- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Speedy007 #71514 üzenetére
Tetszetős AMD build
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Floyd80
addikt
válasz Speedy007 #71865 üzenetére
Itthon Merlint tudom ahol vannak, sok fehér nincs.
Merlinhardver - CableMod PRO áthidalt kábelfésű készlet fehér, 12 db-os csomag (CM-COM-BKIT-PBPW-R)
Ebbe pl. nincs 4-es, a 12-essel meg lehet próbálni.
Olcsóbb ez az átlátszó, ebben van 4-es is. Merlinhardver - Silverstone SST-PP09, Kábelfésű szett, átlátszó (SST-PP09
Ilyet vettem én is, az én kábeleimmel kicsit lötyög, de lehet az Asushoz teljesen jó.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
addikt
válasz Speedy007 #72481 üzenetére
Nem lett csúnya ez sem
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Laraxior
titán
válasz Speedy007 #73315 üzenetére
Wow, ez tetszik mi meg a radiatorokat pakolgatjuk kifele
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest