- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
forintuser #74082 üzenetére
Ez milyen ház?
-
válasz
marinea2 #74088 üzenetére
Bár egy Be Quite Dark Rock Pro 3 vagy 4 re beneveznék cserébe ... + némi kápét is szánok rá ha már újra pasztazom a procit viszont a vga hoz már nem is tudom mekora pad ek kellenek mert akkor már azt is újra kenném. De ha már így bele merűlök egy Ryzen 7 5800x3D re is be neveznék vagy egy sima 5800X re.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Askformore #74086 üzenetére
Nem, lehet már itthon is venni 1-2 helyen, olcsóbban mint a hivatalos ár....nem is értem.
Zsohi: redditen panaszkodik egy tag, már egy pár hete, hogy Kanadába nem szállítanak....azóta lehet változott a dolog.
-
sixpak
nagyúr
válasz
juliensorel #74084 üzenetére
Hát egyelőre nem hogy mitx házuk nincs, hanem semmijük.
Ez az első termékük. -
sixpak
nagyúr
Végre megjött a ház, amibe szerelmes vagyok, mióta megláttam.
2 este biztos eltelik, mire beleköltözök.
-
forintuser
őstag
Kicsi játszós masina.
Időm nem volt rá:Volt időm rá:
-
-
exoduss
tag
válasz
Grave_444 #74073 üzenetére
Mire gondolsz? Az rgb-re?
Jelenleg azért van így, mert az előző konfigból kimaradt 3db noiseblocker venti. A ház elejében van 2db gyári 140-es lian li és alá csak 1db 120-as fer be. :/ Persze a két első és egy hátsó gyárit is váltani fogják majd ledes ventik.
Érdekes még, hogy felülre csak 240-es aio-t támogat a ház, de némi kókányolással befért egy 280-as. -
exoduss
tag
Sziasztok!
A jelenlegi konfigom így néz ki:
-
marinea2
addikt
Uj monitor, nagyon tetszik az allvanya. Tobb hely lett a kis mini varrogepemen egybol 😁
U.i. Kamelot igerem a kovetkezo update mar a szek lesz!
-
Ispy
veterán
-
Ispy
veterán
Régi és új.
Nem gondoltam, hogy 2024-ben egy középkategóriás alaplap nem kap argb headert, szóval megszívtam.Használ valaki cooler master rgb led kontrollert? Most azt néztem ki, ha jól néztem usbről megy és satán kapja a powert.
-
Lendova
őstag
válasz
forintuser #74047 üzenetére
Csak befelé fújó ventillátor van, így érkezik a Torrent ház. Ha mondok is hőfokot, ugye szobahőmérséklet, ventillátor fordulatszámok ezt mind befolyásolják, szóval a 80-82 fokos hot spot így nem túl sokat mondó.
Javult a GPU és CPU hőfok is az előző Meshify S2 házamhoz képest.Angie™ : Több mint 7 éve megvannak. Valamikor 1 vagy 2 nagyobbal le lesznek váltva.
KAMELOT : Vagy több fekete bele. Nekem az jobban bejönne. De majd idővel lehet teszek is ennek az érdekében.
-
Ispy
veterán
Az a baj, hogy ez openframe, kívül mennek a kábelek, szóval pontosan ki kell találni az útvonalat a kábelnek, a méreteket, hol kanyarodik, tk. folyamatosan vezeted el, kötözöd, amíg a táphoz érsz, egyszerűen fogalmazva kell hozzá a ház meg minden. De még kitartok, csak kedv kell hozzá, most még nincs, szóval azt gyűjtöm.
Ilyenkor persze mindig kicsit megbánom a dolgot, de a végén csak egy szép emlék lesz.
-
Ispy
veterán
A csatikat újra tudom hasznosítani, remélem a vezetékeket is, talán a splitelt vezetékeket kell csak újracsinálni, de már most fájnak az ujjaim, mire kiszenvedem a kábeleket a csatiból, brrr, sajnos a gémkapcsos megoldásnál még nem találtam jobbat. A kötözést meg megint lehet felkutatni, mert már rohadtul nem emlékszem rá. De igen, ha kész van, az már jó.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
Az intake, így ránézésre....úgy is kell, bottom ventit kifelé fújóra rakni értelmetlen.
Ispy: miféle VGA ez?
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz
Gondolom nyomja be a házba
-
Ispy
veterán
Eljött az upgrade ideje, de sajnos az egyedi kábelek hátránya, hogy ilyenkor lehet újakat gyártani, ami szívás.
-
Lendova
őstag
-
sixpak
nagyúr
válasz
Morris #74041 üzenetére
Mint az Icue.
Valakinek hibátlan, mások meg szenvednek vele.
De ez nagyjából mindegyikre igaz.
A legfontosabb szeintem, hogy csak 1 fajta rgb szoftver legyen a gépen.
Nálam jól müködik az Icue, már több mint 4 éve....mondanám, hogy vegyél tőlem 4db.
Corsair ll140-et, de azzal sehol nem lennél, mert a másik 6 egy vagyon lenne újonnan, hiába lenne olcsó az enyém. -
Morris
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz
Morris #74035 üzenetére
15.000 darabja?
Én ennyiért Lian Li-t vagy Corsairt vennék, a full szoftveres kontrol miatt.
Csak a szenvedés lesz szoftver nélkül, bár passzolom, hogyan működnek ezek az rgb hubok.Amúgy nekem Icue Link hub van, a max fogyasztása 168W.
Pci kábel kell neki, a tápból.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz
Morris #74035 üzenetére
Ha 10 venti RGB vezérlése a cél akkor olyan hub-ot keress ami külön tápos (sata). Létezik ilyen én annó a PCX-nél találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Urak, tud ebben segíteni valaki?
Vagy azt meg tudnátok mondani, hogy egy alaplapi argb portra (3pin) lehet egy elosztóval 2 argb hub-ot kötni?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Grave_444 #74030 üzenetére
Nagyobb vga-val valóban szebb lenne, de azt nem cserélgeti annyit az ember, mint a többi alkatrészt.
mpierre: ty.
Ebbe jobban bele kell ásnom magam, mert az összes ventimhez ez a quick turn screw van, egyet csavarsz és kész van:Morris: ja, nem olcsó a Corsair....de a Lian Li sem.
-
mpierre
veterán
válasz
sixpak #74029 üzenetére
7 mm -> [link] + csavar [link] (Már a házhoz kell rögzíteni, amúgy meg radira adnak csavart. Az ugyan M3-as mert Alphacool. Ha unc 6-32-es kell azt is találni az aquatuningon.)
20 mm -> [link] Ehhez meg veszel M3-as süllyesztett fejű csavart és hozzá anyát.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
sixpak #74029 üzenetére
Nem rossz, nem azt mondom.
Attól még rengeteg a légüres tér. Egy 3 ventis nagyobb kártyával jobb lenne.
Igazából ATX lap is egyre kevésbé indokolt szvsz, több mATX ház kéne a piacra, mert azokba is kompromisszummentesen építhető ugyanúgy akár csúcshardver.[ Szerkesztve ]
-
-
Morris
veterán
válasz
SoulReaver #74026 üzenetére
Led szalag
-
Morris
veterán
No. Eddig jutottam.
Corsair 6500D. Még hiányzik pár venti, de karácsonyra meglesz -
Zsohi
őstag
válasz
SoulReaver #74014 üzenetére
Meg az alap szerszamok fele sincsen meg a fa megmunkalashoz. Szoval nem lesz lezer gravir.
Eredetileg semmifele tamasztekot nem terveztem bele, itt kerult szo rola elsokent.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
csumpa93 #74001 üzenetére
Ez azért meg kell hagyni, korrekt lett! Ennyi világítós izéhozéval pont jó az összkép.
Ma el kell köszönjek a kis szende irodai AIO konfigtól(a felső az
). Nem egy nagy valami, de na, mégis.
Ne tudjátok meg már most mennyire hiányzik. Meg kell hagyni, ez a ház hozzám nőtt. Ráadásul mikor vettem, majdnem féláras volt a mostanihoz képest, így baromi jó üzlet volt.
Gondolom ti is éreztetek már így, hogy valamihez ennyire ragaszkodtatok...
Úgy gondolom, hogy 3 PC elég nekem, a többi csak a helyet foglalná, plusz nem lenne kihasználva.
Az utolsó képeket róla itt hagyom, ha nem gond.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
Morris #74006 üzenetére
Csak ezeknél ugye látszanak a vezetékek a hátulján, a QX-nél nem.
Közérdekű: a Corsair végre listázta a Vengeance DDR5 Light Enhancement Kit-et, a szerencsétlen AMD usereknek, akiknek nem mindig működik a négy ram stick a lapba.
Én be is nevezek egyre.
Holnap meg hozza a UPS az Icue Link LCD kit-et az AiO-ra....már Hollandiába van. -
Morris
veterán
Szerintetek milyen ventiket érdemes alulra az alsó tálcára és oldalra rakni? (Üveg előlapos házikó)
Elsősorban rgb-s reverse ventiket vennék, csak nem tudom melyik a legjobb. -
Zsohi
őstag
válasz
Angie™ #73995 üzenetére
Nem gondolnam, de azert osszetakolok valamit a maradek fabol, egy keveske teak es juhar maradt meg.
hegegabi80 A kabelfesuket tulsagosan otrombanak tartom, azert kotottem. A videokartya tabkabeleit lehet meg par centivel lentebb meg fogom meg kotni, csak tulzasba se akarok esni(egy korabbi buildem ahol vegig kotottem, ami annyira nem jott be [kép] [kép] ). A technikarol nem tudok mit mondani, sajat fejem utan mentem.
mpierre Karpitos, a szuleim nyomdokait jarva, szakma az inkabb gepesz.
Egy hubby7-re szuksegem is volt.
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Egy nem hétköznapinak mondható, rögös úton jutottam el oda, hogy, hosszú évek óta, újra gépet építsek. Régen kicsit beleuntam a folyamatos gép fejlesztésbe és a vele kapcsolatos, szoftveres, windowsos marhaságokba. Kicsit az egyszerűségre vágytam és egy PS5 meg egy iPad társaságában élveztem is az életet. Majd megelégeltem a Sony ökörségeit és a számomra kedvezőtlen PS+-os libary-t, átváltottam Series X-re amit nagyon szerettem a sokkal jobb support és a gamepass miatt. Gondoltam a kicsi 1TB-os verziót lecserélem a hamarosan érkező Galaxy Black Xboxra, de mire eladtam a Boxot, addigra kiderült, hogy itthon nem is lesz kapható az iPad sem volt mai csirke, így csere reményében az is repült. Mivel a Microsoftnak nem kell a pénzem és az Apple árazásától is hanyatt vágódtam, mérlegelve a helyzetet, inkább egy új gép építése mellett döntöttem. Inkább szenvedek a windowsal, de most pont a fent említett dolgokra untam rá.
Egyelőre élvezem az RGB nyújtotta parádét, de majd lehet kikapcsolásra kerül pár nap múlva. Még tetszik
Egy Ryzen 7 5800X és egy 3070Ti közös együttműködése zajlik most éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg: