Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Elkészültem, most egyelőre elég a számítógépből...
-
VTom
veterán
Lehet, de nem fogod tudni normálisan légteleníteni.
Van az EK-nak és az Alphacoolnak is gyorscsatis megoldása, amivel lehet kivenni/betenni komponenseket a körbe, természetesen arany áron.Nekem anno volt egy ID Cooling Hunter Duet-em, egy húzott 6700K-t és egy 1080Ti-t hűtött minden gond nélkül, baromi jó kis cucc volt, van belőle 360-as radival szerelt változat is, esetleg ezeket nézd meg, ha még lehet kapni.
-
vezeralmos2
senior tag
Helló!
Na megjött az NF-A9, élménybeszámoló következik, alzáról jött 7190 forintért.
Mellé tettem az SE-914-XT V2 ventilátorát, ami egy nagyon érdekes történet, ugyanis a Noctua csak egy dologban jobb, halkabb.
Minden másban az ID-Cooling venti lenyomja, több levegőt visz, és nagyobb statikus nyomást tart, és 2500-ig elforog.
És utóbbi venit a képen látható hűtővel együtt került nekem 9500ft-ba, ráadásul kapott gumi sarkokat is, és még nem is vibrál és még PWM-es is
Akkor most hogy van ez? -
Zoltn
senior tag
válasz
SoulReaver #72385 üzenetére
Simanak nem mondanam, de belement. Le kellett vagni egy tartofulet, amire az oldal uveget kell(ett) csavarozni. De igy h nincs benne az elso oszlop igy mar egy nagyobb vga is elferne
-
Zoltn
senior tag
Ha már nem lehet rárakni az oldalát, kivettem az első tartó oszlopot. Volt nemrég itt egy szép fehér gép, ami megihletett.
A randa Arctic hűtőt kellene lecserélni vmi pofásabbra.
-
Zsohi
őstag
válasz
vezeralmos2 #72381 üzenetére
-
Zsohi
őstag
válasz
vezeralmos2 #72379 üzenetére
Ez már egy régi kép, és sajnos a proci se él már. A die-ról túl sok anyagot távolítottam el és megrepedt mikor levettem róla a vizes blokkot.
Ha jól emlékszem amúgy azon a képen még csak tesztelgettem meddig mehetek el a feszültséggel, a tuning érdemi része csak azután következett. Túl sok sikerrel nem is jártam, 5,2Ghz-ig volt Cinebench stabil és egy rövid ideig még 302 Watt-ot is sikerült kihozni belőle.
-
RazoR
veterán
válasz
fudi2002 #72369 üzenetére
Persze jó buli, tök jó tervezgetni, összerakni, jó a csend meg a hőfokok, de szerintem nem ér annyit amennyibe kerül.
Volt vizem egy TT Core V1-ben EK D5 pumpa+tartály kombó és 2x280 radi de a mostani gépemben már csak egy LF280 van egy 5GHz-re húzott 11700K-n, játék közben 50 fokos a proci. Nekem tökély és 38k volt az AIO. -
fudi2002
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #72370 üzenetére
8x 5.5ghz ht + 8x 4.5ghz, 9 óra. Szted miért nem tiltom le a turbót?
-
válasz
LackoMester #72354 üzenetére
Nekem kb 50x írta le
"Tegyél bele rendes vizet"
-
VTom
veterán
válasz
vezeralmos2 #72350 üzenetére
Én azon gondolkodtam, hogy vajon a 30 ezer "szakmai" hozzászólásának hány százaléka jött össze a "kéne víz" beböfögésekből, amiket minden topikban nyomat.
-
KAMELOT
titán
válasz
vezeralmos2 #72348 üzenetére
Kéne víz, akkor lenne csak kuss.
-
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #72344 üzenetére
-
Ispy
nagyúr
Annó már kisérleteztem valami hasonlóval a metisben, bár ott csak összekötegeltem a kábeleket azt kész. [link]
De durva, a fiam még mai is ezt a palit kártyát hajtja.
-
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #72339 üzenetére
Van többféle metódus, ez ugye nem egy új találmány, hanem old scool, ha rákeresel a cable lacingre, akkor van ott minden. Kábelkötegekre is van többféle variáció. Persze egy gyorskötöző gyorsabb.
Kábelkötegre a tépőzár is jó megoldás.
Nekem most ez egy kísérlet, da az már most látszik, hogy nagyon faszán tartja a kötés a vezetékeket.
-
hegegabi80
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #72334 üzenetére
Nekem csak blokkot adtak mellé
-
Ispy
nagyúr
Úgy döntöttem nem kőll harisnya, naturba nyomom...csak így nem jó a fésű, szívás.
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #72325 üzenetére
Mi az a rettenetes pálcika ott?
-
válasz
SoulReaver #72330 üzenetére
Oké, megrendelem én is köszönöm!
-
válasz
SoulReaver #72328 üzenetére
Ki akarom próbálni a Jonsbo NF-1 et én is, jól emlékszem, hogy a banggood-ról rendelted?
-
válasz
SoulReaver #72325 üzenetére
Nem csúnya ez sem
-
SoulReaver
veterán
Na egy kis arculat újragondolás...
-
válasz
LackoMester #72323 üzenetére
Jó kis ház ez, nincs ezzel gond.
-
válasz
LackoMester #72317 üzenetére
Szia,
Két ventilátoros Fortis 5? Melyik házba építkeztél? -
KAMELOT
titán
válasz
Azt hittem valami festett karton doboz
-
niof
veterán
válasz
Szerintem teljesen jó. Alapvetően én is a "világításmentes" összeállításokat preferálom. Ha át tudod szellőztetni a házat, nem lesz ezzel gond.
-
LackoMester
addikt
Tudom, h. nem a legszebb, legfényesebb meg nem a legjobb motyó van benne, de csak elkészült. Közben volt némi hardwer csere is, váltottam kékről pirosra.
A házról csak annyit, h. mindenképpen egyszerű, kicsi, szellős házat szerettem volna, bizonyos kereteken belül, most már tudom, h. nem ez volt a legjobb válsztás, de ez van. Egyszerű és fekete ( okés van egy kakkutojás) , semmi villogás, üveg, és elég szellős....Mit szóltok hozzá?
-
3L1T3
addikt
válasz
--HARDCORE-- #72313 üzenetére
Sry telefonról írtam. Megesik, hogy elesik! 😂😂
-
válasz
--HARDCORE-- #72313 üzenetére
Szerintem csak auto correct volt nála
de amúgy vicces
-
VTom
veterán
válasz
LackoMester #72310 üzenetére
Köszi, de az enyém ez
-
3L1T3
addikt
válasz
Angie™ #72307 üzenetére
Az 5000D-t nem is csereltem volna le ha nem costume vizen agyalnek. Ebbe azert jobban elfogok ferni. Hofokokat nem nagyon tudom osszehasonlitani mert az 5000D-ben a VGA nem kapott alulrol hutest csak elolrol. Plusz a Freezer II-t eddig 3 cooler master fannal hasznaltam es most valtottam vissza p12-re.
osszesegeben viszont ugy erzem nagyobb airflow van foleg a ket hatso venti miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával