Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Habzsi-Dőzsi #18099 üzenetére
A táp fölött szívja el, illetve a táp előtt van hely egy 12-esnek a ház aljába, mindkét alsó 18-as venti onnan szívja ki.
Kb 3-4cm van a venti és a táp között.
Keress rá logout-on a silverstone raven névre, egyetlen írás van, aztis én követtem el, ott mindent láthatsz, képekkel együtt.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Habzsi-Dőzsi
tag
válasz _Voyage_ #18094 üzenetére
Szia _Voyage_!
Meg tudnád mondani, hogy VGA alatt lévő 18 centiméteres venti (Raven 01) honnan kapja a levegőt? Nem kevés neki a tér a levegő beszívásra, mivel közel van a táp? Hány centi lehet a táp és a venti között?
Üdv, Habzsi
Magellan Polar-X kerékpár ELADÓ Sürgős
-
Tomi_Sci
őstag
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #18093 üzenetére
Egyik házam se volt hosszú életű...
Szobámat átrendezem, új helyen meg nem fog ez elférni, ezért kell mennie.
Meg nincs szívem nekiesni Dremellel, meg kalapáccsal..
Vagy Lian Li jön helyette(reményeim szerint a kis dobozos Li... ), vagy valami kisebb SS ház, esetleg netalántán valami CM ház, bár azt nem szeretnék.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
ADAM1337
nagyúr
Lassan de biztosan haladok, kedd vagy szerdán már TRUE lesz a procin képeket majd dobok fel.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Tomi_Sci #18088 üzenetére
Mibe, hogy Dremelt?
Cthulhu Dawn: Kösz, erre nem gondoltam!
Azt hittem, valami táp, úgy néz ki oldalról...Amúgy eladom a Silverstone kuckót, Lian Li-t pályázok be, egy mATX-es i7-es konfiggal együtt...
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18084 üzenetére
Amúgy ha csak kis picsányi zsugorcsöveket akarsz használni a szálankénti harisnyázáshoz (mint én) akkor a legkisebb zsugorcsövet vedd ami csak rámegy a harisnyádra, hogy kellően rátudja szorítani azon a kis részen.
_Voyage_: A bővítőkártyáktól szippantja ki a meleget.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
_Voyage_
aktív tag
válasz #19617792 #18065 üzenetére
20-ért már van Dremel, 55 cuccal, flexi csővel, fasza cucc.
Én is nemrég vettem, kb 1.5 hónapja, szuperül muzsikál.Imi87: Szuperül néz ki!
De mi az a gép hátán, a vga-k mögött?- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #18083 üzenetére
Köszönöm a türelmet. Akkor eljutottam arra a szintre, hogy összeállíthatom a bevásárlólistát
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18080 üzenetére
Az előlapi panel gombjai és ledjei csatlakozókkal együtt, szerintem még a 2 milliméteresbe is beletuszkolhatóak.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #18075 üzenetére
Jó most már tiszta Nekem egy istenért se esett volna le hogy azok átférnek
Ezek belemennek szintén 3mm-es harisnyába vagy kell neki 4 vagy nagyobb?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #18077 üzenetére
Fekete belső? Veszünk egy nagy vödörnyi falfestéket (15-20 lityós Diszperzitet ), egy festőhengert, oszt festhetjük.
-
ImI87
őstag
Csináltam pár képet a gépemről, akit érdekel az megnézheti a Picasa webalbumomban: Katt!
A sötét szobában így néz ki:
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18074 üzenetére
Az USB, Firewire, és Front Audo kivételével a ház többi kábelének amúgy nem kell leszedni a csatlakozóját, mert elég kicsik ahhoz, hogy átférjenek a harisnyán, én amúgy a ledeket egybeharisnyáztam, ragasztó szerintem nem fog elengedni ha nem ráncigálod, bár én öngyújtóval melegítettem a zsugorcsövet, szóval a hő nem nagyon ment a csatlakozóhoz.
szerk.: értem mire gondoltál előző hozzászólásodban, előlapi kivezetéseket nem ajánlom szálanként harisnyázni.
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #18073 üzenetére
Kint van a kedvencek között de lehet felületes voltam olvasás közben és méretadatokat nem találtam Illetve a ház kábeleinél az a cseppfolyós ragasztós rész nem volt tiszta. De nekifutok még1x és a házat is tanulmányozom személyesen amint lehet.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18072 üzenetére
No, úgy látom te még nem olvastad el jer1cho Minimalmodding nevezetű írását, úgyhogy most feladom neked kötelezőolvasmánynak.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #18070 üzenetére
A ház kábeleire azért kérdeztem rá külön mert sajnos most pesten van a CM és nincs előttem hogy azoknak a gombok/ledek felőli vége kiszerelhető-e, illetve ezek ugye össze vannak illesztve (remélem érthető mire gondolok ) és a harisnyázás úgy néz ki, hogy szétbontom őket csatlakozónkénti erekre és azokat harisnyázom be? Ezek viszont jóval vékonyabb mint az ATX. Ha nem fognak nagyon csúnyán mutatni a 3mm-es harisnyában 4mm-es csővel akkor ok.
Elnézést ha értetlenkedőek a kérdéseim de mivel nem látom magam előtt így nehéz elképzelni / leírni.
Szerk: Ezekre gondoltam. Vagyis konkrétan arra, hogy mind hdd, power stb. csatlakozónkénti szálakat külön harisnyába húzom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #18069 üzenetére
Lehet, hogy a házamat itt-ott vagdalni kell. Pl egy kábel átvezető lyuk az alaplap mellett a 24-es tápkábelnek, meg PCI-E-nek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18067 üzenetére
Szerintem ATX tápkábelekhez minimum 4 milis zsugorcsövet használj, ház kábeleihez is 4-6 milliméteres a nyerő.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ezzel a témával kapcsolatban lenne pár válaszra illetve jó esetben nyugtázásra szükségem [link]
Zsugorcső és harisnya méretek érdekelnének.
Amit eddig sikerült kiokoskodnom:
A tápkábelek 3mm-es harisnyát kapnak 6mm-es zsugorcsővel a sata pedig 10mm-eset.
A többit viszont nem sikerült kideríteni. Tehát a kérdések:
-Mekkora zsugorcső kell a sata kábelre?
-Mekkora harisnya és zs.cs. a front usb-re, front audiora, és a ventilátorokra?Érdekelne továbbá az is hogy a hdd led power led power reset gomb kábeleivel mit lehet kezdeni harisnyázás terén?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Tothgera30
Ármester
-
urbanjozsi
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #18057 üzenetére
Igazából annyi, hogy nincs egy darab se, és kéne vagy 3db 12-es meg van, így hát azt kell beleraknom. Válság van
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv!
Új projekt
Sharkoon:
Első lépésként a belső is feketére fújva. Utánna a 14cm-es ventik helyére 12cm-esek beillesztése. A hátsó már kész, az első kettő még folyamatban. A kábelek elrejtéséhez egy takarólapot kell beilleszteni. Ez már meg van hajlítva, csak a rögzítést kell kitalálni.
Folyt köv...... -
-
félisten
Úgy kell azt. Persze én most ODD nélküli tesztüzemben tolom, meglátjuk mennyire jön be.
Nem vittem be a bontóba az olvasót, de nem hiszem szükségem lesz rá.
Amint csinálok egy bootolhato w7 install pendriveot minden gondom megoldódik."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MrPG8
aktív tag
Na végre kész van a beta állapot is. Így karácsonyra sikerült képeket is összehozni.
Képek megtekinthetőek ITTEN.
Még tervbe van véve egy Enermax Twister (ugyan olyan ami hátul van) a hűtőre. Valamint egy jó kis 5850 vagy 5870. Attól függ ATI hogyan fog árat csökkenteni.Ui.: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Tikakukac
titán
A mai haladás is megtekinthető itt. Nem sok idő volt rá, ma vendégeltünk meg sikerült rendesen felönteni a garatra szóval csak kis gittezés, csiszolás és takarítás volt ma Jah és boldog karit mindenkinek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
syC
addikt
Kellemes ünnepeket mindenkinek
•
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #18031 üzenetére
Am az érzékelő a vinyókban hol található?
Mert stabil 30fokos a cucc,szal sztem nincs ott semmi gond.
De majd a vinyós topicban is rákérdezek erre.Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ma kicsit "moddingoltam" a gépem és kivettem a vinyókeretet,mert fojtotta a venti légáramlatát és nagy szélzaj lett emiatt.
A vinyót egy vastag szivacsra helyeztem,így a rezonancia kizárva itt is.
Íme a kép:[link]Milyen lett?
Üdv, Balázs
-
nagyúr
válasz jones965 #18023 üzenetére
Köszi neked és mindenkinek.
Sajna a d5 nem fért el alulra így nem lett az igazi. Ilyenkor bánom hogy anno nem a réz d5-öt választottam hanem ezt a swiftech félét.
Valamint lehetne még csinosítani itt ott, de a jelenlegi kialakításban 1 lyukat sem kellett fúrni, és semmit nem kellett átalakítani, mindent el tudtam helyezni.
A tartállyal voltam kicsit gondba mert az alaplapi tálcán ugyan pont M3 méretű lyukak voltak, de sajnos nem megfelelő távolságban.
Ha mind a 2db tartót felteszem a tartályhoz akkor az alsót nem tudtam volna rátenni mert pont a csatlakozókhoz esett. Megnéztem és így is kellően stabil hogy csak középen van 1 darab. Tudom nem nagy show lett volna fúrni egy másik lyukat, de nem volt szívem.
Lehet nagyobbat kellett volna venniVga-n meg rajta vagyok csak szóljatok ATiéknak hogy csökkentsék az árakat
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Tothgera30
Ármester
Boldog Karácsonyt
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
urbanjozsi
senior tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
Zefír
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
-
r-chee
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
nagyúr
válasz Pulsar #18007 üzenetére
Azért, mert a géphez képest egy fos a vga.
Azért nem lett vizezve mert nem akartam a 9600 GT-re egy blokkot venni drága pénzért.
Azt várom hogy kicsit olcsóbb legyen az 5850 és akkor ha az megvan arra már kerül.Másik amiért kábelkötegelővel lett rászorítva, hogy nem volt se OC-nál, és se Tody-nál oldható kábelrögzitő bilincs 16-os méretben.
Majd a vga cseréjekor ezek is orvosolva lesznek.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
scope2007
addikt
válasz D1Rect #17987 üzenetére
D1Rect: jelenleg 7HDD van a gépben
ADAM1337: már majdnem a végén vagyok...még 1-2venti hiányzik a helyéről
Tomi_Sci igazából 700Wosat akartam, de azon fele ennyi csatlakozó volt.. meg +6ezerbe került a 700w képest, és mivel 1x kell csak megvenni azért esett a nagyobbra a választás
Stirbi köszi az egyelőre marad is... elsőnek a 4-in-3 Device Modulet töltöm meg... már 3van benne
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz D1Rect #17999 üzenetére
Még az is beleférne, mert régen kocsikat is fényeztünk, de inkább rábízom ismire, ő már jópár éve autófényező szerintem ő profibban fújna mint én vagy fater pláne hogy a tökéletes munkához fullos alapozás, szórógittezgetés, tapaszolás kell majd. Színben pedig fullos matt feketére gondoltam, esetleg valamilyen nyers acél színre. Végső gondolat az airbrush, de egyik oldalt plexi, felül tripla radi, másik oldalt világító fej, szerintem felesleges.
Daemon09: Az biztos, szó szerint véremet adom érte, mikor az Alfa házat lemezeltem, csiszoltam, szegecseltem, kábé mint aki a darálóba nyúlt, esténként már enni nem tudtam a kezemmel. Azóta semmi sem változott csak a fájdalomküszöböm emelkedett
Holnap le kéne gyártani az ODD takaró lemezeket meg filózni az alaplap világításon kicsit, bár azért egy szentestét is be kéne iktatni
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest