Hirdetés
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
Gál István #42386 üzenetére
Ráadásul pont utolsó szempontnak kellene lennie.
Ha ez alapján választottam volna hangfalakat, azt vittem volna haza, amelyiknek a legkevésbé tetszett a hangja.
De mivel nem, így a "legrondább" lett, viszont örülök neki(k). -
spiky03
veterán
válasz
Gál István #41475 üzenetére
Itt esetleg:
Hifi Barlang -
Kikiri7
tag
válasz
Gál István #40866 üzenetére
mármint Dali-val nézted? melyikkel?
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #40645 üzenetére
Írni is akartam neked, hogy a Dalik hogy muzsikáltak a ezüstös kábellel
Nekem az nem jó csak ha van sima belőle mert C6nál csak 2 darab banán csatlakozó van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #40541 üzenetére
C6 is hasonló,úgy emlékszem.meg van egy hatalmas kiemelése gyárilag a mély tartomány közepén.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #40497 üzenetére
Nah igen..
Épp ez az, hogy mihez igazodjak. Mondjuk ha ez összejönne, akkor nagyon kopp lenne a 30k, bár annál lehet, hogy kicsit kevesebb.. Csak a kérdés, hogy mit kapnék ilyesmi összegért.
-
törölt tag
válasz
Gál István #40342 üzenetére
Köszi!!!
-
törölt tag
válasz
Gál István #40340 üzenetére
És milyenek voltak a csúcs Swansok?
Egyáltalán jók a Hiwi-k? -
sysrq
őstag
válasz
Gál István #40245 üzenetére
Igen, már összefutottam vele, és ha tudnám hogy évekig a helyén marad minden akkor rá is szánnám magam, de lehet változik a hely, és a kábelhossz, ez a csati meg nem bontható. Jelenleg marad a 250Ft/300Ft/500Ft kérdése, mert még átszerelhetem őket más kábelekre.
-
Termi16
őstag
válasz
Gál István #40195 üzenetére
Igen, de én azért vettem ezeket, mert 95%-ban diszkó zenét hallgatok...Arra meg tökéletesnek tűnt.
Csak ha néha berakok valami igényesebbet, akkor hallom, hogy nincs minden a helyén, enyhén szólva. Mostanában meg ez a 95% leesett kb 70-75-re. -
Termi16
őstag
válasz
Gál István #40191 üzenetére
ES90 + ES30C+ES30, H/K 255-tel.
Az a baj, hogy ezek a dobozok szerintem kb. 25nm2-től tudnának szépet szólni, nekem meg 18nm2 a szobám, ráadásul tetőtéri "csapott" tetős, ezért a légtér még kisebb, mint az átlag. Ehhez jön hogy az akusztika is elég szörnyű, konkrétan azon a falon, ahol a tv meg a hangfalak vannak, nincs egyáltalán semmi a fal felületén, végig teljesen üres. Szóval ezen még javítanom kellene, lehet előbb meg kéne próbálni egy jobb akusztikával rendelkező helyen, csak úgy érzem hogy ebbe a szobába ez a rendszer egyszerűen túl nagy lesz. (mondjuk ezzel számoltam már akkor is, mikor megvettem, magyarán én vagyok/voltam a hülye)
B&W 6-os dobozokon is gondolkozom közben, valószínűleg a szobámba az is elég lenne.
-
Bögre
aktív tag
válasz
Gál István #40151 üzenetére
Fix muanyag labak ket facsavarral felfogatva. Megoldom, csak bosszanto...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #40145 üzenetére
rotelemet hiába szeretem igy tuniggal,BBéciét is meg sajátot is ügyesen meghajtotta.
de egy audiosquare minibe beletört a bicskája.minősithetetlenül szar volt.ugyan annyira nem éles,mint füleseknél, de ott füles erősitő+füles az 1 egységet alkot, itt is hangfal,kábele,és erősitő detto.
-
O_L_I
őstag
válasz
Gál István #39511 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Gál István #39491 üzenetére
Olyan erősitőt válassz ,amely un. bontható végfokkal van: tehát van pre out és Main in csatlakozója. Így a Main in-be bedugva az erősitő pre out-jából és élvezheted.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #39470 üzenetére
gratulálok!
-
xtremetuning
addikt
válasz
Hasonló állványon állnak az enyimek is...
Kíváncsi vagyok, mit mondasz majd a hangjáról.
Nekem az idei tesói adják a háttérfelügyeletet. -
nebulo5
senior tag
válasz
Azok a kis "hengerecskék" vagy mik....? Azok mik ott a falon? Valami akusztikai izék?
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #39473 üzenetére
Gondolom, valami hozzájuk illő erősítőt is beszerzel hamarosan, mert az AVR-3808 nem képes kihozni belőlük a maximumot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #39473 üzenetére
Jahogyúgy.
Okozzanak sok boldog percet, órát.
-
törölt tag
válasz
Gratulálok!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Höhö...
Csinosak ám.
Hangjuk?
Mondjuk gondolom bejáratósak még, vagy használtan vetted őket?
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #39415 üzenetére
Néhai kolléga új Titan I-es kábeleit. Rendeltem is hamarjában egy új kábelt a centerhez is, meg jobb HDMI-t is.
-
Termi16
őstag
válasz
Gál István #39366 üzenetére
Nem véletlen vettem én sem végül inkább az ES szériából, de azért az a Pio akkor is kevés oda.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #39155 üzenetére
Ne sírjál, jobb lesz a következő....
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #39158 üzenetére
A Goldoktól még nehezebben fogsz megválni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #39158 üzenetére
"Kis" aranyosnak tűnnek.. Gondolom a hangjuk is az.
-
ricsik
őstag
válasz
Gál István #38360 üzenetére
El is várom egy ilyen drága kábeltől, hogy valamit alakítson. Valaki ennyiért vesz komplett rendszert.
Gratula hozzá.
-
ricsik
őstag
válasz
Gál István #38358 üzenetére
Nem, de legalább megtudtam miért jó az Airloc.
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #38356 üzenetére
Azt mi a csudának cserélgetnéd, forgatnád?
Tápkábelről (230 V) volt szó. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #38352 üzenetére
Inkább hallgatod az esetlegesen rosszabb minőségű állásban???
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #38176 üzenetére
nem én követtem el a DAC lelkét.sem a tervezését, sem az összerakását.
én csak a dobozolást, meg 10-15forrasztást.DAC elé nem jött be a tömör kábel,inkább a fonott,ezért használtam ezt is belül.
tervben,gyakorlásul egy félkész DACal egybeépitett füleserősitőt(ez meg 100darabban érkezik) tervezek télen összedobni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #38160 üzenetére
Jó, hogy nem már tampont...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #38160 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #38147 üzenetére
Vékonyabb tollad nem volt ???
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nagyon minőséginek néz ki!
gratulálok!
kicsit odébb pakolva az ocso hecot, tök jó lett a robbangatas. szetszedi a házat...
asszem inkább öregebb 30 as, mint fiatal 25 ös... -
jos3ph
tag
válasz
Lájkolom a kábeled
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37999 üzenetére
Jah értem, nah majd szétnézek..
(#38000) €uro: Az a védőkupak, h ne porosodjon a kábel vége, meg ilyesmi.. azt le kell szedni.
-
macskafogo
csendes tag
válasz
Gál István #37983 üzenetére
Itt az van leírva, hogy:
Az S/PDIF az Audio CD 44,1 kHz-es illetve a DAT kazetta 48 kHz-es 20 vagy akár 24 bites, kétcsatornás LPCM digitális hangjele mellett a többcsatornás tömörített Dolby Digital és DTS formátumok bitfolyamainak átvitelére is alkalmas.
Bocs ha én vagyok tudatlan a témában.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37978 üzenetére
Hee.. errefelé is vannak ilyen fanatikus "állatok?"
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #37969 üzenetére
Egyszer átjössz és eldöntheted...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37969 üzenetére
hú,hát ezt sosem értem.
leszólni egy ekkora készüléket?biztosan mindent elkövettek ott,h kiszolgálják?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #37956 üzenetére
Annyira hallani a berylliumos cincogókat
Olyan jellemző a hang karaktere.
Egyébként ilyen Nova Utopiát hallgatunk a haveromnál tesztelésekkor... -
zetecR
addikt
válasz
Pozitív hozzáállás. Így kell a dolgokat bevonzani.
-
nismoka
addikt
válasz
Na igen, ez nem semmi.
-
daniel2121
őstag
válasz
Gál István #37708 üzenetére
Köszi erre gondoltam én is, de hátha. Van nekem egy Logitech X530 5.1
a számítógéphez. Ezt érdemes lenne a tv-hez kötni ill. lehetséges-e? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37713 üzenetére
Filmek alatt néztük főként a hangot, ott volt gyanús a dolog, hogy valami nem oké a Marantz-al, meg stereo-ban néztük meg.. Lényegében ennyire volt idő.
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #37713 üzenetére
Én ONKYO TX NR 609-es mellett döntöttem, ez lesz az utód
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37698 üzenetére
Lényegében ha van lehetőséged valahonnan másik erősítőt szerezni, akkor.. Ha vannak kedvenc filmjeid, zenéid, teszt lemezeid, azokat már többször hallgattad. Onnantól, ha a cuccod átkötöd másik erősítőre, szinte biztosan hallani fogod a különbséget (ha van).
Ez volt nála is... Levittem a 1306-os Denon-t, bekötöttük, és volt különbség, főként a magas tartományban, na meg az, hogy a háttereket mondhatni másképp hajtotta a Denon, mondjuk tán úgy, hogy több volt a hang.
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #37698 üzenetére
Vannak hanganyagok, DD, DTS, vannak erre kimondott lemezek, vannak FLAC zenék, kedvenc filmek, amiket ismerünk, és sokszor láttunk már, és elkezdjük az egyik erősítőn hallgatni, majd átkötjük a másikat, és a hallottak alapján eldöntjük melyik volt jobb.
BBéci Köszi! Utánaérdeklődök valakitől, mi lehet a baj.
Valakinek volt már ilyesmi gondja?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37583 üzenetére
azt a kacsat én geniushoz használtam. oda jó. de általában az ezustozott kábelek torzitjak a magasat. sztem tiszta réz jobb lehet
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37096 üzenetére
A szoba 5x5-ös.Hangsugárzom még nincs.Ez még utána következne. Van ötleted?Jaj és család is van ami ugye dübörgés szempontjábol hátrány lessz.Szolid de nagyon jo minőségi hangot szeretnék. elégé vájtfülü vagyok.
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37083 üzenetére
Eredetileg a DENON-ba vagyok bele szédülve, mert erről nagyon sok jót ólvastam ill. hallottam.Ismeröseim szerin három márkábol válasszak DENON,SONI,YAMAHA.SZerintük minöségre ezek jobbak.A H.K-ra is pozitívak a válaszok.Végül is ár fog dönteni. Használtat szeretnék venni mert újra sajnos nincs pénzem. Egyet - ketöt meg is halgattam már, és hangzásra a YAMAHA jöt át nekem.Sajnos DENONT még nem sikerült meg halgatnom.A H.K- most megyek le fülelni.
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37079 üzenetére
Köszönöm szépen!!! Inkáb mozira kellene nekem szerinted a H.K Jo választás?Tudnál nekem egy tizes toplistát adni a jó gépekről?A legjobbal kezdve.Nem akarom elkapkodni a vásárlást.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37079 üzenetére
a 840es rotel még japánban készült, a 935meg már taiwanon.az első 1500DM volt újonnan, a 935 600DM.másképp nem lehetett volna tartni ezeket az árakat.
nem jelent ez sokat a végeredményben, sőőt, gyárilag a 935 talán jobban is szól,mint a gyári 840.
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #37008 üzenetére
A Denon AVR-3808 új ára csaknem 400000 forint volt és szolgáltatásaiban kissé elmarad a 2011-es modellektől, tehát az árkülönbség nem tekinthető hatalmasnak.
(#37011) bajnokpityu
Sztereó erősítőket felesleges és értelmetlen AV receiverekhez hasonlítani, ezt folyton hangsúlyozom. Nekem is jobban tetszett a Roteled zenélése, de mozizásra nem azt választanám. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #37003 üzenetére
Használtam 2 hónapig 3808-ast, szerettem, most is elfogadnék egyet, bár az Arcam AVR400 picit jobb.
-
törölt tag
válasz
Gál István #36999 üzenetére
Mit alkot az AVR?
Egyébként ha véletlen mondjuk mindkettő be van kapcsolva,akkor a müködő gerjeszti a másikat és gallyra vághatja... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36989 üzenetére
általában nem.akár kárt is tudsz tenni valamelyik erősitőben.
hallottam,már,h van aki hónapok óta hazsnálja,problém nélkül,de nem tenném.
ezenkivül antennaként tök jól működik a fölös kábel. -
robi0604
őstag
válasz
Gál István #36989 üzenetére
Nem lesz megfelelő, mert valamelyik erősítő ellenállásként fog fellépni és (jobb esetben csak torzítja) a hangot.
Egyszerre csak egy erősítő legyen rákötve!
torma1981
Érdemes megkeresni Valhalla kollégát a másik fórumon, Ő nagyon komoly állványokat gyárt, de érdemes lehet akár használtan is körülnézni.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #36549 üzenetére
Az is egy megoldás, de ha már van két nagy tárhelyű külső vinyóm akkor használni is szeretném és az AC Ryan mini amúgy is csak külsőt fogad..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36523 üzenetére
Te,ezek már nem lineárisak,hanem egy jó erősitővel még zenélni is tudnak
simán egy csomó hangszer jelenne meg a szobádban! -
törölt tag
válasz
Gál István #36523 üzenetére
van sztereó erősitőd is? Mert azzal jobban megmutathatnád az erényeit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36515 üzenetére
már emlékszem.simán ellennék vele életre.
igazából ha nem lettek volna ott a rubik,sztem nekem is ilyenem lenne.tudom,h a hozzáértők szerint az ikon efölött van,sőt a gold fölött is.de nekem akkor is jobban tetszik egy monitor,mint az ikon.és szintén tuti,h a rubit mások az ikon és a monitor alá tennék. én meg nem.
magát az ötletet egyébként pont BBéci irása adta.Ő tesztelte anno ezeket,és abszolút meghozta a kedvet hozzájuk.először meghallgattam, megtetszett, meg is igértem, h visszamegyek értük. de elvette volna a kedvemet egy rossz teszt.
egyébként ma teljesen realizálódott bennem,és tényleg vallásommá fog válni,hogy nekem tetszen a saját hifim,nem másnak.iszonyatosan meg tudtam volna bántani a heed tulajt, hogy hát messze nem döngölné földbe enyémet.kussolnom kellett volna.ehhez képest tök jól váltunk el,jön ő is majd egyszer fülelni.ugyanis,ő már 20év hifizés után magának akar jó cuccot,ezért igazából nem nagyon ad más véleményére.nagyon igaza van. nem is hiv embereket.
én még meg tudnék bántódni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36496 üzenetére
biztosan jó, de vár holnap a proson
majd hátha lesz bent egy silver álló monior
most jut eszembe, ezeket én hallottam már! ezek nagyon jók!!
bár egy alap nadot is kérek,mert megigértem,és alapvetően ócsó hangfalat venni megyek.ma halottam a enigmat.
egy heed láncról szólni. hát, volt,amiben jobban tetszett a sajátnál, de vagy nekem van valami hibám, és az általánosnál élesebb magasokat akarom,(mert ilyeneket hallok a trombitából,gitárból), vagy ez a selyem is tompa nekem.pedig ez a hangfal 400-500között van,viszont valami elképesztőan szépek voltak a mélyei...
a heed erősitő viszont jó cucc. heed px+Si abszolút rendben van.Dorian :a Tiednél sokkal lehetetlenebb berendezésű szobában is lehet igen jót zenélni!ekkora értékű lánc is simán jól szól itten!
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #36496 üzenetére
Micsodák azok ott a falon?
-
priusz
aktív tag
válasz
Gál István #35905 üzenetére
Haverom megvette volna ezt a velodynet, de egy órai teszt után elvált, lifegett a gumi membrán így vissza kellett vinnie. kis huzavona visszavette a srác és megjavíttatta. Persze ettől még lehet jó de azért 10-15 év alatt elöregedhet egy gumi alkatrész.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #35733 üzenetére
10 ??? Én eddig vagy 150. És kétszer élőben...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #35731 üzenetére
Live in Berlin
-
törölt tag
válasz
Gál István #35521 üzenetére
Te láttál olyat? Én max +200 e huf egydobozosokban.... Külön hogy receiverre köthetöt nem láttam..
Inkább veszek + 4-5 méter vezetéket és fal mellett... -
Dorian
félisten
válasz
Gál István #35453 üzenetére
Szerintem spórolás leginkább a középkategória és azalatt volt, felette presztízsből sem tehették, ill. azokon már van akkora haszonkulcs, amibe belefér.
-
Dorian
félisten
válasz
Gál István #35448 üzenetére
Sokan írták, hogy a Denon 7-8-9-10-es modellek nem sikerültek igazán a korábbiakhoz képest, a válság miatti spórolás miatt, plusz bele kellett hdmi-t meg HD kódekeket is tenni. Talán BBéci is említette. Persze a többi gyártó is így volt ezzel.
A 11-est teljesen átalakították, hangban is javult, de állítólag a 12-es sorozat még jobb lett. Keressetek rá, több helyen is olvasható (pl. az AVfórum-ban is) -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #35448 üzenetére
én sem hiszek benne hallgatozas nélkül.
meg kivel akár versenyezni a denon? arcam alatti kategóriában jó ideje ők vezetnek ha termeszetes hangú hm erosito a célcsak azért, h a tulajok jobban járjanak, nem fog új cuccokat kifejleszteni.
aztán persze ez elmélet...
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #35413 üzenetére
Az egyértelmű, hogy mondjuk 100000 forintért részletezőbb, színezetlenebb, zeneibb hangzású monitor dobozokat lehet kapni, mint állót. Cserébe le kell mondani a legalsó oktávról, amit egy említett állódoboz sem, vagy gyatrán szólaltatna meg.
Okos kompromisszum a kétutas, kéthangszórós állódoboz, mint például ez a ProAc. -
Peak
addikt
válasz
Gál István #35343 üzenetére
szerintem is... de olyan vagányan hangzott
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #35239 üzenetére
Nem itthoni minimál bérek vannak az tuti.
Én lennék egyébként a legboldogabb ha itthon mindenkinek lehetne ilyen rendszere minimum mint amik itt vannak, mert akkor jó fele haladt az országunk -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #35094 üzenetére
én inkább átkötöm valami tisztességes dróttal rézlap helyett majd(ha kihallom az alsó-felső bekötés között a különbséget,hangfalhoz meg 1 pár megy.
a IC csatlakozók között a különbséget már hallani vélem azonos kábelből.
és a kimber hero is eléggé bejövős talán ha 2 órája kötöttem volna be.hegedűnek fa hangja lett
jó a VDH,de kimber nél néha mintha hangszer illatát is érezném. meg a furulya izét a számban. érdekes érzés
meg rohadt jó felvétel ez a 92es: The.connecticut early festival. hibáznak a zenészek, nem is keveset, de nagyon élvezetes. hasonlóan mint a Misty.
egyébként sima 16/44es CD minőség.van azért még tartalék ebben a teknikában...
-
Anubis_9
addikt
válasz
Gál István #35011 üzenetére
Felhívtam egy veszprémi elektronikai kereskedést: 200 Ft a métere a 2x1,5 mm-es hangfalkábelnek, fehér színű. Szerintetek jó lesz ez a hátsó hangszóróknak, vagy inkább vegyek kb. 2x ennyiért Jamo 2x1,5 mm-est? Kb. 2x9 m kellene.
-
csib41
aktív tag
válasz
Gál István #34961 üzenetére
tudom, ezzel tisztában vagyok, de ha az "áruházlánci tömegszemét" hangzása is kielégítő tud lenni, akkor ez is megfelelő számomra, nem?
-
nyurga82
tag
válasz
Gál István #34927 üzenetére
Egyértelmű, hogy háttérzenére meg hírekre mire másra, a rádiónak a legfőbb funkciója ez és teljesen mindegy hogy netrádió vagy rádiótuner, csak itt nem szörcsög
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #34838 üzenetére
Fogalmam nincs, hogy ilyen készülék állványt mennyiért csinál
De majd csak felbukkan akkor használtan valami jó vételEzekközül még egész sok meg van. Nézegesd végig.
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #34834 üzenetére
Valhalla?
Nem csak kábeleket és hangfal állványokat csinál, hanem ilyen állványokat is, szerintem kérdezd meg. Vagy esetleg valaki ott a környékeden egy ügyes kezű ember csak leledzik -
robi0604
őstag
válasz
Gál István #34834 üzenetére
Esetleg vedd fel az eladóval privátban a kapcsolatot, hogy tud e valamilyen módot a gyártatásra, mert elég jónak tűnne...
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #34826 üzenetére
Erre kellett volna lecsapnod, annyit megért volna...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #34666 üzenetére
Akkor jó...
megnyugodtam.
Dorian : he-he
bajnokpityu : Én inkább fedett hangúnak mondanám, de mindegy, a lényeg sávszélei nem nagyon vannak. Legalábbis én kidobtam az összeset.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34659 üzenetére
valóban megalázó ár...
és igy sokat buktál rajta?VDH102m van.eddig tök jó volt,de most irtózatosan nem passzol az uj DAChoz...
VDHkat tompa hangúnak mondják,de vagy még nem értek be a forrasztások,vagy nemtom, de fényesen sok a magas. -
xtremetuning
addikt
válasz
Igen, ez nagyon meleg
Valaki nagyon jól jár ma....bajnokpityu : "VDHt nem akartam másikat,de rittig ezt a márkát útálják németeknél."
Akkor én német érzésű lehetek, mert én is nagyon utálom .... -
Dorian
félisten
válasz
Én nagyon csodálkoztam, hogy eddig kellett várni, hogy 100-ért lecsapjanak a C8-ra. Vagy csak keveseknek van normális méretű nappalija...
-
BBéci
legenda
válasz
Annyiért rablás elvinni Tőled. -
zolaas
senior tag
válasz
Gál István #34584 üzenetére
A dalikat csütörtökig jegelnéd? Addig kiderül, h elviszik e enyimet.
Ja és nekem 2803-m van. Simán megéri az 55-t a mai piacon
És vmi bontható (elő/végfok) sztereó erősítőn nem gondolkoztál már? Akkor nem kell kábeleket cserélgetni. Én is így használom jelenleg.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34570 üzenetére
ez nehezebb szülés lesz. sokkal több féle sztereo van,mint hm.
és mint látod, semmi sem egyértelmű.pl malac,rotel...szinte mindegyik sztereo jobban fog tetszeni ilyesmi árban, de hogy melyik lesz a legjobban tetsző neked, pláne mikor találsz olyat jó áron,na ez a tudás/mák.
bár ahogy elnézem,lassan összefoghatunk,annyira sok minden megfordul nálad is, nálam is.
most pl megérkezett az uj DACom...1 hónap gondolkodás, + 1 hónapnyi melója Pistinek,mindketten tűkön ülünk, hogy mennyire fog tetszeni.Zoli szerint lesz akkora váltás a viba meg eközött,mint pl a rotel tuning, v egy komolyabb hangfaltuning esetén.ő évek óta ismeri a srácot aki csinálta.
jövő héten,v utána érkezik egy rakás kábel,mindenféle márkából. mondjuk párat már előre eladtam belőle, de egy próbát akkor is tudok tenni.
-
Dorian
félisten
válasz
Gál István #34575 üzenetére
38-as Denonom nem volt, csak 28-as van, ami mondjuk egy kategóriával kisebb (ahogy nézem 28-ast és 33-ast sosem adnak ki egy évben)
A 2809 is jó zenére, persze. Egy darabig azt hittem megtaláltam a túinvant. De egy 35ezres Rotel simán veri (ha bemelegszik) Ebből mertem következtetni, hogy egy 2x ennyibe kerülő sztereó biztosan odaverne a 38-as Denonnak is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
3808at nem hallottam konkrétan.sőt, egyedül a 250es arcamot hallottam.enyémnél drágább HM erősitőt. az nálam nagyságrendileg a 2309 szintje volt, de ugyanúgy kompromisszum a jó zene és a hm között.
én HMben nem fogok a 2309 fölé lépni hangban.mozizni én igényeimnek tökéletes.tere, atmosztférája,élvezeti faktora nekem elég.de zenére meg sajna nagyobb az igényem.
-
Dorian
félisten
válasz
38-as Denont is agyonveri egy használt áron 50-70ezres sztereó.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #34572 üzenetére
Ebben egy percig sem kételkedtem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34568 üzenetére
ilyen kategóriájú hangfalakon gondolkodol,miközben még mindig HM erősitőről megy?
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #34566 üzenetére
Belegondolva 40-45nél többet nem ér... majdnem 10 éves már.
Uhh, azok az MA dobozok gyönyörűek
Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd Gold v. Platinum szériások hozzád
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34562 üzenetére
igen, de sokkal könnyebb merev dobozt kapsz ivesen, mint vastagabb oldallal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34554 üzenetére
de a súly abszolut nem arányos a hanggal.
a kismalac fele volt a rotelnek.és hát gyári állapotban minimum fej-fej mellett voltak.vagy pl a rubi hátterei 5 kilósak sincsenek, asszem.
Hivox szerint egyik borzalmasan jó monitort lehet belőle kihozni.és az átkábelezés nem viszi fel a súlyát a bűvös 9 kilóra...de a végeredménnyel,h pénzt nem adnék műanyag subért,egyetértek.
-
törölt tag
válasz
Gál István #34543 üzenetére
Igen. A rövidzár nem kell!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mini PC
- Nők, nőügyek (18+)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest