Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
KROK640 #72615 üzenetére
Nos lehet ez meglepő lesz, de a hekkerek nem személyesen hozzád fognak benézni, hanem szépen írnak egy botot, ami végigmegy a hálózaton és ahol talál rést, oda beprobálkozik. Nekem is volt folyamatosan ilyen kéretlen vendégem, aki a tűzfalon kopogtatott állandóan....volt kínai, meg tököm tudja honnan, szóval tíltanom kellett a magyarországon kívüli bejövő kapcsolatokat.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
KROK640 #72610 üzenetére
Én biztonsági okokbol Winfoson és egyetlen egy google eszközön sem böngészek és be sem jelentkezek sehova.
A felhasználói élmény is csökkent ,régen sokkal jobban szerettem rajta böngészni mint mostanság.
Maga a rendszert sajnos hulladéknak tartom és csak játékra használom a PC-t meg torrentezni. -
niof
veterán
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
KROK640 #72595 üzenetére
Nem számít annyit a slotok száma.
Az számít mire/mennyire használod.
Netezni, meg egyéb programokra nekem is van 64GB.
Retró játékra fölösleges sokszor még a 8 is.
2009ben én is örültem az első 2x1GB-os kitemnek. Utána meg 1x 8GB, csak akkor volt valami inkompatiblitás, és már csak Core I-szériás gépekkel ment az a ram. Vagy mondhatnám hogy Kingston feature...
Az 5db SSD nem egyszerre megy, csak így gyorsabb váltani köztük, ha olyanom van hogy egy játék vagy program nem feltétlenül Win11en menne a legoptimálisabban, vagy hogy egyáltalán elindul-e. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
KROK640 #72584 üzenetére
Épp mostanában adtam el azt a lapot, majd lesz benne sok RAM állítólag.
Nekem nem lényeges játékokhoz, pláne hogy nem A+++ szinten és szinte nem is játszom.
8GB-val ellennék bőven.
Ez csak ilyen tesztelős gép, nyilván inkább játékokhoz stb, de semmi komoly csak móka. Az 5db sata SSD is csak a gyors telepítés nélküli OS váltáshoz kellett ami a táp alatt van rögzítve. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
KROK640 #72574 üzenetére
Lecsatolható és két CPU blokk van. A másik valami izmosabbra lesz feltéve.
A VGA(k) miatt mindenféleképp víz az úr, egy plusz blokkot kibír a 1080nova.
Sajnos csak 4,6-4,7-en megy a 2550K. XP alatt mondjuk 4,9-en sem fagyott le, érdekes.
Jaja van egy X1800XT-m is, meg lehet lesz egy X1650XT is. -
-
mancer7151
tag
válasz
KROK640 #71468 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=tx2wSqHJo9I
+
https://www.youtube.com/watch?v=h1xbv3Y0Rr8
+
https://www.youtube.com/watch?v=iMm1byt7GDw
=Szerk: https://www.youtube.com/watch?v=WiL6MPdlwTc
(Redragon Vata+Diti+Impact+Epeius)
-
yagami01
aktív tag
válasz
KROK640 #71371 üzenetére
Jaja, már nem mai ház. A műanyag be is sárgult kicsit.
Képen annyira ez nem látszik.
~20TB
Sajnos azóta történtek esztétikai változások. A VGA tápkábel hosszabbító kikerült, mert rosszul érintkezett. A világítás asszem működött, de mozgatásra indult és állt a venti, elment a monitor, ilyesmi. Közvetlen a tápkábeleket akárhogy mozgatom ilyeneket nem csinál, azóta ez rendben van. Úgyhogy ki kellett vennem... Nem tudom, hogy mikor, hol eshetett baja. Én csináltam-e valamit rosszul...
Illetve a négy G.Skill ramot valamiért nem bírta az alaplap. (sokszor eljátszotta, hogy elsőre nem kapcsol be és a DRAM LED világított folyamatosan) 3200-on sem. Két modullal nem volt semmi gond. A 64 gigához pedig ragaszkodtam, ezért most 2x32 Kingston Fury Beast van benn, 3200-as. Kingston oldalán támogatott a lap, a lap oldalán nem támogatott a ram. De eddig minden oké. Innét is ment a fekete-fehér. Ez nem annyira szép, kevésbé robusztus, de ez van... Jó oldala, hogyha ezzel is megkísérlem a 4-et és itt működik, akkor nem 64, hanem 128GB lenne. (nem most, de később lehet meglépem, aztán meglátom működik-e)
Így a G.Skill-ből az a KIT, amit utoljára vettem (2x16) nemrég valószínűleg eladásra kerül.Egyébként köszi!
-
imibogyo
veterán
-
fudi2002
nagyúr
válasz
KROK640 #71264 üzenetére
Intel 386 asszem, 33mhz, nuku tuning
5x86 asszem 133mhz, nuku tuning
Celeron 300A slot -> 450mhz
Celeron 667mhz -> 900Mhz
Celeron 1400mhz->1600mhz
Tualatin 1000mhz->1700mhz (+70% hihi)
Pentium 4 2,4ghz-> 3,2ghz
Core 920 2,6ghz ->4ghz (+50%)
X5670 2,93ghz-> 4,4ghz (+50%)
Aztán itt véget is ért az érdemi oc... (részemről)
Ryzen 3900x ->pbo megbuzerga
Ryzen 5900x ->pbo megbuzerga
13700k ->6ghz light, 5,5ghz/4,5ghz hard
Az árlistabámulós időszakomból végül egy barátság lett, később munkahely.
Jobban visszagondolva, pár autót vehettem volna már ezeken a pénzeken.. -
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
válasz
KROK640 #70940 üzenetére
Koszi szepen! Evekig en is ugyna ezt gondoltam amugy! Csak aztan kaptam az egyik baratomtol egy RTX3070-et. Mondom akkor itt mar nicns megallas, gep lesz es kesz
Ha egy kicsit ugyesebb/okosabb vagyok, meglehetett volna csinalni mATX-meretu hazikoba is, akkor meg kompaktabb lenne az egesz tortenet
-
Zsohi
őstag
válasz
KROK640 #70865 üzenetére
Az csak odakerült lerakásra.
Amúgy meg még is mi baja lenne? A lemez gyomrában egy erősebb mágnes van, meg a táp mellé helyezve se szokott bajuk lenni, akkor nehogy már egy kicsi bookshelf hangszóróra helyezve legyen bajuk.
#70859 Csavez™:
Kanadában és azok igazi nővények. Ahhoz a blokkhoz grat, bitang jól néznek ki az EK Pro cuccai.
#70858 KAMELOT: Még lehet vissza jövök egy újabb körre jobb minőségűbb képekkel.
Valahogy ez a gép tetszik eddig a legjobban és talán már egy éve folyamatosan variálom és próbálom megtalálni a végleges formáját, de úgy érzem most bujt elő a pillangó abból a k**** hernyóból. Ritka egy genyó ház tud lenni a Meshlicious.
-
sixpak
nagyúr
válasz
KROK640 #70699 üzenetére
Köszi.
Igazából nem nekem kellett eltalálnom, hanem az Icue egyik funkciója, hogy a képernyőn látható tartalom alapján világít minden csatlakoztatott Corsair eszköz.
Monitor screen néven fut a feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest