- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
válasz KAMELOT #71393 üzenetére
Ami beleférhet a keretbe az egy sima 4070, de 4070ti-tól felfele van csak vízblokk. Nem mellesleg a 600W tápegység is köti a kezem. Mindent feláldoztam a csend oltárán. Konkrétan nem hallani a gépet.
Szerk.: Amire szívesen váltanék az a 4080, de az horror drága és nem kötném rá a tápra.
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
válasz jokeph #71251 üzenetére
Micsoda retrózás megy itt.
Első gépem: P-III 675MHz, 128MB SD, Matrox G450 (GTA 3-at patchelni kellett, hogy menjen 128MB rammal)
Utána jött 2000 környékén egy P4 2.4@2.7GHz, 256MB DDR, ATI 8500 LE
2006-ban vettem magamnak először komplett gépet.
E6600 2.4, 4x 1GB 800 MHz A-Data Extreme, 8800 GTX, DFI Infinity 975
Utána már sokat cserélgettem, volt s1366 rendszerem is i7 920, P6T, 6GB/2000 CL8 Patriot, GTX 480 (ref.), 800D, HX-1000...
Utána 4790, Z97, GTX-950 majd AM4 R5 1600 és abból a mostani rendszer alakult ki 2016 ótaRetró rendszerem amit pár éve építettem szép lassan: P4 3.06 (2 szálas csúcs s478), 4x 256MB RD-1066, P4T533-C, X850 XT AGP
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz ThodEE #70236 üzenetére
Hát... Nekem így tűnt logikusnak. Amúgy a gépház eleje nem perforált. Ez a teli előlapos Corsair 4000D. 3700-ra tuningolt Ryzen 1600 Prime alatt 41 Celsius fok.
Lehet, hogy jobb lenne ahogy mondod? Biztos, hogy nem bányászom ki a ventiket...Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Megépült a víz. Nem tökéletes, de megosztom veletek
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Összetevők: Heatkiller IV AMD CPU blokk, Alphacool 360 radiátor (X-Flow), Laing D5 Vario, Swiftech plexi tartály, 19/13 csövek és fittingek és egy áramlás mutató.
-
Törzsúr
senior tag
válasz Malibutomi #66376 üzenetére
Pont jó a fehér- fekete egyensúly. Jó kis masina!
-
Törzsúr
senior tag
válasz hegegabi80 #66021 üzenetére
Ne is mondd. Nekem nem rég azt kellett elsikálnom, hogy a GTX 1050Ti-t eladtam (A pirosat), és szőrén vettem egy másikat. (RX Vega 64)
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz szatyor1972 #65183 üzenetére
Jól néz ki, de rögtön kiszúrtam, hogy a logó a két első ventillátoron nem ugyan úgy áll.
-
Törzsúr
senior tag
válasz Pécsi gyerek #65070 üzenetére
Elsőre beugrott valami amerikai V8 motorblokk ami nem fér el a motorháztető alatt, hát kivágták neki a helyet. Nagyon nagy!
-
Törzsúr
senior tag
válasz NewHope88 #65063 üzenetére
Sajnos nem tudom elfordítani mert olyan lefogató nem volt a dobozban. Valóban jobb lenne. Tegnap késő délután raktam össze végre.
Mivel a processzor, ha maximum terheléssel megy beleér a 70 Celsius fokba sajnos, így kénytelen leszek a tetejére is ventilátorokat tenni...
Keresgéltem, de nem találtam ehhez a hűtőhöz "AMD 90 fokos" lefogatót.Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
válasz Dr.FantastiK #64988 üzenetére
Én is örülnék egy ilyen jól kivitelezett gépnek és így a nappali sem kutya. Ad magára a kolléga. Szerintem legközelebb, ha nem tetszik ne így kommentáld mert az utóbbi hozzászólásod igen sértő. Pláne, hogy az illetőnek pénze és rengeteg munkája van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz Dr.FantastiK #64968 üzenetére
Te miért néztél be ide? Kinek mi a filléres cucc az viszonyítás kérdése. Állításaid, kérdéseid megalapozatlan ostobaságok és még írni sem tudsz. Borzalom.
-
-
Törzsúr
senior tag
-
Törzsúr
senior tag
Üdv,
valaki tudna mondani valakit aki táp harisnyázással foglalkozik!? (Privátban ha kérhetem!)
Köszönöm!
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
aki táp harisnyázást vállal, dobna nekem egy privátot? Lehetőleg Budapesten!
Üdv és köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok