Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz SpongyaBob #16420 üzenetére
A láng is simán jó...sőt, még a hajszárító is, de a leggyorsabb a láng és a hőlégfúvó.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
urdongo
tag
válasz SpongyaBob #16831 üzenetére
Hát.. lehet igazad van. Ráadásul nincs sok tapasztalatom a spry-el való festésben. Mindenesetre holnap egy "teszt" felületen megvizsgálom ezt a festéket amit kölcsönbe kaptam hátha....
Az autófényezés az ugyanaz a technológia mint a színterezés? Valamint neked mennyibe volt a ház lefestetése? -
VTom
veterán
válasz SpongyaBob #71817 üzenetére
Uhh, ez nagyon szép lett!
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
TechN7ne
nagyúr
Gyönyörű ,nagyon-nagyon szép!
Én is gondolkodom a fehér gépházamba sajnos számomra alkalmas fehér lapot nem találtam (sajnos a rog b660 a nem vált be).
Most fekete Z s lapra kellett mennem ,de vlhogy megoldom ,hogy fehér legyen a nagy része ,ha már a lap nem az attól még minden más lehet fehér ahogyan nálad is.
Lehet az is ,hogy várok még 1 hónapot max. és ha minden tökéletes ahogyan eddig ami van az alaplapon fém (vrm borda ,ssd takarók ,chipset borda) mindent lefújok fehérre.Gratula ,
-
Floyd80
addikt
válasz SpongyaBob #71824 üzenetére
Grat, valami mindig lesz ami nem fehér, az arányokra kell figyelni. A fehér Cooler Master vertical mountot viszont tudom ajánlani.
Vertical Graphics Card Holder Kit V3 | Cooler Master
Nekem sajnos a fehér kártya megadta magát, az utódnál meg már inkább a teljesítményt néztem. Amúgy ha tényleg olyan színe lenne, mint a média képeken (olyan szürke mint az alaplapi bordák), akkor nem is ütne el nagyon a fehértől, de valójában jóval sötétebb. Durva, hogy a 3070 milyen apró volt ehhez képest.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
F.B.I.
veterán
Fehér!!!!
Nálam is hasonló készül AIO nélkül mondjuk.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
marinea2
addikt
válasz SpongyaBob #72287 üzenetére
Tok jol mutat! Megnem mondanam hogy nem odavalo!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
palfitom
félisten
válasz SpongyaBob #72287 üzenetére
Ügyes!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
sixpak
nagyúr
válasz SpongyaBob #72515 üzenetére
Köszi.
Ne is mondd, a retek Corsair 1 db. kábelfésűt mellékel a 12 ezer forintos 12vhpwr kábeléhez.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
mefistofeles
addikt
válasz SpongyaBob #72882 üzenetére
Még nem tettem be de bő két óra gyurmázás, gyömöszölés volt míg kb. megfelelően beállítottam a 24 pinest.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest