- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mrbig25 #40098 üzenetére
Értem én, hát akkor én is így fogom csinálni rakok rá zsugorcsövet bőven, nem bízom a véletlenre. Vagy az előttem szóló mondta szigetelőszalaggal is meglehet oldani, mivel az van szinte mindenkinek otthon.
Más: Zsugorcsövet hol lehet beszerezni MO-n, vagy esetleg Ph-n, privátba aki tud az küldene? Köszönöm -
Malanrion
tag
Az előttem lévő a képet is linkelte (zöld+fekete) én is azt preferálom ugyanis amikor nemrégiben nekikezdtem a tápom 1 részének harisnyázásához (FSP CM 550W aurum gold) a harisnyáknak nincs elég hely a foglalatban, csak ha a zsugorcső megy bele. Próbáltam sokféleképp repedt el zsugorcső is... A kábeleket egyébként szigetelőszalaggal 1 rétegben tekertem be pontosan szikével visszavágva. Kicsit ki kell hagyni legalábbis nálam, azért mondom, mert időt lehet spórolni és anyagot
A zsugocső nálam 2cm s kicsin és 2,5 vagy 3cm a SATA-n, inkább legyen egy kicsit nagyobb, mint szétessen.
-
mrbig25
őstag
válasz
#97716736 #40097 üzenetére
A harisnyázós témához hozzátartozik, hogy az MDCP-s leírásban a saját zsugorcsövüket használják, ami ~3-4mm-es átmérő mellett 4:1-es zsugorodási aránnyal rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy jobban megfogja a harisnyát, mint az itthon kapható/elterjedt 3:1-es zsugorodási aránnyal rendelkező zsugorcső.
Tehát ha MDPC-s zsugorcsövet használ az ember, akkor elég ha csak egy keveset fog a harisnyából /mint ahogy itt is látható/, de a hagyományos zsugorcsőnél érdemes úgy csinálni, hogy nagyobb darabot fogjon a harisnyán /így/. -
törölt tag
Én is nem sokára fogom az egész tápot harisnyázni, ez lesz az első, de majd odafigyelek hogy pontosan csináljam meg, mert amit kilinkeltem sokak úgy csinálták és semmi baj nem történt. Sőt! Volt aki zsugorcső nélkül csinálta, meg elég sokan így csinálják, és semmi baj nem volt
Ügyesen kell csinálni
-
-
törölt tag
Maga a menete:
-
KAMELOT
titán
-
törölt tag
válasz
Ger_man #40086 üzenetére
Üdv
Ha már harisnyázásról van szó, akkor PH-n megtalálod Atke kollégától 150FT/m ez egyáltalán nem sok érte! Pin remover szétszedő, se árt hozzá, hogy könnyebb legyen a harisnyázás menete, ezeket külfödli oldalakon megtudod találnifórumba nem linkelünk még más apróhirdetését sem
[ Módosította: jones965 ]
-
-
Ger_man
senior tag
Kedves fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Tervezgetek egy kisebb moddolást, és nagyon megtetszettek ezek a kábel "harisnyák"
Hol tudok ilyet beszerezni? Tudtok-e ilyen online weboldalakat?
Illetve bárminemű moddinghoz való ketyeréket is szeretnék beszerezni, mint kapcsolók, kábelek, ventiszabályzók, stb.
Nagyon szépen köszönöm, bárminemű segítségeteket, ha nagyon rossz helyre írtam szóljatok, hová posztoljak legközelebb
Köszönet!
Ger_man
-
tomic
addikt
válasz
viperabácsi #40081 üzenetére
Haladj már vele!!!
-
Moddingboy
Modder
válasz
viperabácsi #40074 üzenetére
Szépen alakul! Nagyon várós a végeredmény
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #40078 üzenetére
Nem feltétlen. Amire gondoltam az olyan, amin nem fóliázva van Carbon, hanem anyagában az.
Persze nem F1-es pilótafülkére gondoltamviperabácsi: Szépen alakul!
-
viperabácsi
addikt
válasz
Engineer086 #40080 üzenetére
nem volt új számomra a technológia ,mivel Rallye autókhoz szoktam lökhárítót tükröt motorháztetőt gyártani.A carbon négyzetmétere 6+ fa
-
Engineer086
Modder
válasz
Hűazannya!
Látom téged is megihletett a Darwin machine, a karbon szövet használata pedig még egyedibbé teszi a dolgot! Mik a tapasztalatok? Nehéz volt beszerezni? Milyen vele dolgozni?
-
törölt tag
válasz
Az igen
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szerintem ő monocoque-ra gondolt.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
-
KAMELOT
titán
Egy kis carbon mod!
Aztán Corsair 800D. -
tomic
addikt
válasz
Delta-Laca #40054 üzenetére
Basszus. Egyre jobban tetszik a karbi.. Lehet bele fogok.
-
MyTibo
csendes tag
válasz
Jó lesz!!!!!!!!!!
-
Ramses07
Modder
Ha valakit esetleg érdekel...[link]
-
törölt tag
válasz
Delta-Laca #40061 üzenetére
Fekete, és a piros együt nagyon összeillik, én is ezt a két színt használom, nagyon dögös, mivel ATi kártyám van, így nyilván piros ventik vannak, meg piros led, de ha nVidia lenne, mint pl nálad, akkor fekete, zöld párosítás se lenne rossz
-
KAMELOT
titán
válasz
Delta-Laca #40061 üzenetére
Ha maximus akkor piros ledek!
-
Delta-Laca
aktív tag
Annyit elárulhatok, hogy a kék ledet hanyagolni fogom már csak a Maximus 3 Gene miatt is, de gondolkozok megvilágításon is
-
KAMELOT
titán
válasz
Delta-Laca #40058 üzenetére
Full ilyen karbonosan jól nézne ki és bévül kék ledekkel!
-
törölt tag
válasz
Delta-Laca #40058 üzenetére
Szerintem full fóliásan ütős lenne, pár piros csík benne, aztán meg is vagyunk
-
Delta-Laca
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Ha minden jól megy, akkor az egész ház "új ruhát kap". Hogy milyen lesz, az még legyen titok...
, de ha elkészült és valóban megfelelő lett, akkor lesznek képek
-
becsitibi
senior tag
válasz
Gratula,nagyon szép lett
-
adam12221
tag
válasz
Mondtam én,hogy jó cucc!
Szép lett, grat hozzá!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Nem rossz...
-
syberia
veterán
válasz
M@trixfan #40040 üzenetére
Köszi az elismerő szavakat
igazából nem azzal a céllal
építettem hogy mutogassam másoknak a belét, volt pár felesleges
alkatrészem (táp, hdd, vga) és összeállítottam a következő alkatrészekből:Gigabyte GA-945P-S3
E7400 gyári hűtővel
2 x 1Gb Samsung PC2 - 6400U
HIS X1300Pro iSilence
SamsungF1 640GB
Sony AD-7240S
HiPro 350W (High Power bél)
Maxdata midi atx(#40041) KAMELOT jól mondod eddig ez a legnehezebb ház ami megfordult nálam
(#40035) ZetorGumi: egy csöppet mellélőttél a P4-el de egye fene, elfogadom a választ
-
syberia
veterán
Nosztalgiából belinkelem ide a régi gépem belsejét
-
imibogyo
veterán
válasz
radi8tor #40029 üzenetére
Ja köszi. Teljesen elkerülte a figyelmemet, és még a hivatalos oldalon sincs fenn.
De szerintem megyek, remélem akkor már semmi nem lesz ami miatt ne tudnék menni. Mod-om biztosan nem lesz, ennyi idő alatt nem tudok semmit összedobni, vacakkal meg nem akarok nevezni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
imibogyo #40028 üzenetére
Pedig már 1 hónapja publikus a dátum: április 28 vasárnap. Millenáris park.
Ha nevezni szeretnél modding versenyre valamivel, akkor még 2 napod van leadni a pályázatot.
-
imibogyo
veterán
válasz
viperabácsi #40025 üzenetére
Ok. Köszönöm szépen.
Közben gyűlik, gyűlik az info, április 10-ig kell leadnom a szakdogámat, utána nekiállok az ábra összeállításának.
-
imibogyo
veterán
Aki esetleg tud és akar az segítsen! Barkácsoláshoz, moddinghoz, vízhűtéshez, léghűtéshez is hasznos lehet.
Ilyet találtam, de nincs leírva pontosan melyik, melyiké?
-
Kashim
őstag
Köszönöm.
Zsíros ujjlenyomatok befigyelnek az előlapon... nem tudtam letörölni normálisan.
-
Kashim
őstag
Első postom ide, nagyjából most fejeztem be új gépem némi konzolos szünet után. Még lesz egy alaplapcsere, tápkábeleket meg talán most a 4 napos hétvégén végre be tudom harisnyázni, de egyelőre elégedett vagyok. kép1, kép2
Természetesen oldallap normál esetben rajt van, de ha rárakom nem látni semmit, nem ablakos. -
Easyl0ver
tag
válasz
Rypejakten #40007 üzenetére
Pfu passz kb 5 -6 éves. Már nem emlékszem.
-
Easyl0ver
tag
Manapság eléggé sok időt fordítottam a gépre, bár azt nem mondanám, hogy sikerült elérni azt amit szerettem volna.
Annyira nem értek a fúrás, faragáshoz talán e miatt nem mentem bele ilyesmibe.Ilyen volt.
Jelenleg ilyen. I , II , III
Illetve egy kis "összhatás" .Hihetetlen, hogy némi kábel menedzsment (baromira nem vagyok megelégedve a Cm storm Scout -al ilyen téren) mennyit tud dobni az egészen.
Illetve, ha némiképp passzolna a hardverek színei.Ha van tipp szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged