Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Walter_White #73694 üzenetére
Nagyon durva!
Gratula. -
marinea2
addikt
válasz
Walter_White #73694 üzenetére
Nagyon vagany! Gartula!
Itt aztan poroghet a Ghost of Thusima
Mit tud a gep?
-
Walter_White
senior tag
Ha már kész lettem teljesen az első moddingommal, így bemutatnám a gépházat, egy overkill hűtési projekttel együtt:
-
Kobe
veterán
válasz
LLKobe #73691 üzenetére
Mindenhogy probaltam. Amit allitani lehet rajta, az eleg. Az ulofelulet maga a kicsi
azon meg allithatsz akarmennyit…..eloretolva nekem beesett a fenekem/derekam a hattamla es uloresz kozti resbe, hatrebb tolva meg rovidnek erzodott a comb alatamasztas + jobban erezni lehetett az enyhen eloredolo uloreszt, ami engem kicsit zavart
-
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73686 üzenetére
mutass please pár 500 eurós jó széket
tényleg érdekel, én pl most kukáztam a listámról az 1500 dolláros haworth fernt mert egyszerűen nem volt annyira kényelmes mint amennyibe kerül
a mostani asztal egyébként a bekantnál semmivel nem rosszabb, az asztallapja még jobb is mint a bekant-é -
LLKobe
veterán
Én most vagyok túl ezen a kérdésen. Asztal + szék csere megvolt 430k-ból.
Székből egy használt felújított Herman Miller Aeron classic.
Állítható asztalokat mind végignéztem az IKEÁ-ban, és mind lötyög mint a sz*r, KIVÉVE az IDASEN az olyan stabil mint a beton. Vettem egyet belőle, plusz egy asztallapot szintén ikeából.
10 év gari van az asztallábra ami nem rossz. Messze nem tökéletes, de olyan stabil mint az állat. Ami kicsit fájó hogy nincsenek rajta preset gombok, csak app-ból lehet menteni és állítani preseteket. Hülye megoldás, de nekem így is megérte. -
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73684 üzenetére
lehet, csak lassan ott tartok hogy ezekből mire normálisat összeszedsz, 7 számjegyű összeg jön ki és nem is biztos hogy 1-essel kezdődik (WTF?).....
normális ergo székek 600-tól felfelé, de 1500 eur + vám, áfa az átlagszint, az emelhető asztalok közül meg pl az ikeás 230ezerért lötyög mint lófütty a hidegvízben, álló módban használhatatlan. 230-ért.
Akkor már egy lépéssel feljebb szintén csak az 1000-1500 eurós ergo, motoros asztalok maradnak.....
elég agyrém -
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73682 üzenetére
széket majd muszájból kell mert a gerincsérvem baxakxik mostanában, de az asztallal bajban vagyok, mert ennek a kábelrendező zsákja + 80 cm mélysége eléggé bejön.
A "divatos" asztalok meg mind 60 cm mélyek, ami nekem 2 méterrel annyira nem fekszik, közel lenne a monitor + nagy egérpadra is rálógna minden.
12 egy tucat Malm fiókosszekrény meg pozdorja ikeás bótorlap meg nekem annyira nem tetszik
majd lehet erre a lábazatra csináltatok fából valamit, bár magasságállítós lábbal jobb lenne -
Kobe
veterán
En koltozes vegett eltem a lehetoseggel es csinaltam egy dolgozo / gaming szobat
meg nem 100% kesz, de minimalis modositasok lesznek mar csak -
LLKobe
veterán
válasz
MrSealRD #73676 üzenetére
Semmi extra, egy Keychron K3 V2 ISO billentyűzet, egy kínai keycap szettel
-
LLKobe
veterán
Jelenlegi setupom, ülő illetve álló pozícióban.
A gép továbbra is a fal túloldalán helyezkedik el, ahogy anno.
Sok minden cserélődött, az asztal egy állíthatóra, a széket is cseréltem egy jobbra, illetve az elsődleges monitor helyett is jött egy jobb / nagyobb.Ez az állítható asztal az elmúlt sok év legjobb vétele volt, féltem hogy majd nem tudom rávenni magam az állásra, aztán majdnem többet dolgozom állva mint ülve.
-
Smiley
addikt
-
válasz
Smiley #73664 üzenetére
Hátradőlve szint fekve vagyok elegendő távolságból. Nekem kényelmes így. 23"-as monitorm volt elötte, az közelebb hajolva volt jó ez meg totál hátradőlve. Ugyanakkor ablakos módban játszom többféle dolgot csinálok egyszerre. Sosincs olyan hogy teljes képernyőn fut egy dolog. Szóval igazából a távolság jó így, bár valóban az asztal lassan cserés.
-
Smiley
addikt
válasz
MasterDeeJay #73660 üzenetére
Most azt leszamitva, hogy milyen cuccokrol beszelunk. Nem zavar, hogy egyaltalan nem ergonomikus ott ulni elotte? Marmint en nem a periferiakkal foglalkoznek elso korben hanem azzal, hogy egy rendes asztal legyen ott.
-
válasz
KAMELOT #73659 üzenetére
Köszi!
A billt majd ha összejön akkor egy M122 váltja majd (már ha elfér). Bár nehéz lesz elegedni ez az fk-2000 plus-t.
Monitor meg ugye 10 bites szép színekkel 16:10-es, ezt nem is lehet leváltanom másra olcsón. 4K nem érdekel, ekkora méretben nekem a 2560x1600 is elég. -
KAMELOT
titán
válasz
MasterDeeJay #73650 üzenetére
A monitor és a bill visz mindent
-
Skynet258
veterán
válasz
zsombor22 #73656 üzenetére
Fehér VGA-t néztem de amit vettem volna nem volt jó ár/érték arányban. Ott a Deck, Ps5 és Series X, még magamnak sem tudom megindokolni, hogy nekem olyan nagyon kell egy VGA (ami amúgy fehér is szóval mégazis).Az a "baj", hogy az elmúlt 3 gépházam fehér volt, most is maradtam ennél, de lehet inkább fekete kéne, ez motoszkál. És ha motoszkál, akkor tudjuk mi van.
-
Skynet258
veterán
Nemrég lecseréltem a Mac Minit és új gépet építettem, most inkább próbáltam költséghatékony lenni, így nincs víz, nincs mindenen RGB, de alapvetően van egy tök elegendő teljesítmény és az összhatás a lényeg.
Nappal:
és éjjel:
Az esti mondjuk nem világít ennyire csak eladó a gépház és oda (is) készült a kép. Lehet váltok feketére. -
zsombor22
aktív tag
Inspirált engem Ispy "olcsó" kijelzője, és én is rendeltem egyet.
A fotó nem adja vissza, élőben sokkal szebb,és mind ez 5100Ft ért. -
zsombor22
aktív tag
válasz
Jó cucc.
Mindig is irigyeltem ezeket a brutális épített vizes rendszereket.
Csak én elég sűrűn építem át a gépeket ezért nekem túl macera lenne. -
-
válasz
Szupervirág nálad is?
-
-
Rottweiler89
senior tag
Mit nem fér be a 290-es?... Fogd meg a söröm!(megjegyzem, utálom
)
Kép -
Szerintem térjünk vissza a topik témájához.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
zsombor22 #73643 üzenetére
Így már érthető ,akkor nem szóltam.
Grave_444
Én lettem volna a legboldogabb ha így lenne ,próbáld ki mert így nincs viszonyítás alapod.
Én már próbáltam csúcs B deszkával is ,de visszafaltam egy fapados Z s deszkát mert nem bírta alapjáraton sem hozni a szintet.Példa ,
[link]
[link]
+ alap is picit kevesebb Mhz-en jár a cpu egy B s deszkába.
De volt nálam csúcs DDR4 B s megoldás is és nem az aljával kezdtem:
[link]
[link]vezeralmos2
Pont ellenkezőleg ,DDR5 megdobja a minimum fps t szépen játékok alatt ,még egy 6000Mhz is.
Ezt zsombor22 biztosan érzékelni fogja mert van viszonyítás alapja.Bocsánat ez már túl off ,lehet folytatni az lga1700-as topikban.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
TechN7ne #73638 üzenetére
Ahogy írtam a lap+ram+hűtő+m.2 SSD már alapból meg volt egy régi projektből maradtak,végül is e köré épült az egész konfig.
Tudom hogy gyorsabb lenne Z-s lapba ddr5-s rammal.
Van két komolyabb gépem i9 + 4080 Super és egy i9 +4090 ott már Z-s lap és ddr5-s ramok vannak természetesen.
Ez egy olyan projekt volt,hogy a itthon talált alkatrészek felhasználásával ki hozzak használható gépet a lányomnak szimulátorozáshoz 2k ban. -
zsombor22
aktív tag
válasz
Zsmester89 #73634 üzenetére
Ez a D15 már a polcon áll rég óta,anno még egy i9 9900k-n volt.
És mivel a 12700k hoz nem jár hűtő,próbából rá raktam és mivel baromi jól nézet ki rajta hagytam. -
zsombor22
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #73633 üzenetére
A konfig:Tuf B660M-E D4,i7 12700k+D15 Cromax,64GB Fury DDR4 3200mhz,Rx7600,Fractal air pop,Seasonic FOCUS GX 750-ATX30,Gigabyte AORUS Gen4 SSD 2TB M.2 (ps5-t eladtam és ez abból került át),3 db 14 es és 1 db 12 es Alpenföhn wing boost 3 venti.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
zsombor22 #73629 üzenetére
Szép lett!
Az rgb sokakat benyel. Full sötét koncepciót terveztem, sötétként is épült meg, de aztán rájöttem, hogy ez így nem az én világom, így minimálisan kapott egy kis fényt, egy 12-es argb venti személyében a procihűtőn. Még így is keveslem, a közeljövőben kap még a ház pár argb-s ventit, olyat, amit a procihűtőre vettem, szerintem jó is lenne, de nem tudom milyen lesz az összkép, ha minden venti ugyanolyan. Egy másik argb vezérlőt is vennem kell, 5 venti már sok lenne neki, ezen a koetschoeg alaplapon egy header sincs.Kis cuki az a VGA!
Egy konfig specifikációt tudhatnánk?
-
zsombor22
aktív tag
A lányom ki találta ,hogy szeretne szimulátorozni,ezért ez a gép neki épült.
Bele került a léghűtők király egy D15 Cromax,ami csak úgy fért be, hogy el kellet forgatni.
Nem tudtam levetkőzni az RGB mániámat,de ez most piros fekete koncepció leszAz üveget inkább le vettem,mert nem lehet normálisan fotózni.
És egy kis RGB se maradhatott ki.
-
lacus83
senior tag
Egyszer már kint volt ,de elveszett az èterben.
Ez az MB600 nem valami nagy durr,de legalább van lejtèse a víznek
Táp a már nem rég említett Focus + 850 Gold,a későbbiekre gondolva.
Megaholmes ment Corsair GT jött.
Kártya pedig januári,igen még fóliáskésőbbi csere során jól jöhet
Nagy nyomású 140 es RGB venti kéne a bordára,de még nem találtam megfelelőt ami ár teljesítményben megfelelne.Következő terv egy old scool Gamer konfig valami extrém lappal, korhű CPU hűtővel stb.
Ez pedig addig jó lesz még a 4 éves kislányomnak Frozen játékot játszani -
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #73625 üzenetére
Persze. [link]
Itthon is kapni 23k-ért ugyanezt....
-
Ispy
nagyúr
Annyit mutogatjátok itt ezeket a fancy kijelzőket, hogy én is vettem egyet, igaz most csak egy gagyi alisat....
-
lacus83
senior tag
LC power reloded
ha már kaptam az ívet párszor
Az újabb ház+víz képeim eltűntként kezelése már biztos,sebaj majd pótolom -
Grave_444
nagyúr
Nem rossz, a Trinity Mini mondjuk szerintem szebb és egész jó hűtés kihozható belőle.
-
válasz
Rottweiler89 #73616 üzenetére
Egyébként tök pofás kis ház ez a Hexform az áráért.
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #73498 üzenetére
Én ezt a világításos dolgot azt hiszem most engedtem el
Rendeltem 2 RGB-t figyeltem arra 4 tűs legyen mint az alaplap. Aham 4 tűs csak ép kisebb a csati mint az alaplapon van.
Ehhez kellene az RGB vezérlő? -
marinea2
addikt
Csak en nem latom a kek satakabelt amirol szo van?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73610 üzenetére
A funkciója.
Mondjuk hátul tényleg nem látszik.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Grave_444 #73609 üzenetére
A színe, vagy az "elrendezés"? Mert ha utóbbi, akkor mentségemre szolgáljon, nem tudtam értelmesen elrendezni, vagy... Csak éppen nem érdekelt.
Ha meg a színe, akkor arra is van kifogásom, ami az lenne, hogy csak 50-es Sata kábelek vannak itthon, ez az 1db megmaradt egy korábbi rendelésnél a fő konfignál, 20-as, viszont látszólag ez is hosszú.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73604 üzenetére
Az a kék Sata kábel hátul zseniális.
-
Kaslerka
tag
válasz
flashpointer #73603 üzenetére
Tény, hogy régi, de azért ne tévesszük össze a sima 6-os szériával.
-
válasz
Rottweiler89 #73604 üzenetére
Tetszik!
Azt viszont szerényen megjegyzem, hogy elől, felül az a +1 venti már lehet, hogy inkább a légmozgás ellenében dolgozik.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Eléggé sötét volt a másikhoz képest, amit meg is jegyeztem, így kicsit módosítottam. ARGB vezérlő nincs az alaplapon, így vennem kellett egy külsőt hozzá. Plusz a Vengeance Black 3000-es modulokat is cseréltem Red 3200-asokra.
További fotók pedig itt. -
szabeska
addikt
#73581 Kaslerka: Azta@rva!
#73563 abridabri: Azta@rva!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével