- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiimi
aktív tag
Szaisztok!
A jövőben szeretnék egy otthoni Hi-Fi láncot epíteni. A problémám csak az hogy szinte egyáltalán nem értek hozzá. Nem tudom, hogy mikor érdemes külön DAC es AMP-ot venni vagy egy AV Receiver is elég lehet...
Egy kis nappaliba szeretném a rendszert kb 20 nm, valószínű szekrény tetejére tenném a hangfalakat és mindenképp szeretnék egy lemezlejátszót. A keret kb. 600-800 ezer forint lenne.
Igazából mindent hallgatok, a legfőbb vonal a rock, de ugyanúgy jó lenne élvezni egy kis Mozzartot is a rendszerről ha úgy adódik. Fülesben annyira nem szeretem ha éles a magas, Hi-Fi rendszerben nem tudom ez mennyire zavaró.
Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm előre is!
-
-
Beretvás
veterán
válasz BIGi75 #126992 üzenetére
Ez a magashang dolog érdekelne engem is, mert 90-100 Hz nél vágva a subot hallani belőle a szöveget is ugyan halkan de kihallani. Tehát jut rá más is.. megoldható ez nálam is?
Vagy tényleg kell vennem erősítőt is sub kimenettel és vágok a subon potival. De ezt nem szeretném ha tidnám finomhangolni PC ről.
-
-
-
kutyek
senior tag
Párhuzamos topikból lopom.
DAC upsampling filter blind ABX test
Jól dokumentáltnak tűnik, 20/18-as eredménnyel.
TL;DR a srác 20 kHz felett is hall, ahol az eltérő minőségű filterek átvitele (zaja) valóban eltér egymástól... -
kutyek
senior tag
válasz Beretvás #126984 üzenetére
Nyilván összegezni kell a két csatorna jelét (hiszen a sub mono csatorna) a 2x 0.5 az a súlyozás, ami gyakorlatilag a két oldal jelének átlaga, jó kiindulási alap a Sub jeléhez. Nyilván lehetne 2 x 1.0 is, az alapból 3 dB-vel hangosabb Sub jelet adna kiindulásnak... Utána nyilván úgyis ízlés / mérés szerint állítja be az ember a Sub levelt.
[ Szerkesztve ]
-
BIGi75
senior tag
válasz Beretvás #126984 üzenetére
Felezi a hangerejét az L és a R csatornának is. A két fél egy egész lesz monoban.
Érdekes, hogy nekem az 5 csatorna vágásánál meg 0,316-os szorzó szerepel (Cavern által). Én meg azt nem értem, hogy jön ki, de biztos úgy a jó. Bár lehet 2.0 csatornás anyagnál meg így keveset kever a szubra emiatt? -
Beretvás
veterán
Telefonnal sikerült kimérni hogy 40Hz körül van amit olyankor nagyon kiemel mikor zavaró...
De mivel nem minden zenénél zavaró Igy szerintem nem ölök több időt bele... Sok zenénél kifejezetten tetszik amit hallok így..
[ Szerkesztve ]
-
blondesigner
csendes újonc
válasz tranceplanet #126973 üzenetére
Köszi, átnézem a linkeket majd. Amúgy mi a probléma az Ampster II-vel? A Tangent-ben is megvannak azok, amikre szükségem lenne, BT, sub out és az ára sem meredek. Egyedül az állítólagos alapzaja és az erősítő magas zúgása aggaszt csak.
-
Beretvás
veterán
Ez a videó alapján illesztettem a subot, EZ a rész és itt is a felső sor ami nem világos "LFE=0.5*L+0.5*R" ez mire való mit csinál?
-
válasz ktommy91 #126974 üzenetére
Igen, pontosan erre való a 8", mert általában lemegy 40 Hz-ig vagy akár picit alá is. Stúdió monitoroknál így szokott lenni. Egyébként a Swissonic V8 még a magasat emeli egy icipicit, amolyan AMT-s adames módon. De ezt a -2 dB HF trimmel pont jól lehet korrigálni, ha lineáris átvitelt szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Beretvás
veterán
Tidal-on Hallgatom a zenét most és feltűnt, hogy egyik zenénél normális a basszus másiknál meg már olyan eltúlzott, hogy zavaró... Régi subnál ezt nem vettem észre.. Próbáltam a vágással játszani de olyan mint ha a zenék lennének túltolva...
Vagy én nem állítok jól be valamit..
-
ktommy91
addikt
válasz tranceplanet #126973 üzenetére
Ráadásul Wiim pro, pro plus és amp esetében már tesztelés alatt van a room correction feature. A miniről nem nyilatkoztak, de még ha bírná is a vas, üzleti megfontolásból az tuti nem fogja megkapni.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
tranceplanet
addikt
válasz blondesigner #126972 üzenetére
Ne vedd meg!
Wiim AMP-ot vedd: [link]Tudsz vele PEQ-t is, valamint ez magában is egy streamer is egyben, szóval még PC sem fog kelleni hozzá:
" Kompakt, hálózatos szetereó erősítő alumínium házban, szuper hangminőséggel!
2 x 100 (4 Ohm) Watt kimenő teljesítmény, D osztályú erősítő, ESS Sabre ES9018K2M referencia DAC, Spotify Connect, Tidal Connect, DLNA, WiFi, Internetrádió, Bluetooth 5.1, Airplay 2 kapcsolat, Google Chromecast, HDMI ARC, USB és optikai digitális bemenetek, mélynyomó kimenet, 24 EQ beállítás és 10 sávos finomhangolási lehetőség, Hangvezérlés, Távvezérlő. "Reviews: [link] [link] [link] [link] [link]
Audio Science Review: [link]" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
blondesigner
csendes újonc
Sziasztok!
1. Monitor Audio Bronze 2 mellé Tangent Ampster II BT erősítő elég egy 15 m²-es szobába zenehallgatásra, PC-hez kötve (Xonar hangkártya), optikai csatlakoztatással? Társasház, bömböltetni nem szeretném.
2. Több véleményezésnél láttam, hogy ezzel az erősítővel hajtott hangszóróknál egy halk "sistergés" - alapzaj van jelen. Ez csökkenthető a hangerőszabályzó letekerésével? 30-40% körül lenne szerintem maximálisan.
3. Magából az erősítőből is állítólag valami "sípoló", magas hang árad ki. Ez mennyire igaz, illetve zavaró vagy hallható? Eléggé zajérzékeny vagyok, ezért kérdezném ezeket Tőletek.
4. Edifier T5-ös subom van, a fenti kombóhoz megfelelő a 2.1 kialakításához?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz fererencz89 #126970 üzenetére
Ezt a részt én is csipáztam.
-
fererencz89
őstag
Fallout lázban égek, egy jelenet a sorozatból, hifis utalással: [link]
Nem szotkam hibázni.
-
BIGi75
senior tag
válasz BIGi75 #126954 üzenetére
Azért annyira mégsem rózsás a helyzet, mint azt tegnap gondoltam. Psychoacoustic simítással tettem fel képet tegnap, és így néz ki 1/48 oktávval:
Azok a mély beszakadások 180-300Hz között gondolom akusztikai problémák, mert közeli mérésnél nincsenek ott. Érdemes ezekkel foglalkozni, nyomozgatni mi okozza, vagy olyan szűk a tartomány, hogy el lehet endedni szerintetek? (a 2cm-es közeli és a 40 cm-es mérés nem a hangfal helyén, hanem a szoba közepén készült) -
válasz denesdr #126963 üzenetére
A Swissonic V8 RCA-n nálam zajos, de lehet a kábel problémás, bár az Eve SC208-ak meg tökéletesek ugyanazzal a tyúkbél RCA-val. XLR-en viszont tökéletes. Alapzaja gyakorlatilag nincs, egyedül a hálózati áramra értékenyek, néha pattannak egyet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ktommy91 #126961 üzenetére
Ja, a Swissonic V8 jó cucc, főleg ennyiért, szvsz az eredeti árát is megérné.
Objektíve sajnos ez is a szokásos 8" betegségben szenved: a középtartománya viszonylag gyenge, főleg hogy AMT magas van, ami gyors. De semmi kásás vagy kifejezetten rossz közép, egyszerűen csak háttérben van, nincs akkora részletezése. Elvileg a V7, sőt V5 is jobb kéne ebben legyen. Legalábbis stúdió monitoroknál így szokott ez lenni. Persze a kisebb 5" és 6.5" változatok meg nem mennek annyira mélyre, mint a 8".
-
VoidXs
Topikgazda
válasz ktommy91 #126961 üzenetére
Egész szép eredmény, ha a Cavern-t kisebb simításra állítod (magas vagy teljes felbontás), a maradékát is elsimítja a kioltásoknak. Azt mondjuk nem tudom, mennyire lesz jó ötlet, érdemes hallgatva dönteni köztük, mert hátha torzítással jár.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ktommy91
addikt
Játszottam egy kicsit a swissonic v8-cal és egészen tetszik amit hallok. Látható, hogy a szoba katasztrófa és sajnos az imm6 sem az igazi. A REW reklamál is, hogy alacsony az SNR.(alaplapi hangkártyára van kötve, ha leveszem a +10db erősítést, akkor meg low level...) Mindegy, így is történt valami... Cavern quick EQ előtt és után:
Almát a körtéhez kategória, nem tudom hogy az iq ted4 vagy a swissonic maradjon. Mindkettőnek szeretem a hangját. 83k-ért ajándék volt.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Beretvás
veterán
Kis élménybeszámoló is a subról..
Ugyanott van ahol a régi, bekötve EQ apo-vaL 80hz-n vágva épp "ezzel még játszom". Ég és föld a különbség.. fél hangerőn a sub és olyan mélyek vannak ,hogy már szinte rossz Beremegteti az egész szobát, nagyon komoly az előzőhöz képest..
Szobában eddig csak ahol ültem a gép előtt, sub mellettem, meg a közepén volt elégséges a mély tartomány... most meg kb mindenhol jónak érzem.
-
denesdr
addikt
válasz Beretvás #126957 üzenetére
Akkor a mikrofonkábelt (pl. Klotz MC5000, de olcsóbb is megteheti) javasolnám a fentebb említett módon. Bár én lehet inkább RCA csatit raknék mindkét végére, az egyik csati earth pontjára kötve az árnyékoló harisnyát és hozzá egy RCA anya-jack apa adaptert, így azt is lehetne próbálgatni forrasztgatás nélkül, hogy melyik oldalon jobb az árnyékolás, illetve később ha kell, normál RCA sub kábelnek is lehetne használni.
[ Szerkesztve ]
-
denesdr
addikt
válasz Beretvás #126955 üzenetére
Ha árnyékolni és messzire vinni szeretnéd a jelet, akkor használj inkább árnyékolt mikrofon kábelt, az árnyékoló harisnyát csak a jelút kiindulópontjára (tehát a fogadóoldalra ne) kösd be az earth-re, a két belső vezeték egyike legyen a live, a másik az earth.
Amúgy egy sima, gyári, jack-RCA nem jó?[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Szerintetek ha coax kábelből készítenék rca to 3,5 kábelt az működne? subhoz kellene árnyékolt kábel.
-
BIGi75
senior tag
Szerintem mégis maradok USB kimeneten az Emotivával és nem hangkártyázok. Elég jól belefésülődött az a mélyláda így is a Daliák alá, és a torzítás is elfogadható már 36 Hz fölött (nyersen és Cavern-el a görbe):
-
Beretvás
veterán
Holnap próbálok mérni ha lesz időm munka mellett.. de egyenlőre nagyon adja, tetszik a változás.
EQ apo ban állítottam végül be.
-
Joe123
senior tag
válasz nLali #126942 üzenetére
Kipróbáltam most és megcsinálja a Potato amit szeretnél.
Rendszer hangkimenetének kiválasztod a Voicemeter Inputot (vagy AUX-ot, de a képen az elsővel csináltam)
1-es blokkban beállítod A1-A5-re a sztereo hw eszközeidet. (Értelemszerűen annyit amennyi van, esetedben mondjuk A1-re az egyik sztereo DAC-ot, A2-re a másikat.)2-es blokkban bekapcsolod A1-A5-ből amire másolni akarod a Voicemeter Inputra érkező jelet. Itt A1-A3 van bekapcsolva és látszik is, hogy szépen küldi mindegyikre.
-
BIGi75
senior tag
-
-
Beretvás
veterán
Meg is van az uj JBL sub 250
-
nLali
őstag
válasz Joe123 #126941 üzenetére
Lehet, hogy én voltam a gyenge pont, de egyszer próbáltam a potatot bármilyen említésre méltó eredmény nélkül.
Nem 7.1-et szeretnék stereo kimenetekre szedni. A windows összes hangját szeretném egyszerre 2db usb sztereo dacra kiküldeni. Csak sztereo jöhet szóba. A többcsatornás megoldásra úgy gondoltam, mint lehetőség arra, hogy stereo, de 2 mélyládával.
Eddig a steelseries sonar nevű alkalmazása vitt majdnem a célig. Abban EQ is van, de sajna nem minden alkalmazással bánik egyformán. [link]Kipróbálom, amit VoidXs ajánlott. Ott még egyelőre kérdőjel, hogy EQ Apoban hogyan kell majd összehozni más-más eq-val a két dacot.
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
btraven
őstag
Nagyon jól szóló hangfal! Érdemes ilyen ládát beszerezni és hangszórókat belerakni? [link]
-
nLali
őstag
válasz BIGi75 #126934 üzenetére
Valaha eljut odaáig a Windows, hogy egynél több usb-s stereo eszközt kezeljen?
Vagy olyan kütyü nincs, ami PC-ből HDMI sokcsatornás hangot 4-5 db sztereo usb eszközre szétdobná? Miért olyan nehéz ez szoftveresen. Még érne is pénzt nekem, hogy pc-n vágjam a subot és külön daccal ( van otthon, nem kell venni) külön erősítőre kössek .2-t azaz egy pár hangsugárzóhoz egy pár mélyládát.
Nem értem, hogy ez miért olyan nehéz...Bérelhető reklámfelület
-
BIGi75
senior tag
válasz Beretvás #126927 üzenetére
Ha csak PC a forrás valóban egy 5.1/7.1 hangkártyával tudod a legolcsóbban és legprecizebben megoldani a mélyláda illesztését.
Én is kipróbálom majd a napokban egy SB Omni-val és felteszek majd egy mérést hogy sikerül a mélyláda illesztése PC-s váltással és milyen ha a PT100 előfokra van kötve és csak a szubon van vágás.
(Magam sem tudom én is miért erőltetem ezt az előfok témát egyébként, mivel 90%-ban nekem is PC a forrás, így elég lenne a hangkártya A2 végfok kombó. A maradék 10%-on egy CD lejátszó osztozik és egy hálózati lejátszó, amik ugye simán kiválthatóak a PC-vel.) -
szabeska
addikt
Ismét van Monitor Audio Bronze 100 6g Emagon 115k-ért (Ák: 175k)
Nem linkelem a BB topikba, hiénák elvinnék...F1
-
tranceplanet
addikt
Na ez a Kef viszont nem tűnik rosszul megépítettnek, pofás: [link]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Beretvás
veterán
válasz BIGi75 #126926 üzenetére
Denon pma 980r, pc a forrás 5.1 es kártyával, Jamo S608, JBL 138as sub. Cél az lenne hogy a mélytartomány jó legyen mert kevesellem ezzel az erősítővel.
A subot ugye B csatornáról hajtom , hogy birjam szabályozni a hangerejét a Denonnal, de így crossoverrel kell játszanom a subon ami meg javítva volt és szerintem nem jól működik.
Tehát vagy vennem kellene egy sub kimenetes stereo erősítőt hogy LFE csatival rátudjam kötni a subot, de úgy vélem hogy ha LFE-n kötöm rá akkor nem működik a crossover, bár nem próbáltam mióta javítva lett.
Vagy vennem kell egy subot ami rendesen működik és szépen be tudom a vágást állítani.
Öszvér megoldás ez a bekötés mert terheli az erősítőt. De ha direkt a pc re kötöm eq apo-s megoldással akkor meg a pc hangerejét kell változtassam hogy a sub együtt menjen a Denonnal. Viszont így lehet csinálni precíz vágást.
-
Beretvás
veterán
válasz BIGi75 #126922 üzenetére
Sokkal okosabb akkor nem lettem mit kellene vennem..
1seggel 2 lovat nehéz... szerintem néznem kell egy subot másikat..Nem tetszik nekem ahogy működik rajta a crossover poti amit beépítettek az eredeti helyett..
Ha minimumra tekerem és onnan indulok akkor először meghalkul majd felétől felfele meg nagyon meghangosodik.. tuti nem kellene a 35 Hz nek ami az alja hangosabbnak legyen mint a 40-50 Hz..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BIGi75 #126922 üzenetére
sub implementáció házimozi erősítőknél eltér, és a bementtől is függ.
ha van multichannel analóg, akkor a külső DACtól függ, ami pl lehet a HTPC is.
ha digitális, akkor még mindig lehet:
- pure direct: (stereonal) csak a front kap jelet
- LFE: csak a sub kapja meg a vágás alatti frekvenciát
- LFE + front: a frontok es a subok is kapjak a teljes frekvenciat, minden mas vag. ennek vannak speci megoldasai is, avagy csatornankent eltero LFE vagas van Audysseynel.elso ket verziot jellemzoen minden surround erosito tud amit utobbi 20 evben lattam (Pioneer, Onkyo, Yamaha, Marantz), a legutolsot Marantznal lattam de valszeg mas Audyssey setupok is tudjak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BIGi75
senior tag
válasz Beretvás #126919 üzenetére
Nem.
A sztereo rendszernél Emotivárol kimegy a Main monoban a sub kimeneten, a szubon vágok 75Hz-nél. (A KEF szubon nincs is ugymond "LFE csati", csak a crossover tekerőt koppra állítva nem történik vágás). Itt az a baj, hogy a fő hangszórókon nincs HPF szűrő és ugyan úgy megkapják a 75 Hz alatti tartományt.
AVR-nél be lehet állítani a crossovert, de PureDirect módban ugyan úgy másolnom kell a Main-okat szubra PC-n EQAPO-ban, mert 2.0 hangsávnál PureDirectben nincs mélyláda Yamahán csak átenged és erősít, csak akkor van, ha az AVR vmelyik DSP-je be van kapcsolva. -
BIGi75
senior tag
válasz Beretvás #126912 üzenetére
Sztereo erősítőknél általában tudtommal vagy a teljes frekvenciatartomány megy ki a szubkimeneten (pl. nekem Emotiva PT100-on így van, és a szubon állíthatok vágást) vagy fix vágással (pl.A Yamaha RN602 erősítőmön 90Hz, itt a szubot ide vagy e fölé állítom). LFE-t AVR-el tudsz használni DTS vagy DD hangsávoknál elsősorban mozira. Sztereo zenének nincs LFE hangsávja, így a fő hangszórókról kell vágni a mélytartományt. Ha ezt precizen szeretnéd megtenni sztereo erősítő esetében (Main-on HPF, szubnál LPF) akkor csak PC forrás 5.1 hangkártyával+EQAPO-val (Main-okat másolni kell mélykimenetre, majd beállítania crossovert) vagy vmelyik miniDSP eszköz jöhet szóba az előfok/végfok között (én nem találkoztam még crossover lehetőséggel sztereo amp-nál).
Nekem is ez a fő dilemmám a sztereo szettel zenére.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz denesdr #126916 üzenetére
Rew- ben a subot is tudom mérmi ugye? Az a baj nekem a diagram nem mond semmit..
Másik dolog amit furcsállok, hogy ha a PC re kötöm a subot és EQ apo ban állítok mondjuk 80Hz akkor ugyanakkora hangerőhöz kb 40% os poti állás kell, de ha a denonrol megy a sub kb 80Hz re tekerve a crossovert akkor meg 70% os poti állás kell kb. Olyan mint ha nem jól dolgozna a crossover, ugye ez volt is rajta javítva már.
-
denesdr
addikt
válasz Beretvás #126915 üzenetére
Normális. Ez vagy azért van mert, a 60Hz eleve halkabban jön ki a subodból, mint a 120Hz (ezt okozhatja a szobaakusztika is) vagy a szűrés karakterisztikája miatt.
Ezért is jó az akusztikus mérés, az megmutatja mi történik valójában és nem kell találgatni, illetve szükség esetén lehet megfelelő korrekciót alkalmazni a mérés eredményét alapul véve.[ Szerkesztve ]
-
denesdr
addikt
válasz Beretvás #126912 üzenetére
Igen, így kell működnie, a logika benne pedig az, hogy a vágás, az nem egy téglafalat jelent, hogy odáig és nem toivább, hanem egy leejtőt. Magyarán ha pl 100Hz-re van állítva, attól még fog szólni a 150Hz-is, csak halkabban és a 200Hz is, csak az meg méghalkabban ésígytobább. Ez az aluláteresztő szűrés.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz denesdr #126911 üzenetére
És ha LFE- vel kötöm be a gépről EQ apoval hozzá illesztve akkor ugye pontosan betudom állítani hol vágja a szubot. De itt is az van ,hogy ha 100Hz állítok akkor is szól rajta a 120Hz-s teszthang. Ennek így kellene működnie? Nekem nagyon nem logikus.
Másik kérdés: tegnap nétegettem az Onkyo TX 8130 ast. Kiküldi szubra is a teljes frekvenciát. Én úgy emlékszem hogy a crossover poti nem él ha LFE csatin megyek be a szubba, és az erősítőn kellene vágni. Legalábbis nálam tuti nem működött.
Vagy van olyan sub is ahol akkor is működik?
-
fererencz89
őstag
Nem szotkam hibázni.
-
Beretvás
veterán
Egy kérdés...
JBL 138 as subon ugye csak Crossover van... Na most az azt kellene csinálja , hogy ha bekötöm a Denon B-csatornájáról, akkor a 35-160Hz közötti tartomány szólaltatja meg a sub nem?
Nálam az van , hogy ha beteszek egy pl 100Hz-s teszthangot és 100Hz fölé tekerem a Crossover potiját akkor hangosodik a sub, nagyobb lesz a basszus mint ha hangerőt adtam volna rá.. De hát ha a teszthang 100Hz akkor miért hangosodik ha pl maxra tekerem "160" Hz? Valami nem stimmel szerintem vele nem?
-
Beretvás
veterán
Ez a loxjie A40 jóféle? Jobban megnézegettem miket tud és lehet eléglenne és csak nem 300 euro...
-
Beretvás
veterán
válasz tranceplanet #126905 üzenetére
Köszi, ez is jólehet. Meglátom melyikből találok jót, ha másnem megveszem az újat. 2x100watt is elég lessz..
-
fererencz89
őstag
Ide is hozom ezt a cikket, itt is lehet tanulsága: [link]
Nem szotkam hibázni.
-
tranceplanet
addikt
válasz Beretvás #126904 üzenetére
Szíved joga. Van vatta újban is: [link]
Johnny Walker pedig a másikat.
Találsz még használtan is, át kell nyálazni a hirdetéseket.
Onkyo szeretett halni a HDMI panel, de ebben az sincs.
Tapasztalattal nem tudok szolgálni." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Beretvás
veterán
válasz tranceplanet #126901 üzenetére
Viszont ez az onkyo tetszik.. van is egy a környéken.. Szerintem meglesem.. Jó masina lehet?
-
Beretvás
veterán
válasz tranceplanet #126901 üzenetére
Én elhiszem De nem akarok kinai csodát .. Nincs egyiken sem se sub poti se treble, se semmi max egy hangerő. nem nekem valók ezek..
Valamint ezeket be sem tudom szerezni mint már mondtam szerbiában élek. Ide nem szállít senki értelmes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest