
SharpSA
veterán
Nekem a 10,5 colos 2017-és pro-hoz van billentyűzet, ami valamennyire tok is, meg nem is. Nem az, mert a készülék hátulja teljesen szabadon van. Létezik valamilyen vékony hát lapra való tok vagy akármi, ami a billentyűzettel együtt rajta lehet folyamatosan a készüléken?
-
koma106
senior tag
Sziasztok! iPad vásárlás előtt állok és nagyon nehéz a döntés az alábbi két modell között:
iPad 6th 32GB Cellular
iPad Pro 9.7 32GB CellularNagyjából egy árban van a két típus (a pro ugyan 2016-os modell, de lehet még néhány helyen kapni 160k-ért, vagy használtan 110k környékén).
Ti melyiket választanátok?Főleg munkára lesz (a céges laptopot váltanám ki vele az irodán kívüli feladatok során), igazából elég lenne a 2018-as modell tudása is, de a Pro felé húz a jobb kijelző.
Ti melyiket választanátok?
-
Sziasztok! Nem tudja valaki az iPad pro 9.7 SIM tálca mérete megegyezik az iPad pro 10.5 tálcájával?
-
SharpSA
veterán
Lehet olyat beállítani valahol, hogy ha a készülék képernyője ki van kapcsolva, a billentyűzet mint tok rá van csukva, akkor ne szinkronizáljon, ne jöjjenek az üzenetek és értesítések?
-
SharpSA
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Azt tudom, mappának hívják.

-
-
SharpSA
veterán
Megkaptam az LTE-s 10,5-ös pro-t billentyűzettel. Van arra lehetőség, hogy vezetékes hálózatra csatlakozzon a készülék? Illetve létezik normál usb-re átalakító?
-
viera
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszi,megtaláltam.

Általános-Korlátozások -
viera
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Nem tudok róla,de azt hol lehet tiltani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Filmvilág
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Energiaital topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)