Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- OLED TV topic
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
Nem volt gépem 1,5 napig házcsere miatt csak egy netbook az meg nem PC nekem aktív fórumozáshoz, visszaolvastam nagyjából, de úgy látom h nem maradtam le sokról..
Doriantól vártam volna nagyobb beszámolót de nem láttam, az új CD lejátszód meg meg sem említetted, legalábbis átfutva a kommenteket nem láttam
Sirfer állványai sincsenek még ha jól látom, Python ( vagy h írod
) meg látom nagy HTPC fejlesztésbe kezdett ami szerintem nem a legkölcsékhatékonyabb megoldás
Cooler Master CM 690 II házam lett de nem ez a lényeg,a tetején van egy fészek v mi ahova SATA vinyót lehet beilleszteni ami majd a Dune időkben jól jön mert kiveszem a vinyót a Duneból berakom a fészekbe és lehet fénytempóval másolgatni rá a cuccokat, legalábbis a hálózati másolásnál sokkal gyorsabb
okos megoldás az fix
-
fatallerror
addikt
válasz
R1per2 #24743 üzenetére
Ha Te a 100 ezres cuccal tök jól elvagy akkor ne költs rá többet, azért ne költs rá többet h kifele mutogasd h neked mid van, nincs értelme :]
A hétvégén nem követtem a fórumot annyira h tudjam h miket hallgattál meg eddig de ha elkezded meghallgatni a hangcuccokat akkor fogsz rájönni h többet kell 100 ezernél költeni kivéve ha ennek ellenére tetszik a 100 ezres is.
Én 400 ezerről indultam ami kb nyárra meg is lesz viszont a teljes rendszer ára már kb 1,5 millió körül mozog ami csak egy belépő középkategória de ez a minimum ami tetszik olyat meg nem veszek ami nem tetszik így elkell fogadni h egyelőre csak sztereó lesz. Nem kell elkapkodni, a hangfal időtálló dolog, inkább csak vegyél 2 frontot majd kibővíted idővel, legalábbis én így vagyok a dologgal h a semmi jobb a rossznál :] -
fatallerror
addikt
Denon AirPlay-ről van vkinek tapasztalata? Vezeték nélküli lejátszásnál romlik a zene minősége vagy csak az a lényeg, hogy átmegy az adatfolyam?
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24532 üzenetére
Akkor téged jól átvertek :Đ fizettél azért, hogy cipekedj : D Ha elköltözöl biztos h nem viszed majd magaddal
jaa akkor nincs a hangfal útjában csak úgy tűnik, csalóka kép. A falra is mennek panelok nem azt mondtad? -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24529 üzenetére
Nem a külsejével van baj hanem h mozdulni sem lehet tőle
Hány kilós?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24526 üzenetére
Jól van, leszek a ridikülöd, nagyon trendi leszel xD
Ez a monstrum tényleg a te szobádban van? ha igen akkor nem akadályozza a hang terjedését?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24523 üzenetére
: DDDDDDDDDD
De ez gepárd o.O és gyorsabb mint te xD -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24519 üzenetére
Mi a szar ez? xD ez ugye nem a te szobád? : DD
-
fatallerror
addikt
Ne írj már ilyen hosszan, az indexen rövidebbek a hírek xDDD
Arra mi a tudományos válaszod hogy úgy ugrálsz ahogy a piac diktálja?
Azt eszed meg amit mondanak, azt a ruhát hordod amit mondanak, mindent utasítás szerint csinálsz csak nem tudsz róla vagy tudsz csak tenni ellene nem. Inkább ezen rágódj ne azon, hogy ki mire költi a pénzét, úgysem tudod ráerőltetni másra a véleményed mégha igazad is van
Aki 2 milliót akar költeni kábelre az költ annyit, te nem költesz mert tudományosan tudod, hogy nem jobb és akkor nem választod, ennyi, nem kell ezt túlagonizálni szerintem
Főleg mert itt nem sokan olyan kőgazdagok mint extremetuning és még néhány ember így úgy sem fognak milliókat kábelre költeni ha ez megnyugtat.
Tudom, hogy minden a pénzről szól és Justin Bieber punciszőrét is ellehet adni holott elméletileg nincs is puncija de a kábelpiac szerintem nem elsősorban a lehúzásról szól, biztos vagyok benne, hogy egy nagy banda mondjuk egy Rolling Stones vagy U2 stúdiójában a kurva drága hangcucc nem 10000 ezer forintos kábelekkel van összedugva hanem kurva drágával és nekik elhiheted, hogy jobb fülük van a zenéhez mint bármelyikünknek itt és nem véletlenül olyan cuccal dolgoznak.Ez a gyógyszeres kísérlet meg lehet színészkedés is, szinte bármilyen tudományos kísérletet meglehet játszani
Bocs ha kusza lettem meg ellenségnek se tekints csak leírtam én is egy-két gondolatom -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #24514 üzenetére
Szoktam itt képeket nézni, ezt is láttam. A szépséghibája, hogy nincs projektor
-
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #24506 üzenetére
Nem akartam a közepesnél jobb hangfalat írni példának de akkor te referenciaszintűt akarsz építeni, értem :] Nyilván rengeteg költség van egy hangfalon anyagtól a logisztikáig na meg a haszonkulcs de akkor is meglepődnék ha egy 10 milliós referenciaszintet megcsinálnál millió alatt, vagy milyen árarányokban kell gondolkodni?
BBéci meg szerintem hátsószándék nélkül segít, ajánl mert szerintem ő független, nem keni őt senki pénzzel :]
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #24500 üzenetére
Műszaki ember vagy, biztos megtudod csinálni ha jó a leírás. Én a biztonságot szeretem meg nem is vagyok nagy guru, még egy procit is izgulva rakok be xD A házimozi összedugdosása is biztos úgy fog menni, hogy kétszer is lecsekkolom, hogy jól szorítottam e be a hangfalkábeleket meg h jó helyre stb Inkább csak használni tudom a kütyüket sajnos
-
fatallerror
addikt
Ha az agya beflasheli h jobb akkor hiába méricskélsz műszerekkel v mittomén h nem jobb amit ő agyban eldöntött azt már hiába próbálod "átállítani". Nem tudom érthetően elmagyarázni...
De szerintem hiába vesz tápkábelt 1,2 millióért ha az áramszolgáltatás ócska ill ha a házban lévő vezetékek nem legalább olyan jók mint az a tápkábel de én nem értek ehhez sem -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
oettinger01 #24353 üzenetére
Én a Denon-t de hallgasd meg mindkettőt és válassz, egyik sem az óvakodj kategória, ízlés kérdése, hogy melyiket választod.
-
fatallerror
addikt
válasz
KisApám #24172 üzenetére
Jó a 608as de kezdj el gyűjteni hangfalakra is, legalább egy TSi 400-as szett kell neki szerintem.
Más...A Dune lejátszók hogy kezelik a hálózati meghajtót? Ha a PC kivan kapcsolva akkor is tud lejátszani a vinyójáról? (Rég tettem fel hülye kérdést, most már illett
)
-
fatallerror
addikt
válasz
Vidala #24156 üzenetére
AMD HD Audio Device, ezt kell kiválasztani a Win-ben. Körülnéztem most én is és elméletileg a mai VGA-k (amiknél jelzik is h tudja) biztosan továbbítják azokat a hangformátumokat amiket írtál tehát a játékok DD hangját is de Stereo-t is tehát ha Winampban elindítod a FLAC zenét akkor azt is küldi az erősítőnek és felismeri, hogy Stereo. Gyakorlatban már nem tudom, ezeket olvastam erre-arra.
-
fatallerror
addikt
Nézd meg a Dune lejátszókat, a legjobbak között vannak.
-
fatallerror
addikt
válasz
bajnokpityu #24094 üzenetére
LOL
-
fatallerror
addikt
válasz
KisApám #24088 üzenetére
Nem tudjuk neked egyetlen erősítőre leszűkíteni a listád, neked kell meghallgatással kiválasztanod. Az sem számít, hogy valahol csak 4 csillagot kapott, azt az egyet is nevetséges indokkal nem kapta meg. A 1911 egy jó erősítő de nagyon számít az egyéni ízlés, igény ezért kell meghallgatnod, hogy neked tetszik e. Ha nem tetszik akkor mi hiába mondjuk h szerintünk jó.
szerk: ja és a 608 meg a 1911 szerintem nem egy kategóriában vannak a 920-assal
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
Edgeri #24075 üzenetére
Parancsolj. Szerintem ez jobb a kinézett Missionnél, hallgasd meg ezt is. A Mission nagyon jó márka csak nem ebben a kategóriában. Itt ár/érték arányban nem a legjobbak szerintem.
-
fatallerror
addikt
válasz
bajnokpityu #24062 üzenetére
KEF New Q, Dali Ikon MK2, Focal Chorus, Polk RTi. Ezek a populárisabbak és elérhetőbbek nálunk amikben biztos nem csalódsz.
-
fatallerror
addikt
válasz
Gál István #23996 üzenetére
Miért adod el?
-
fatallerror
addikt
válasz
sirfer #23969 üzenetére
A PC még rosszabb, ott aztán tényleg nincs megállás
Attól még lehet h tudja h mi mennyibe került és ennek tükrében már készül az ő listája is és egy szép nap benyújtja neked h az egyenlőség jegyében neki mire van még szükségeA Te listádon egyébként mi a következő? tuti h van vmi a projektoron kívül is
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #23869 üzenetére
Nem szabad koncerttel összehasonlítani az otthoni rendszert, teljesen más kategória... Sőt még a koncerteken is nagy különbségek vannak a nagy előadóknál is, U2-nál sokkal jobb hangcucc volt mint a Depeche Mode koncerten meg a Red Hot Chili Peppers-ön is is jobb volt a DM-nél, a leggyengébb eddig a Black Eyed Peas-é volt de azis messze van egy otthoni rendszertől.
Persze akaratlanul is eszébe jut az embernek de nem szabad hagyni :]
Egy koncertet sosem lehet otthon visszaadni, se hangilag se légkörileg -
fatallerror
addikt
válasz
clarlet167 #23510 üzenetére
én csak az alapján tudok leszűrni dolgokat amit látok magam körül. az ismerőseim közül aki kereste is (értsd 100+ önéletrajz elküldése) az talált fél éven belül végzettségétől függetlenül (érettségis is talált, nem is rosszat) és én nem mondtam h 1-2 hét alatt fogok találni csak mondtam h mekkora mák lenne ilyen hamar, eddig 17 munkára pályáztam és 2-en is írtak csak nekem nagyon messze volt mind2 ezért kutatok tovább és csinálom tovább ezt az alkalmi melóm ami most van, amíg nincs rendes meló be kell érnem ezzel a 40-50 ezerrel, a semmitől ez is több bár ezt majdnem mind el is költöm.
csak az a baj h mindenki többet akar keresni mint amennyit lehet ebben az országban, hozzáteszem jogosan mert szerintem nem az élet nagyon drága hanem nagyon alacsonyak a fizetések de ez más téma...
de még a 94 ezres minimálbérrel (már ha tartják a törvényhez magukat a munkaadók) is eltudom kezdeni idén a házimozim összeállítását plusz mivel általában hétvégén csinálom a mostani melóm ha áldozatot hozok akkor még onnan is jön pénz szóval ez az ábránd már is nem ábránd ha aláírtam a munkaszerződésem. -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23410 üzenetére
ja lol xDDDDDDDDDDDDDDDD
jól hangzik, megjegyzem, köszi -
fatallerror
addikt
hát nekem az új lemezeim jobban szólnak még ezen a nem hangfalon is, remasterelték a régi U2 lemezeket és jobban szólnak mint a régiek, igaz nem sokkal de jó hangcuccal biztos jobban érződik. a studiotechnika is fejlődik így biztos h van különbség.
akkor vegyük úgy h most az adott eszközeimmel a lehető legjobbat értem el
dvd-ket mindig sikerült lassan írnom, tudom h mindent lassan kell de ez a dög nem volt hajlandó lassan írni
különben meg lesz nálam eredeti cd is úgyhogy biztos megtudom majd állapítani h tetszik e a hangfal
az ikon 6ot hallgatom meg megint a múltkor csak tetszett de saját lemezzel (mármint általam szeretett előadóval) meg lehet h kurvára fog tetszeni nem csak tetszeni -
fatallerror
addikt
úgy értettem h nem úgy bánt vele mintha mp3 lenne hanem hagyta a méretét.
arra kell csak h tudjam vinni majd a depoba és nem érdekel h olcsó íróm van nem 40 ezer v mennyi forintos plextorom meg mittomén milyen cd-m (ez asszem verbatim volt). ha ezzel sem fog tetszeni a hangfal akkor azt nem lehet csak a cd-re fogni.
meg a több mint 30 éves felvételek úgysem fognak úgy szólni mint amit 2010ben vettek fel....
te hogy hallgatsz régi zenéket ha ennyire minőségérzékeny vagy?
Béci te túl merev vagy -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23368 üzenetére
ne akarj elégetni, a nero nem panaszkodott mikor behúztam neki de nem akarom elkúrni az egyetlen lemezem ezért kérdeztem h ti mivel írtok ki flacet, nem akarok még cd-ért is rohangálni
-
fatallerror
addikt
jövőhéten megyek hallgatózni mint már említettem és az eredeti lemezeken kívül a gépről flac zenét is akarok vinni. mivel írjam ki?
-
fatallerror
addikt
válasz
Vikthor #23359 üzenetére
ezen felül network erősítő ami ezzel is jár
-
fatallerror
addikt
válasz
Vidala #23332 üzenetére
engem most nem bánthatsz nem én mondtam ezt bár egy részét én gondolom úgy :Đ
nagyon sokat számít h mire van szüksége az embernek, hány eszközt köt rá, mely hangzást kedveli és nekem a külső is fontos ezért bukom a denonra, de már túl vagyok a 2311esen is xD mire én vásárolok, használtan annyiból meglesz a 3311es is.
szükségem van erreha tetszeni fog megveszem dali ikonostul, ez nagyon sok pénz de jövő év nyárig meglesz minden eleme, már a meló ügy is alakul, jó lesz
Dorian szerint felelőtlenség elszórni a pénzt de egyszer élek, lehet soha nem lesz ennyi pénzem házimozira ha majd fenn is kell tartanom magam..
ez a jelenlegi állás, változhat még és biztos változni is fog de nem fogok olyat megvenni ami nem tetszik, viszont ennél feljebb biztos nem lépek most. idén biztos meglesz a tv, erősítő, dune és a front hangfalak.
a deposokhoz bevagyok jelentkezve a jövőhétre -
fatallerror
addikt
válasz
haarmaan #23311 üzenetére
lehet h kevesebb lépcsőn jut el németországba malajziából (valószínüleg mi németorszából hozzuk be és máris megvan a plusz egy lépcső ami több szállítási költséget eredményez és ezért drágább itt) ill a forint gyengesége miatt vagy csak szimplán ennyivel nagyobb haszonnal dolgznak a magyarok.
-
fatallerror
addikt
válasz
haarmaan #23303 üzenetére
nekem ugyan ezt a netdepoban mondták, legalábbis hasonlókat. azt mondták h ár/érték arányban hagyjam a hk-kat, kevés a hdmi rajtuk, kevés szolgáltatás (mondtam h sok dolgot csatlakoztatnék rá). a zenei képességeik ugyan jobbak de moziban nem emelkednek ki ellenben sokkal kevesebbet tudnak. alsóbb kategóriára azt mondták h az onkyo és a denon is jó, 250től kb már más a helyzet, az onkyo kevésbé jó viszont sokat tud.
én azt szűrtem le h belépő kategóriánál az onkyo és a denon is jó, ízlés kérdése h melyiket választod. 250-300 körül még mindig többet tud az onkyo de hangilag már elmarad egy denontól pl. a h/k itt már nagyon jó de közpönti magként nem biztos h a legjobb választás tehát ha mindent az erősítőbe akarsz dugni. itt már jönnek a marantzok is amik jók. a NAD olyan mint a h/k, nagyon jó hangban csak éppen megint csak nem szolgáltatás gazdag. a Pio-król nincs semmilyen kialakult képem, nem nagyon emlegetik errefele sem a yamahakat...
tehát kategóriától függ h melyik a jobb meg az egyéni ízléstől. én elsősorban a denon 2311et célzom meg még ha meg is oszlanak róla a vélemények.
én a te kategóriádban nem cserélném h/k-ra az erősítőm jelenleg, döntsd el te, esetleg nézz használtan és párosítsd egy jó analog kimenetű blu-ray lejátszóval vagy médialejátszóval ha szükséged van a HD hangra -
fatallerror
addikt
válasz
robi0604 #23293 üzenetére
az előbbi semmiképpen sem, az utóbbi sem annyira, inkább csak nem érdekel, de ezt reggel láttam és ment azonnal a facebookra (néha kell kivétel)
bár vezethetnének bele áramot, de ugye nem mind1 h milyen kábellel xD vagy nem látok különbséget kábel és kábel között? olcsóval is szénné ég? -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
dabadab #23249 üzenetére
belenéztem de tartom h a tudomány sem tud mindennel kezdeni vmit főleg h már a tudomány is a pénz körül forog. de félreértés ne essék én nem a tudomány ellen vagyok, én pont h szeretem a tudományos témákat pl h most megtalálták a t-rex ősét és csak 20 centi magas volt. kit érdekel h igaz e? érdekesnek találtam és elolvastam a hírt (bár inkább a csillagászati híreket olvasom el).
azt sem tudom miről beszélgetünk már xD mert én nem akarom rád erőltetni az akaratom, abban hiszel amiben akarsz.
nem akarod kitörölni ezt a sok tudományos, számos kommentet? csak addig míg mi nem foyltunk a 2 fórumtárs vitájába, ők ketten lerendezik egymás közt és ennyi mert így sokan belefognak még folyni -
fatallerror
addikt
válasz
dabadab #23243 üzenetére
azért tudománnyal, számokkal nem lehet mindent megmagyarázni
egyénileg változhat minden. ha vki jobbnak tart egy kábelt mint a másikat és úgy h nem hazudik, akkor hiába jössza számokkal. ha én punciba dugom az ujjam és azt mondom h nem jó érzés akkor te hiába jössz a statisztikával h a férfiak 98%-a imádja ujjazni a nőket. érted mire gondolok? :]
ha mindenkinek ugyan az tetszene meg mindenki egyetértene unalmas lenne a világ :Đ
-
fatallerror
addikt
tudom h mire képes az agy, agyban dől el minden, ha már sport. sokan mondják pl h ma nem bírom el azt a súlyt mint tegnap előtt, nem bírok annyit futni mint tegnap. pedig ez nem igaz, 1 perc lelkizés és elbírja a súlyt ill bír futni.
sportban én vagyok a király, pontosan tudom h működik a test tehát nincs szükségem tablettákra a fogyáshoz, főleg h izmot szeretnék felszedni nem fogyni, csak 78 kiló vagyok
a parasztvakítás megy a világban de szerintem ebben az esetben biztos h jobb az 1800 forintos kábel mint a 400.
ti is bedőltök mindennek, én is. erről szól a világ h madzagon rángassanak, hogy megmondják h mit vegyél fel mert ez a divat, ne mond h nem követed a divatot mert követed csak nem tudsz róla, ha egyszerűen ezeket a polókat kapni ezt kell hordanod, ennyi.
minden a pénzről szól és mindenkit manipulálnak, megmondják mivel töröld a segget, megmondják h mit egyél. azt hiszed h kenyeret eszel pedig kitudja mi az. és végül a pénz miatt hal ki az emberiség és ennyi :]de ha nem az agyad akkor a műszer sem dönti el, a műszer téved vagy amit tanítottak neked h mely érték számít jónak az nem igaz
csak azt akartam ezzel mondani h mindenbe belelehet kötni, olvastok ilyen cikkeket mint eza boros vakteszt. az sem hiteles. elolvasol egy ilyet és amíg hiszel benne addig működik majd eléd tárnak egy másik elméletet és abban hiszel a boros meg hülyeség lesz számodra. nem hitelesek ezek az infok. az újságírók megírnak mindent...
pénzért mindent mint már mondtam
ezután ha megcsinálod magadon is ezt a borost, mondhatjuk h bebeszéled magadnak h ugyan az a 2 bor.
megint csak ismétlem magam, mindenbe belelehet kötni :] -
fatallerror
addikt
válasz
dabadab #23227 üzenetére
ezekben az irreálisan drága kábelekben én sem hiszek meg ha olyan hiperszuper is akkor sem megfizethető de a 400 és az 1800 forintos hangfalkábel között biztos van különbség, ebben hiszek.
meg minek több 10 ezer forintos hálózati elosztót is venni ha az áramszolgáltatás eleve gyatra minőségű, de ehhez abszolút nem értek
-
fatallerror
addikt
az átlagfelhasználókat nem érdeklik a mérőszámok meg h hogy lesz képe a tv-nek, hogy jut el hozzá az internet stb.... a végeredményt nézik
BBéci miért legyen jó fizikából vagy elektrotechnikából? nem olvastam még cikkét de biztos nem műszaki elemzést ír hanem az átlagfelhasználó számára is érthető olvasmányt.
nem hiszem h piac épülne arra ami csak parasztvakítás. mint mindenből a világon van jobb és rosszabb kábel
ez a lelki dolog meg h bemagyarázza h jobb a jobb kábel meg hülyeség, legalábbis kétlem h etéren hazudna magának az ember. ennyi erővel te meg bemagyarázod magadnak h a rossz ugyanolyan mint a jó kábel. nem ismerem ennek a vitának az előzményét csak beleszóltam ha már publikban nyomjátok -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23217 üzenetére
mondtam én h maffiózó vagy
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest