Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam Kecskeméten az AudioMekkában és megvettem az erősítőt.Végűl is Onkyo 308-as lett.Nagyon jó fejek voltak, még az árból is engedtek ,hogy ugyanazon az áron tudjam megvenni mint a VSX-520-t (csak ez nem volt) , optikai kábel árából is engedtek.Persze nem ez a legfontosabb tényező ,csak jól esett.Legfőképpen a bukszámnak.Valószínűleg a BD lejátszót is náluk veszem.Nagyon pozitív a véleményem róluk,és hát jól szól az erősítő is.
Üdv néktek. -
flacink73
csendes tag
válasz
jones965 #20597 üzenetére
Sziasztok!
Sanci38,krilinn,jones965
Köszi a válaszokat,gondolom fizetni a mekka árat kell kp,-ben.
Irtam itt korábban ,hogy tudtam volna szerezni egy fél éves308-ast,illetve felmerült bennem egy új vásárlása is.Az előbbi meghiúsult így csak az új marad .Nagykőrösi lévén nincs sok kedvem BP-re szaladgálni így a mekka kézenfekvő választásnak tünt.Auchan,Metro ismerősök általi információk miatt kiesik,az e-digitalnak meg horror árai vannak.Így a választás csak a 308-as vagy a VSX-520 között marad.
Üdv néktek -
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
A kecskeméti Audio Mekkával valakinek van tapasztalata?Milyen a hozzáállás? -
flacink73
csendes tag
Kérdés,a "A/B hangsugárzó terminál" azt jelenti ,hogy "B"-t a másik szobába áthúzva a szomszéd szobában is lehet hallgatni az erősítőt (persze nem egyszerre ,pl. a rádiót)?
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy házi építésű 8 ohmos 5.1 -es hangszoró garniturám,valamint sajnos csak volt egy szintén házi építésű 5.1-es erősítőm.Mivel ez megadta magát és vettem egy ASUS Oplay Air-t szeretném megkérdezni ,hogy érdemes e megvenni a Samsung HW-C500 5.1 "6x100W" hatcsatornás AV erősítőt.Erősítőt nem akarok építeni ,egyszer elég volt.Ez meg meghajtja a sub-ot is.
Üdv
Flacink73
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest