Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Ide is berakom, hátha valakinek van ilyen..
Sziasztok
Magyarországon lehet kapni külsős kijelzős pici monitort,amivel nézem a gépem tempjeit?
Annó volt egy kicsi program,amivel áttudtam vinni az Androidos telefonomra,csak nem emlékszem már rá. -
VTom
veterán
Közel 5 év szünet után építettem újra PC-t.
Minden percét élveztem, szépen, lassan, átgondoltan, 6 óra alatt készült el (plusz a windows telepítés)Először az nvidia 12pin adapterével szereltem össze, aztán még elindítás előtt inkább kicseréltem a Seasonic táp mellé kapott átalakítóval, ebben jobban bízok.
Majd még jönni fognak harisnyázott kábelek, fésűvel, ha eldöntöttem, hogy a fekete/fehér/szürke melyik kombinációja legyen.
A házat imádom, baromi jól konfigurálható, könnyen szerelhető, és nagyon szép.
-
-
BioNiCMaN
addikt
Srácok! Használ valaki ilyen csodát?
-
gooool
őstag
Sziasztok,
azt hiszem 12 vagy 13 év után újra rakhatok be ide képet, ugyanis a hétvégén ennyi idő után visszatértem laptopról asztali gépre is.
Volt egy meghatározott budget, amiből ki akartam hozni kezdésnek a gépet, ezt szerencsére sikerült is tartani. Nagy kedvvel vágtam bele az összerakásba, minden percét élveztem, főleg, hogy valóságos űrtechnológia ez ahhoz képest, aminél akkor elköszöntem (azt hiszem Asrock 880G Extreme 3 lapom volt talán és egy négymagosított Phenom II X2). Igyekeztem esztétikusra kialakítani a felállást, bár már ezt is régimódinak érzem, mindent is ki tudnék cserélni egy jobbra, felesleges igazából. Maximum nagyobb légszállítású ventiket kap a ház a gyáriak helyett, ha a hőmérsékletek nem alakulnak ideálisan. Ez a mATX ház nem egy tánctér, de összerakva nagyon csinos lett, egyetlen dolog zavar, a Corsair táp kábeleinek végén a nagy és kemény zsugorcső, ami miatt nem sikerült igazán szépen meghajlítani a becsatlakozásnál őket.
És akkor a végeredmény, a teljes konfig az adatlapomon olvasható. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Grave_444 #71876 üzenetére
Hát azért írtam 2080ti-t, mert azok elég hosszúak, főleg a 3 ventis kiadások.
Nem feltétlen 2080ti a terv mellé. Mondjuk ha 4K-ban játszanék és magas grafikán akkor már van jelentősége, full HD-n nyilván CPU bottleneck lenne a párosból.
Igen a topicot kicsit eltéveszettem, azért mellnézést kérek. -
Grave_444
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #71875 üzenetére
Igen, ahogy a gépház is, akkor minek kérdezed.
Különben meg semmi támpontot nem adtál meg, mert az, hogy 2080Ti az nem túl konkrét. Ebből szerinted ki tudja milyen hosszú a kártya?
Linkelték a megfelelő topikot, ajánlott összefoglaló szerint feltenni a kérdést. -
Floyd80
addikt
válasz
vezeralmos2 #71871 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Abba semmi értelme ilyen kártyának, de még egy 2060-nak sem feltétlen van létjogosultsága. Ez off ide szvsz.
-
Laraxior
titán
válasz
Elég ha melléteszed azt a 2080Ti-t, úgyis unatkozni fog
-
vezeralmos2
senior tag
Sziasztok.
Régi konfigot tervezek építeni, egy Asus M5A99X Evo R2.0 lesz az alaplap, a processzor egy FX-8300.
Milyen házat ajánlotok, ami jól néz ki, nem drága, és a szellőzése is megfelelő?
Férjen el benne azért egy 2080ti is.Üdv
Álmos -
KROK640
nagyúr
válasz
laragirl83 #71853 üzenetére
Ez igen!!!
Gratulálok! -
Speedy007
őstag
válasz
Floyd80 #71866 üzenetére
jó lesz az átlászó is. Küldöm a VGA-t garanciáztatni mert nyafog a tekercs valamint nem jó az A-RGB vezérlője a Trixx programba integrálttal működik de ha kiválasztom az hogy külső program vezérelje nem hajlandó működni kábel hibát kizárt mert a CPU hűtőhöz mellékelt A-RGB vezérlőre sem reagál illetve amit a házhoz lehetet venni arra sem
-
Floyd80
addikt
válasz
Speedy007 #71865 üzenetére
Itthon Merlint tudom ahol vannak, sok fehér nincs.
Merlinhardver - CableMod PRO áthidalt kábelfésű készlet fehér, 12 db-os csomag (CM-COM-BKIT-PBPW-R)
Ebbe pl. nincs 4-es, a 12-essel meg lehet próbálni.
Olcsóbb ez az átlátszó, ebben van 4-es is. Merlinhardver - Silverstone SST-PP09, Kábelfésű szett, átlátszó (SST-PP09
Ilyet vettem én is, az én kábeleimmel kicsit lötyög, de lehet az Asushoz teljesen jó.
-
Speedy007
őstag
Konfigom 2.0
Már csak a VGA és az alaplap nem fehér bár a VGAnál lehet tenni ellene. Ez a "tartalék" felállás ha az AIO-val lenne valami. De időközben a VGA A-RGB vezérlője köszönt el mert alaplapról nem lehet vezérelni csak a Trixx-ből
-
KAMELOT
titán
válasz
Mindjárt jobb!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Szép 👌
-
marinea2
addikt
válasz
Szep nagyon gratula!
ezeket a kabeleket ugy gyartattad valakivel? -
laragirl83
őstag
válasz
SoulReaver #71854 üzenetére
Köszönöm
Volt eszembe, de már csak utólag, mikor elkeszült kit, úgyhogy az úgy marad -
SoulReaver
veterán
válasz
Elég jó lett!
Az alaplap tápját esetleg még megcsináltatod? Abba a sötét részbe még jól mutatna szerintem.
-
laragirl83
őstag
Most hogy megjött kábel kit, kész a konfig
-
PlayMax
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
válasz
PlayMax #71848 üzenetére
Illetve az Asrock [Steel Legend OC] 7800XT sem néz ki rosszul…..élőben sem és 1,2 kg.
-
F.B.I.
veterán
válasz
SpongyaBob #71817 üzenetére
Fehér!!!!
Nálam is hasonló készül AIO nélkül mondjuk.
-
jimpo
senior tag
Azt mondjuk nem tudom a PURE Quick Connect-e mert konkrétan nem írja, de kép alapján gyanús...
Ez alapján nagyon nem Quick Connect -
jimpo
senior tag
Nekem is jobban bejön a Vertical mount.
Ott ami rengeteget dobna ha legalább fehérek lennének a ventilátorok a kártyán.Egy csavar fogja, igaz ventit sem kapni perpil a 7xxx szériához külön. Azt meg hagyjuk hogy esetleges gariztatásnál mit szólnának hozzá....
Igaz ha a csatlakoztatása, pinkiosztása a ventiknek valamilyen csoda folytán egyezne, akkor NITRO RX 6000 Series ARGB
De csat találgatok....
Azt mondjuk nem tudom a PURE Quick Connect-e mert konkrétan nem írja, de kép alapján gyanús... -
Floyd80
addikt
válasz
PlayMax #71826 üzenetére
Ja lehet úgy jobban nézett ki, de a rögzítéssel nem voltam elégedett.
A Radeon topicban amúgy volt már aki fehérre festette:
AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat - PROHARDVER! Hozzászólások
-
KAMELOT
titán
Atya gatya mennyi szép gép van itt. Egyszer enyém is elkészül.
-
laragirl83
őstag
[link] PH-s kolléga elkészült kábel kit-emmel, holnap posta, talán szerdán már be is tudom applikálni
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Floyd80 #71825 üzenetére
Ha simán rakod be azt a karit ,sztem sokkal jobban illik bele.
Ha világít (fehéren) vagy ha kikapcsolod rajta az rgb-t akkor is egy fehér csík lesz rajta.Én is beletudnám rakni a házamba ebben a pozícióba a kártyát csak vlsznleg pont ugyanígy járnék ,annyira nem illene a képbe.
Am b@szo kucko ,gratula neked is -
Floyd80
addikt
válasz
SpongyaBob #71824 üzenetére
Grat, valami mindig lesz ami nem fehér, az arányokra kell figyelni.
A fehér Cooler Master vertical mountot viszont tudom ajánlani.
Vertical Graphics Card Holder Kit V3 | Cooler Master
Nekem sajnos a fehér kártya megadta magát, az utódnál meg már inkább a teljesítményt néztem. Amúgy ha tényleg olyan színe lenne, mint a média képeken (olyan szürke mint az alaplapi bordák), akkor nem is ütne el nagyon a fehértől, de valójában jóval sötétebb. Durva, hogy a 3070 milyen apró volt ehhez képest.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
PlayMax #71821 üzenetére
Köszi!
Én azt szeretem, hogy van benne a kontraszt. Ha a lap is fehér az màr valszeg tùl sok lenne szerintem. Illetve volt egyetlen egy ami tetszett, NZXT B550 de az csak ATX. Én meg ragaszkodtam ehhez a Lian Li házhoz meg a 360 AIO-hoz ez a kettő pedig kizàrta az ATX-et. Sajnos nem túl sok fehér lap van ami tényleg fehér. Egyébként mindent tudatosan vàlogattam össze, egyesével
-
VTom
veterán
válasz
vezeralmos2 #71822 üzenetére
Régi, szép idők, mikor csak 272 Wattot vett fel egy gyári tuningos csúcskártya
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
lacus83 #71819 üzenetére
Ritka és szép kártya,jobb sorsot érdemelne.
Ez alatt azt érted, hogy jobb lenne neki, ha betenném egyből a vitrinbe porosodni?
Eleve ott lesz majd a helye, de ha már vettem egy ilyen gyönyörű kártyát, akkor egy ideig használom is, hadd menjen, különben mi értelme a vásárlásnak.
Nyilván nem egy ilyen kártyát fogok napi szinten nyúzni. A legtöbb ilyen gold kiadású kártya tönkrement, mert szét overclockolták őket, ezek sem bírnak ki mindent, szerencse hogy ez ilyen jó állapotban megmaradt.
Nincs teljes terhelésen használva, és kap hűtést hátulról is, az asztalon meg aztán annyi levegőt kap amennyit akar.
165 fps limittel játszok vele, átlagosan 50% kihasználtság, 150 watt körül kér, ennek a kártyának ez lóf*sz.
Egyébként 272 wattot tud maximum felvenni. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Gyönyörű ,nagyon-nagyon szép!
Én is gondolkodom a fehér gépházamba sajnos számomra alkalmas fehér lapot nem találtam (sajnos a rog b660 a nem vált be).
Most fekete Z s lapra kellett mennem ,de vlhogy megoldom ,hogy fehér legyen a nagy része ,ha már a lap nem az attól még minden más lehet fehér ahogyan nálad is.
Lehet az is ,hogy várok még 1 hónapot max. és ha minden tökéletes ahogyan eddig ami van az alaplapon fém (vrm borda ,ssd takarók ,chipset borda) mindent lefújok fehérre.Gratula ,
-
lacus83
senior tag
válasz
vezeralmos2 #71792 üzenetére
Ritka és szép kártya,jobb sorsot érdemelne.De hát ki vagyok én hogy itélkezzek
-
VTom
veterán
válasz
Uhh, ez nagyon szép lett!
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Készen lettem már végre én is
-
Sz.L.
aktív tag
-
válasz
vezeralmos2 #71812 üzenetére
Nem én fogom, én csak megépítettem a legkedvesebb bnőmnek
Alakul a szett
-
válasz
vezeralmos2 #71806 üzenetére
Ez is jó
Igen
Vagy egy flamingó vagy egy párduc
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
vezeralmos2 #71806 üzenetére
Vagy egy rózsaszínűre festett malac.
-
válasz
vezeralmos2 #71804 üzenetére
Most egyelőre csak fixen, magától tartja a dínó, de fogok a talpaira és a hátára picike kétoldalas ragasztót rakni, köszi az ötletet
Közben megszületett a következő ötlet, kap egy-két réteg pink festéket a dínó
-
VGA tartó ma került a helyére
-
meri
aktív tag
válasz
vezeralmos2 #71799 üzenetére
És mi a cél? komolyan kérdezem... csak azért, mert érdekes, "jól néz ki"? Vagy van valami gyakorlati haszna (pl. GPU javítás esetenként, stb.)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest