Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catalano
tag
válasz
Zsolty20 #73294 üzenetére
Nekem ez egy nagyon összedobott gép! - Nem csak a bekarikázott rész, hanem az egész! Ha már ott volt az asztalon az a gép és hozzáférhető, akkor azokat a kábeleket is meg lehetett volna csinálni egy minimális +idővel!
Szeretem nézni ezt a topikot, mindig tanul az ember, de ez így nekem semmi!
Bocs, nem megsérteni akarlak/akartalak!
-
Speedy007
őstag
válasz
Zsolty20 #73296 üzenetére
Nekem is ilyen házam van,szerintem azt a lemezt amin a 24 Pines alaplapi csatlakozjó jön fel tedd távolabb így "nem élesen törik a kábel" hanem szép íves lesz illetve így kevesebb kábelt hátul elrendezni. Amennyiben a ventillátorok felfűzhetőek egymásra akkor 3-t szerintem simán rá köthetsz egy konnektorra így. Fekete vastag kábelt ami a perforált részen pihen azt a második kábel vezető nyíláson ki lehet hozni így az se látszana annyira. Amennyiben HDD illetve "2.5-s SSD-t nem használsz szedd ki bátran a házból szabadabban mozog lent a tápcsatornában a levegő. Kicsit macerás ebben a házban valóban mindent szépen elrendezni mert minden úgy marad ahogy erőlteted vagy nyírod el a csavar fejét de azért nem lehetetlenség.
A házhoz adott VGA tartót használd nyugodtan sokkal jobb vele beállítani vízszintbe a kártyát és tart is illetve esztétikusabb is lesz. Vertikális módig én is használtam a 7900XT Nitro+-hoz -
mefistofeles
veterán
Sziasztok! Ez a topic sokkal "élőbb" mint a modding és az itteni szakik biztos tudnak tanácsot adni.
Szóval van egy Kolink Inspire K7 RGB házikóm és szereztem egy EVGA GTX 1070 Ti videokarit. A kártya kinézete már megvett kilóra, imádom. Az a tervem, hogy megcsinálom függőleges elrendezésüre a kártyát. Egy átalakítón kívül kell szerintetek valamit gépészkednem? A házon elvileg van kialakított nyílás. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Korábban már bemutattam egy korábbi gépem és most megmutatom a legújabbat.
https://drive.google.com/drive/folders/1D6LnynGe6H4JfFpJNo3W48TVM-tmgkmb?usp=drive_link -
-
KAMELOT
titán
válasz
LackoMester #73276 üzenetére
Így a jó, full black
-
LackoMester
addikt
Még mindig a lengyel vonal. Pár hete már elkészült. Endorfy ARX 500 Air, full fekete, semmi LED, abból már kinőtem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Grave_444 #73267 üzenetére
Szépen kicentizted ,biztosan nem volt könnyű ,mindenképp elismerést érdemel a munkád.
Gondolom jó halk is az a cpu hűtés ,én is ilyesmit vennék már csak manapság ha cserélnem kéne.Majd a lga1700 topikba dobj egy cinebench r23 -at hwinfo al ha van időd és kedved ,kiváncsi vagyok.
-
Grave_444
nagyúr
Ismét történt egy kis fejlesztés, azt hiszem elértem a ház és a léghűtés korlátait.
Befúvó ventik: 3x BQ SW4 140mm. Szívó: 2x BQ PW2 140mm, 1x BQ PW2 120mm.
Idle teljesen néma, terhelésen ~500rpm, hardverek max 60-65 fokon.
A kártya a leghangosabb, ami minimum fordulaton 30%-on teker.Mivel kitakarja a felső PCI-E slotot a Noctua, kényleten voltam a lefogató furatait jóval odébb reszelni, így már elfér tőle a kártya és nem érnek egymáshoz.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73258 üzenetére
Ha használod már egy jó ideje és soha nem volt baja akkor nem is nagyon lesz.
Az öregmotorosok tudják ,hogy egy jó chieftec táp nem okoz gondot. -
válasz
Rottweiler89 #73258 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy legalább egy 10 éves konstrukció.
-
szabeska
addikt
válasz
Rottweiler89 #73254 üzenetére
Jaja, inkább elöl be, felül ki fújjanak a ventik.
-
válasz
Rottweiler89 #73254 üzenetére
Inkább a tápot cseréld ki.
-
Rottweiler89
senior tag
Gyerekek, még mindig nem az igazi. Ez a sötétség már nagyon sötétség. Most nem tudom, hogy csak a CPU hűtő fog kapni egy RGB/ARGB ventit, vagy előre is fog menni(természetesen az alaplapon nincs ARGB vezérlő).
Megint másik VGA-ra is fáj a fogam(pedig nemrég került be a 6600-as), költségvetési problémák miatt aligha menne most, ráadásul lassan megálljt kellene parancsolni ennél a konfignál.
A két felső vetít fordítsam meg? -
LLKobe
veterán
Szép, de a ventik elrendezése szerintem nem jó. Gondolom a ház elején lévő 2-3 venti szív befelé, és ha jó számolom 10db venti tolja kifelé a házból.
Így negatív nyomás van a házban, nagyon poros lesz idővel.
Szvsz. ezt kb egálban kéne elosztani, hogy legalább minimális pozitív nyomás legyen. -
Kobe
veterán
kapott egy új VGA-t meg egy új procit a gép, sztem msot platformváltás előtt ez az utolsó upgrade
Asus 2080 dual OC -> Giga Aorus master 4070 Super (de szíp nagy macska vagy sanyi, a k....)
5600X -> 5800X3D -
marinea2
addikt
Sracok segitsetek lecci.
Eddig arrol volt szo ha jol emlekszem hogy az FD North hazikoba nem lehet felulre tenni 360-as radiatort. Ebben a videoban megis sikerult: ? [link]
-
Genji
őstag
Elkészült az új gépezet (konfig a profilomon), bár nem így terveztem a végére csak az SSD és a VGA maradt meg a régiből. A koncepció az volt, hogy egy viszonylag időtálló platform legyen és később lehessen upgradelni Gen5 m.2 SSD-re, Zen5 procira és PCIe 5.0 VGA-ra. Soha nem volt még LED-es ablakos gépem, egyelőre kiég tőle a jobb szemem.
Vagy lesz nagyobb asztal vagy egy konzollal az asztal mellett lesz a végleges helye.
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, pár dolog cserélődött:
AIO: Kraken helyett EKWB.
Ház: H7 helyett H9, külön helyet akartam a radinak, ami nem áll a levegő útjába. Alulra elvileg csak 2X140 mehet a gyártó szerint, de befér 3 is kevesebb csavarral.A felső "polcon" kicsit sok a kábel, mert a Corsair Shift csatik ott vannak.
VGA: Nitro helyett Asrock. Előbbi túl sötét volt ide, meg az is lett, miután behalt az RGB-je. -
válasz
marinea2 #73236 üzenetére
Köszi! Nem hangos, mondjuk eddig még nem sokat nyüstöltem. Még a régi ház beállításaival megy, nem volt időm a venti profilokkal szórakozni, a két 12-es BQ venti még be sincs kötve.
Idleben egyáltalán nem zavar, játéknál meg 3-4m-re vagyok tőle. 6800-ból is sikerült kifogni egy coil whine mentes példányt, csak a menük alatt cicereg kicsit.
-
Múlt héten átköltöztettem a gépet egy Lian Li O11 Vision-be. Nekem nagyon tetszik eddig, ez az első házam amit tényleg élvezet szerelni. Kábelekkel persze lesz majd még egy kis munkám.
Sajnos a 420-as Freezer 2 nem ment be alulra, így maradt az X53. Platformcseréről szerencsére sikerült lebeszélni magam, így Freezer 3 se lesz. Deepcool LT720-t nézegettem még, ami emberi áron van és jónak is tűnik, az NZXT hűtések árai nagyon elszálltak.
3070Ti-t is váltotta egy 6800, 40e-rel olcsóbban
-
marinea2
addikt
válasz
fatpingvin #73232 üzenetére
Koszi!
-
válasz
Askformore #73226 üzenetére
Na, ez egy szuper hely
Itt bárki jól töltené a szabadidejét
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, nehany kep arrol, hol toltom a szabadidom egy reszet
-
marinea2
addikt
Koszi a tippeket mindenkinek! A napokban lesz kis szabadidom letesztelem a dolgokat.
Egyebkent a haziko elejeben van meg 2db gyari 14 centis venti is, ami elorol fujja be a levegot.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
marinea2 #73217 üzenetére
Én a top ventiket is megfordítanám. De teszteld le, hogy jobb.
‐----------------
A másodlagos gépben is módosítottam kicsit, megkapta az RX 6600-at, illetve előre bekerült 2x14-es, felülre meg ment a két 12-es. A fentiek még nem mennek, roger csinálja a kábelt az elosztóhoz.Remélem nyáron nem lesz gond a hőfokkal.
[link] -
Laraxior
titán
[link]
Ezt a radi/ventitartót nem tudjátok, lehet kapni Európában valahol. Nemigazan talaltam, 20$ tök okes lenne, de csak Amerika es Kanada. -
marinea2
addikt
Na vegre felventizve, kabelek eligazgatva ugy ahogy.. meg nem vegleges. Idovel majd cserelem 14-es ventikre, de ennek a rendszernek megteszi addig ezek a 12-es purew2-esek is.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Angie™ #73210 üzenetére
Nekem különleges, mondhatni tetszetős.
De se nem fapados, de költséghatékony, olcsó de nem csóró, a funkcióját ellátja, és ez a lényeg.Az az AeroCool ház nem is rossz azért, pláne, hogy plusz 3 RGB venti is van.
A 980-as Samu M.2 PCIe SSD mennyi GB?vezeralmos2
Ez maga a perfekció! -
válasz
vezeralmos2 #73212 üzenetére
Jó ötlet, frankó megvalósítás! Ha már ződsárga nem lehet, legyen zöld kötöző!
-
Genji
őstag
válasz
vezeralmos2 #73212 üzenetére
Nekem a zöld gyorskötöző tetszik, a fekete olyan snassz volna!
-
Az új munka gépem, nincs benne igazán semmi különleges, de egy posztot megérdemel
#fapados#költséghatékony#olcsócsóró
Jöhetnek még working pc képek btw.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!