Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Sziasztok! Nagy nehezen elszántam magam s1700-ra váltásra úgyhogy szeretett konfigom megy az apróra hamarosan. Csináltam egy képet a "before" állapotról búcsúzóul, aztán jövök majd képpel az új konfigról is!
Eddig takart volt az oldala, most átmegyek full RGBbe!
-
KAMELOT
titán
válasz
ricshard444 #73194 üzenetére
Valami világos kép is jöhet, mert semmit nem látni!
-
válasz
ricshard444 #73194 üzenetére
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a kis felújitott gépet, igaz átmeneti videókártyával:
7 éve irtam kb utoljára ide, azóta elhanyagoltam a gépet és nem is költöttem rá, csak ha adódott valami hirtelen gondolat vagy tönkrement valami. Előző hónapban már ott tartottam, hogy 4 különböző fajta venti pörgött benne. Áttértem konzolra, de olyan undoritóan fut némelyik multiplatform cim, hogy ez tarthatatlan volt.
Ugyanaz a gépház, mint 2017 -ben és a hűtés is. Utóbbi kapott egy 9000 Ft -s Aliexpress mount kitet AM4/5 -re, egyszerűen nem volt szivem megválni tőle, hiszen annyira jól teszi a dolgát.
Az elmúlt hónapokban többet költöttem rá, mint akartam, de eldöntöttem, hogy most tartós ventilátor pakkokat veszek, remélem ez sikerült, mert az, hogy évente kihullott 1-2 fixen úgy, hogy nem is ment kb a gép az elég kérdéses.
Előre P12 ARGB, bentre Lian Li Infinity - sajnos nem engedte a józan ész, hogy előre is ilyen drágák menjenek.Semmi extra nincs benne, nem is a legújabb platformon van, mert csak AM4 és még hiányzik egy erős videókártya is bele, de én most nagyon élem, hogy nem egy összetákolt, kerregő valami van a lábamnál és a PS5 grafikai minőségét még ezzel az 5700XT -vel is simán hozom / megugrom.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Rottweiler89 #73188 üzenetére
ha van szabad PCIe slot akkor ne bohóckodj semmilyen riserrel. minél rövidebbek a vezetősávok és minél kevesebb a csatlakozás, annál jobb.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #73190 üzenetére
Ez nagyon menő cucc volt annak idején.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
fatpingvin #73184 üzenetére
Akkor hagyom a francba, jó lesz a VGA az alaplapi PCIE csatlakozóval is. Meg megint lesz egy VGA upgrade, szóval.
zsombor22
Igen-igen, a régi Zalman, de ami anno sógoromnak volt, és nagy feeling-je volt már akkor, az ez -->Angie™
HAF XÉs úgy néz ki idő előtt lehet lesz egy AeroCool Hexform házikó a 775-ös konfignak, viszont az előlapi szabályzót előre nem fogom tudni berakni, mert nincs benne 3,5"-os hely, így házon belül kell majd raknom valahová. De egyébként lehet, hogy nem biztos, vagy kizárt dolog, mert nem tudom alapon majd lesz valahogy, vagy házcserélgetéssel lesz megoldva.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Rottweiler89 #73176 üzenetére
válasz: attól függ mire kell. olyan bővítőkártyával nem érdemes aminek kell egynél több PCIe lane.
én magam részéről megelégedéssel használtam risereket egy csomó dologra, de YMMV
#73179 jones965: nem USB-t használ, ugyanúgy PCIe, csak USB3 fizikai kábelen van elvezetve. az említett kábelbven pont annyi ér van és olyan kialakításban hogy elég legyen egy működő PCIe x1 fizikai link kialakításához. a sávszél limit abból adódik hogy ugye csak 1 lane, valamint emlékeim szerint két normál USB3 csatin meg egy kábelen keresztül a két eszköz PCIe vezérlői nem nagyon szoktak tudni PCIe 2.0-nál gyorsabb protokollt beállítani. a 3.0 még jobb kábeleken megy, a 4.0 már nem szokott.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Angie™ #73182 üzenetére
Az SSD muszáj a gyorsaság miatt.
Tápegységből meg lehetett volna egy Chieftec GPA-500S/S8 vagy egy GPS-450AA-101 A, de így legalább nem kellett átalakító sem a VGA PCIE-hez. Igaz, Daisy Chain, de jó lesz az.
Igen, a jó öreg Zalman. A jó kis kék előlapos illene ide igazán. De ez a Scythe sem mai gyerek, jó pár éve megvan már.
Köszöntem a plecsnit! -
válasz
Rottweiler89 #73180 üzenetére
Egész jó korhű lett, picit az SSD és a táp kilóg a sorból, és hírtelen megörültem, hogy végre zalman házban zalman ventivezérlő van, aztán rájöttem, hogy ez nem zalman controller, csalóka a kép és az amúgy is 5,25-ös helyet foglalat el ez pedig csak 3,5-es. Azért részemről jár a tetszett plecsni
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jones965 #73179 üzenetére
Igen, tudom, hogy bányászathoz való, van itthon két darab feleslegesen, gondoltam megkérdezem már, otthoni használatra mennyire biztonságos.
Angie™ kedvencét, a 775-ös konfigot is bemutatom akkor...
Tegnap szerelgettem kicsit(pedig csak a VGA lapátját akartam megragasztani, mert persze itt meg az törtem el, de a pillanatragasztóm meg beszáradt), de ez a ház ehhez a konfighoz valami förtelmes. Előre nem lehet a HDD keret felé berakni egy 12-es normál vastagságú ventit, pedig a helye is ott van, szenvedtem vele legalább fél órát, mire elrendeztem a kábeleket, végül az egész IO-t mindenestül kiszedtem, és úgy sem, az IO panelt tartó két csavarrögzítő beleér a ventibe természetesen.
Szóval ennyit a jobb hűtés érdekében.
Ez így ebben a felállásban biztosan nem marad, nézegettem házakat, találtam is egyet, amint lesz alkalmam, meg is rendelem, és átpakolom abba a cuccokat, ez meg megy a levesbe.További képekért katt.
Spec:
Zalman Z1
MSI G41M-P33 Combo
Intel® Core™2 Quad Q9550 + CoolerMaster Hyper 212
2x4GB CSX DDR3 1333Mhz
Gigabyte GTX 460 OC
Samsung 840 EVO 120GB
Corsair VS450 -
jones965
Modder
válasz
Rottweiler89 #73176 üzenetére
"Kérdés:
Egy ilyen riser-t mennyire célszerű használni?"Ezek főként bányászgépekhez készült bővítő pci-e riser-ek.Mivel usb-n keresztül kommunikál az alaplappal, így az átviteli sebessége is ehhez limitált.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73177 üzenetére
Nekem már majdnem kész mind a kettő.
Én is nagyon jó áron vettem, 7.690 Ft-ért.Kicsit ki van, igen, de még van ott egy pár milliméter, szóval...
Spec:
AeroCool Hexform
Gigabyte B550M K
AMD Ryzen 5 3600
Thermalright Assassin King 120 SE
2x8GB Corsair Vengeance DDR4 3000Mhz
XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB
Micron 2450 256GB M.2 NVMe PCI-e Gen.4
Micron 3400 512GB M.2 NVMe PCIe Gen.4
Chieftec CTG-750C(A80) -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73168 üzenetére
Ó igen, akad retro is, csak azok nincsenek öszeépítve fixre (s478/775/1151/1366/2011/462/754/939/AM2/AM2+/AM3/AM3+/.
Mindkát házat nagyon akciósan tudtam megvenni 2021.02/.03. hónapokban, az Atomic 17e, a Chieftec 14e volt, alkalmi vételnek bizonyultak (full újak, rendes boltokból belföldről), nem sokkal utána majd dupla lett az áruk.
Ennyiért full stock valamit lehetett csak kapni, ezek meg szerintem igencsak mutatós/jól építhető különleges házikók.A tartót nem vizsgáltam annyira körbe, csak próbázni volt benne a GTX 1070 hogy egyáltalán befér-e, mármint nem a hossza miatt mert az okés, hanem egyáltalán be lehet e a helyére fordítani, különösebb trükk nélkül beépíthetőnek bizonyult - egyedül a hátsó házventit kellett feltennem a tetőre, mert nagyon magas a ROG Strix GTX 1070.
Asus Strix R9 380-nál elég volt ezt a ventit feltolni felső pozíciójába.
De ebbe dVGA max próbázni lesza későbbiekben is, ez az Atomic házas gép lett az új garázsgépem, 5600G-vel (Vega 7 IGP), pici fogyi és sok üzemóra van.#73176Rottweiler89: úgy nézem, kimaxoltad helyileg az Aerocool pecót.
S mi a beltartalom ? -
Rottweiler89
senior tag
Otthoni gép(szüleimnél). Gondoltam elfér erről is pár fotó itt.
További fotók: Katt!
Ma derült ki, hogy elöl csak 2x12-es venti van, holott 14-esnek kellene lennie. Ezek mennek majd felülre, meg beraktam egy Arctic ventielosztót is(ha már megvettem haszna is legyen), az alaplapon hála istennek csak 1 sysfan csati van.
Még szükségem lesz egy sata csatlakozóra az elosztóhoz, mert csak egy, max két darabot akarok egy ágon, lehet írok roger-nek, hátha tudna ebben segíteni.Kérdés:
Egy ilyen riser-t mennyire célszerű használni? -
mefistofeles
veterán
Az új szabályozható ventik már jönnek de azt a VGA-t le kell cserélnem....
bár ha offolom a vga világítást akkor nem is olyan rossz.
-
moho-jojo
tag
válasz
mefistofeles #73170 üzenetére
Igen rá dobtam, jön pár kábel hosszabbító, jah világítós ...
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73167 üzenetére
Látom neked is van egy pár konfigod.
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok elmebeteg, pláne hogy rákattantam a retro-ra is.
A tartót nem tudod a szélére pozicionálni?Ezzel az Atomic házzal én is szemeztem, de mondom itthonra felesleges lett volna kiadni ennyit érte. De tetszett, hogy ott van elöl a 20-as venti, ami alacsony fordulaton is nagy huzatot csinál.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73165 üzenetére
Sokkal jobban fest.
Ebben a házban a tető az egyetlen értelmes hely a 360-as radinak.
Van még 2 másik házikóm, az egyikben az 5600G lakik, bár ebben dVGA általában nincs, de a veritkális pozi adott, riser kábel betárazva.
GTX 1070-el is próbálva, mene, bár ehhez azért aktiváltam a házhot adott állítható tartót a VGA vége felé, anélkül csúnyán belógott.
Ez az alap kivitel:
Azóta a monitort cseréltem egy DELL P2217H-ra, a képen lévő Samsung sajna elkezdett haldokolni, a DVI bemenete már régóta nem ment, már a DSUB is kezdte...A tartalék házikó meg egy Chieftec, itt fekvő az alaplapi tálca, szóval no problem.
Fő gépben meg így a legjobb a 420-as LF II pozija (szerintem), itt még nincs benne dVGA és az AIO RGB-je se volt bekötve:
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73158 üzenetére
Mennyivel másabbul fest már vertikálisan egy VGA...
Még a két retro gépbe is raknék, ha lenne rá, de jelen pillanatban nincs pénzem lóvéra.
Magasan, de bekapcsolt állapotban alig látszik, hogy felfelé ível kicsit. Meg egyébként is, neked pont kapóra jön a HDD Bay miatt.Az enyém is így áll, ha nincs rajta a VGA, szóval no para. Az ODD Bay kell oda neked? Mert ha kiszeded, sokkal szebb lesz még ettől is.
Az összkép pedig valóban szép, szép konfig!Az a legjobb, ha felül van a radiátor, hamar légtelenít az enyém is, ha kell. A Lian Li pumpával én is szenvedtem, kicsi feleségem segített megtartani, míg becsavartam a 4 csavart.
ThuG4LifE
A rendelkezésre álló helyet ki kell használni, ki lett minden mm fizetve! -
ThuG4LifE
senior tag
Kimaxoltam az uj kartyaval a helyet.
Front aio-val pont elfer a 300mm hosszu kartya.A “lenyeg”, home office es jatek sarok:
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73157 üzenetére
Építéses képek, volt pár fejtörő azért:
Elég magasan van az a VGA..
HDMI kábel is sima ügy, nem kellett büvészkedni vele:
Összkép:
Mára ennyi, majd holnap hangolgatok.
Az LF III 360 Dark ebben a beépítésben kb 1 perc alatt kilégtelenített magát.
30 perc CB23 multi, 53 fok max.
A pumpa felcsavarozása igényli a pontos és erős kezet, a korábbi AIO-k (az LF II is) sokkal kisebb erővel szerelhetőkek. -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73155 üzenetére
Elválik, ám az RX 480 nem nehéz VGA.
Meg, van még egy lépcsőm felfelé a tartóval.
Nem, még nincsen benne, majd lesz nemsoká 3 db, ha elszánom magamat. -
Rottweiler89
senior tag
-
jokeph
nagyúr
válasz
mefistofeles #73151 üzenetére
Az RGB kábele be dugva a hűtőnek ?
Anélkül nem fog menni, illetve a saját progija tudja biztosan szabályozni.#73153Rottweiler89:
Építkezés folyt. köv...
Ez az aláírásomban lévő konfig...
Még rá kell nézzek a tartó rögzítésére, picit felfelé néz a vége, tehát nem csal a kép.Mázlim lesz vele, mert bele fog férni az alatta lévő tartóba a SATA SSD, illetve így pont magasabban lesz a VGA mint a bent lévő 3-mas HDD keret teteje, azaz befér bármilyen VGA kb. hosszra (39 cm durván).
Ha mégsem, még tudok eggyel fejlebb is menni.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73150 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy sikerült simán bepattintani. Azt hittem, amilyen széles, nem fog beférni az oldalsó SSD/HDD keret miatt, de mondhatni simán.
Kicsit CPU limites a rendszer, a VGA meg marad, mert sok éven keresztül hű társam volt.
Angie™
Néha kell a kockázat.Meg az Intel keret, szóval... No para.
-
válasz
Rottweiler89 #73149 üzenetére
haha
bátor
Ezt csak úgy itthagyom
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73149 üzenetére
Az a VGA ki van számolva.
-
Rottweiler89
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom... Még nincs kész, érkezik majd Angie™ nagy kedvence, egy 903-as ID személyében.
AMD-ről csak nem szakad le...
-
jokeph
nagyúr
válasz
mefistofeles #73147 üzenetére
Miféle AMD procihűtőd van ?
-
mefistofeles
veterán
Szóval,.... nem csak az AMD procihűtő színét nem tudom szabályozni de a két gyári házventit sem. Mint kiderült a két venti egyrészt a frontpaneli szabályzóhoz van kötve (színek) másrészt egy sata tápkábelre. Szóval nem csoda, hogy nem tudtam, biosból szabályozni. Van még egy ilyen csati szabadon. Azt hová biggyesszem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
mefistofeles #73137 üzenetére
USB kábel rávan kötve a lapra?
Amúgy itten ni
-
marinea2
addikt
válasz
Rottweiler89 #73132 üzenetére
Oksa koszi, kicsit kesobbi projekt. Most kovi korben majd Tap csere lesz meg SZÉK!!!
Meg egy PROartos 4070-se lenne rossz mutatvany
-
mefistofeles
veterán
Bocsi srácok, hogy itt teszem fel a kérdést de láma vok és a léghűtés topicban nem válaszoltak. Szóval az AMD gyári RGB-s vertijének, hogy lehet beállítani a színét?
-
Speedy007
őstag
válasz
smallmer #73134 üzenetére
roger.smith-től vásárolnék, olyan méretben színben gyártja le amilyenre szeretnéd és formában (lágy vagy merev kábelt szeretnél), kicsivel olcsóbb mintha a boltban vennéd illetve nagyon korrekt is (én hibám volt hogy nem jelentkeztem mely Corsair RM1000x szériához szeretném a kábeleket 2018 vagy 2021 kettő között a különbség a az alaplapi 24 pin be táp kábelnél keresendő a kisebbik táp csatlakozó a '18-on kívül a '21-n belül van ki javította csak a futárt kellett állnom oda vissza erre figyelj oda ha hasonló helyzetben vagy)
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ti harisnyázott kábeleket vagy hosszabbítókat gyáriakat vennétek vagy roger.smith kollégától vásárolnátok hardveraprón inkább? Melyik lehet jobb minőségű?
-
LackoMester
addikt
Valami befutott.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73128 üzenetére
Igen, elég masszív a cucc, a 6900 XT sem a legkönnyebb, meg se kottyan neki, persze teljesen be van tolva, nincs kihúzva oldalra. Ahogy most van, pont az alsó ventik közepén van, plusz egy ventit az előbb még bepattintottam alá, igaz kicsit srégen raktam be, de mindegy, majd legközelebb.
marinea2
Szerintem semmi gondod nem lesz a beszereléssel, ahogy nézem a házat, De ha már FD a ház, legyen a Riser is FD. -
marinea2
addikt
Ez az elforditott VGA-s dolog nekem is bejon elegge. Azt jol latom hogy en buktam ezt a dolgot a FractalD North hazikommal?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73127 üzenetére
Igazából egy 4.0-ás 200-as riser kábel is 15-20e körül megyen.
Képeidről (meg videókból is) az jön le, hogy elég masszívan meg van csinálva.#73129marinea2: nem feltétlenül, van a Fractalnak is ilyen megoldása (árban egál), érdemes utánjárni.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73126 üzenetére
A procihűtő miatt nem férne el, meg a hátsó ventit is ki kellene szedni akkor, az úgy meg már nem járható út.
Jól tetted, én már régóta szerettem volna egyet, de sajnáltam rá a pénzt, meg drágáltam is, de végül...
Ez a CM szerintem verhetetlen összeszerelés és design tekintetében. -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73125 üzenetére
Egy próbát megérhet oda is.Meg is rendelem, tetszik ez a cucc.
Néztem többfélét is, de nem nyerték el a tetszésemet, illetve alig olcsóbbak, és nem találtam róluk érdemi beépítési/kompatibilitási infót sem.A RAM már adott, x éve megvan, megy amennyin megy majd, DDR4-re már nem költök, van tartalékba 2*16GB 3200-as is.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73117 üzenetére
Én az otthoni gépbe is simán raknék az RX 580-as-hoz, 4 PCI-E slotot ír minimumnak installhoz, de szerintem a ház kialakítása miatt nem igen tudnám bepakolni, de ki tudja...
Nálad szerintem kerettel sem lenne gond, kicsi az az RX 480-as.
4x8GB helyett inkább 2x16GB-ot vegyél.Töltöttem fel az albumba még képeket, illetve itt egy rövid videó is.
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
TechN7ne #73120 üzenetére
Öreg harcos már a Nitro-m, remélem sokáig szolgál még, mégiscsak lassan 8 éves.
Nálam májusban lesz 5 éves.
A TT Core X31 Riing háznak ezt az egyetlen dolgot tudom felróni hiányosságnak, hogy gyárilag nincs kiépítve a függőleges VGA elhelyezés, mint pl. a TT View 37 ARGB-nél. -
bnorci71
addikt
képről nehéz megállapítani, 240-es simán beférne gond nélkül de ez 280-as, illetve ez is elférne ha nem lenne 2HDD alul így a táp nem mehet lejjebb.
Mindent is akartam az is csoda, hogy ez mind befért a házba. Vásárlás előtt a 2db HDD is kérdéses volt, de aztán a kezelésibe megtaláltam, hogy lehet belerakni. Akkor még eszembe nem volt, hogy vízhűtésem lesz. Csak a BQ Darck Rock LF a Kingston ramoktól nem ment fel, ami előtte a Corsairtól simán elfért.
Most próbálok kicsit megállni elég sokat elszórtam ahhoz képest ,hogy csak egy VGA cserének indult dolog hogy az EA WRC elfusson 3440x1440-be.
De az a gonosz kis bogár már befúrta magát a fejembe. A VGA-nak egy vízhűtés. Nem komplett vizet akarok hanem egy CPU hűtést összeházasítani egy VGA blokkal, csak ehhez ház csere is kel. AZ meg most a feleségtűrőfaktort is túllépné
Meg érzem nem nyugszom amíg a 6700XT-ből nem lesz 6800/6900XT, de akkor a R5 3500X lesz a szűk keresztmetszet, sőt talán már most is kevés a WRC alatt 80-100%-on megy.
De jön a tavasz lehet odakint ténykedni kertet is csinálni kellene stb. kevés lesz a gépidő. -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73116 üzenetére
Megfontolom ezt a cuccot, hely van nálam dögivel, a VGA-m meg szuperrövid.
TT Core X31 Riing ház - HDD kerettel 278mm, HDD keret nélkül 420mm hosszú VGA fér be, és Sapphire Nitro RX 480 - 230mm.
Eszerint maradhat a HDD keret is.
Építés alatt van amúgy is, morzsákra szedtem, elpucoltam, alaplapcsere volt, és megy be egy LF III 360 Dark AIO a CM Nepton 140 XL helyett, proci maradt az 5600X. Ramok is cserések, 4*8 GB Patriot Viper Steel 3600CL17 helyett 4*8 GB ue. 4400 CL19 - kíváncsi vagyok mennyin bírom majd meghajtani, 3800-nál már tapsolok.A Sapphire Nitro RX 480 8 GB pár éve kapott a gyárival egyező kialakítású kéken világító ventiket, így azok is látszanának rendesen, és látszana a Sapphire felirat továbbra is (a VGA felső élén van).
-
bnorci71
addikt
válasz
abridabri #73107 üzenetére
idősebbek emlékezhetnek a keleti blokk legójára na jó fém építőjátékára home made
nekem egy észrevételem van ehhez, pont a kártya másik oldalát kellene tartani szerintem.
Ha diszkrét kellene én ilyesmit keresnék
Én megoldottam egy legó alkatrésszel ami a Millenium Falconból maradt
Lassan befejezettnek nyilvánítom a Dark Side Force-t, ha már a legó darab SW téma
A hűtésre még kel majd egy slim venti mert az eredetivel nem fért el
A világításon még gondolkodok, most csak az asztali lámpa világít be felülről a radiátoron keresztül, mellett.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az új gépemben 3db P12 PWM PST A-RGB ventilátor van elől.
Van valaki aki ezt a ventilátor típust használja valamilyen RGB vezélővel? Olyasmire gondolok mint a ventilátor hub, tehát nem az alaplapi csatlakozót "terheli" a 3db ventilátor, ha PST-ben van kötve. -
válasz
mefistofeles #73108 üzenetére
Igen,nekem is ezek tetszenek
-
válasz
mefistofeles #73106 üzenetére
-
3L1T3
addikt
hát most ilyen 🤷🏻♂️😅
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73102 üzenetére
Pofás és masszív megoldásnak tűnik, az ára sem vészes, egy kopasz riser kábel is több mint felébe van (pci-e 4.0).
Hány centi kiesést okoz hosszméretben ? -
Rottweiler89
senior tag
válasz
forintuser #73099 üzenetére
Hello! Eszem ágában sem állt annak nézni. A videókari vertikálba vágta magát. Az alaplapba van dugva, riser kábel segítségével. Egészen pontosan ilyenem van, eleinte sajnáltam kiadni 30.000 Ft-ot érte, de ebbe a házba már dukált.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Szólánc.
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)