Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
ha már itt járunk, egy hyper TX3 elég lenne hűteni 3800-on a 4670k-t? 80 fokra is felmentek a magok BF4 alatt és ez még lowon volt, így már azért meggondolandó hogy valami kis gagyi hűtést ne rakjak e rá
-
HSM
félisten
Persze, képben vagyok.
A rezgésekkel nálam nem is volt gond, azokat rég elimináltam, de sajnos a motorzajukkal nem tudtam mit csinálni.
Még a kisebb fordulatú WD Green 2TB-os HDD-mnek is van egy jellegzetes motorhangja, ahogy pörögnek a lemezek benne, ami simán kihallatszik a fémtokból, amibe tettem. Persze, így hangosabb, hogy az orrom előtt van az asztalon, de legalább kényelmesen kikapcsolható.
-
Joshi
titán
válasz
bandi0000 #19588 üzenetére
Kb 70 C° a max hőfok ami még ajánlott huzamosabb ideig, de nekem ne mond hogy 70 C°-on nincs hangja a gyári ventinek mert ezt nem hiszem el. Komolyan mondom fel fogom tenni a gyári hűtőt hogy leteszteljem.
(#19590) HSM nagyon sokat csillapít de az tény hogy hdd-nél nagyon kell figyelni az átvitt rezgésekre is mert főleg azok erősítik fel a hangokat. De neked ezt nem kell magyarázni.
-
HSM
félisten
Nekem a gépes lekapcsolás nem vált be. Ha nagyon rövid időt állítottam be lekapcsolásnak, akkor akkor is lekapcsolta, amikor nem kellett volna, mikor túl hosszúra állítottam, akkor meg sosem kapcsolt le.
Őszinte leszek, nem tudom, mennyit csillapít a vízhűtő a HDD-n, nálam a gumibakos rögzítés és a vastag hangszigetelő hab [link] is édeskevésnek bizonyult a HDD-k zaja ellen.Pedig nagyon nem akartam SSD-t, idegenkedtem tőle, bár azóta sikerült megbarátkozzak vele.
-
bombibmw
veterán
-
Joshi
titán
válasz
Grave_444 #19583 üzenetére
Egy i5-750-en használtam gyári hűtőt de közel se volt halk és tuningról szó sem volt. Ha a Haswell gyárija jobb azt elfogadom ugyanis arról nincs tapasztalatom de azért vannak fenntartásaim.
(#19584) bandi0000 ez sem feltétlenül igaz.
(#19585) HSM lehet hogy pont azért van vizesblokkban a két hdd is hogy ne legyen hangos?
Ja és miért ne lehetne lekapcsolni a gépben lévő vinyókat ha nincsenek használva?
-
-
Joshi
titán
válasz
Grave_444 #19572 üzenetére
Nagyjából igazad van de egy jobb hűtő mindig előnyt jelent ha nem másért akkor a halkabb működés miatt, sőt szerintem főleg pont ezért érdemes lecserélni a gyári hűtőt ha alapon használt prociról beszélünk. Abban a pillanatban hogy tuningolunk csak egy minimális 100Mhz-et, már nem állja meg a helyét a gyári hűtő.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
laychi #19568 üzenetére
Nekem leszabályzott ventivel FD Node 304 házban nem ment soha 65-70 fok fölé a proci egy játékban sem.
Ha 75 fokos lett volna sem érdekel mivel nincs jelentősége, nem arra kell verni milyen jól le van hűtve egy proci.K-s procinál már más a helyzet, különben baromság 20ezres hűtőt rátenni egy szorzózáras procira.
-
laychi
veterán
Szerintem meg lényegesen melegebb lett volna vele,de tökmindegy,
ízlések és pofonok.
kinek a gyári,kinek egy közép kategóriás,kinek egy csúcs léghűtés,kinek kompakt víz,kinek épített víz,kinek delidelt proci,kinek delid nélkül,kinek a pap,kinek a papné,kinek a papék lánya....Lehet egyetérteni,lehet ellent mondani,más emberek másképp gondolkodnak.ez van...ilyen alapon mindenkinek meg van a maga igaza.
Egyébként "alapon járó procimat"-írta bombi,ami 4 ghz(nem turboboostot írt,és sejtelmeim szerint alulfeszelve.
-
HSM
félisten
válasz
korcsi #19564 üzenetére
Nem vagy egyedül, csak nem mindenki veszi a fáradtságot ezt szóvá tenni. Ugye a szembe szél.
Sokan okosabbnak hiszik magukat az Intel mérnökeinél, és úgy gondolják, jobban tudják, milyen hűtés kell neki, mint azok, akik megtervezték. Egyszerre dühítő és szórakoztató az ilyen.Persze, én is lecseréltem, mert nekem halkabb hűtés kellett, de hogy ne tudná ellátni a feladatát....
(#19568) laychi: Nem lett volna sokkal melegebb a gyári kupakkal sem, mivel tuning nélkül nem a paszta a szűk keresztmetszet hőátadásban. Bár egy kiakasztott TDP limites, 44-es szorzóra fixált "alapon járatott" 4790K-val tényleg lehettek gondok, nem véletlen van a turbo és a TDP limit úgy belőve, ahogy.
-
korcsi
veterán
válasz
laychi #19565 üzenetére
Egy sima non-K i5-ön valós alkalmazásokban ellátja a feladatát, nem mindenki (sőt jelentős többségről beszélünk) nem tuningol, ez csak egy hobbi, nem ezt kell alapértelmezettnek venni... Azért korlátolt, mert azért be kell látni, hogy ez extrém felhasználás, az Intel piacának igen apró töredéke. Jobb lenne ha K-s processzor mellé nem adnának hűtőt?
Az az alpine se egy komoly dolog, olcsó volt, gondoltam rápróbálok, sokáig ment gyári hűtővel.
-
laychi
veterán
válasz
SSJPeter #19560 üzenetére
Core voltage vagy vcore,ilyesmit kell keresni,nem tudom asusnál miként van feltűntetve.
manual vagy override mód
1,05V-ot adj neki,tesztelj
offset,ne legyen,adaptív módot se használj.Ha stabil,akkor tesztelj 1 V-tal is
kép alapján akkor mégsem 1,3V meg nem is 3,9Ghz
hőfok méréséhez használj coretemp-et vagy hwinfo 64-et és maghőfokot nézz,az asus másképp méri a kupakhőt,lényegesen kevesebb,mint a maghőfok.
-
SSJPeter
őstag
-
laychi
veterán
válasz
SSJPeter #19558 üzenetére
A legfőbb problémát a processzor fedél alatti silány hővezető paszta okozza,hétköznapi alkalmazások használata során tűrhetők a hőfokok,avx,avx 2.0,fma3 terhelésnél viszont egy épített vízzel is képesek elszállni a hőfokok(nyilván nem ennyire,illetve nem mindegy a fesz se)
Változó,hogy melyik proci melyen fesszel milyen órajelet képes menni.
Ezért van az,hogy minél jobban igyekszünk aláfeszelni a K-s procikat a stabilitás határáig.(kinek hol sikerül elérni ezt,van akinek 4,5Ghz-hez elég 1,15V,van akinek 1,25V sem elég)Mint láthatod az én 4690K-m 1,24V-tal képes 4,6Gz-et menni,ha egy ugyanilyet kifogsz 4790k-ból az alapból melegebb lesz 10 fokkal a HT miatt+ az sem mindehy,hogy milyen a hűtő teljesítménye,még egy hyper eco kiakad 1000 foknál,addig egy noctua 85 fok alatt megfogja a procit.
-
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19556 üzenetére
Köszi, amint mondtam, kb. egy hét és megkereslek, addig nagyon is köszönöm.
Ha nem hűti jól, akkor csere lesz, persze.
Amúgy a 4790K 4.0--->4.4GHz Turbo alapon mennyi fesszel működik?
Mert ha jól láttam 1.3V-ot is adott neki ez a baromarcú, csak ezért adta meg magát a hűtő...azért még reménykedem, hogy arra fix fesszel még használható lesz. -
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19556 üzenetére
Ok, pár nap múlva lesz ezzel időm foglalkozni, akkor majd visszatérünk a témára ha neked is megfelel, de most már napig egyéb elfoglaltságaim lesznek, de megkereslek majd ez ügyben, ha nem haragszol meg.
De ugye azért a proci túlélte? Amúgy egy IBT kör aztóa már lement, úgyhogy csak-csak...
-
laychi
veterán
válasz
SSJPeter #19555 üzenetére
Manuálisan állítsd be a feszt,ne hagyd auto-n
Azért feszel túl,mert auto illetve adaptive módnál az avx illetve fma3 utasításkészletek miatt feszéhesebb lesz a proci.
valamint így tudod ellenőrizni,hogy valóban 3,9Ghz e az órajel vagy csak 3.7Ghz.
Terhelés alatt jobb klikk a cpu-z órajel kijelzésnél.Szerintem 1,000-1,050V-nak elégnek kell lennie a procidnak
Hőfok miatt ne aggódj,ennyitől nem lesz baja.
"4790K alapjáratra jó lesz["/I] - Erősebb proci(magasabb órajel+HT--> ha ezt nem hűti,akkor azzól mit várnál?
)
-
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19554 üzenetére
Nem hinném, hogy csupán erről van szó, minden esetre, most azt látom, hogy sokkal jobban megfeszeli a procit IBT közben az új BIOS óta, (vagy az XMP beállítás óta?) a hőfokok +5 fokkal nőttek, IBT-nél is mostmár inkább 70 fokosak a magok, de 1.2V-t kapnak.
Rákültdem a legújabb Primeot small fft-n és majdnem 1.3V-t adott neki!
95 fokosak lettek hirtelen a magok, aztamindenit...úgy lőttem le kétségbeesetten, de gondolom, ha nem érte el a 100 fokot ez a pár másodperc még nem árthatott a procinak, ugye?
Nyugtassatok már meg, légyszi.
Na ennyit egyébként a hűtőről, tényleg...nem baj, 4790K alapjáratra jó lesz azért majd.ÉS most minden a 4 magnál, igen ezt kifejezetten figyeltem felrakta 3900Mhz-re ez biztos!
-
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19552 üzenetére
Oké, oké értem én, igazából én sem vettem komolyan, csak hátha vki nem tudja, hogy kell a gariztatáshoz ezért írtam.
Más. Most frissítettem BIOS-t és e mellett még csak most aktiváltam BIOS-ban az XMP profilt...és most az AI Suite azt írja ki, hogy +5%-al túl van hajtva a proci, de én effektív órajel emelkedést nem látok.
Ez ugye csak annyit jelent, hogy nem veszi vissza annyira az órajelet?
Mert a ramok már eddig is tutira 1866Mhz-n mentek, mert a CPU Z vel megnéztem, akkor ez most mit változtatott?
Egyébként mindent auton hagytam...volt ott egy pre-konfigurált profil...Nem vágom sajnos ezt az új technikát, meg ez a UEFI BIOS is nagyon szokatlan nekem.
Két órát szarakodtam, mire sikerült megint über halkra állítani a ventiket, úgyhogy én többet BIOSt nem frissítek az biztos.
Paráztam is rendesen, mert windowsból csináltam, de pofon egyszerűen ment hála az Asus-nak. -
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19547 üzenetére
Ez nagyon jó poén, és tényleg oda való, de nekem pl. külön felhívták rá a figyelmem, hogy a garanciális ügyintézésnél kérhetik a gyári coolert is vissza, úgyhogy ezt azért nem javasolnám senkinek, még akkor sem ha jó érzés lenne megjátszani.
Inkább rakja a fiók mélyére, nehogy a hiányán múljon valami...Nekem asszem van vagy 3db. rajtam maradt, fölösleges gyári coolerem 3 különböző proci generációból.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Forestgreen #19549 üzenetére
Amúgy egy 4790K kb hány fokkal melegebb gyári órajeleken, mint egy 3570K?
-
laychi
veterán
válasz
Forestgreen #19546 üzenetére
Ezekhez a procikhoz fabatkát sem ér a gyári hűtő.
De van a coolernek egy nagyon jó felhasználási módja(opcionális)
[link] -
laychi
veterán
válasz
Forestgreen #19544 üzenetére
Mert te a vccin(cpu input voltage) feszültséget nézted valószínűleg a biosban,nem a core voltage-t
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
SSJPeter #19542 üzenetére
1.40 BIOS van rajta, így működik rendesen. Még egy kérdés, illetve kettő:
-10-15 perc BIOS nézelődés alatt felmehet gyári hűtőre a 4790K 63 fokra?
-BIOS alatt mennyi a 4790K feszültsége, nem akarok hülyeséget írni, de nekem mintha 1,7xx V lett volna kiírva... mert ahogy nézem 1.3 alatt van CPU-Z-kben kiírva.Köszi...
-
SSJPeter
őstag
-
SSJPeter
őstag
válasz
Forestgreen #19535 üzenetére
Az a BIOS (ami támogatja a 4790K-t) úgy nézem 2014.06.03-án jött ki, valami indikációt kéne keresni a lapon, vagy a dobozon hogy mikor gyártották, már ha van ilyen.
Vagy legalább a vásárlás idejét (de legjobb lenne a forgalomba hozatal) meg kéne tudni, ha nem Te vetted, persze.
Ez is indikációként szolgálhat arra nézve, hogy milyen BIOS lehet rajta, vagy csináld azt amit az előttem szólok javasoltak. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #19540 üzenetére
Te tudod, ennyi idő alatt nem lesz, illetve ugyan ugy hozzáér, csak paszta nélkül...
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #19538 üzenetére
Az idő másodlagos, az a lényeg ne legyen baja a procinak
-
Prosector
addikt
válasz
Forestgreen #19537 üzenetére
Baja nem lesz, csak nem indul el.
Szerk.: ugy ertem en is, ahogy hpeter.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #19537 üzenetére
Semmi, pörögnek a ventik (általában maxon) és nem jön be semmilyen kép a kijelzőn.
Azt javaslom, hogy paszta nélkul egy foliaval erdemes odarakni a hutot, majd rajta tartani es bekapcsolni, ha bejon akkor ossze lehet szerelni, ha nem akkor megsporoltal egy rakat idot.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #19536 üzenetére
Ha beteszem a 4790K-t egy nem támogatott BIOS-os lapba, akkor mi történhet?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Forestgreen #19535 üzenetére
Nem biztos, de elég sok info van a szeria szam kornyeken, lehet, hogy a szalitott bios rev is ott van, de inkabb lutri az egesz...
-
Forestgreen
aktív tag
Azt honnan tudom meg pl. egy ilyen [link] lapnál, hogy milyen bios van rajta, anélkül, hogy a "bios"-ban megnézném a verziót? Van a lapon esetleg valami matrica, címke, ami erre utal?
Köszi.
-
intuicio
aktív tag
válasz
Trailblazer #19521 üzenetére
Tehát hagyjam a 4.2GHz-en, viszont a feszt vigyem fel 1.200V-ra? Majd ott próbálgassam a Prime95-öt kb fél órás teszten? Ergo ha feljebb viszem a feszt, akkor ha jól értem, az órajelet is feljebb lehet pöccenteni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
& bandi0000
no majd Uraim egyszer összehozzuk ezt a sörözést...
de tény hogy anno ebben a topikban is sokat segített jó néhány Úriember és sajnos ezen kívül másképp nem tudom kifejezni az elismerésem nekik csak így itt (és nem a nyelvcsapásokra gondolok)jajj, és lehet nem sokára jön Csigu Úr is, és megreguláz, úgy hogy csak pislogok majd mint hal a szatyorban
-
HSM
félisten
válasz
bandi0000 #19528 üzenetére
Persze, értem mire gondolsz.
Ez az, amikor az ember már jobban szeret barkácsolni, mint használni a gépet. Én bevallom, nem így voltam vele. Engem az érdekelt, a lehető legolcsóbban hogyan tudnak a lehető legjobban futni a dolgaim, főleg a játékok, mivel én azt szerettem, miközben a gép a lehető leghalkabb működésű. Érdekes, notebookban érdekel, hogy néz ki (bár fura az ízlésem, imádom pl. a Lenovo T410-em közelsem divatosnak számító megjelenését
) asztali gépnél nekem bőven elég volt, hogy legyen szép házban.
(#19529) Lacielvtars: Igen, ez a jó megfogalmazás, köszönöm.
És az elsimerést is, és a képletes sört is.
(#19530) bandi0000: És persze gondolom, mivel szerény vagy, nem kell egy teherautónyi, megelégszel egy rekesszel is?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #19529 üzenetére
Ebben az esetben ha engem véletlen egyszer szeretnél dicsérni, nem kell megelégszek a sörrel...
-
bandi0000
nagyúr
Nekem nagyon nem tetszenek az ilyen hűtők, talán amit megvennék ha nem annyiba kerülne a CM V8 GTS az egy vagány
De sajnos én már egy ideje nem arra megyek hogy mi érné meg meg mia jobb hanem hogy mi tetszik, mert az a baj hogy ha elhatározom magam hogy igen nekem víz kell, akkor kaphatnék ingyen is jobbat, nem tetszene akárhányszor ránéznék mert nem azt akartam, gondolom érted miről beszélek
-
HSM
félisten
válasz
bandi0000 #19524 üzenetére
A kérdés, szükséged van-e erre.
A szépséget én a SilverStone FT01 házammal oldottam meg, a szálcsiszolt alumínium oldallapja gyönyörű látvány, ha véletlen benézek az asztalom alá.
[link]
(Sajnos a fotó nem egészen adja vissza a látványt.)
Nem kell amúgy 30KG-os hűtő... Én amúgy jól elvoltam a pici, olcsó Alpenföhn Matterhornommal is, bár szemeztem egy Prolimatech Megahalems-el is...
Utóbbi szép is, erős is, és nem 30KG-os batár. Azokat én sem szeretem.
A neontól meg a falra mászom, régen is, most is.
(#19525) Lacielvtars:
(#19526) bandi0000: Ööö, izé...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #19525 üzenetére
Ezt a nyalást...
Tegnap BomiBoogie ma meg HSM -
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Ide lettem irányítva a i5 4690K topikról
Kérdésem:
Azt szeretném megtudni, hogyan kell tuningolni? Eddig csak AMD procijaim voltak, és azokat tudtam húzni.
Láttam van a biosba egy uefi tuning lehetőség, csak nem tudom, mit, és hogyan lehet húzni. Ebben kérném egy szakértőbb segítségét.Hűtésem egy
COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1Amúgy 4.2GHz-ig tudtam húzni, de Prime95 torture teszt mellett 5perc után kékhalál,és reset....
A Core voltage az 1.077V (ez kevés lehet?)Ha valaki tudna segíteni pl (skypon) annak jövök pár sörrel (vagy bambival)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #19516 üzenetére
Ezek az Xtrémek sose kerültek eladásra egyszerre a sima változatokkal amit én várok az nem késik vagyis nem engedhetik meg maguknak
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
bandi0000 #19515 üzenetére
viszont akkor tényleg ki kell tartani amíg jön majd a broadwell
bár én magam is várom már azokat a cpukat...
6 vagy 8 mag, meg gondolom HT is majd -
bandi0000
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
bandi0000 #19476 üzenetére
Igen, de a 280X tud Mantle-t.... Nekem a 290+Mantle nagyon szépen ment, bár elkélt hozzá maxhoz a 4,4Ghz-es i5 és a 2133Mhz CL11 ram is. Mondjuk DX alatt játszottam főleg, High grafikán, mert ultrához DX-ben kevés volt a proci, de High-on nem igazán láttam 70-80 alatt az FPS-t BF4-ben, pedig főleg nagy, 64 fős szervereken játszottam. Mantle-vel a win7+i5 laggok miatt csak a friss patch óta tudtam játszani és csak keveset, az sokat javított rajta, de az nagyon ott volt.
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
SSJPeter #19506 üzenetére
Én is 13,5K-t adtam csak érte,előtte egy cm hyper 212 evo volt,amit 10k-ért vettem boltból és 7,5-8k körül adtam el
(1,16V-on 4,3Ghz-en a régi procimmal összevetettem a 2 hűtőt linx 0.6.5-tel és 15 fokkal verte a noctua a hyper evo-t
Na akkor ez nálam a szitu:
3,7 GHz a turbo 4 magra
1,056 a proci fesz
1,176V a ring fesz(szintén 3,7Ghz)
56-57-53-55 fok a 10 kör után4 giga rammal indítottam a tesztet
ram alapon 1333MhzMost akkor megnézem azonos fessze,azonos ram beállítással,meg aktiválom az enhanced turbot(hacsaknem benéztél valamit,mert a turboboost 4 magra levetítve 3,7ghz,csak 2 magra érvényes a gyártó által megadott 3,9 ghz)
-
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19505 üzenetére
Na, most futtattam le újra 10 kört IBT v2.3, 2048MB RAM-al.
Minden alapon van, minden auto, tehát a feszt is önmaga adagolta.
Turbo Boost 3.9Ghz,1.152V-1.184V között adta neki a feszt, a hőfok 60-65 között volt, egyszer belenyalt a 67-be, nem mondom, hogy ez túl jó, de azért 20C tartalék még van benne, nem?
-
baboss
őstag
válasz
profisher. #19490 üzenetére
Én a helyedben megtartanám az i3 4130-at,nem lépnék visszafele,ha a későbbiekben megint lesz egy VGA akkor jól jön majd,hogy megmaradt.
-
SSJPeter
őstag
válasz
laychi #19505 üzenetére
Köszi, tényleg kíváncsi vagyok és igazad van, alapon elég csalóka lesz és az is biztos, hogy sokkal de sokkal jobb az a Noctua, de az én hűtőm mindössze 10K volt, a Tiéd meg úgy nézem 30K körül van.
Nem gondoltam volna, hogy tényleg egy olyan szintű hűtő kell(kellene) a tuninghoz, de mivel Ti tapasztalatból beszéltek, én elhiszem, de annyit meg nem adnék érte.
-
SSJPeter
őstag
-
Joshi
titán
válasz
baboss #19502 üzenetére
Nem gond ha van ellenérv de legalább a kezdő kérdést válaszoljátok meg pro és kontrával.
Hozzá teszem játékról szó nem volt ellenben HD filmek hardveres gyorsításáról IGP terén annál inkább.
-
baboss
őstag
válasz
#Morcosmedve #19497 üzenetére
Anyagi okok miatt ez volt a CPU sorrend nálam.
G 1820,használtan vettem 8k-ért garanciával,legalább lehetett használni a gépet.
G 3258,ebből csak újat tudtam venni 21k-ért,sikerült kifognom egy jó példányt ami 4.8 GHz-et is tudta.
i5 4690k szintén új 55k,ez ugyan azt tudja mint laychi kolléga CPU-ja.
A végcél i7 4790k volt,de közben rájöttem,ahogy laychi kolléga is,hogy teljesen felesleges,bőven elég a i5 4690k. -
laychi
veterán
válasz
#Morcosmedve #19499 üzenetére
Nem igen,nem néztem az adatlapját
Azt hittem azért ilyen magabiztos,mert K-s procija van.
NonK-ra persze,hogy elég egy egy tornyos,de K-sra közel sem(#19500) SSJPeter
Ezt nem várom meg,mert csontváz lennék a végénSok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest