Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GâLî
tag
A kondik forrasztását el tudom intézni, gyanús hogy inkább pákát kellene használni mint hőlégfúvót.
Igen, töröttek, mikroszkóppal megnéztem, a kép is akkor készült. A padeken látszik hogy a kondenzátorok fémezése szakadt le és benne maradt a forrasztásban. (mondjuk inkább mint hogy a pad szakadt volna fel...
) A mérést épphogy végre tudtam hajtani a maradékon ami rajtamaradt. Felmerült bennem hogy a sérülés miatt kisebb értéket mértem, de mindhárom daram 680nFos értéket mutatott ami az értéksornak is megfelel.
A kérdés valójában csak az hogy választhatok-e nagyobb értéket? Illetve akkor az hogy melyik processzorokon vannak ilyen kondenzátorok?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest