Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Az mitől van hogy bármit csinálok nem megy a dual channel?
Délelőtt beszereltem 2 ventit a gépházba indítottam, felpörög... leáll... felpörög... leáll... Aztán kipróbáltam 1 modullal és hibátlanul megy. Két modullal is hibátlanul megy ha nem egy csatornára rakom őket.Ez most mi?
-
AtHoS
nagyúr
Sok oldal az inkább memória mennyiségben jelentkezik. Én mondjuk a 6 oldalt nem mondanám soknak (nálam pl. ennek kb. négyszeresével indul a böngésző, tehát nézelődés közben ez még több lesz). Melóban Athlon II X2 240 @ 2.8GHz géppel használok ettől több megnyitott lapot is és xp korlátozás miatt a 3GB RAM mennyiség mikor elfogy, akkor jön a várakozás, míg nekiáll a win lapozgatni. Proci oldalon nem érzek problémát (Opera). FF viszont többet kér prociból, azt egyből észre is szoktam venni, mikor elindítom
Jó, mondjuk nem játékos oldalak vannak nyitva nálam
Mielőtt csereberélgetni kezdesz nézd meg a mem és proci használatot a gépen menet közben.
FF többet eszik prociból, chrome forkok beérik kevesebb procival, de cserébe több memót kajolnak. Jelenleg talán a maxthon ami közéjük ékelődik, de azt kb. egy éve nem használom folyamatosan, csak néha indítja 1-1 progi (valahol az van még beregisztrálva bizonyos protokollhoz), akkor viszont szépen teszi a dolgát -
kisza25
félisten
akkor rakj bele egy 6 magost
de ez böngészőtől is függ, meg a programoktól is, nyissa meg amit szokott és nézd meg hány magot terhel,
meg próbáld ki a te gépeden, tilts le 2 magot és az menjen 4Ghz-en -
fauv
őstag
Srácok az asszony már megőrjít. Ezeket a startlapos szar játékokat játssza, abból is meg van nyitva vagy 6 oldal egyszerre és állandóan befagy neki a gép. Most egy Phenom X2 B55-ös procija van 4 magra engedélyezve, 4 GB rammal, 1 GB-s VGA.
Van olyan proci amit tudnátok ajánlani, amire ki tudom cserélni azt a gépet, de valami occsót ami jobban bírná ezt a sok startlapos szart?
-
kisza25
félisten
Ki milyen hűtőt használ i5-hőz 4,4-4,5Ghz-en járatott procival és milyen hőmérsékletekkel?
Nekem bf4 alatt nem megy 4,5Ghz-en 65 fok fölé az jó? Mondjuk ilyenkor már van szélzaj, de játék közben nem zavaró -
WaterWawe
őstag
Valószínű hogy tényleg az override a fix fesz, mert tegnap simán stabil volt 4.4-en az 1.2V adaptívval ugyanilyen beállítások mellet 10 perc után kék halál.
De eszem nincs hogy miért írja minden program hogy terhelés alatt 0.678V-ot kap...
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, i5-4310U-s proci 4400-es IGP-jével kapcsolatban lenne egy olyan problémám, hogy nem állítja dinamikusan a GPU órajelét (maga a proci órajele teljesen jól állítódik), windowsban alapjáraton is 600/800 mhz-en megy.
Ez egy Dell e7440-ben lévő proci, a Power managment-ben lehet olyat állítani, hogy halk legyen a gép, ilyenkor leveszi 200 mhz-re, de ha visszarakom balanced-re csak újraindítás után kapcsolja vissza a 600-at.
Játéknál viszont 800 fölé még nem ment a memory, pedig 1100-et is tudja elvileg.
Legújabb driver és bios van fent. -
Szinyák
őstag
válasz
Bile Demon #30073 üzenetére
Szia,
Köszi a részletes választ, lehet igazad van. Tegnap feltettem a legfrissebb biost amit 30.-án pakoltak ki 1203 néven ma reggel is ez fogadott..
Még egy tép cserét megpróbálok, de ha akkor is csinálni fogja akkor kivágom megy vissza gariba. Nem ezért fizettem ki egy halom pénztDe az is biztos , hogy Asus nem lesz benne többet ...
-
blu79
addikt
válasz
Picturemaker #30085 üzenetére
Szia, ez nem a fesztől függ
, mármint a pontszám, neki 1600 Mhz-es ramjai vannak neked meg 1866 ha jól látom
freestyée az override a fix fesz, minden lapon van fix fesz állás
-
Picturemaker
őstag
válasz
ricsi8800gt #30064 üzenetére
Üdv!
Ez 4.5-ön kevés pont, nekem a 4670K 4.3-on adott 672-őt. Próbáld meg lefuttatni 1.2V-on.
-
WaterWawe
őstag
MSI Z97-G43
-
WaterWawe
őstag
Mondjuk lehet az override az csak a cpu-z hülyeségeket írkál... Hol tudom megnézni rendesen?
-
Bile Demon
őstag
válasz
Szinyák #30040 üzenetére
Amikor a 4790K-t vettem + hozzá az Asus Z97PRO-t, akkor nekem is voltak elindulási problémák.
1. áramtalanitás után bekapcsolva mindig volt elindul leáll és elindul, és csak aztán kezdi el tölteni a windowst
2. amikor az egyik USB portra rá volt kötve a Dell monitorom USB HUB-ja, akkor soha nem indult el feketeség és fagyhalál.
3. napi első bekapcsolás után bizonyos USB portok nem működtek. Ezt később megvizsgáltam, és az Asmedia chipes USB 3.0 portok a napi első hidegindítás után meg sem jelentek az eszközkezelőben, a hozzájuk csatlakoztatott eszközök nem működtek.
4. próbáltam USB drivert frissíteni, vagy a windows félét használni. az volt közös a dologban, hogy ugyanúgy nem detektálódott az USB vezérlő az első bekapcsoláskor.
5. próbából feltettem egy szűz Windows 8.1-et (előtte 7 volt), csak annyi változott, hogy a rendszer sem jött be az első bootoláskor. már (szerencsére) nem emlékszem, hogy shutdown volt vagy csak megfagyott fekete képernyővel.
A win8.1 hibernálásból indul és azért dobja el magát, mert leállítás előtt ott volt az USB vezérlő, lehibernálta a rendszert, és első bootoláskor nincs ott és szétfagy tőle a rendszer. Teszteltem. Melegen pár perc után bekapcsolva simán elindul, de ha éjszakára állítottam le, akkor nem szokott elindulni reggel.
6. második boot és az az utániaknál már megjelent az USB vezérlő és működött rendesen.Kiszedtem mindent a gépből ami nem szükséges, letiltottam a nem használt eszközöket. RAM-ot cserélgettem egy másik géppel. Másik tápot próbáltam (FSP, ZALMAN, SEASONIC). VGA ki IGMP be. Boot drive csere. stb.
Utána berendeltem egy Asrock Z97 lapot. Amit még azelőtt visszamondtam, hogy a boltosok másnap reggel visszaigazolták volna.
Megrendelés után olvastam, hogy:
Az első indítás sokszor nem sikeres... oka:
Van egy kis fesz. stabilizátor a déli híd környékén, és az első indulásnál (a konnektorba bedugás / táp felkapcsolás után) az felforrósodik, mert túlterhelődik.
Indulásnál nagyobb az áram a szokásosnál, leterhelődik lecsökken a fesz, az áram emiatt még jobban megnő stb. Nem indul el a rákötött cucc csak nyeli az áramot. Tervezési hiba.
Nem egyedi, volt róla egy egész fórum, ami két csoportra oszlik:
1. a legtöbbeket nem érdekli, mert max akkor áramtalanítják a gépet, ha áramszünet van. használják ahogy kell és tojnak bele.
2. akik már cseréltették, akár többször is, legtöbbször az új lapnál is ez volt a gond, nem azonnal, hanem pár hét után kezdi.
Aki ez után se adta fel. Egyikük hónapokig szívott és cseréltette a lapot de továbbra is rossz volt, együtt tudtam vele érezni. Írta, hogy neki bejött az MSI és azzal nincs ilyen gond, és más sem.
(A mostani lapom nekem is azért lett az, ami.) -
#Morcosmedve
veterán
válasz
kisza25 #30062 üzenetére
Nezd, altalaban 0,05-el lehet egy 100-as lepcsot lepni stabilan.
Ez latszik is, hogy 1-2 GFlops-al lep csak fentebb. De lefut. Szerintem meg massal is teszteled, de akar elkepzelheto, hogy 1.18-1,185-on megall a fesz 24/7-re!Nem tudom, 4,6-ra lottem be anno, de ott nagyon, mindenhol stabilra. Fogom is linkelni az eredményt, ha előásom...nyaron mertem, ahhoz kepest jok a hofokok, ha jol emlekszem.
-
fauv
őstag
válasz
ricsi8800gt #30068 üzenetére
Valahol ezt én már hallottam
-
WaterWawe
őstag
válasz
ricsi8800gt #30068 üzenetére
Nem értem, nálam most 4.3GHz-en van a proci és Linx alatt 1.13V-al is lefutott 15 kör. De BF4-ben meg napi használat közben még ugyanúgy 4.3-mon 1.75V-al is kapok néha kékhalált.
-
ricsi8800gt
addikt
Linxet nem igen erőltetem amugy hisz kitekeri a cpu lelkét is.Az hogy meg nézd stabil e a cpu arra van más teszt is ami jobban kezel a cpu mind a linx
-
fauv
őstag
válasz
ricsi8800gt #30066 üzenetére
Akkor az úgy igen , de egyébként Te belenyúltál a jóba
Így nem ér
-
fauv
őstag
válasz
ricsi8800gt #30064 üzenetére
Az R15 nem mérvadó, nekem simán lefutott amikor alul volt feszelve a proci, de a linx már fagyott.
-
kisza25
félisten
válasz
#Morcosmedve #30061 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
#Morcosmedve #30059 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
#Morcosmedve #30057 üzenetére
-
kisza25
félisten
2óra prime? szerencsétlen proci
szerintem az enyém nem menne 70 fok fölé 4,4Ghz-en játék alatt, csak úgy még nem néztem, az meg bőven jó, csak így nehezebb lesz megtalálni, hogy hol stabil.
Ezek csak nagyjából 2 perc alatt belőtt értékek, de olyan nagyon sok nincsen bennük, 1,075V 4,3Ghz-en eldobta hamar, 1,1V meg stabilnak tűnt, de nem néztem meg a kettő között hol is van a vége, csak rápróbáltam pár órajelre, normálisnak vélt fesszel
hpeter10: 1,052V (vagy amennyire beállítom biosban) terhelve terheletlenül és el sem mozdul? én ilyet még nem láttam -
JanR
addikt
-
kisza25
félisten
ebédszünetben csináltam pár tesztet, hihetetlen az alaplap úgy tartja a feszt, hogy meg sem rebben, ilyet még nem is láttam
1,175V kell a 4,4Ghz-hez és ez linx alatt igen kemény hőmérsékletekkel jár 95-100 fok nem is erőltettem,
1,1V 4,3Ghz en is 90 fokot nyaldosta, 5 kör után inkább kinyomtam
1,1V 4,3Ghz itt lement a 10 kör, de 80+ hővel
1,05V 4,2Ghz itt is lement a 10kör linx max 73fok
hihetetlen mennyire hűthetetlen a proci ilyen alacsony fesz mellett
4,3Ghz 1,1V már vicc mennyre melegszik -
JanR
addikt
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy az intel, aki 1 évig támogat egy processzort egyesével szedné-e szét őket, hogy vajon mi is lehet a baj. Főleg amellett, hogy 10 milliós nagyságrendekbe gyártják őket. Onnantól meg ha a bolt visszaveszi tőlem a CPU-t, Ők felelnek érte. De ha meg delidelve lesz egy proci, akkor jobb hőmérsékletekkel üzemel, hosszam üzemidő is kihozható belőle.
-
Grózi
veterán
válasz
Lacielvtárs #30039 üzenetére
+1
Bár mikor privátban leírta kitől vette,már én is nyugtatgattam. -
Szinyák
őstag
Találtam ilyen opciót a biosban
APM Configuration------->Power On By PCI-E/PCI [Disabled]
This item allows you to enabled or disabled the Wake-on-LAN functin of the onboard LAN controller or other installed PCI-E LAN cards.
Lehet csak ezt engedélyezni kellene és kész ????
-
Szinyák
őstag
válasz
stev65 #30038 üzenetére
van ilyen lan vezérlős probléma is , biosban találtam ilyen opciót ezt le lehet tiltani vagy engedélyezni ...
-
kisza25
félisten
válasz
Lacielvtárs #30039 üzenetére
hát még én
-
Szinyák
őstag
válasz
stev65 #30038 üzenetére
hmm ugyan így jártál 1 start shut down ? az összes többi próbálkozásnál minden optimál volt..
És csak hideg indításnál volt ilyen nálad ?milyen porci megy azokba ?
thx,
igen mintha valahol ezt is olvastam volna ez a Marvel vezérlős dolgot... Most jelenleg a gépbe van egy Samu M.2 SSD 120 ezen van a rendszer.+ 1db samu 250ssd + 1db 2tb samsung HDD,+ 1db 2tb Seagate + 1 dvd író.
Az alaplap gyártói oldalról felraktam a win10 64bit hez való összes vezérlő programot. Lehet itt a baj ?
Pontosan le írnád nekem mint és hogyan csináljak meg hátha segít nagyon hálás lennék ha megoldódna a problémám ...
-
Szinyák
őstag
válasz
bombibmw #30034 üzenetére
thx most már én ezen az úton megyek tovább...
De neked is pont ez volt a problémád 2. start.-ra jött be a winfos? 1. start shut down
Pedig a FSP Hexa is haswell ready táp aszem 2.3 szabványt sz is tudja. XFX is szintén... még is megoldotta a problémádat ?Hétvégére kapok kölcsön egy Corsair vs series vs550.-et haver ide adja , megnéztem a hivatalos oldalát a tápnak igaz nem Haswell ready, de tudja a 2.31 ATX szabványt. A mostani tx 650 v.1 csak a 2.2 tudja lehet itt lesz a baj. Jaja biosba probálgattam már miseféle opciót, az összes kint lévő biossal ezt csinálja már elegem van a bios felshtől
Conforms to ATX12V v2.31 standard, and is backward compatible with the ATX12V 2.2 and ATX12V 2.01 standards
Köszi a tanácsokat sokat segítenek az ilyen irány mutatások, mert az ez egész gépet nincs kedvem kicserélni
-
Tomdriver
őstag
válasz
Tomdriver #30029 üzenetére
Most cseréltem ramokat a lapomban és azt tapasztalom, hogy a proci offset módban se veszi vissza az órajelet csak akkor, ha a turbo boostot kikapcsolom.
Ez mitől lehet?
A ramokat elvileg támogatja a lap, bios a legfissebb van fent.Win CPU energiagazdálkodás beállítása valamiért a minimum 5%-ről 100%-ra állítódott.
-
kisza25
félisten
na vészmadarak megjött
0,976V az alapfesz
csak próbaként, hogy megnézzem egyáltalán lehet-e húzni a lapomban 1V 4Ghz
(mert erre is vészmadárkodtak, hogy B85 lapban tuti nem) -
Szinyák
őstag
válasz
bombibmw #30024 üzenetére
Tár.-ra gyanakszol ? lehet igazad van, mert ez nem tudja azokat a új szabványokat ami kell ezeknek az uj procinka c/c7 sate illetve 2.3. 2.4 ATX szabvány és a ErP Lot 6 Compliant .
Mert ezek a procik a Haswell/Skylake annyira új és energia takarékos , hogy mikor ki van kapcsolva annyira minimálisra lecsökkenti az áramfelvételét , amennyire csak lehet 0.05w aszem. Ezt meg nem tudja tolerálni a régi tápok? és ezért nehezen keltik fel a procikat ? Ez lenne a háttérben ?
Lehet kérek v.melyik havertól egy újabb tápot kölcsönbe egy próbára akkor sok minden kiderül.
mert ha azzal nem fogja csinálni vagy 3 napig akkor tényleg befektettek egy új tápba. csak fölöslegesen nem akarok pénzt kidobni.
Vagy RAM ? xmp profil és nem szereti a 3000.-es ramoakt csak a 1.2v 1 -
Tomdriver
őstag
Most cseréltem ramokat a lapomban és azt tapasztalom, hogy a proci offset módban se veszi vissza az órajelet csak akkor, ha a turbo boostot kikapcsolom.
Ez mitől lehet?
A ramokat elvileg támogatja a lap, bios a legfissebb van fent. -
fauv
őstag
Ha delideltetsz egy procit , a garancia ugrott nem?
-
JanR
addikt
Serácok!
Kivel kupakoltassam meg (nem az asszonyt
) a procimat, hogy utána még garanciális is maradjon?
Most már egyre jobban zavar, hogy meleg no. Jóféle i5-4690K-m van, de nem tudok feljebb menni fesszel, mert egy hawaii-i szaunát idéz elő. Ötletek, tanácsok? -
-
nemethchek19
aktív tag
Nem lehet felrakni. Azt írja a telepítő, hogy a 4. generációs processzoroknál csak win 10-el kompatibilis.
"Driver Version: 15.40.10.64.4300
Release Version: Production Version
Platform / Operating System(s):
6th Gen Intel(R) Core(TM) processor family (codename Skylake)
Microsoft Windows* 7
Microsoft Windows* 8.1
Microsoft Windows* 105th Generation Intel(R) Core(TM) processor family (codename Broadwell)
Microsoft Windows* 7
Microsoft Windows* 8
Microsoft Windows* 8.1
Microsoft Windows* 104th Generation Intel(R) Core(TM) processor family (codename Haswell)
Microsoft Windows* 10Release Date: October 6, 2015"
Elindítom a telepítést, majd hibát ír ki:
"Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek" -
dobobazsy
őstag
válasz
powermause #30015 üzenetére
de akkor single channelbe se lett volna jó a gép szerintem, pedig úgy használtam fél évet kb.
#30016 puttonyos:
ránézek ha mégegyszer csinálja. eddig még jó azóta. hagytam kb 3-tól fél10-ig ment a prime blend, nem tudom mennyire hiteles teszt de régen amikor próbáltam elhasalt rajta pár perc után. lefagyott és a szokásos forgatókönyvet ismételte..azon gondolkodtam nem-e a 4.6ghz+igp kombót unta meg. inkább alapon hagytam amíg megjön a vga-m
-
Szinyák
őstag
jaja , nekem is detó egy akár négy órát kipacsolom és be nincs baja ,de reggelre mindig nyomja a hibát direkt próbálgatom ... E mi hányás miatt lehet , ilyet még nem láttam ..
akkor neked is 1 bekapcs leáll pont a win töltés előtt a többi jó volt ? érdekes egy dolog ez. De hétvégén ki is próbálom akkor lesz időm vele sakkozni .... -
powermause
tag
válasz
dobobazsy #30008 üzenetére
Ha ugyanaz a hiba ,nem lehet hogy valami eddig nem cserélt rész lehet a hunyó?Egy havernak az 5.alaplapját nyírta ki egy hibás,előlapi audió/ usb?? csatlakozó.Egyszerűen nem gondolt rá,összerakta a következő (használtan vett) lappal,néhány nap után megint megdöglött a lap.A házba épített csatlakozók szívatták a fene tudja már hányadjára.Másik táp esetleg.
-
Szinyák
őstag
thx. igen most manuál.-ba van a ramok beállítva ? akkor azt mondot, hogy töltsem be a xmp 2.0 profilt .
Maradhat rajta cpu.-n az OC settings? Én is qvl ről bogarásztam hozzá ramot..
Ezt ,hogy érted "az egyik rammal hibátlan volt a másikkal meg kékhalál" egyesével kiszedted őket és tesztelted ? ?? vagy teljesen új ramokat kellet venned ?Pontosan akkor mit javasolsz mint tegyek vele .. előtte mehet egy clear c-mos ? most a hivatalos oldalról a 0901 biost használom de fent volt a legujabb is 1101.-is azzal is ezt csinálta azért raktam vissza a régit.. akkor menjen vissza a legfrissebb?
Linkelem a pontos ramokat amit használok hátha segít..
Neked is pontosan ezt csinálta amit fent leírtam ? 1 start . shut down windows töltés közbe 2. és asz összes többi újraindítás meg tökéletes volt ?Thx.
-
Bib
őstag
válasz
Szinyák #30009 üzenetére
Szia! Xmp -vel mindenképp próbáld meg.Nekem tipikusan ez volt a problémám,hogy hidegen nem töltött be a Windows csak másodikra.Utána stabil volt mindig mint az atom. Memória hiba volt.Az egyik rammal hibátlan volt a másikkal meg kékhalál. Qvl listáról választottam anno.
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
van egy "kis" problémám
megpróbálom tömören elmesélni a sztorimat
tavasszal vettem a félkonfigom (asus z97-pro gamer + 4690k)
kb első, vagy második nap elkezdett olyat csinálni, hogy befagyott a gép, ezután meg be se akart kapcsolni. csak ki-be kapcsolgatott magától, aztán meg már azt se, csak világított a piros led a ramoknál. a ramokkal bíbelődtem egy sort majd nagynehezen sikerült újra müködésre bírni, de egy idő után megint eljátszotta ugyanezt.
majd vagy 2 hét alatt rájöttem, hogy single channelbe rakva aramokat ezt nem csinálja. csak dualban. eközben már ramcsere is volt, sőt vagy 3 kittel ki lett próbálva, ugyanazt produkálta.
havertól kaptam kölcsön egy 4790k-t, amivel dualban is gond nélkül ment a gép több mint egy hétig, szinte megállás nélkül. ekkor elkönyveltem, hogy memóriavezérlőhibás a procim.
kb fél évig használtam single-be a gépet minden gond nélkül, most elszántam magam hogy kicseréltetem LeC-el (tőle vannak egyébként)
itt az új 4690k már 1-2 hete, eddig semmi gond nem volt, öröm és boldogság volt.
reggel kikapcsoltam a gépet elmentem dolgozni, most hazajöttem bekapcsoltam és megint elkezdett ki-be kapcsolni, utána hosszú bekapcsgomb után megint csak ment a gép és led világított.
kivettem az elemet, az egyik ramot, bekapcsolt, visszatettem a másik ramot és most egyelőre jó, de most nagyon elkeseredtem. ilyet nem kéne csinálnia egy hibátlan gépnek. holnap jön meg a videókártyám, azt hittem összeáll végre a számomra tökéletes gép.mivel kéne tesztelnem, hogy mi a hibás, ha hibás egyáltalán bármi? hogy jöhetnék rá? kifogott rajtam..
-
fauv
őstag
válasz
Szinyák #30003 üzenetére
Az a gond, hogy sok minden miatt lehet ez a probléma. Gyanakszom egy olyanra, hogy első indításkor lehet nem elég neki a fesz amikor ép a wint akarja betölteni, lehet pont azon a határértéken vagy, ami ép jó, ezért utána már müxik. Nem tudom egy próbát megér.
A win 10 pedig nagyon sok problémát okoz, adott esetben ez is lehet hiba.
Ez aprólékos meló lesz ki kell próbálni mindent.
Ami a feszt illeti olvass vissza, sok embernek ment p95-el nagyon jól , több napig minden ok, játékok alatt is jó, egyszer csak kékhalál. Van amikor egy nagyon pici feszen múlik az egész.
Ez egy furcsa hibajelenség
Látod nekem meg újraindítja a gépet, és hogy miért én a win 10-re gyanakszom, más mindent kipróbáltam.
-
Szinyák
őstag
hmmm, ez befolyásolhatja a dolgokat ?
most offsetbe használom - 0.120v el van véve tőle @4,5ghz és így megy full terhelés alatt 1.28-1.296 v kap
de ha kevés lenne neki akkor orba szájba fagyna terhelésen nem ?
Akkor elsőnek ne rakjak uj win.-t win8.1 vissza mert most win10 van fent.
Win10 is okozhat ilyen hibákat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest