Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #18347 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen lehet a gyári paszta, mármint hűtés szempontjából, de nekem nem volt idegem felkenni a cpu-ra, mert olyan volt az állaga, mint a méz, vagy még sűrűbb. és ragadt tőle szinte minden (a deszka, kezem, cpu körül etc..., lemosni is nehéz volt) és "ezüstben úszott már szinte az egész szoba, mikor el akartam teríteni szépen a cpu-n. Tehát gyorsan vettem rá egy MX4 pasztát. Ezt a pasztát egy lakcímkártyával (nem bankkártya vastagságú) szebben fellehet kenni, mint ha gyárilag lenne rajta. Tehát én ezzel használom és, mint írtam vastag gyári venti került a vékony helyére.
Ezzel ugrott az első ram slot, de azt nem is használom, csak a 2--4-et. Ez is hozott legalább 2-3 fokot még mínuszban.
IBT max 81 fok volt az egyik mag 4.6ghz-en.Az is lehet, hogy a gyári paszta még jobb, mint az MX4, egyelőre a fent leírtak miatt nem volt kedvem vele újból összegányolni mindent. .
Egy nagy borsónyi a cpu-ra és ráteszed a hűtőt, ezzel csak így működik, de ha egyszer leakarod szedni, akkor nem tudom, hogy mennyire "ragadnak" össze. És én szeretem szépen elteríteni a cpu-n a pasztát, viszont a gyári erre alkalmatlan, de mint írtam, lehet, hogy jobb, mint az AC, de nekem így is bőven jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest