- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
santiago7
csendes tag
-
Igen is és nem is. Folyékony polymer-ből készülnek, mint a noctua nf a12x25-ök. Teljesen szándékosan van, mivel ezek a ventik egészen 3000RPM-ig tudnak pörögni. 2000-2500 fordulatszám fölött az abs és a pbt műanyag valamilyen szinten már deformálódna. Így tudják elérni, hogy a lapátok és a ház között kb >0.5mm hézag legyen.
Az anyag egyébként sokkal keményebb, még tapintásra is, mint egy sima műanyag, talán a megkötött aramid üvegszálhoz hasonlítanám, akárhogy próbálod csavargatni egy ezredmillimétert sem hajlik.
A kép kicsi csalóka, élőben nem tűnik ennyire retkesnek. [link]#70189hegegabi80:
10600k - Cinebench r23 alatt max 74C, stock beállításokon (A black ridge-en 2 ventilátor van, csak a belső nem látszik)
3070 - Heaven 4.0 alatt ~65C max (A phanteks ventik a GPU hőfokhoz vannak állítva)
A 65 C-t a GPU esetében kb olyan 1350 rpm-el tudják tartani a Phanteks-ek, 1750-2000 felett már nem olyan kellemes (sz*r) a hangjuk a sok mozgatott levegő miatt, amúgy szerintem egy 62-63 fokot simán ki tudnék velük hozni.
(Ez undervolttal értendő, de a 3070-ek amúgy is jobban működnek egy pici UV-al, anélkül adjatok hozzá kb +5 fokot) -
gery14
senior tag
válasz
L1ZRRR
üzenetére
Kamelot ,Blu79 köszi első vizes gép/merev cső
Attol fugg milyen szinezéket használsz én EK Blood Red premixet használok 7 honapot volt a gépben de semmi lerakodás nem volt a rendszer szűrőben nagyon minimális
Evénte irják a víz cseréjét de 2 évet is lazán elmegy minden gond nélkül . Most lesz átépitésem most uv-s mystic fog lötty lesz benne. Volt benne sima desztvíz- alholok kombó is a pumpámnak ugy vettem eszre száraz hangja volt azért cseréltem. -
-
deo1977
tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Köszi!
A rács most csak illusztrációként van ott, (majd lesz oda plexi és nagyobb kivágás hogy jobban látszodjon oldalról) ez a ház kitölti a teljes szélességet, oldalról nem kap levegőt, de alul és hátul szinte teljes kivágása van az asztalnak amin a gép csücsül szóval bőven tud beszívni és kifújni levegőt.
Tea, kávé szigorúan csak a jobb nyúlványra kerül, kaja tálcán mindig bal oldali "szárny"
Sajnos a gép mozgatása komoly előkészületeket igényel nem egyszerű kihúzni a helyéről, de már gondolkodom valamilyen emelőszerkezeten amivel gombnyomásra kiemelkedne az asztalból. -
BRABUS113
aktív tag
válasz
Ghoula
üzenetére
Igen, gondoltam rá, de a falszínét szeretném valami szürkére festeni, így egyelőre elengedtem.
Lenne még mit bekábelezni, a monitor mögé szeretnék egy műanyag dobozt amibe beletudnam tenni a sok feltekert kábelt.
Ha otthon leszek mutatok képet a kábelekről (asztal alja és a monitor mögött)
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Jó értelemben írtam.
Korábban írtam, hogy a kedvenc házam és fehér. Szépen megcsinálta.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Biztos a kábelezésem. Mára már elfogyott az idegrendszerem hozzá
-
Skynet258
veterán
Lol nekem is Logi X230-am volt és Edifier lett az utód. Ez valami karma cucc.
-
-
Askformore
senior tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Nálam nem érdemes lecserélni, pedig szolgált már eleget.. igazából ezt se tudom teljesen hatásfokán üzemeltetni, mert lakás, és extra érzékeny szomszédokkal vagyok megáldva.. talán majd egyszer olyanok lesznek a körülmények, hogy beruházhatok egy jobbra és meglátom mit fejlődtek a dolgok 20 év alatt
-
Qtya123
őstag
válasz
Askformore
üzenetére
Igen, IKEA munkalap, jól látod.
A hangfalszett nálam is ezer éve megvan (bár nemsokára jön helyette az Edifier, kíváncsi vagyok az milyen lesz) toronymagasan a legidősebb darabja a konfignak, utána jön a scanner és a nyomtató, a többi azért sűrűbben cserélődik.
-
Askformore
senior tag
válasz
Qtya123
üzenetére
Hello, ugyanilyen asztalom van, csak én L alakúra csináltam, tiéd is ikeás konyha munkalap? És nem csak az asztalunk ugyanolyan, hanem a hangfalszett is, már vagy 20 éve megvan, és még mindig tökéletes, látom te is meg vagy vele elégedve
Ja és a hűtőnk is ugyanolyan, illetve a ház is szinte
örülök hogy megtaláltam a sorstársam 
-
Qtya123
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Köszi.
Igen, VGA optimalizálás miatt játszom vele kicsit, van-e közben crash, képhiba, mi egyéb.A hangot akarom majd lecserélni Edifier R1280DB-re. Ezért is jó, hogy van még hely, mert nem korlátozza a nagyobb hangfalakat az asztal mérete.
Mondjuk akkor el fog tűnni az a két fekete kábel is lent. A fehér kábelt még meglátom, hogy beteszem-e csatornába, vagy hozzáapplikálom a parketta szegélyhez, lévén az is fehér és ha nem áll el tőle sehol egy kicsit sem, akkor nem nagyon látható, hogy ott fut egy kábel. -
Qtya123
őstag
Ugyan kaputelefonnal, de bemutatnám én is a kis kockuló területemet, ami nemrég kezdte el felvenni a végleges formáját.
Semmi extra, ledek nagyrészt kikapcsolva, fő cél a funkcionalitás: [kép]A gépházban sajnálom, hogy annak a ventinek ott kell lennie, de inkább nézzen ki kicsit hülyén, mintsem melegedjenek a húzott ramok: [kép]
A feleségem vagy tízszer elmondta, hogy minek nekem 260 cm-es munkalap, túl nagy lesz és kong az ürességtől. Bármit mondtam neki, kitartott a véleménye mellett, egészen addig amíg végül meg nem látta a végeredményt, akkor elhallgatott, hogy túl nagy lesz az üres hely
: [kép]Még azt a pár kábelt kellene rejteni, de gondban vagyok vele. Muszáj oda vezetniük a földre, mert ott van a mélyláda. Viszont a fiókos szekrény mögött nem tudom elvezetni, mert ahhoz túl rövidek.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Kár megnéztem volna
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
nekem? nem készítettem képeket ezekről, révén minek. nem design célból csináltam hanem mert vol egy vödörnyi legó kockám és egy praktikus, kézenfekvő megoldásnak tűnt.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Kép nincs
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
édes istenem anno mennyi random kütyünek építettem legóból házat... Raspberry, mITX alapra épített routerek, valami Belkin router aminek csak az alaplapja volt meg...
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Egy ilyenre is beneveznék [link]
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy a Cougar Panzer MAX házhoz gyárilag milyen méretű alaplapi menet méret tartozik M3 vagy M4?
Sajnos a gyári lemezben a menet szétment így már csak átmenő csavarral rögzítettem a jelenlegi alaplapot.
Árakat tekintve ez a ház remélem még sok konfigurációt el fog viselni ( ha a későbbi szabványok engedik), viszont szeretnék beleszerelni csavarragasztóval az aliexpressen kapható alaplapi műanyag távtartókat -
fatpingvin
addikt
na, akkor most hogy nincs harag se feszkó, mehetünk is tovább a gépekkel

-
Pécsi gyerek
addikt
Én is csak poénkodtam
-
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Csak poénkodtunk, de jó volt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
eh, sztem ez poén volt
én is poénból írtam. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Van az a kor amikor már nem áll fel,akkor elkezdenek az emberek így viselkedni
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Táska a szőnyegen, a másik meg az asztal alatt. Fikusz kukisz virág a sarokban. Kaputelefon besárgulva, ajtó tárva nyitva, Izaura meg a TV-ben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Isten meg a ments. Bárány lelkem van!
-
tvamos
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Az enyem is ilyen, csak tobb a forro levegos forraszto...
-
KAMELOT
titán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Milyen kaputelefonod van? topik
-
fatpingvin
addikt
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
ez volt az üzenet lényege. nem érdekel ki mit gondol róla, nekem jó. a szörnyülködő reakciókon azért jókat szoktam szórakozni, ezért is osztottam meg
meg persze demonstratív jelleggel.az itt elhangzott kritikákból annyit vegyél magadhoz amennyi az elképzeléseiddel összhangban van. másokra nem hat ki amit csinálsz, ergo nem kell foglalkozni vele hogy kiből mit vált ki.
nekem amúgy tetszik
-
Skynet258
veterán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
A tévé mögött vonalas telót.
Viccet félretéve még a kábeleket fognám össze hogy ne álljanak 3 felé, optikailag az is sokat dobna a dolgon.
Amúgy szerintem baró, hogy kitaláltál valamit és megcsináltad, ezt szerintem mindig becsülni kell. Az OCD-met cseszteti ugyan, hogy csak a 80%át borítja poszter, valahogy diszharmonikussá válik ettől, de lehet csak nekem.
De mondom, kitaláltad, megcsináltad, és ez szerintem tök jó, ennyi a lényeg itt.
-
törölt tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Mi is a neve a topiknak? "Hogy is néznek ki a gépeink?"
Ha szobát raksz be, akkor......kaphatod az... -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ha neked ez megfelel akkor no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Haditechnika, harcászat
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Horgász topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Ez undervolttal értendő, de a 3070-ek amúgy is jobban működnek egy pici UV-al, anélkül adjatok hozzá kb +5 fokot)

....vagy lehet csak a kép olyan, élőben biztos más.
szép
Nekem meg bejön megérte a befektett munka
Lesz szék is