- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lalaboy #18096 üzenetére
A MINDENBŐL kihagytam a memóriákat, wazz, ha az nincs "összhangban" a procival, akkor nézheted vidáman a kék képernyőt!
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy az új mac pro, - amit pénteken rendelt meg kint a "stúdió társam" és leváltja végleg a 4960X "munkaállomást"- mit tud majd felmutatni az állítólag baromira erős XEON-nal. Hamarosan nekem is lejár a "szabi" itthon és visszautazom, akkor majd kiderül.
Remélem hamar visszahozza az árát, mert ez még kint sem két fillér, itthon mondjuk jóval többe kerül, de hát a magyarok olyan k..a jól keresnek, hogy...... szánalmas na, ami itt megy, de ez már nem a topik témája!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az IBT (nekem legalábbis) egy "oltárinagyfasság", ahol az lefutott nálam (4.6ghz 1.18v) a vegas rögtön elhasalt!
Számomra a legjobb tesztelő program a sony vegas, és renderelés alatt MINDENRE (cpu, vga, hangkártya) szüksége van!
Hamarosan menni fog megint minimum 2 napot, amíg elutazom. 1.20v is megy a renderelés, de 1.22v-t adtam inkább rá, hogy még véletlenül se hasaljon el.[ Szerkesztve ]
-
Dave946
tag
-
trancemusic
senior tag
válasz Dave946 #18090 üzenetére
Már írták előttem hogy ha stressztesztben 100 alatt marad throttling nélkül:az jó mert általános haaználatnál nem fog 80- ig se felmenni.Hűtőtől függően. :-)
(Gamézni,konvertálni, ki be csomagolni )
Én így tapasztaltam.
Lehet másnál eltérő.
De olvass vissza a topicban,vannak ám vérprofik is a felhasználók között.
Nekem csak hobby...
:-) -
trancemusic
senior tag
válasz shield #18080 üzenetére
Ghz és ghz közt óriási a különbség.Nem mindegy mit csinál a proci egy órajelciklus alatt!!!!
Ezt nézd:3.2ghz prescott-2.4ghz athlon 64 gyorsabb.
3.7 ghz pentiumD EE-2.6ghz athlonx2 5000+ gyorsabb .
2ghz conroe veri 2.8 athlonx2.
Haswell 1ghz-en !!! simán hozza a két utóbbi teljesítményét!
Haswell 3.4 ghz összemérhetetlen pl. Pentium4 3.4ghz-vel egy szálon futó alkalmazásnál is.Hát még a többszállúakon!!! :-)
( tesztelgettem,procilimites gaméban haswell 1000 mhz -en!!! annyi fps-t produkál mint a régi x2 5000+ os procim 2.86 ghz-re húzva!(vidikari ugyanaz volt,gamék is ) -
Dave946
tag
válasz trancemusic #18087 üzenetére
az már elég jó nekem is 4,6 lenne a cél, de lehet csak álom marad..
hőfok meddig kúszhat fel?SOD
-
Dave946
tag
illetve valaki tud segíteni abban hogy ventilátor miért nem indul be pöccre?
csak a rángatja magát mire beindul és nem poros
kevés ellátást kap táptól?
vagy inkább haldoklik?
ugyanis fontos lenne mert ez hűti az egyik raditSOD
-
Dave946
tag
-
-
Dave946
tag
4670 K tuningban vagyok
Vcore override voltage 1,95.
4400mhz-en járok.
állandó fagyást kapok..
ennyi lenne proci nincs benne több?
vagy mást is álligatnom kéne nem csak cpu ratio + feszültség?SOD
-
shield
őstag
válasz trancemusic #18073 üzenetére
Ha az ember K-s procit vesz, ráadásul ennyi pénzért, akkor ki kellene kihozni belőle egy kis pluszt.
Most mi a túró van, a gyártók megakadtak a 3.5-4 giga közt vagy már nincs értelme feljebb vinni?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
aktív tag
-
Dave946
tag
elnézést de egy nem idevágó kérdés
az miért lehet hogy a ventilátor megindulna de még sem tud hanem csak igy rángatózik aztán nagy nehezen indul el..
kevés ellátást kap tápról?ezenkívűl load line calibrationt tungingnál állítsam?
level 1-től 8-ig lehet[ Szerkesztve ]
SOD
-
Dave946
tag
válasz trancemusic #18069 üzenetére
milyen vízhűtésed van?
Enyém sem egy komoly, konkrétan amikor olvastam hogy megjelent ez a bigwater 780 azt irták hogy szar...SOD
-
shield
őstag
Akkor nagyon el leszek keseredve ha tényleg ilyen szutyok a 4790K, pedig azt hittem jó procit akarok venni. Pedig azt hittem zokszó nélkül fogja vinni a 4.6-ot.
A mostani C2D E8400 procim 3.6-on megy úgyhogy nem is lett feszkó emelve. Szorzó és pár dolog lett átállítva. Mai napig meg van az a rajz amit kaptam instrukciónak, mert nem igen értek a tuninghoz, de ez pofon egyszerű volt, nem kellett napokig kísérletezgetni. Beállítottam és már másfél éve megy. Az igaz, hogy mondták, jó szériát fogtam ki. Egy jobbacska hűtő van rajta és játék közben nem éri el a 60 fokot. Aidaval kicsit meggyötörtem, akkor is csak alig ment 70 fok fölé.
Most ITT nagyon fogom figyelni, hogy mit alkottok. Most kissé elment a kedvem.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
-
Popes
őstag
válasz Dave946 #18067 üzenetére
A Linx 0.6.5 izzasztja a legjobban ha ott a 100 fok limit alatt van már jó (de tesztprogiknál ha 100 fok alatt maradsz akkor átlag felhasználás mellett elég kellemes lessz a hőfok) De inkább nézd meg hogy amiket használsz prociigényes programokat, ott mit mutat.(az a mérvadó)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Dave946
tag
Sziasztok!
Lenne egy i5 4670 k processzorom egy asus z87-a alaplap + chieftec smart 600w tápegység + Thermaltake Bigwater 780 vízhűtés
Mit lehetne ebből kihozni?
Tápegységem ki fogja tudni hajtani vagy kevés lesz ha tuningolok?
előre is köszönöm!SOD
-
baboss
őstag
-
aktív tag
-
MrM94
addikt
válasz CsigaGyilkos #18061 üzenetére
Nezd csak,pirossal alahuztam,tehat uresjaratban visszaveszi a feszt ha jol ertelmezem.Csak CPU-z Bugos ugye?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
aktív tag
-
MrM94
addikt
Sziasztok!
Le lett cserelve a procim,es a tapom is
MSI Mpower Z97 lap maradt. Velemenyeket kerek..Normalis dolog ez ,hogy CPU-z szerint nem veszi vissza a feszt,Aida szerint pedig igen?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Bacusuz
addikt
válasz trancemusic #18057 üzenetére
4,8 milyen feszen sikerult?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
trancemusic
senior tag
válasz Lalaboy #18055 üzenetére
4.8ghz nálam is minden ok. amíg 3d nincs a képben.
Játékot futtattál már 4.8ghz-nél?
Nálam néhány másodperc után összecsuklik a rendszer.
Nem jövök rá miért!
Nem nagy hardverigényűnél is,mindegy ha videokártya is dolgozik akkor fagyás v. restart v.blue screen.
Nem vagyok telhetetlen csak kíváncsi.Tudom még egy videokártya a másik slotba s játékok alatt drámai lenne a változás.4.6-on stabil,4 ghz pedig még hűvösnek is mondanám.Max 50c°
Gaméknak sztem elég? -
aktív tag
-
helkis
veterán
válasz CsigaGyilkos #18050 üzenetére
ha 1.870v-al nem viszi a 4.6-ot akkor dobom kifelé de ha a 6.4-et se tudja annyival akkor is
(tudom elírtad, de nem lehetett kihagyni )
(#18051) bombibmw - ok, korábban egy 3770k kapcsán már majdnem beadtam a derekam, de aztán elkelt jó árban, így kimaradt..
még egy kérdés, lapot milyet érdemes alá venni? Hero7-el szemezek, de ha van hasonlóan jó, olcsóbban, akkor megfontolom..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
bombibmw
veterán
válasz helkis #18048 üzenetére
Szívesen!
Vigyázni kell az SMD-kre,mert elég közel vannak a kupak oldalához.
A ragacs elég kemény.
Én elbaxtam,de Cink_Elek visszahozta a sírból és ugyanúgy megy,mint előtte.
Akoska-nál járt egy példány,amiről levágtak egy,vagy két darabot az SMD-kből,de állítása szerint ugyanúgy ment a proci.
Szerintem keresd fel Cink_Eleket,mert Ő profi és lehet,hogy már kitesztelte az új eljárását,amihez nem kell se satu,se bicska![ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz helkis #18042 üzenetére
A dolognak ez a része kb. az álmodozhatunk róla kategória sajnos.
(#18045) helkis: 1. Úgy durván, ha a procid 1,870V viszi a 4.6-tot akkor jót fogtál ki. Mondjuk úgy, ha 1,200V-on vagy alatta stabilan megy 4.6-on akkor az egy jó példány. Igen jó példány...
2. Ez egy jó kérdés, szvsz általánosságban nincs eltérés csak ha deliddelve van, akkor ügye nyilván vannak a hőfokokban eltérések. Delide nélkül kb. 1,240-1,250V fölött már nem lehet hűteni a Haswelleket. Példaképpen: az enyém (egy delidelt+liquid ultra) Offsetben (+0,013V) 1,270V viszi a 4.4-et (24/7). Hőfökök: Linxel még éppen 90C alatt vannak, játékokban pedig 50-60C között (Watch Dogs alatt is annyi). A hűtöm az adatlapomban, egyébként egy átlagosnak mondható jó léggel van hűtve. Nemsokára teszek fel képeket is az eredményekről.
(#18047) bombibmw Példánya pedig egy piszok jó darab azt nehéz kiindulási alapnak venni, de azért reménykedünk, hogy kifogsz egy olyat vagy ahhoz hasonlóan jó példényt.
(#18048) helkis Tudtommal annyi, hogy sokkal erősebb a ragasztása a Haswelleknek. (szvsz DC-nek is) Itt van Ákoska videója ha delidelni szeretnél érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
Bacusuz
addikt
válasz helkis #18048 üzenetére
Csak óvatosan,mert a ragasztó itt már nagyon kapaszkodik.
Olyanok is belevágtak a nyákba közülünk ,akik Sandy és Ivy-nél is sikeresek voltak.
Működik a satus megoldás is.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
helkis
veterán
válasz Bacusuz #18046 üzenetére
köszi a választ, delidnél kell figyelmi valami másra mint ivy-nél? ugyanúgy CLU a legjobb választás alá?
(#18047) bombibmw : köszi neked is!
A tapasztalat azt mutatja,hogy a DC-nél minél kisebb fesszel megy egy proci,annál jobban is melegszik. -ez a CPU VID-re vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
bombibmw
veterán
válasz helkis #18045 üzenetére
Általában az átlagos procik bár igen magas fesszel,de mennek 4,8GHz-et.
A tapasztalat azt mutatja,hogy a DC-nél minél kisebb fesszel megy egy proci,annál jobban is melegszik.
Ha valaki magas órajelen szeretné használni,akkor viszont tök mindegy,mert úgyis le kell szedni a kupakot,még ha vízzel is hűti az ember.
Nekem most vízzel 4,7GHz-en még nem ment feljebb játékokban 60 foknál,de IBT-ben sem túl meleg.
Persze,kupaktalanítva vagyon. -
helkis
veterán
válasz bombibmw #18043 üzenetére
értem akkor átlagot kérdezek, az itt jelentkezett procik (hűtés nem lényeg) általában mit mennek?
szerk: ill abban van-e különbség a procik között, hogy ugyanolyan feszen/órajelen/hűtéssel mennyire melegszenek? mekkora eltérésekre lehet számtani?
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz helkis #18042 üzenetére
Üdv!
Nem alakult még ki.
#L420B765
Ez nálam és qad kollégánál is szépen megy,de az 5GHz 24/7-re még vízzel is felejtős szerintem.
4,9GHz-en(~1,34V) viszont minden további nélkül mehetne.
Én most 4,7GHz-en használom,az 5GHz benne van benchekre,vagy még fölötte is,de inkább nem kísértem a sorsot,mert nem garis már.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
üdv all!
kialakult már olyan #batch devilből, amit érdemes favorizálni vásárláskor?
a cél 4.99ghz vagy ahhoz minél közelebb lenne, vízzel hűtve.. (túl sokat akarok? )
köszi![ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
válasz trancemusic #18040 üzenetére
Valamelyik feszt rosszul, vagy auto-ra allitottal! Kuldj egy screenshot-ot a feszekkel, beallitasokkal.... Lehet olyan lokott procit fogtal ki, mint en! Most 4.8Ghz-n tesztelem, de erdekes feszekkel.....
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz bombibmw #18037 üzenetére
Hát igen, sokmindenre oda kell figyelni. A feszek, a hőfokok, az áramfelvétel, a különböző terhelések....
Én is húzom az enyém, 4,5Ghz-re, nálam ez a max, amit még úgy-ahogy nagyjából össze tudtam az Intel specifikációival egyeztetni. Ettől még nem félek, hogy idő előtt kuka lesz tőle a proci. Bár van rá majdnem 3 teljes év gari, jobban szeretem nem kinyírni a dolgaim.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz trancemusic #18035 üzenetére
Ön nyert. De nem villanymérnöknek tanulok, infós vagyok.
De amúgy teljesen egyetértünk, a túlzott tuning igencsak lerövidítheti a proci élettartamát.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz trancemusic #18033 üzenetére
Ez nem idő kérdése, ez egyszerű elemi fizika. A távvezetékeken sem véletlenül megy nagy feszültség, hanem azért, mert azonos teljesítményt így kisebb áramerősséggel, ezáltal kisebb hőveszteséggel lehet szállítani. Ezért vannak a hatalmas transzformátorállomások meg hasonlók is. Ezért mennek a gépben is a nagyobb fogyasztók 12V-ról, és nem 5 vagy 3,3V-ról.
A nagyobb fogyasztóknak ezért is van kettőnél (+/-) több vezetéke a gépben, mivel így azonos fesz mellett többfelé osztja az átfolyó áramerősséget (párhuzamos kapcsolás), így nem olvadnak le a vezetékek, csatlakozók.
A magas fesz természetesen árthat a procinak, mivel tönkreteheti a tranzisztorokban és köztük a szigetelést. A nagyobb órajel pedig nagyobb áramfelvételt (áramerősséget) okoz, ahogy a tuning miatti nagyobb üzemi hőfok is a szivárgási áramon keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
válasz trancemusic #18029 üzenetére
Kupaktalanitas nelkul eselye sincs az 5Ghz-re, hacsaknem kifogott egy olyan peldanyt, ami talan 100-bol 1.... Nekem volt egy 4790K-m, amit tudtam bencselni 5Ghz-n, de deliddelt volt! Isten nyugosztalja!
-
bombibmw
veterán
Gondolom,nem 5GHz-es 24/7-es beállításra gondolt,de alapon használva legalább,vagy egy 4,6GHz-re,amitől semmi baja nem lesz,főleg,hogy még nem hallottam olyan darabról,ami 1,25V-on felül vinné ezt az órajelet,attól meg aztán semmi baja nem lesz a prockónak.
És megnézném azt a 4790k-t,ami tud menni 24/7-ben 5GHz-et.
Az ilyen darabokat,csak Indiana Jones találná meg,valami dzsungelnek egyik barlangjának gyomrában.(#18032) Lalaboy:
Nekem még most is van,de nem kellett sok,hogy ne legyen.
Én inkább nem vállalkozok olyan mértékű tuningra,mint Te.
R.I.P. a proccnak![ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
A magas fesztől nem olvad el a vezeték, legfeljebb a magas áramerősségtől. Bocs, ez nagyon szúrta a szemem...
-
trancemusic
senior tag
válasz shield #18028 üzenetére
Ez a konfig tuti 5ghz-en is elszaladgál.
De akkor ne várd hogy hosszú távra jó lesz.
A magas fesz károsítja a cpu-t hosszú távon.
Túlmelegedéstől a celeronokat kivéve intel proci még nem patkolt el.(Tapasztaltam,hallottan cerkat pukkani,füstjeleket adni). :-/
De a prociban található "vezetőszálak" elolvadnak a magas fesztől.
(Ne szó szerint vedd,csak nemtom máshogy érthetően megfogalmazni.)Állandó 5ghz-en 50% hogy nem megy évekig.Szerintem.
:-)
Nem akadékoskodok,csak szimpla vélemény.
:-)[ Szerkesztve ]
-
shield
őstag
válasz Viperator #18026 üzenetére
Én is hosszú távra tervezek, ezért veszem meg az i7 4790K-t. Ha már K-s procit veszek, akkor azt a húzást amit röhögve lebír azt ki is használom. Őneki ilyen húzásért nem volt értelme K-s procit venni. Én erre gondoltam. A mostani C2D E8400-am is röhögve viszi a 3.6GHz-et, kicsit jobb hűtéssel a gyárinál. Ez a gépem 5 és fél éves.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Viperator
őstag
válasz shield #18025 üzenetére
Egyéni vélemény: szerintem nem volt felesleges, ha hosszútávra tervezte a gépet, akkor így jó lesz (én is így vagyok jelenleg a sajátommal. Az előző gépem Q9550 volt hat évig és sosem volt gond. Most is üzemel, Anyámnál van.).
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
bombibmw
veterán
+1 Bandinak,de még a Hero-nak és a víznek sincs értelme így.
Gondolkoztál a kupaktalanításon,hogy magasabb órajelen járathasd a procit,most meg leveszed,hogy hűvösebb legyen.
Azért alapon hagyva mindent simán le tudod hűteni,legalább arra tedd!
De persze, ez csak egy megjegyzés volt részemről,a Te cuccod,azt csinálsz vele,amit csak szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Egészen eddig túlfeszteltem az undelided 4790k-mat, ma azonban átkapcsoltam alulfesz üzemmódba. Lehúztam 4.2Ghz-re, igazából nem érzem a -400Mhz változást az eddig megszokotthoz képest, cserébe kemény 0.13V-ot esett az üzemi feszültség és 6 fok a dT. Vízhűtéssel ez lett az eredménye:
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
CPU csere előtt a biost visszakel állítani alapértékre ?
-
qad
senior tag
Ha van még türelmed és kedved, ki tudnád mérni hogy mennyi a watt különbség idle fogyasztásban 2 beállítás között? Fix fesz és fix sebesség energiatakaréskos opciók és speedstep nélkül, a másik meg fix fesz enegiatakaréskos opcióval és speedsteppel amikor viszaveszi a sebeséget is.
Köszönöm ha van rá mód és türelmed.
-
Joshi
titán
válasz Lalaboy #18011 üzenetére
Ez nem válasz főleg úgy hogy mondjuk az eredeti kérdezőnek ez semmitmondó válasz. A lap támogatja a K procikat de az tény hogy a H chipsethez képest túl van árazva az a lap. Azért is ajánlottam az embernek Z87-es lapot mert szvsz az jobb választás lenne ha tuning is szóba jönne.
Esetleg van valami konkrétabb kritériumod a K proci ellenében?ui.: igazából nem is engem érdekel a dolog mert én tisztában vagyok a dolgokkal, de ha van érdemi mondani valód akkor azt ne nekem írd.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Joshi
titán
Van is az iponnál 30k-ért Asus Z87-Plus Ennyi pénzért ajándék ez a lap.
-
Joshi
titán
válasz atomanti19 #18007 üzenetére
Nem kell oda 97-es lap bőven jó a Z87-es lapok mondjuk az enyém? De használtam Asus Gryphon z87-es lapot is.
-
atomanti19
aktív tag
ÓÓóó venném én a K-t de kapásból drágább egy tízessel és gyanítom ugyan ez igaz az alaplapra is.Melyik alaplap lenne egyébként jó K-s hoz ha komolyabb tuningot szeretnék?@4.4-4.6Ghz
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Lalaboy
őstag
-
Joshi
titán
válasz atomanti19 #18002 üzenetére
Ha tuningolni is akarsz akkor inkább 4690k egyébként jó kis proci.
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn veszek i5 4690-et. Egy ASUS-H97-PLUS alaplap megfelelő választás hozzá?
Köszönöm!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Joshi
titán
válasz CsigaGyilkos #17997 üzenetére
Természetesen a komplett gép fogyasztását mértem mert mást nem is tudok egy konnektorba dugható fogyasztásmérővel, de igazából a két beállítás közötti különbség volt a lényeg. Tehát az Auto feszültégre állítás és a fix feszültség közötti különbség. Ahogy írtam mindkét esetben csak az IBT futott és a monitorozó progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest