- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Kb most a ház kérdés egy ideig lezárva,többet nem költözök akkor se ha nem sokáig tart.
Ebben el leszek meg lesz még mit belerakni.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
veterán
válasz marinea2 #70896 üzenetére
Milyen CPU ra menne ?
10k ért szép fekete hűtő ( persze nem I9 re )
[ID-COOLING SE-224-XT-V2]
15k :
[ID-COOLING SE-226-XT]
Én egy Zalman S3 ba tuti nem raknék AIO-t. -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Szeretem a letisztult sima formakat es “szin”vilagot.
A kerdesem az lenne hogy CPU hutes cserehez mit ajanlanatok ami ebbe a kornyezetbe a szememnek is bele illene. Leghutesbol a BQ pure rock 2-t neztem ki, de a letisztultsag es a desig miatt elgondolkodtam egy kompakt vizhutesen is. Termeszetesen csak ami full fekete es nem vilagitos. Lenne otletetek?
Koszi![ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Grave_444
nagyúr
válasz Floyd80 #70887 üzenetére
Köszi.
Direkt nem kijelzőset vettem, nálam a földön van a gép és AB is csak a háttérben fut, nem szeretem már nézegetni Rivatunerrel sem az értékeket. Egyszer beállítok mindent és kész.
Jól néz ki, de ilyenek nem mozgatják a fantáziámat, csak nektek mutogatom, nem kiállításra lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Már régóta nem találok megoldást a következő problémára: Nem tudom hova tenni a gépemet.
Fent az asztalon azért nem szeretem, mert
1. Könnyű lelökni
2. Sok helyet foglal onnan
3. Jobban belejut a zaja a fülembe (legfőbb személyes probléma)
4. Lehet, hogy meghajlik tőle az asztalLent a földön azért nem igazán jó, mert
1. Nehezen hozzáférhető
2. Még nehezebb a hátsó panelhoz eljutni a kábelekkel
3. Még annál is nehezebb kihúzni a helyéről és levenni az oldallapot szerelés céljából
4. Nem annyira jó a szellőzéseJelenleg ez a két megoldás van, egyelőre az utóbbi mellett döntöttem. De kellene neki valami állvány, vagy nem is tudom mi.
Tudnátok valamilyen ötletet adni?
[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz Grave_444 #70886 üzenetére
Jó lett, grat. Ezen van kijelző az elején?
A VGA-hoz pl. az Akasa-nak van ez a hosszabbító, ezt vettem múltkor, kábelfésűvel jól mutat. De csak akkor, ha a kártya alatt el lehetne vezetni.
FLEXA V8 | 8 pin VGA power 40cm extension cable | Akasa Thermal Solution
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Grave_444
nagyúr
válasz KAMELOT #70884 üzenetére
Köszönöm.
hegegabi80
Gondolom arra a 3 alaplapi/vga tápkábelre gondoltok, amit összesen használok.
Direkt full fekete a koncepció, most semmi RGB-t nem szerettem volna.
Maga a gép is talán kicsit "low budget" itt-ott, szóval nem kísérleteznék másik kábelekkel.Letisztult, jól szellőző és nagyon halk gépet szerettem volna, azt hiszem sikerült.
A későbbiekben talán egy Gaming X Trio / Suprim / Asus TUF kártyára váltok.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Beszereztem egy Jonsbo D31 Mesh, frissen megjelent házikót.
Itt írtam róla pár sort, ha érdekel valakit.
Hátulját is fotóztam, a kábelek hossza miatt jobbat nem igazán tudtam kihozni.[ Szerkesztve ]
-
KraX
őstag
-
flashpointer
őstag
Ez mar egy eve a piacon levo de kevesbe ismert Silverstone Alta g1m .
Alapbol egy max kozepes haznak neveznem sok kihagyott ziccerrel de van benne potencial -
Zsohi
őstag
válasz flashpointer #70871 üzenetére
Egyedi epitesu haz ez, vagy valami bolti amit csak nem ismerek fel?
Gart hozza! Nem semmi ha ezt igy ossze fogod hozni.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
flashpointer
őstag
kb ~10mm marad a 360-as es a blokk kozott , a pumpa mashogy lesz mert kb 10mm-t belelogna a hossza miatt, meg kellett dremelezni persze a hazat is felül a radinak, meg a tap is pcie-5-ös lesz mert nincs hely a 4x8-pines atalkitonak. Az a hulye uj csati okozza amugy a legtobb problemat.
De ha ennyi ember kivancsi ra akkor ha van valami update rakok fel rola kepet, szerintem egy honap+ mire kesz lesz mert a VGA blokk csak ket het mulva jon.... -
KROK640
nagyúr
Ha bele is fér a 4090-es, hogy fog ez melegedni???
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KraX
őstag
Az igen, nagyon korrektnek tunik, gratula! Az engem is nagyon erdekel, hogy hogy tudsz majd begyomoszolni ide egy 4090-et, de nyilvan kiszamoltad mar.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
lofagi
addikt
Egy 4090est bele tudsz ide tenni majd??
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
KAMELOT
titán
-
KraX
őstag
Szep kis gepezet. Tetszenek ezek az xbox-hoz hasonlo pc hazak csak felnek, hogy a nagy teljesitmenyu komponenseket nem lehet normalisan meghuteni benne a hely szuke miatt meg aio-val sem. Lohetnel meg rola kepet, hogy hogy nez ki az asztalon, engem erdekelne.
For the God Emperor!
-
Zsohi
őstag
válasz KROK640 #70865 üzenetére
Az csak odakerült lerakásra.
Amúgy meg még is mi baja lenne? A lemez gyomrában egy erősebb mágnes van, meg a táp mellé helyezve se szokott bajuk lenni, akkor nehogy már egy kicsi bookshelf hangszóróra helyezve legyen bajuk.
#70859 Csavez™: Kanadában és azok igazi nővények. Ahhoz a blokkhoz grat, bitang jól néznek ki az EK Pro cuccai.
#70858 KAMELOT: Még lehet vissza jövök egy újabb körre jobb minőségűbb képekkel. Valahogy ez a gép tetszik eddig a legjobban és talán már egy éve folyamatosan variálom és próbálom megtalálni a végleges formáját, de úgy érzem most bujt elő a pillangó abból a k**** hernyóból. Ritka egy genyó ház tud lenni a Meshlicious.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
addikt
válasz SoulReaver #70866 üzenetére
Nagyon jól néznek ki!
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
KROK640
nagyúr
válasz --HARDCORE-- #70862 üzenetére
Hát ha már ráteszi, csak úgy érdemes
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
addikt
válasz SoulReaver #70863 üzenetére
Milyen ventik ezek?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz SoulReaver #70836 üzenetére
Asztalt lecserélnéd még jobb lenne.
Nekem volt ilyen asztalom, ablakon repült kifele!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MrSealRD
veterán
válasz sixpak #70822 üzenetére
Említetted a vödrös ragasztót... Én is tennék fel valami hasonlót... bár kicsit más irányból közelítve. Láttam tök jó fóliát, de közbe iktatnék egy vékony parafa réteget, hangszigetelésnek... Láttam van abban a boltban ahonnan te is vetted a fehéret... Ez a ragasztó mennyire viseli meg a falat? Könnyen lejön? Vagy leszedés után instant festés?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Remus389
veterán
válasz SoulReaver #70836 üzenetére
Jól néz ki, ízléses.
-
esgabee
tag
válasz palfitom #70833 üzenetére
Jajj lemaradt bocsi...
ház: Liancool 216
lap: Asrock B450 Pro4
vga: Asus RTX 3070 Dual
cpu: ryzen 5 3600
hűtő: Be Quiet Pure Loop 360
ram: 32 gb 3200 mhz ddr4 kingston predator
Táp: SilentiumPC Supremo 750W
tár: 1 tb wd blue HDD
Kingstone M.2 120 gb
Samsung 870 QVO 1TB[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Gép újítás előtt lőttem egy képet az öregről.
A ház marad, a belső új lesz, de a ház ventiket is cserélném szép rgb ledesre.
A lap majd elvileg tudni fogja együtt vezérleni mindet.(aorus z790 elite ax)
Tudtok esetleg ajánlani megbízható márkákból ventiket? Tudom, van topikja, de itt hát ha hamarabb kapok választ.
-
félisten
válasz imibogyo #70824 üzenetére
Emlékszem erre a képre, már korábban is nagyon tetszett.
Nálam az előszobában, a villanyóra (és a gázcsonk) melletti 50x100-as sarok jöhet szóba, de az nincs leválasztva ajtóval... valami függönykarnist gondoltam oda, mögé mehetne pl. egy hasonló fehér állvány, rajta mindennel is, csak a munkalapot kellene külön, jobban rögzítenem, mert menne azon a satu, a kalapácsolás, stb.
Szerencsére sikerült akciósan vennem egy pár összecsukható fém Parside bakot, a nagyobb munkálatok folyhatnak azokon."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
-
imibogyo
veterán
válasz AxBattler #70821 üzenetére
Utolsó posztom, aztán ígérem befejeztem... Én is kicsiben kezdtem, konkrétan 0,8 m2 volt az első műhelyem... Budapest József Attila lakótelep úgy cirka 6-7 évvel ezelőtt... Megverekedtem az asszonnyal a kamra használatáért (persze cserébe máshol ki kellett alakítanom neki egy újat). Elég sok mindent alkottam már ekkor is a folyosón. Az egész lépcsőháznak én készítettem a babarácsokat, de például több konyhabútor, vagy a saját franciaágyunk is helyben készült a 3. emeleten...
-
sixpak
nagyúr
válasz AxBattler #70821 üzenetére
Nekem sem lesz soha, nincs hely már az udvarban.
Sorry, utolsó kép és abbahagytam, de a háttérkép miatt muszáj...
Szerk.: de f@sz vagyok, most jut eszembe, hogy le is fotózhatnám a falat és abból csinálni wallpapert.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
nagyúr
válasz sixpak #70815 üzenetére
Asszem nekem is a sarkamra kell akkor állnom, lázadni fogok! Köszi az inspirációt, egy ilyen zenehallgatós szobát én is szeretnék - na, majd a következő házban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sixpak
nagyúr
Van 2 hely a házban, ahol én vagyok az úr.
Az egyik a PC sarok, a másik a zenehallgatós szobám az alsó szinten:Ezeket én is takarítom, porszívó, törölgetés mif@szom..
Úgyhogy nincs ebből probléma.Többiek:
köszi, hajrá....a vödrös decosa ragasztót ajánlom hozzá, a kinyomóssal csak a szenvedés van.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
hegegabi80
addikt
válasz szabeska #70813 üzenetére
Attól függ, mi a felesleges dolog?
Amúgy nem is a számítógép asztalhoz gondoltam a falpanelt vagy legalább is az asszony, hanem nappaliba hálóba stb. dekorációnak. Na oda nem felesleges szerinte.
A folyamatos számítógép fejlesztés meg a csere-bere, na az ám a felesleges dolog. -
szabeska
addikt
válasz hegegabi80 #70812 üzenetére
Ez nem fordítva szokott lenni, hogy az asszony az aki lebeszéli az embert a "felesleges" dolgokról?
F1
-
nagyúr
válasz sixpak #70799 üzenetére
Asszony felakasztana, ha feltennék a falra egy ekkora porfogót, de határozottan jól néz ki.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kartács
aktív tag
válasz sixpak #70799 üzenetére
Nagyon baba lett jók ezek a háromszöges árnyékos cuccok
Baba a setup is!
#anrodiszlécnél is kapni rengeteg ilyen falipanelt meg minden féle lécet, polcot, ledeket én onnan szoktam vásárolgartni.[ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest