Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Csináltam egy kis amatőr videót telefonnal,nem lett a legjobb az autófokusz és a fehéregyensúly miatt [link]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
veterán
-
C4mp3r
addikt
ha mar s340-ek sorakoznak az utobbi par hsz-ben bedobnam en is az enyemet. regota szemeztem vele, mert nagyon tetszik a letisztult forma es az arahoz kepest sokat hoz. egy dologtol feltem, ami be is jott, a ket vinyo lent elegge hallhato rezonanciat kelt ami egy mely bugasban jelentkezik, valamit csinalnom kell majd vele.
nem vagyok nagy modder es led fan sem, az szerintem latszik. nekem tetszik, a z3 plushoz kepest ez a haz egy alom. a videokartya azota ki lett tamasztva
-
seniman
veterán
válasz Laraxior #62091 üzenetére
Ez nem eladó. A gépet amiből a tálca van,ingyen kaptam,a monitor meg kidöglött,a többi része ment a kukába,ez a talp viszont megtetszett.
(#62090) hegegabi80
Köszi!Az unalom szülte a kis aranyost,konkrét tervem még nincs vele.Először a haverjának kéne elkészülnie:
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
fogtunder
nagyúr
válasz hegegabi80 #62090 üzenetére
Sűrített levegő spray fél perc alatt megoldja azt is.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Laraxior #62085 üzenetére
Streacom Bc1 openbenchtable
Nem olcsó, de ilyen végletekig igényes cucc utoljára akkor volt a kezemben amikot a Seasonic titanium tápomat bontottam.
Eszméletlen pontosak az illesztések, a csavarhelyek a csavarok, annyira stabil és masszív így felépítve is, nem tudom leírni, nagyon ipari cucc. Kicsi és mégis elég nagy helytakarékossága csillagos ötös. Olyan részletekre figyeltek, és annyira igényes a megmunkálása hogy nehéz szavakba önteni.
Rohadtul megérte az árát. Állítólag lesz majd belőle mini itx es változat is."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz juliensorel #62083 üzenetére
Igen a kábelek elrendezésére fordíthattam volna még időt, lehet meg is teszem. Bár eltüntetni nem lehet őket max kicsit igényesebben megcsinálni...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Ferdzsoo
addikt
Számítógépház újragondolva.
abridabri:
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
félisten
válasz jones965 #62076 üzenetére
Grats, nagyon jó lett! Kimaxoltad a csaj-faktort rendesen!
Azok a rózsaszín vízcsövek...Mindig a Silverstone SG13- jut eszembe, milyen jó csajos gépet lehet belőle építeni...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
core2trio
tag
válasz mihione #62020 üzenetére
Az előtte-utána méréseknél a szoba hőfok változás beleszámítása még olyan, ami néha elsikkad ha csak pár fok a nyereség. Pl egy napsütötte
Toszkánaidélután mért "pc kukta" állapot és az estére befejezett kábelmenedzsment utáni "végre lehűltek a kedélyek idebennt" között lehet nincs is érdemileg semmi különbség mivel addigra csökkenhetett annyit környezeti hőmérséklet. -
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Ha már S340,én is jönnék egyel.
Kék - fekete dizájnról váltottam új konfiguráció apropójából piros - feketére.
Vga jelenleg nincs az ássunk és csákányozzunk helyzet miatt.Ventik és kábelhosszabbítók beszerzés alatt.
Piros elemek saját fújás,memória bordák is.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
mihione
őstag
A legjobb az egeszben hogy szinte ingyen volt
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
zolee5016
őstag
pofás!! Gondolom élőben még ütősebb.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
mihione
őstag
Összedobtam a masinát
Sima matt fehér és matt zöld spray festéket használtam,gpu burkolat és procihütő teteje lett festve meg régebben a középső takaró lemez és a ventik külső müanyagja.A 24 és 8+6 pin kábelt az előző táp kábeleiről újrahasznosított harisnyával húztam be,rgb led adott volt.A végeredmény szerintem egészen jó lett és egyedi is,de jöjjenek a képek [több itt]Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
zolee5016
őstag
válasz fogtunder #62065 üzenetére
lehet..én is pont így gondolom.......
bár én nem teszek be simán fehér kábelt..annak is moddolódnia kell..11 órát vett el a 24 pines hosszabító a zéletembű......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz freemanone #62062 üzenetére
jah Köszi és ez nekem is tetszett......ez ritka...
Most a cougart bacctatom......aszittem kész...rájöttem mégsincs.....csájna megküldi a cuccokat,meg megalkotom a kábeleket(látom hódit a fehér...ebbe is lesz) kivágom az üvegeket azt public....
Az s340 is darabokban.....szinte gyári (persze nem... ) abba is készül egy konfig....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
fogtunder
nagyúr
válasz juliensorel #62055 üzenetére
ha nem lenne egyértelmű, akkor szanaszét lett vágva. az, hogy sima S340, vagy elite, a venti mod szempontjából teljesen lényegtelen. ahhoz ennyire szét sem kell vágni, igazából csak a táptakaró lemezből kell kifaragni egy darabot, hogy a ventit be lehessen csúsztatni, az dremellel gyorsan megvan, meg az előlapra fúrni pár lyukat, ha megvannak a szerszámok, nem egy nagy kaland.
(#62056) freemanone: az előlapja megosztó, de azt leszámítva nagyon jó ház, nekem volt és imádtam, csak nem volt fehér belsővel akkoriban, de még most is fekete a fehér TG verzió belseje is. amúgy egy S340 tökéletesítve.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz juliensorel #62053 üzenetére
Jóvanmá felbontás ...................... LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
Úgy hamarjában...........................[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz juliensorel #62047 üzenetére
Értem!
(#62048) core i7: [link]
(#62049) fogtunder: Nem volt szerencsém még ahoz a házhoz élőben, de már nézegettem, csak az előlapja valamiért nem tettszik!
(#62051) zolee5016: Tiszta sor! Minden moddolható, idővel, ügyességgel és megfelelő szerszámokkal, csak itt most a gyári állapot volt a lényeg!
Egész pofás megoldás egyébként, de a felbontás valóban "hatalmas"! -
Grózi
veterán
válasz juliensorel #62053 üzenetére
Pedig az lesz szerintem,csak olyan irgalmatlan nagy a felbontás hogy nem látszik! (bocs zolee5016,de magas volt a labda)
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
zolee5016
őstag
válasz freemanone #62046 üzenetére
Kb másfél óra alatt megoldható a 3x120 mm az s340-en
-
veterán
Nekem is szerintem egy szép LED sor nagyot fog még dobni rajta.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
fogtunder
nagyúr
Én azért szeretem jobban a Phanteks P400-at, mert pár apróság jobban meg van rajta csinálva, csak az a baj, hogy nem ilyen szép minimál.
-
core i7
addikt
válasz juliensorel #62047 üzenetére
Nyugi nekem is ott a tempered glass matrica a z üvegen mai napig
-
juliensorel
senior tag
Azert van matrica rajta mert akkor raktam ossze es leszartam, azota mar nyilvan leszedtem.
Hutes teren egyet ertunk egyebkent, lehetne 3db 120as elol, vagy legalabb egy 80as ventinek csinaltak volna furatot es helyet a porszuro alatt! -
freemanone
addikt
válasz juliensorel #62045 üzenetére
Néztem a te gépedet is, igényesen lett összerakva az is, de a matricát miért nem szedted le az üvegről?
+ (#62043) fogtunder:
Amíg nem kell folyamatosan mennie (pl konstans seed használat közben), vagy csak egy darab van, addig használható a dolog valóban.
Viszont továbbra is fent tartom, hogy a H440 ezen a téren mérföldekkel jobb megoldás és az S340-ek is lehettek volna 3x120 front ventisek, hogy alul is több légmozgás legyen.
Ezt leszámítva egyébként nagyon egyben van a ház, imádom!Fehér lap témához pedig ennyit fűznék még hozzá: MSI Z270 XPower Gaming Titanium
Illetve valami hasonló, nem feltétlen ez.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz freemanone #62042 üzenetére
Fekete elite-ben pedig a feher alaplap jon ki jol nalam
Nekem egy normal hdd van bent, 32℃-os sima liba.[ Szerkesztve ]
-
twinkiecz
tag
válasz hegegabi80 #62040 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
A hangszórók, Xbox, és a fejhallgató lett lefújva visszaszedhető gumis festékkel. (Olyan mint a Plasti Dip)
Csak a felületével nem vagyok elégedett, elég rücskös.linktr.ee/twinkiecz
-
fogtunder
nagyúr
válasz freemanone #62042 üzenetére
mivel semmi nincs ott, amitől meleg levegőt kapnának, felette pedig passzívan tudnak szellőzni, hacsak nem valami izombrutál HDD-t használsz, abból is kettőt, akkor nem lesz bajuk.
az S340 elite is iszonyat jó, de H440 formája kicsit jobban bejött, plusz olcsóbban vettem, mint amennyibe az került volna boltban. a 3,5" helyeket amúgy én se használom, egy db laptop HDD van oda szerelve. én amúgy nem hiszem, hogy vennék fehér alaplapot bele, ennyi kontraszt kell, max VGA-ból, RAM-ból vennék fehéret, meg ugye a kábelek.
-
freemanone
addikt
válasz fogtunder #62041 üzenetére
Say no more!
Fekete S340-ről váltottam hófehér Elite-re! Pontosan tudom miről beszélsz, de láthatod is pár napja tettem ki képeket én is. Amiből azóta eltűnt a VGA és érkezik egy utód, plusz harisnyás tápkábel, mert az új fiúnak nem elég egy 8pin és akkor már a CPU 8pin-re is beruházok. Amikor platformot váltok viszont szempont lesz, hogy fehér alaplap jöhet csak szóba.
H440-el is szemeztem, de nincs szükségen 3,5"-es helyekre így maradt az S340 vonal, ahol ugyan van 3,5"-es hely, de bátor dolog ott párolni a HDD-ket, mert a hűtés nem túlzottan megoldott gyárilag.
H440-ben ez szépen megvan oldva, akár 6 HDD-t is be lehet pakolni kellemesen szellősen.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz freemanone #62039 üzenetére
nekem az hozta a legnagyobb pluszt, mikor megvettem a fehér H440-et, hogy a belső tér is fehér, a fényjáték annyival jobban kijön azon, mint a feketén, hogy nem tudom leírni. vettem még hozzá fehér kábeleket, a többi alkatrész pedig fekete-kék, ezt még emészthető áron meg tudtam oldani, és tök jól kiadja az RGB leddel.
-
veterán
-
-
félisten
válasz twinkiecz #62030 üzenetére
Szép összeállítás, jól mutat együtt a fekete-fehér géppark!
NZXT S340-et én is sokat nézegettem már, bejövős ház... kár, hogy nem gyártanak belőle kisebb formátumú változatot ITX, vagy mATX méretben! Venném.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
twinkiecz
tag
Ma végre megérkeztek a táphosszabbító kábelek, úgy érzem hogy már nem szégyen megosztani.
Még egy kompakt vízhűtést fog kapni és nagyjából kész.
linktr.ee/twinkiecz
-
Grózi
veterán
válasz freemanone #62028 üzenetére
A lényeg,hogy neked tetsszen.Részemről maximum egy kis szolid hideg fehér világítást tudok elképzelni,minden más kizárva.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
freemanone
addikt
-
Grózi
veterán
válasz freemanone #62022 üzenetére
A led nekem sok,de amúgy egy rendezett,igényes és egyedi gép!
-
freemanone
addikt
válasz GoldhandRent #62025 üzenetére
-
GoldhandRent
őstag
-
VTom
veterán
válasz freemanone #62022 üzenetére
Az oszt a cpu hűtő!
Szép munka!Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bobalazs
nagyúr
válasz abridabri #62017 üzenetére
LoL, a Snoopy meg a kartondobozok, nem ennyire nem volt extrém.
Azt mondja hogy a C° semmit nem változott, akkor tehát számomra placebo volt az egész?
Lehet.Hajnal kettőkor már nem volt humorom kábelt menedzselni, úgyhogy azért ma reggelre hagytam. Jobb ez így, ha kell ha nem.
-
imibogyo
veterán
válasz AxBattler #62014 üzenetére
Egyedül a billentyűzet árulkodik arról, hogy mekkora cuccok ezek, egyébként nem tűnne fel a Csifi Dragon és a 32"-os kijelző mérete...
Főleg mivel az egy 42"-os kijelző... Az asztal 2x1 méteres...Én is kicsit beleuntam az ITX gépekbe, és a bővíthetőséggel is voltak bajaim, de tudod, hogy ez nálam fél évente változik. Ezelőtt egy ITX gépem volt, azelőtt pedig egy ugyanilyen alaplapú, de másik gépem, azelőtt megint ITX... Lehet megunom majd ezt a nagy házat is hamarosan, de pont ez a típus régi álmom volt, így amikor sikerült 4.500 Ft-ért rányúlnom szállítással együtt, nem is volt kérdéses, hogy megszerzem.
Egyelőre nincs bajom (nem is volt) a 750Ti-vel. Ok visszalépés a GTX780Ti és a 7970 után, de most tökéletesen kiszolgál.
(#62015) fogtunder: mint írtam feljebb is, ez amolyan "szerelem-vétel" volt... Elég sok házam és gépem volt már, de ez előkelő helyet foglalt el a bakancslistámon. Az ezelőtti gépben nem lötyögött semmi sem...
Nem mellesleg ez egy jövőbeli projektemnek lesz majd az alapja (igazából két terv van versenyben, egyik és itt a másik is), de egy kicsit így szeretném "élvezni", gyári állapotában is, úgy ahogy van, mielőtt a nyakába kapja a sarokcsiszolót és a fúrót.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz AXisBOLD #62013 üzenetére
4-5 fokot ritkán hoz a kábel rendezés, ha nincs beömlesztve minden a belsejébe.
(#62009) imibogyo: kicsit lötyögnek benne a cuccok, még egy ilyen konfig elféren bent, de ha működik és nincs vele bajod, akkor tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz imibogyo #62009 üzenetére
Egyedül a billentyűzet árulkodik arról, hogy mekkora cuccok ezek, egyébként nem tűnne fel a Csifi Dragon és a 32"-os kijelző mérete...
Grats hozzá, igényesen el van rendezve a munkaállomás!Nekem az ITX nyűgjeiből kezd elegem lenni, valami nagyobbat nézegetek mostanság (vagy legalábbis olyan ITX házat, amibe mATX lap is befér), de tartok tőle, hogy már nem tudnám megszokni a nagyobb méretet.
SST-TJ08E, SST-ML03B, PC-Q11, Cooltek C2, Satellite Plus, stb., ilyesmiken gondolkodom mostanság, bár nálam az i3 a minimum.GTX750Ti-nek nincsenek már driveres nyűgjei?
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz bobalazs #62012 üzenetére
ahzó, szóval "begyűrtél" mindent az alaplapi tálca mögé, ahova minden kábel való, bevallom valami szofisztikáltabb megoldásra számítottam a -4-5 fokot olvasva, de lényeg hogy hatékony volt.
btw egy portalanítás is biztos hozna -0,5 fokot
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
bobalazs
nagyúr
Ha valaki mondja, soha nem hittem volna el hogy 4-5 fok különbséget hoz a kábel menedzsment.
-
imibogyo
veterán
Na én is megérkeztem a "retró" kuckómmal, mint elrettentő példa (katt a képre...).
Természetesen ez a ház majd csak az alapja lesz egy későbbi projektemnek, tehát fog még bőven alakulni, de gondoltam megosztom veletek itt a sok csillogó gépsárkány között...
Amit tudni érdemes jelenlegi állapotában a gépről, hogy 100%-ban passzív, a ventik (egyelőre) csak "dísznek" vannak fenn, egészen addig míg el nem készülök a hőmérséklet alapú vezérlésemmel. Igazából csak több órányi játék esetén "van" szükség az aktív hűtés, akkor is csak a dVGA részére, mert 75 fok környékére áll be és én szeretném a kártya élettartama miatt a kb. 60 fokos maximális hőmérsékletet tartani játék alatt is. Komolyabb 3D-s tervezéssel, vagy más általam végzett tevékenységgel sem sikerült ezt a hőmérsékletet sem elérnem, pláne túllépnem, tehát minden más esetben maradna passzív a gép.
Azt sem gondoltam volna, hogy valaha elég lesz egy alsó kategóriás gép nekem, de mióta családot alapítottam és más projektek is bejöttek a képbe, azóta nem hiányzik, hogy "csillagromboló" legyen a gépem. Azt a nagyon kevés időt amit pl. Skyrimre fordíthatok, azt ez a gép is kiszolgálja maximálisan, munkára pedig bőven elég a teljesítménye...
[ Szerkesztve ]
-
X@b3e
addikt
Rendbe raknám a gépet hűtésügyileg, PETG csövek, VGA blokk, miegymás.
A D5+tartály kombóhoz kellene még vmi rögzítés, mert a képen látható gyorskötős megoldás nem az igazi..Vagy az aljára, a ventihely furatba, vagy az első radi venti furatába gondoltam, létezik is ilyesmi, de be lehet ezt szerezni idehaza? Egy ilyen apróságot nem rendelgetnék már külhonból, ha lehet..
Ha nincs, akkor hómméding, de hátha... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
imibogyo
veterán
Én hamarosan egy igazi retro házzal jövök... Készítsétek a köveket...
-
zolee5016
őstag
-
juliensorel
senior tag
válasz AXisBOLD #62000 üzenetére
Szerintem amugy nem ronda ott nalam az a kis arctic f9, foleg, hogy f12 -esek vannak hatul-felul, csak hat szokatlan helyen van az atlag userek szemenek, en mindig is gányoltam kicsit a gepeimet ilyen olyan megmaradt cuccokbol
Itt inkabb az a baj, hogy nem sokat er, bar az a -3 fok is kimeli talan a vga-t, na meg az en szememet a hofokok lattan.
Kabel: ebay-t, ilyesmit nem hasznalok, magyar shopok kinalataban csak hosszu harsinyazottakat talaltam 4-5 ezerert, annyibol mar inkabb veszek mondjuk egy jofele ventit, sztem penzkidobas, azert ez nem egy high end pc.
Igy utolag az nzxt sleeved led-et is banom kicsit, az is tobb mint 4k volt, pedig akar ventivel is bevilagithattam volna a gepet, pl kek lepa bol.quiet-al, na mind1, majd egyszer talan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest