Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Van egy i3-4170-es procim kb 8-9 hónapos, az lenne a kérdésem hogy mennyire normálisak ezek az értékek? mert én kicsit soknak tartom őket:
http://imgur.com/jagT9pw
indulás után jó 20-30 percig 31-32 fokosak de kis netezés után kb itt stagnál. Rendszerstabilitás teszt alatt 73-74 fokos. Ez normális vagy kezdhetek aggódni? gyári hűtés van egyébként rajta.
-
TeeJay
félisten
elképzelhető az hogy nyáron mikor melegebb a proci mert bent is 27-28fok van kékhalált csinál az előtte egész ősszel,télen tavasszal 23-24fokos szobában pörgő proci mert kevés neki a kitesztelt minimum feszültség?
1,16V-nál ment hónapokig a proci stabilan gond nélkül de mióta bejött a meleg már 2x volt kék képernyő aztán emelek megint picit a feszültségen és várom hogy stabil lesz-e
másik kérdés
4790K proci delidelve, alap feszültségen kb. meddig lehet húzni a turbó szorzót?
most mind a 4magra 44x szorzó van tehát 4,4GHz-en futnak de ha nem károsítja kicsit facsarnék még belőle ki valamennyit mert pont olyan procizabáló programot használok ahol ha 100% közel ér a terhelés elkezd elhasalni és ezt akarnám elkerülni
4,5GHz-ig turbózáshoz nem kell max Vcore-t emelni vagy ha 1,16-on elviszi a 4,4GHz turbót akkor picivel több elég lesz a 4,5GHz-hez is?harmadik kérdés mi volt az a fasza Intel program ami rendesen megtekeri a procit hogy kiderüljön tényleg stabil-e?
nem az Intel burn teszt hanem a másik csak nem vágom mi a neve -
NFree
addikt
Sztem ha nagyobb értéket választanál az összeset le kéne cserélni, sajnos az elektronkai részhez nem értek .
[ffodi] forumtársat kéne megkérdezni, ő sztem othon van a témában, de mostanába nem nagyon jár erre s nem merem mondani , hogy privátba zavarjuk . rendes srác nem harap csak elfoglalt.Elvileg pont ugyanilyen döglött procit kell keresni , lehet a sima 4790 en már másak az értékek.
-
GâLî
tag
A kondik forrasztását el tudom intézni, gyanús hogy inkább pákát kellene használni mint hőlégfúvót.
Igen, töröttek, mikroszkóppal megnéztem, a kép is akkor készült. A padeken látszik hogy a kondenzátorok fémezése szakadt le és benne maradt a forrasztásban. (mondjuk inkább mint hogy a pad szakadt volna fel...
) A mérést épphogy végre tudtam hajtani a maradékon ami rajtamaradt. Felmerült bennem hogy a sérülés miatt kisebb értéket mértem, de mindhárom daram 680nFos értéket mutatott ami az értéksornak is megfelel.
A kérdés valójában csak az hogy választhatok-e nagyobb értéket? Illetve akkor az hogy melyik processzorokon vannak ilyen kondenzátorok?
-
NFree
addikt
Szia részvétem , beszélj cink elekkel keresd meg itt aprón , elvileg ha tudjátok a kondi értékét lehet vhonnan rendelni. Mi anno csak azért nem rendeltünk, mert nem tudtuk az értéket s nincs hozzá műszer amivel meg lehtett volna mérni a kondit. Biztos hogy repedt megnézted nagyítóval? . Nos azt mondom , használd akkor így a procit s ha nem találtok kondit rá akkor meg kell várnod míg valaki jobban elszúrja s hátha meg tudod venni tőlle a halott procit(nekem nem jött össze).
Viszont én eladtam annó így sérülten a procit , elég jó áron az új tulaj türelmes volt s szerzett egy döglött darabot s elvileg azóta is működik.
Nézesd meg elekkel lehet nem is sérültek a kondik s vissza lehet szépen rakni , csinált már itt csodákat a srác mikor 3 réteget pótolt a nyákon mert átvágták.
Egyébként sajnos többi dologban nem tudok segíteni mire szabad cserélni vagy nem mert hülye vagyok az elektronikához. -
nyulnyulu
senior tag
válasz
kicsipapucs #33088 üzenetére
Köszönöm a választ,akkor egyenlőre még nem.eröltetem a 4,4 et,120 as radiátorral meg főleg nem.Majd megpróbálom biosbol,onnan még nem próbáltam,és még nem is csináltam,majd megkérek vki hozzáértőt,mutassa meg egyszer.
-
válasz
nyulnyulu #33084 üzenetére
Aida alatt ez magas érték, alig mozgatja meg a procit, főleg, hogy nem FPU-t terhelsz. Ha arra rápróbálsz, tuti throttlingba fog menni.
Szerintem ez nem követendő út, térj le róla.
1,350V az nagyon magas, főleg 4400MHz-hez. Az előlap (illetve az azáltal vezérelt alaplap) úgy lövi be, hogy még a legfosabb valaha legyártott procik is tudják a 4400-at. Magyarán bőven túltolja a feszültséget.
Szerintem a BIOS-ban szépen kézzel konfiguráld be a gépet teljesen-rendesen, ennél kisebb fesszel menni fog a 4500MHz is, én úgy gondolom. -
nyulnyulu
senior tag
kérdés most az,hogy keressek nagyobb hűtőt?Vagy ez még nem gáz hőfok.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
kicsipapucs #33083 üzenetére
-
-
nyulnyulu
senior tag
Van egy i5 4690k-m,asus maximus7 ranger lapban,rajta egy Coolermaster seidon 120 V.2 kompakt víz.Asus oc.front panel van beépitve,és ezen keresztül oc ztam a procit,4,2 ill 4,4 re,.4,4 en mennyi lenne a normális hőfok ami elfogadható?75-78 fokot tudtam elérni a legjobb eredmény amit elértem.
-
GâLî
tag
4790k Kicsit szerencsétlen helyzetbe kerültem a pengés kupaktalanítás során, volt egy légbuborék a kupak ragasztásában amitől egy picit megszaladt a penge a saroknál és elvitt magával 3 kondenzátort is. A pad-ek épen maradtak, a kondik viszont repedtek, a fémezés a végükről részben leszakadt:
A letört kondikat 680nF értékűnek mértem, viszont egyelőre egyik gyártónál sem találtam ilyet 0201 méretben. Stabilitásban jobban járhatok-e ha 1uF-os darabokat rendelek és forrasztok be? Amennyiben igen úgy érdemes lehet az összes kondenzátort nagyobb értékűre cserélni?
Jelen pillanatban kondik nélkül megy, de tuningolni így még nem mertem. Tervben van egy Der8auer OC frame beszerzése és a rendszer kupak nélküli összerakása.
-
törölt tag
-
Hardtech
aktív tag
Ez az hogy semmihez nem nyultam csak feltünöen sokkal többet tartózkodik a proci a 4000+ Mhz kategoriaban mint regebben viszont a felhasznalas ugyan az net film jatek nincs uj jatek se uj program semmi minden a regi
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valami ötletetek hogy miért pörög allandoan a procim (i7 4790K) 4200-4300MHz körül már akkor is ha csak egy chrome meg van nyitva ? Eddig ezt nem csinalta meg volt nyitva a chrome es ilyen 900MHz körül volt ,mostanába észrevettem hogy egyre tőbbet van 4000 fölött akármilyen program játék stream video menjen is a gépen
-
newwave0507
aktív tag
válasz
kicsipapucs #33072 üzenetére
Megcseréltem a HDD kábelével.., először jó volt, aztán most meg megint u.a. :/
-
válasz
newwave0507 #33071 üzenetére
Cseréld ki a Sata adatkábelt kezdésnek.
Szerk.: és a tápkábel?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé sokszor ezt a hibát hozza elő bootolásnál.., amit tudni kell, ha lehuzom az SSD-t, és visszadugom, akkor minden rendben.., csak elindulásnál van ez a hiba, se kék halál, se semmi egyéb nem jön elő használat közben. Minden új a gépben. sata slotot váltottam, új áramkábelt tettem, stb stb. De valamiért semmi változás.., amikor bedobja ezt a hibát, még a BIOS-t sem tudom megnyitni! SSD állapota 100/100 , 23 nap üzemidővel. Pendriveról tettem fel a windowst, RUFUSal irtam ki. Örülnék neki ha megszűnne ez a hiba, tudnátok adni tanácsot ? Köszönöm szépen előre is!
-
válasz
misfine #33069 üzenetére
A vring fesz annak a feszültsége. Ha auton hagytad, valószínűleg azt is emelte a cpu frekivel együtt.
Szerintem azt az értéket zárold 40x szorzón, azaz 4GHz-en, 1,100V-os FIX feszültség mellett (ne offset-eld), így kellő teljesítményt is ad, de a tesztelés idejére ki is tudod zárni az instabil körből. -
válasz
kicsipapucs #33068 üzenetére
Azt nem allitottam kulon. Konkretan nem is tudtam h van olyan :'D Csak a cpu freqet allitgattam autorol eloszor 40re utana 42 es 43. Sync all core.
-
-
Nos a szituacio az, hogy folyamatos kekhalaloztam egeszen +0.030 vcore offseten is(4.2 stabilnak tunt +0.001en is), pedig meg a vringen is emeltem 1.050rol 1.060ra. Ezen a x43-an nem sikerult meg stabil beallitast talalnom, majd holnap folytatom. Esetleg lehet hogy mas erteken is kell emelnem es nem csak a vcore-n ? Barmi tipp h kekhalal mitol johet meg elo ha nem csak a keves vcore miatt?
-
válasz
MK VII #33064 üzenetére
Egy utolsó kérdésem lenne, aztán remélem utána már csak az eredményekkel kell itt zaklatnom a usereket
Haswellnek (ennek a 4690K-nak) mennyi a max hőfok amin még jól vagyok? Persze tesztek alatt értem, mert tudom, hogy átlag használatnál nem lesz annyi.
(Linx-el tesztelek, 10 kört elsősorban, 4092 ram, és 23118 a problem size.)Jelenleg 1.140-1.150-en viszi a 4.3 GHZ-et, stabilnak tűnik(offset +0,01), offset +0,001-en már a 4.3-nál kékhalál volt.(bár elég jónak tűnik, hogy a 4.2-t vitte 1,13-on.) Szóval bizakodó vagyok, hogy 4.5-höz a maximum ~1.22 elég lesz.
-
válasz
MK VII #33054 üzenetére
Ezt sosem fogom felnyomni 1.3-ra, inkább kevesebb freq-en használom. 1.150 körül mozog most +0.001 offset-el 4.0GHZ-en, és így is üti a 78 fokot. Pedig MX-4 pasztát használok, és dupla ventis Matterhorn Pure-al hűtöm.
Nagyon ramaty chip-et fogtam ki hőfok szempontjából, aztán még lehet, hogy feszek szempontjából jó, és a 4.5 GHZ-et elérem kevéssel is.
@kicsipapucs - 4.5 GHZ a cél, nem akarok feljebb menni egyáltalán. A kérdésem, hogy itt nem kell PLL-t kapcsolni vagy hasonló, ahhoz hogy 4.5 GHZ-et elérjem? Vagy elég ha csak a már most említett módon megtalálom a legkiseb vcore offsetet a 4.5 GHZ-hez, a többi marad a mostanin?
-
MK VII
veterán
válasz
F e Z o #33056 üzenetére
Szerintem elsőre a max feszhez meg kéne találni azt a mhz-et aminél még hűthetőek a hőfokok aztán lehet lejjebb menni.
Úgyis észreveszi, hogy mennyire bírja a feszültséget.. Ha meg sok lenne lejjebb kell menni természetesen.
Nem úgy értettem, hogy akkor márpedig az 1,3V-on kell nyüstölni.
Fesszel fentről megyünk lefele.. Szerintem.A másik, hogy belő egy 4,5ghz-et mondjuk aztán ahhoz emeli a feszt.. Bár az én véleményem, hogy úgy lassabban lehet beállítani a megfelelő értékeket.
-
-
MK VII
veterán
válasz
misfine #33053 üzenetére
Nekem pentiumom van. A 4690 BIOS beállításokat, értékeket nem tudom. Amit biztosan tudok, hogy felesleges ennyire bonyolítani a tuningot mint ahogy nekikezdtél. Feltolod fix 1,3V-ra a Vcore-t aztán megkeresed azt a frekvenciát amit még visz azon a feszültségen. Utána Vccin és Vringgel finomítasz rajta.
Ha megtaláltad a max értékeket akkor nekiállsz offset-tel belőni. Csinálsz fix és offsetes profilt a BIOS-ba aztán, ha tartós kakaó kell akkor a fix feszes profilt használod, ha csak netezgetsz meg filmezel akkor offsetes profillal nyomod...
Szerintem. -
válasz
MK VII #33052 üzenetére
Néhány kérdésem lenne még. Beállítottam a következőket, s jelenleg így állok:
-Vring - 1,05 V
-vcore - + 0.001 V offset (ez a legalacsonyabb megadható nekem)
-VCCIN - 1,8 V
-LLC - level 5 (lvl 1-9-ig van)
-XMP beállítva, 1600mhz, 1.5V
-sync all core és a freq x40
Analog i/o - offset +0.001
Digia szint ugy
System agent v - offset +0.001Azt hiszem kb ennyit állítottam. A kérdés pedig, hogy itt nem-e kell állítani TDP limitet, s persze a power savingeknél valamit kikapcsolni ?
-
MK VII
veterán
-
válasz
laychi #33042 üzenetére
Köszi srácok a tippeket, de visszatáncoltak a 4790-től, így végül 4690K-t vettem és egy Asus Z97-AR-t, a célom nem harcore overclock, hanem egy 4.5 GHZ majd később 4790K-val is, amire ennek a lapnak elégnek kell lennie a 8 power phase-el. Viszont soha nem volt ASUS lapom, előzőleg is Giga lapom volt és látom itt a ASUS AI vagy milyen asztali overclocking lehetőséget. Ezzel is lehet jó overclockot elérni, vagy mindenképpen ajánlott a jó öreg BIOS ?
-
MK VII
veterán
válasz
FuRiONight #33045 üzenetére
Szia.
5 ezer ráfizetéssel szerintem megéri.. Attól függ a 4670K mennyit megy, de alapvetően a 4690K tuning szempontjából jobb.. -
FuRiONight
addikt
Hali!
4670k-t egy 5k ráfizetéssel megéri 4690k-ra? Tuning miatt igazán.
Előre is köszönöm!
-
KYZRR
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy a VCore és a VRin közötti 0.5V különbséget kötelező betartani, vagy lehet kisebb is?
-
laychi
veterán
válasz
misfine #33034 üzenetére
Nekem volt msi z87 g43 lapom,aztán volt egy giga z87x-ud5h,majd egy msi z97 mpower,most msi z97 g43 van.
Egyformán megy/ment az összes lapban a procim.
Lehet xtreme OC alatt a giga és az mpower jobb lett volna,de felesleges drága lapba fektetni szerintem, hacsaknem ez a cél(xtreme OC) vagy sli támogatást akarsz,1-2 usb csatival többett,vagy blablabla...
Inkább most tedd hozzá a K-s procihoz a 10k-15k-t és vedd el a lapból.
Ha nem is tetszene esetleg a lap,azt akkor is hamarabb cserélsz kevesebb bukóval,mint procit. -
válasz
misfine #33034 üzenetére
Oks, Te tudod. Viszont 4790-ről később 4790K-ra váltani, mert most nincs +10K-d rá.... hát hogy is mondjam... kicsit érthetetlen. Ha ebben a kategóriában gurigázol, akkor szvsz ne ezen múljon.
Alaplappal meg detto nem filléreskednék, ha a tuning a cél: ASRock Z97 Extreme4 / Extreme6-ot vinném, vagy microATX-ben Z97M OC Formula-t.
Bár itt megoszlanak a vélemények, ki milyen gyártót favorizál. -
válasz
AxBattler #33032 üzenetére
Szörnyű a minősége a shadowplaynek fps streamnél. Csak x264 az elfogadható számomra. Most egy i7-2700K-m van, nem is válnék meg tőle, de későbbiekben amint pénz jön a házhoz egy 4790K-ra akarok váltani, addig pedig már megalapozom a dolgot. S sajnos a 2. gen nem támogatja a pci-e 3.0-t
Egy szó mint száz, szerintem 4790-re váltok, és később megdobom 10E-vel és beszerzek majd egy K-sat.
Egy olyan kérdés még, hogy Asus Z97-AR -t vagy Asrock Z87M Extreme4-t ajánlotok az említett későbbi 4790K-hoz? Kb egy áron futnak itt HV-n.
-
válasz
Balathruin #33031 üzenetére
Cserélje le a VGA-t egy GTX750Ti-re, és simán tud stream-elni Twitch-re Shadowplay-jel.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #33028 üzenetére
Játékfüggő. Frostbite játékok (BF4, DA:I, Battlefront...), GTA V, Division ami hirtelen eszembe jut és kihasználja a +szálakat is. Átlagban nem lesz nagyobb eltérés, de min. FPS-ben érzékelhető a különbség CPU intenzív részeken.
A 4790-nek az a 4 GHz-es turbó elég szép órajel - bár nem tudom, hogy non-K procinál minden magra alkalmazható vagy csak egyre ahogy az Intel hivatalosan megadja. -
Sziasztok, most tervezek venni 4. gen procit (igen haswell-t és nem skylake-t) de felmerült egy kis dilemma. i5-4690K-t vegyek amit OC-olhatok, vagy egy nem OC-olható i7-4790-et? Egy kicsivel kerülne többe egy i7-4790.
Streamelésre, CSGO-ra, CSGO streamelésre használnám a dolgot. Egy GTX 660Ti futna mellette, 2x4gb hyperx beast rammal.(ui: 4790K-ra már nincs keretem sajnos
)
-
válasz
Apollo_21 #33024 üzenetére
Memoria chiptol fuggoen nem lesz gond legalabb 1,75V-ig, de akar 2,4-ig sem. Igen, 2,4V a ramok birjak bizonyos Samsung, vagy oreg Micron chipeknel, a memoriavezerlo viszont tartos 1,80V, vagy folotte jaratastol karosodhat.
Figyelj a ket vccsio (analog es digital) relaciojara a ram fesszel, elvi szinten fel volt, gyakorlatilag 0,65-0,70V folotti kulonbseg koztuk mar karos lehet a memoriavezerlore.1,65V tobb szaz fele ram xmp-jeben a gyari fesz, egyaltalan nincs mitol felni vele.
-
ffodi
veterán
válasz
Apollo_21 #33024 üzenetére
1,65V-ig tulajdonképp nyugodt lehetsz. A tapasztalok is azt mutatják, hogy nem okoz gondot (nameg Intel bácsi is ebben az értékben maximalizálja...)
'Tehát ha a ram bordája nem melegedik max kézmeleg környékére....."
Inkább mondjuk úgy, hogyha van rajt borda az jót jelent, és ha ez nem forró, akkor OK. (értsd: kézzel meg tudod fogni és nem éget......a kézmeleg rendben van) Nyilván jó ha a közelben van egy venti ami kelt némi légáramlatot.
-
Apollo_21
addikt
Tehát ha a ram bordája nem melegedik max kézmeleg környékére akkor az 1,58 nemkáros még?
Procira, a memvezérlő részre nemlehet rosszhatással? -
ffodi
veterán
válasz
Apollo_21 #33021 üzenetére
A szabvány szerint 1,575V a maximum "normál használat" mellett, míg az abszolút maximum, amit ki kell bírnia a modulnak az 1,8V, ha jól emlékszem.
Ha belül akarsz maradni az ajánláson, akkor max 1,575V, ha nem, akkor felmehetsz egészen 1,65-1,7V-ig is. Utóbbi esetben viszont a hőtermelésre/hűtésre figyelj.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
1,5V-os modulokat mennyire szabad feszelni?
Meddig nemkáros az egyéb hw komponensekre?
1,57-1,58V-al járatom őket, bár nemrég óta...de érdekelne hogy mire/mikre lehet káros a gépben.Köszönöm!
-
Hannibhál
őstag
válasz
ricsi8800gt #33016 üzenetére
hearthstone alatt 60 fokosak a magokXD az a baj h én nem igen értek delidhez meg nem is a nagynhezen szerzett i7esemen akarom próbálgatni
am majd érkezik lassan hozzá egy scythe fuma procihűtő8ez fér csak be a házba:/) azzal remélem jobb lesz
-
laychi
veterán
válasz
Balathruin #33014 üzenetére
Nem akarlak biztatni, de szerintem menne az neked is,csak oda kell figyelni.
Több féle mód is létezik,válaszd ki a szimpatikusat. -
korcsi
veterán
válasz
Balathruin #33011 üzenetére
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok
Mától egy i7-4790k boldog tulajdonosa vagyok! hosszú volt az út de megérte azt a bő 3 év várakozást
A problémám viszont csak annyi lenne, hogy gyári hűtő van rajta, ami alatt mx4 van. A szoba 27 fokos, kint nem is nézem(kuva sok) s a proci komolyabb programok alatt eléri a 100 fokot is(cinebench, linx) úgy h minden defaulton volt meg úgy is h kivettem a turbo-t, s a feszt fixen belőttem 1.050V-ra. Kérdésem az lenne hogy ez normális-e a gyári hűtővel vagy esetleg vmi probléma van? köszi előre is !
-
Balathruin
veterán
Van valaki aki vállalna delidet?
-
válasz
Kuni0169 #33003 üzenetére
1V-on használtam a Core-t (Bus szigorúan alapon), de 1-2 instabilitás óta visszalőttem alapra, annyira kicsi a fogyasztása, hogy nem oszt, nem szoroz. Nitrózásokkor hűtő nélkül sem lesz még langyos se!
Pedig én nagy alulfesz mániás vagyok... Sandy időben 1,1V-ről a Z77-et toltam le 0,975V-ig simán és ott hűvösebb is lett, volt haszna, de Haswell-nél 0.
-
Üdv!
A T-s procik esetében a TDP-csökkenés csak a max. órajel csökkenését eredményezi, vagy más formában is jelentkezik?
Illetve csak a CPU magokat érinti, vagy az IGP-t is? -
cyberkind
félisten
Kicsit off leszek de remélem nem gond.
Melyik lesz az első széria és mikor ami 10nm-en fog jönni?
-
Kuni0169
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #33004 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
Mennyire "normális" hogy az uncore ratio az fix 40-en van ? (4000 MHz, i7-4790k). A régi (ASUS Z97-A) lapomban úgy emlékszem belehetett állítani min és max értéket és így működött 8-40 között, a mostaninál (Giga Z97X-UD3H) csak egyetlen értéket lehet megadni és fix 40-en van.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
newwave0507 #32999 üzenetére
Nem tudom, hogy keveredett el a kommented, de tedd fel ide, ahol a helye van.
Köszönöm!
(#33003) Kuni0169: 1,05V
-
Kuni0169
csendes tag
Üdv, valaki tudna mondani PCH feszültséget, hogy nála mennyire van állítva, vagy mi az a minimum, amennyivel még stabil lehet - Z97-es chipsetnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest