Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Drizzt01 #44082 üzenetére
Köszi, ezt még nem néztem. Kiszámoltattam mennyibe lenne a 8mm vastagból egy 50x60 centis darab, remélem ez csak vicc:
Na ennyiért nem fogok venni. Akkor az lesz mint a jelenlegi házamon, veszek átlátszót praktikerbe, és behúzom sötétítőfóliával. Közel sem olyan szép, de megfizethető.
(#44081) Maotun: Ja, pont ezért nem olyan bonyolult, full sík az egész.
(#44087) Maotun : Na annyit se adnék érte...
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz
mrbig25 #44068 üzenetére
köszi, igen ismerem ezt a tesztet, mégis több felől hallottam ,
hogy volt aki érzett külömbséget( konkrétan frame time variance, tehát szakadozás terén )
tehát volt aki arrol számolt be, hiába ugyanannyi fpst kapott, mégis folyamatosabb játékmenetet
érzett már a pcie3.0 is- 2.0 hoz képest... ( de lehet tényleg csak placebo) -
mrbig25
őstag
Egy HD7970/GTX680 szintű kártyánál durván 1-5% a differencia PCI-e X8,-és X16 között. Valószínűleg itt se több. Ezt meg szabad szemmel nem igazán lehet észrevenni.
-
omikron23
senior tag
válasz
bombibmw #44060 üzenetére
Én egy fehér Graphite 600T-ről váltottam 350D-re és nagyon nem bántam meg... Igaz csak microATX, de sokkal átgondoltabb, mint a az elődje volt. 600T valóban gyönyörű, de a H100i-m sem ment bele minden probléma nélkül, pedig mindkettőt a Corsair gyártja.
Ha most vennék házat, akkor viszont tuti a 750D-t venném, de azt sajnos nem igazán kapni. -
xtevo
őstag
-
emiki6
veterán
Ajánljatok valami jó 20 centis ventit, mer szr ennek a gyárija. Lehet ledtelen vagy kék ledes. Köszi.
-
bombibmw
veterán
válasz
TomiLi #44058 üzenetére
Nem szeretem a nagyon kis házakat,konfigokat.
Ettől függetlenül tetszik nagyon a 350D is,de valahogy nem tudom elképzelni sajátomnak és valahogyan mindig a 650D-t látom benne,csak piciben.(#44059) Ger_man:
Na ez brutál.
Ejjj,ha lenne egy kis műhelyem,ahol ki tudnám élni a kreativitásomat.[ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
Ez annyira jó hogy árulni kellene:
-
TomiLi
addikt
válasz
bombibmw #44055 üzenetére
Ha illene az asztalomra egy ilyen nagy ház (természetesen ilyen oldallappal), akkor már biztos lenne egy, csak nekem fehér.
Nagyon el van találva szerintem formára/funkcióra ez a házikó!Szerk: nagyon baba! Hát a fekete sem "csúnya" főleg ezzel a fehér vizes cuccal. Nagyon szép
Szerk2: a 750D is nagyon szép, de nekem az Obsidian szériából valamiért a 650D, mATX-es verzió tetszik a legjobban!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Aerocool Dead Silence (Gaming) Cube Windowed Black
A képek feltöltés alatt vannak. Össz 44 kép lesz az albumban.
Egy kis ízelítő:
Szerk: Igen, legó oroszlán
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
-
Anfänger
őstag
válasz
intercooler #43913 üzenetére
Jelenleg így nézek ki!
Szar lehet neked,ha így nézel ki. -
LLKobe
veterán
Köszi a tapasztalatokat
Akkor nem nyúlhatok mellé vele. Nekem is van most egy 4 csatornás ventiszabályzóm, de ezen a házon van egy gyárilag, ami szintén 4 ventit kezel, asszem az jó is lesz.
Érdekes, én minden tesztben azt olvastam hogy a műanyag részek is nagyon minőségiek.Még egy kérdés: a két gyári 20 centis ventik ugye fehér ledesek. A világításukat le tudom kapcsolni külön?
Nem jön be a fehér, meg a karácsonyfa style se. -
JanR
addikt
válasz
bombibmw #44027 üzenetére
Mivel már 3 hete várok a házamra, így a helyzet annyit változott, hogy a gépet szétszedtem és letakartam (hogy ne porosodjon). Arra várok, hogy összerakhassam, elvileg jövőhét kedd.
mod: ez szemét dolog volt
(#44028) ll-kobe: Azért adtam el, mert túl nagy volt. Épp terveztük át a lakást, meg felújítás stb. és ahova a gépet terveztem, oda ez nem fért be, de inkább nem mutatott volna jól (vagy mindkettő). Zajszintileg nagyon jó, mert szinte le lehet némítani, meg a képen is látszik, hogy nekem volt egy digitális ventilátor fordulatszabályzóm, amivel ezt egy kicsit elősegítettem. Ami nálam egy kicsi negatívum, hogy a ház elején a műanyag, az nagyon műanyag, mindig féltem a gépet megemelni és arrébb rakni. Ettől eltekintve nagyon jó minőségű házról beszélünk, csak ennyi pénzért elvárná az ember, hogy jobb "fogása" legyen a háznak.
Még annyi, hogy a cserében az is benne volt, hogy lanpartyra nem tudtam elvinni, mert féltem, hogy megsérül.. és annyira váltottam róla, hogy azóta mATX-l tolom, igaz nemrég volt egy kicsapongásom egy Fractal Define R4-l
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Asszem karácsony környékén jövök új képekkel
Vettem egy új tápot, és már nem tudom rendesen elrendezni a kábeleit a mostani házamban, kicsinek bizonyult hozzá...
Találtam egy házat, amiről nem bírom levenni a szemem, és bár nem olcsó, eldöntöttem hogy kell nekem -
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #44013 üzenetére
Nekem is úgy van az SSD is, meg a 3,5-es vinyó is. Már nem is hiányoznak az 5,25-ös helyek sem. A most készülő gépben már egyáltalán nem is lesz egy sem. Csak 3 darab 3,5-ös hely (SSD + 3TB HDD + Venti szabályzó). És kész.
Egyébként Átalakítás előtt nekem is zsúfoltabb volt a kuckó. Aztán felülemelkedtem a káoszon.
(#44016) freestyée: na jó mindent lehet überelni. Bár szerintem ez inkább csak káosz és nem zsúfolt. Ellenben erre azt mondom, hogy ez az. Bele sem látsz.
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
válasz
KAMELOT #44010 üzenetére
zolee5016 : Így van!
Mind ketten jól látjátok, ez a ház nagyon kicsi, de ez volt otthon a polcon, amíg építem az Aeoulus-t
Olyasmi lesz, mint az Acer Revo
, csak nagyobb kivitelben..Szóval sok vele a munka. A logban hétvégén teszek fel friss képeket..
imibogyo: DE, kicsit tényleg zsúfolt
Az SSD-t fel kellett tennem az ODD helyére kerettel és épp, hogy rá tudtam dugni a kábelt..
A legutolsó linked marhajó!![ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #44010 üzenetére
Ez zsúfolt? Nézd meg ezt.
Egyébként milye nem fér el szerinted ebben a házban? Mert én nem látok bazi nagy vizhűtést meg ilyeneket. Normálisan elrendezve majd a kábeleket, ami Ramsest ismerve biztos meg fog történni hamarosan, szerintem semmi zsúfoltság nem lesz.
Én meg pont a relatíve kisméretű, kevés komponenses gépeket nem szeretem amikor batár nagy házakban vannak, mint például a mostani gépem, amikor még egy Stackerben volt. Na jó ez egy nem túl előnyös kép, mert épp átépítés közben van, na de akkor is. Nem is hiába cseréltem le.
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz
KAMELOT #44010 üzenetére
szerintem egy hétköznapi ember számítógépe, semmi zsúfoltság... kicsit sok a sztereotípia a PH-n.
értem ezalatt, hogy egészen 2008-ig amíg rátok nem találtam codegen házakban és tápokkal (persze azért érdemes védeni a dolgokat, sokan igazolják a "minőségét") éltem igaz csak 98 óta van gépen, de egy se szált el nem volt hangos, nem kellett 8 venti a hűtéshez (most is kettő megy összesen)
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz
Ramses07 #44008 üzenetére
Téged ismervén ez még igencsak előzetes állapot....se takaróidom,se harisnya,nálad ez a skicc version...
Gondolom hasonló lesz mint a Strike -x...mivel hasonló a ház belseje........
adok 3-5 napot..és rá sem lehet ismerni.....ja és a kék nyákot is eltünteted a videokarin...erre a nyakamat tenném........
Karbon lesz?[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz
kristof123 #44000 üzenetére
Merthogy? Az egy tök sima, alap A4Tech egér (X6-80D, lepuskáztam az aljáról
). Bár szeretem és jó is, de semmi extra. Azt hiszem 2500 Ft volt, vagy valami ilyesmi.
Szerk: gyorsan lepuskáztam ,most 2000 Ft környékén van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg: