Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Picturemaker #4099 üzenetére
Srácok auto-n beálított fesszel nem tuningolunk szerintem elhangzott már mindenhol, ennyit tudni kéne.
Sajnos , itt a kollégák nem valami segítőkészek, mivel a nagy tuningosoknak köztük én is , tudni kellne mindennek az alp feszt, az adható 24/7 feszt, és a max oc feszt. Ezeknek járjatok utánna, és utánna tessék beállítani a feszt kézzel biosban. A mostani gépek már finomabbak a gyártók is jobban odafigyelnek, de anno p45-nél auto-n hagyott fesszel könnyen szét lehetett vágni a procit és a lapot is. Ennek tudatában tunigoljatok auto beállításokon.
Túl drágák ezek a hardverek, hogy hülyeség miatt bárkinek is probléma legyen a hardverrel. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egyelőre "auto" feszültségen próbálom tuningolni a procit. Tudja valaki, hogy miért van az, hogy játék (itt még megértem) és Prime alatt megelégszik 1,187V-os maximummal míg AIDA stressz alatt rögtön felmegy 1,3V-ra? A Prime nem terheli eléggé?
-
Xerxész
őstag
Jó, de neked 4,6GHz-en van 80 fok körül, nekem meg a gyári 3,5 alatt...és csak 9 percnyi stressz alatt. Kis különbség, nem?
Azt tudom, hogy ezek a processzorok gyárilag rosszul vannak pasztázva a kupak alatt, de szűz kézzel nem nyúlnék egy 80 ezres processzorhoz. Drága szórakozás lenne... Így is bénáztam a pasztázással.Tény, hogy játéknál még nem néztem, hogy mennyire melegszik...
-
NFree
addikt
válasz
Xerxész #4092 üzenetére
Egy elrontott pasztázás, jelenthet 6-8 fokot, úgyhogy mindenképp csináld újra , ha úgy érzed elszúrtad
előfordulhat , hogy nem javul, akkor viszont tuti biztos nagyon szar darabot fogtál ki pasztázás ügyileg(kupak).(#4093) Hoorus
Ő még alapon hajtja s nincs tuningszerintem nagyon sok ha a tied 4.6 on hűthető ugyan azzal a hűtővel.
-
Hoorus
őstag
-
Xerxész
őstag
Itt is megkérdezném, csak miheztartás végett, ha később tuningolni akarok:
CPU: i7-4770K
Hűtő: Thermalright Macho 120Első gépösszeszerelésem, első pasztázásom (amit érzésre szerintem elrontottam, mert bénáztam a hűtő felszerelésénél, csúszott ide-oda a processzor hátán a hűtő, mire oda tudtam csavarozni...nehéz volt a hozzáférés).
Minden alapbeállítás, nem nyúltam semmihez, nincs húzva a processzor (3,5GHz). Lefuttattam egy Aida64 stressztesztet durván 9 percen keresztül, ezalatt némelyik processzormag felment 82 fokra is. Alap órajelen nem sok ez egy kissé? Ilyen hőfokok mellett elfelejthetem a tuningot?
Nyugalmi állapotban 27-29 fok körül van a proci.Lehet ez a magas hőfok a pasztázás következménye? Esetleg nem húztam meg eléggé a hűtő csavarjait?
Köszi előre is a segítséget, nagyon zöldfülü vagyok még!
-
potkem
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Szeretném kíváncsiságból letesztelni a szörnyemet, hogy mit is bír.
Annyira nem vagyok ott tuningban.
Még a Quad- nál leragadtam.
Pontosan hogyan is kell egy i7-4770k processzornál kezdeni a tuningot?
Lépésről lépésre csak szépen óvatosan. -
Bacusuz
őstag
Bármi az írásaitokkal kapcsolatban kapcsolódik az első kérdésemhez ? haggyatok már lógav légyszi.
Mindenkinek igaza van.Reggelig szívhatnánk egymás vérét,csak semmi értelme. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Bacusuz #4081 üzenetére
Ugye nem gondoltad komolyan hogy valaki irigykedik egy xaros 4770K-ert ? Gondolom ez csak viccnek szantad....
Segiteni szeretenk abban hogy ne pazarold a penzed arra amire nincs szukseged. Amire te hasznalod arra tokeletesen eleg a 4670K, ugysem ereznel semmit plusszba. A GTX 680 mara mar nem olyan eros, egy kozep-vagy max also felso (sorrend az NV-nel: 690, 780ti, Titan, 780, 770, 680) de inkabb egy kozep kartya AMD-nel pedig a 7950 es 7970 GHz kozott van (7990, 290X, 290, 7970 Ghz, 7970, 7950, stb). Siman kigajtja azt egy i5.
i7 OC pedik a SLi es CF rendszerekhez jon jol es munkara.De ha te jobban erzed magad hogy a gepedben egy i7 van akkor legyen hozza szerencsed, kivanom hogy fogjal ki egy jo peldanyt.
-
-
Bacusuz
őstag
válasz
Bacusuz #4052 üzenetére
Amúgy a hozzáértőknek kértem ki a véleményét a témán belül ,közel sem gondoltam hogy erre megy el a téma.
Milyen jogon kérdőjelezi meg bárki ,hogy ki mit vesz és miért?Hol élünk gyerekek?Megköszönném ha legközelebb a kérdéssel kapcsolatos választ kapna az ember .Ha ilyen jellegű kioktatásra volna szükségem azt jelezném! -
-
Bacusuz
őstag
válasz
aleister #4077 üzenetére
Másik fórumon ugyanitt meg azt olvasod ,hogy egy gyengébb cpu nem hajt meg egy jerősebb vga-t.
Amugy egy gtx680 van méghozzá a dc2top ,mely a 680-asok legerősebbje bolt.Ilyen erővel ne vegyél olyan kocsit ami 130 km nél többel megy ,ha csak nem vagy autóversenyző.
Így majd pár év mulva megjelenő játékokkal is el lesz szépen a gépem,nem kell évente cserélgetni.És nem azt írtam hogy csak officera használom...Amugy amit írtál igazad van ,de én nem ezt kérdeztem...Ráadásul tudom is -
aleister
veterán
válasz
Bacusuz #4075 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy jó sokan. De azért belátod te is, hogy kissé vicces a 4770 OC-t és az Office-t egy kommentben együtt látni.
Tudom nem leszek népszerű a véleményemmel itt, de érdemesebb inkább a vga árába beletenni a Z-s lap és K-s cpu felárát. Előrébb lesz vele az ember játékokban, mint egy ilyen antituningos 4770K-val. Sőt még egy i5 4xxx is jobb választás játékra.
-
n3m3r3
tag
válasz
Picturemaker #4072 üzenetére
Csupán két dolog miatt reagáltam az írásodra: buta teszt, és hogy meglepődtél a hideg hűtőbordán. Segíteni akartam hogy megértsd, illetve hogy ne vezess esetleg félre másokat. A Linx a maga nemében egy extrém program ha tetszik, ha nem. Ha stabilnak bizonyul eme program alatt a rendszer az még nem jelenti azt minden százas. Játék közben változó a terhelés, és még ott van a VGA teljesítményfelvétele (netán SLI/CF), ami igencsak megterhelheti a tápegységet, illetve a rendszer egészét. Ilyenkor borul a bili... A nem megfelelő tápellátás miatt könnyen előfordul hogy tolni kell még a feszültségeken, változó nagy terheléskor nem azt produkálja a rendszer játék közben amit pl. Linx alatt tapasztalt az ember.
Visszakanyarodva: Az Ivy Bridge, és főleg a Haswell anti tuningos pasztája óta senki sem csodálkozik hogy megtérdelnek a Linx alatt. Applikáld le a sapkát, bekened minőségi hővezetővel és nem marad el a gyorsabb átmelegedés. -
Picturemaker
őstag
Nem is kell szénné fűteni a procit, hogy az instabilitás kiderüljön. Nézd meg hány olyan OC volt itt a PH-sok között is, amit a nagyra becsült fűtöprogik stabilnak mutattak, azután pár perc játék alatt elszállt (nem a VGA-tól). A másik, hogy egy fél centis réztalpat, hűtőpasztát vagy akármit semmivel nem lehet egy másodperc alatt átfűteni. Folyamatos terhelésnél érdekes módon átadódik rendesen a hő (az más kérdés, hogy tényleg szar a gyári kence a kupak alatt és összességében javít az átpasztázás). De hagyjuk is a témát, mert értelmetlen. A LinX-et én nem tartón jónak hőmérsékletet, hűtőt tesztelni, Te meg igen. Ennyi.
-
n3m3r3
tag
válasz
Picturemaker #4069 üzenetére
Ezek a programok szándékosan használnak olyan algoritmusokat hogy lesokkolják a procit, pl prime95 helyett amit órákig kell hogy futtass. A hűtőt pontosan a paszta miatt érzed hidegnek mivel nincs hőátadás így a fűtőteljesítmény elvész, illetve ottmarad a mag és a fémsapka között. Így hiába akár a vízhűtés is, komolyabb változás nem lesz mikor elkezd fűteni, pláne a linx ami erre van kihegyezve. Így már remélem érthető.
Egy játékot sem ismerek ami 100% hajtja mind a négy magot + beveszed a buliba a video alrendszert is. A ps action szintén hasonló. -
Tikakukac
titán
válasz
Picturemaker #4069 üzenetére
Vizezd le, hidd el a pumpa tesz rá magasról mi ugrál és hova, az tolja neked nonstop az áldást
-
Picturemaker
őstag
Nagyon jól tudom, hogy mire valók ezek a programok. Azt is, hogy intel spórolt a "ragacson".
De a LinX akkor is "hülyén" dolgozik. Az összes többi szépen folyamatosan felmelegíti az egészet, ettől meg másodpercenként 47 és 90 között ugrál a magok hőmérséklete egymástól függetlenül. A hűtőnek esélye sincs hűtést kifejteni, mert a venti sem indul el normálisan, a hűtő meg "jég hideg". Érdekes módon minden mástól normálisan elkezd langyosodni. Az lehet, hogy stabilitást lehet vele tesztelni (bár szerintem a játékok és száz képes erős PS Action/ jó sok szűrővel/ sokkal jobb teszt), de hűtés vizsgálatára alkalmatlan. -
Nova91
tag
Köszönöm a válaszokat!
Tudtok ajánlani valami olcsó hűtőt ami ér is valamit? Nem tervezek tuningot csak ne járjon alap állapotban 52 fokon.
-
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy új gépet Intel i5 4670 procival és benyomtam egy aida stablitás tesztet. 75 és 78 fok között ingadozik a hőmérséklete. 20 percig futtattam. Alap állapotban 52-55 fok között van.
Normális ez szerintetek vagy érdemes lenne venni valami jobb hűtőt? Ha ez magasnak számít akkor rövidülhet az élet ideje a procinak?
Választ előre is köszönöm!
-
NFree
addikt
Hát még nem ált össze a dolog, teljesen tanácstalan vagyok , nézelődöm érdeklődöm, és nem tudom mikor lessz kész
, jelenleg benzincső, plussz csúnya rézcsatik vannak, még valami fehér led kellene, + kék vizet akarok, de megvilágításnak fehéret, még agyalok a fehér csöveken is, + megint tartályt kell cseréljek. Úgyhogy lassan ez egy hosszú projekt lessz. [jelenleg] és valami mást szeretnék kihozni belőlle
-
NFree
addikt
Szintén
Majd lehet kérdezősködöm, mer nekem a haswell teljesen kínai lessz.
#4058) Gery15
Nincs baj a pirossal mert jól néz ki , csak a modding miatt kell a más szívilág, mert ugye ebbe a kategóriába mán erre is figyelni kell
A lap is inen lett rendelve ph-ról , nem tudom mi tart eddig -
n3m3r3
tag
válasz
Picturemaker #4029 üzenetére
Rosszul látod a dolgokat. A linx vagy akár az intel burn test pl. stressz tesztek, a rendszer stabilitás ellenőrzésére. Amit megfigyeltél (feltételezem hogy haswell procid van) az mind a kupak és a proci mag közötti gyatra minőségű paszta eredménye, ezért látsz ekkora különbségeket. Nincs szó semmilyen átmelegedésről.
-
NFree
addikt
válasz
szasanyi #4051 üzenetére
& (#4053) Gery15
Nos egy sima oem darab, it vettem ph-n, nem válogatott, így lövésem sincs mire készüljek, de ha nem lessz egy űbertuningos darabb akkor is meghagyom vagy 5 éven keresztül, remélem ha rossz is 4.3-at elérek vele, még ha kicsit megfeszelve is , ha nem hűti le a víz akkor , itt kitárgyaljuk a maghőket és átpasztázom a kupakot. Már begyakoroltam az e5300-on nyertem is vele vagy 6-7 fokotEgyébként Costa Rica nem tudom ez mond-e valamit a prociról.
.
Nos az alaplap egy Giga Ud5h lessz a 10 sata csati miatt, mert a mostani gépen 4 darab van s nem elég semmire, és megfogadtam , hogy ez nem lessz legközelebb szűk keresztmetszet, és mert az ud4 h a piros szineivel nem jön be , lehetett volna kék -
szasanyi
félisten
válasz
Bacusuz #4052 üzenetére
4770@4,3Ghz esetén a max. 74 fok elég jónak tűnik nekem. Viszont a fagyás és egyéb problémák a tuning miatti instabilitásra jellemző "tünet", de mivel LinX-ről van szól ez kicsit sem lényeges ha minden más teszt, alkalmazás alatt stabil a rendszered. Meg gondolom a 74 fokot is elfelejtheted ha odatolsz neki plusz feszt.
-
Gery15
addikt
Ismerős anno még a C2D korszakban rengeteg időt öltem én is a tesztelgetésbe.. napokat, heteket. És ahogy te is írtad, a legfaszább amikor két órán keresztül pl stabilnak bizonyult az adott OC ilyenkor prime leállít és játék, fél óra után eldob prime újra és két óra 5 perc után elhal a teszt is... és kezdhetsz mindent előröl. Imádtam én is.
Most gyártják még a lapot vagy mi?
Milyen lesz egyébként?
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
2 kérdésem lenne...( Konfigom 4770k z87 Asrock Fatal1ty Prof.)
Jelenleg 4,3 on fut a gépem stabilan 1,165v (1,155v+0,010v offset) max 74C fokos hőfokkal (LinX 0.6.4- el hajtva ) .
Főleg office , net , játék , közben skype ...stb használom.
Ez a hőfok rendben van?Viszont LinX 0.6.5 alatt fagy , ez mennyire aggasztó pl rendszer stabilitás szempontjából?
Ha stabil linx 065 öt szeretnék akkor +0,030 v kellene. A 4.4Mhz -vel nem is erőlködök , olyan szépen viszi ennyi fesszel a 4.3-at. -
NFree
addikt
Még annyit tennék hozzá , hogy a large fűt be a legjobban. Én nagyon kedvelem a prime-ot 1 probléma van vele min 2óra az ajánlott stabilitás szempontjából , de legjobb legalább 4 órát dolgozni hagyni , mostmár az Ibt vagy a linx gyorsabb.
Anno mire kiteszteltem e procimat ráment pár nap, főleg az volt a legidegesítöbb mikor közel a végéhez elszált, ugye kis állítás és indíthattam újra
egy élmény volt
Nagyon ideges vagyok mert itt van az asztalomon kb 2 hete a 4770k , és nincs még mindíg lapom. Nagyon lassan jön alig várom már hogy igazán ide tartozzam én is -
szasanyi
félisten
A lényeg: csak abba menj bele, és arra kérdezz rá amire biztosan tudod a választ, de arra adj is egyértelmű választ! Be is linkeltem mire gondolok, úgyhogy nem okozhat nagy problémát annak megértése, csak értelmesen vissza kell olvasni a kérdéseimet és az arra adott (vagy a kérdést megkerül) válaszaidat És nem, ettől nem vagyok boldog, mert pont az ellenkezőjét váltja ki belőlem ha vki mást akar beállítani mint ami valójában történt. De részemről ennyi, ezek után erről fölösleges vitázni.
-
Gery15
addikt
válasz
szasanyi #4046 üzenetére
Ember!
Megkérdezted a "Prime95 progi milyen beállítással terheli legjobban a procit?" Válaszoltam, hogy Small FFT a procira, míg a blend az egész rendszerre megy rá. Én úgy látom, hogy ez már egy válaszadás. Azt áruld már el nekem, hogy miért kellene a fejemben tartani a te régi hűtőddel mért eredményeket? Amit feljebb linkeltél prime95-öst képet, ahol 55 fokon megy az jó, igen. Boldog vagy?
Arra pedig, hogy mi ugrott be neked inkább csak annyit reagálnék, hogy tanulj meg értelmesen kérdezni, mert annyian próbálunk/próbáltunk neked már segíteni és mindig csak félrebeszélsz...
(#4047) NFree: Köszönöm az updatet eddig a blendet tudtam a mindenesnek.
-
NFree
addikt
A small a procit nyúzza, a large a procit memóriát, a blend a memcsit .
Régen . ,míg nem volt a prociba beépítve az északi híd , a teljes rendszert a large al lehetett ellnőrizni a legjobban. mert hiába volt a proci jól ha mégis elszált bizonyos alkalmazások alatt. ezért A large teszt volt a legátfogóbb , és a legstabilabb teszt anno. Mivel egyszerre terhelte a procit, memcsit +északi hidat. -
CSBENCE08
tag
válasz
Picturemaker #4036 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
-
CSBENCE08
tag
válasz
Picturemaker #4033 üzenetére
Köszi a gyors választ ugyanez van a 3570K-val szemben is?
-
CSBENCE08
tag
Üdv!
Melyik a jobb processzor 3570 vagy a 4570 és mennyivel? -
Picturemaker
őstag
válasz
szasanyi #4030 üzenetére
A veti vezérléssel nem tudok mit csinálni, szerintem így jó ahogy van. Alapon hangtalan, ha eléri a proci a 45 fokot (legalacsonyabb beállítható), akkor elkezdi emelni a fordulatszámot. Ez a teszt meg olyan rövid ideig terheli a magokat, hogy az egész cucc nem tud átmelegedni rendesen. Prime, meg RAW konvertálás alatt azért szépen folyamatosan dolgozik a proci és szépen emelkedik is a venti fordulata. Na nem mintha a tesztekkel kellene szórakozni.
A másik, hogy nálam a fesz még autón van és szerintem bőven sokat ad a procinak a lap. 1,2 fölött kap. -
szasanyi
félisten
válasz
Picturemaker #4029 üzenetére
Az általad leírt jelenség a ventivezérléstől is függ! A Te beállításaid miatt van így szvsz, nálam nem ennyire szélsőséges a helyzet. De egyébiránt egyetértek, a tesztnek sok értelme nincs - leginkább azért, mert semmilyen valós alkalmazás alatt nem viselkedik, melegszik így egy CPU. Az AIDA64, wPrime, Prime95 hasonlóan értelmetlen (csak az új hűtő teljesítményének ellenőrzésére futtattam), de ott közel sem pörgeti úgy a ventit (max. 990 vs 1300 f/min) és emeli maximumra a Vcore-t a lap (1,105 vs 1,115V) mint LinX alatt, miközben sokkal alacsonyabb a maximum hőmérséklet..
-
Picturemaker
őstag
válasz
szasanyi #4028 üzenetére
Megnéztem a LinX-et. Ez egy elég buta teszt (szerintem). 47 és 90 fok között ugrál a hőfok, de olyan gyorsan, hogy a venti alig pörög fel (45 fokra van állítva BIOS-ban). Olyan rövid ideig terheli a magokat, hogy a hőt nincs is idejük átadni a hűtőnek. Prime és egyebek alatt rendesen elkezd menni a venti.
Azt hiszem ezzel csak kínozni lehet a procit, de értékelhető eredményt nem fog produkálni (saját vélemény). -
szasanyi
félisten
válasz
Picturemaker #4027 üzenetére
Elég sokkal - persze ez a két hűtő árkülönbözetében (10k vs 15k) is látszik!
LinX 0.6.5 teszt alatt 83 vs 75 fok, míg minden másban kicsit nagyobb az eltérés az Ashura javára. AIDA64 új verziójával sem több, sőt..
Ha gondolod, engedd rá a LinX fenti verzióját, olyan hőfokokat eddig még úgysem láttál. -
szasanyi
félisten
Prime95 progi milyen beállítással terheli legjobban a procit?
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
FrozenThrone #4017 üzenetére
Amiket olvastam külföldi fórumok 4.2-felett már nagyon ajánlott a viz nem tudom mennyire igaz..... Majd kiderül max itt köt ki PH-n
-
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy egy i7-4770k-hoz ez a hűtő elég lenne? 4.2-n szeretném hajtani.... be quiet! Dark Rock Pro C1 Vagy esetleg mit ajánlotok hozzá?
-
cut
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy van egy asus z87 lapom , amiben egy 4770 es proci lapul.
Szeretném a max órajelet kihajtani belőle és hiába állítom át manual és max szorzóra(39), akkor is az alap órajelen ketyek. (memoria 1866Mhz)
Mit kell beállítanom, nem ismerem ezt az új biost.
Köszi előre is a segítséget.... -
Soraszemp
tag
válasz
Soraszemp #4011 üzenetére
Egy kérdés!
Nekem jelen pillanatban 4,3GHzen megy a kicsike CPU-Z szerint 1.224V-ot ír rá és ilyen hőfoka van ,ez minek mondható? (idle állapot) -
Hoorus
őstag
Sziasztok..
Na, sikerült végre többé kevésbé kitesztelni a procit.. Azt hiszem, hogy egy közepes darabot fogtam ki.. A stabil 4,6 GHz-hez 1,35 V-ot kíván.. Linx alatt természetesen 100+ fok, de játékok alatt 70 alatt marad így is.. Kupakolás mindenképpen lesz. Szerintetek maradhat így 1,35 V-on? Offset-el kapja, nem fix-en..
köszönöm
-
Ka Bala
csendes tag
válasz
MiklosSaS #4003 üzenetére
Néztem a 4820K -t is de akkor már inkább 4930K kéne. Csak hát az ára!
Kicsit gáz volna egy 75eFt-os 4770K-s proci ha 5-10% plusz után kifullad.
Nem is tudtam eddig, hogy lesz Z97, hiszen ezek az Z87 lapok is eléggé frissek.
Nah mindjárt képzem magam, kicsit utána olvasgatok.Köszi az infót.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Ka Bala #4002 üzenetére
Az alaplap nagyon jo valasztas! Kiraly az a lap, merem mondani hogy Z87-ben jobbak tuningban mint az Asus felsokategoris (ROG) es kozep-kategorias (TUF) alaplapjai. (ezert koszonet @malibutoni-nak
).
A processzor az lutri, kifoghatsz egy jo darabot ami megy 4.8-5 GHz-et is, vagy egy kazant ami kinlodva eri el a 4.4-4.5 GHz-et 1.325 V-al. Kupakolni azt kell, mese nincs.
Ha kell a tuning es nem rizikozol akkor inkabb a 4820K jo alternativa volna .
Maskulonben alapon is bika processzorok, jok mindenre. De szerintem varj egy picit amig kijon a Z97 alaplap + haswell refresh. Mert majd kesobb bovitheto lesz. Allitolag a broadwell cpu-k nem fognak Z87-ben mukodni csak Z97-ben. A Z87 meg fel labbal mar a sirban van.
-
Ka Bala
csendes tag
válasz
aleister #4001 üzenetére
Sziasztok!
4770K -n töröm a fejem. És olvasgatva az itt előttem szólókat.
Kicsit elrettentem. Vannak a K-s procik között ennyire antituningos darabok is?
Mármint hogy 4,3Ghz -és semmi több?Én egy Gigabyte Z87X-UD4H -t szánnék alá sok fázisú tápellátás miatt.
És olyan 4,8-5Ghz -ben gondolkodom, persze vízzel.Nyugtassatok meg kérlek, hogy ez így jó választás.
Avagy mi volna a javaslat?
Vagy esetleg vegyek inkább használt, és már tesztelt példányt belőle?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest