Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
frekivalto
tag
Sziasztok.
Még "ifju leánykoromban" foglalkoztam zenével, kb. 20 éve. Azóta nemigen olvasgattam, figyeltem, hogy hogy halad a technika, hova fejlődtek a hangfalak, erősítők, kábelek, stb.....
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, ahogí visszaolvastam, elég jól "benne vagytok" a témában. elég jól értetek hozzá.
Most gondolkodtam el azon, hogy "újra" zene hallgatásra adom fejemet. Viszont a zene mellett a filmeket is szeretném álló hangfalon keresztül hallgatni.
Nem szeretnék házimozi rendszert, csak egy jó minőségű sztereó hangrendszert. Ezen keresztül Nekem már a filmek hangja is megfelelő lenne.Az elmúlt hozzászólásokban olvastam, és jókat hallottam a Dali Ikon 6 MK II hangfalról. Illetve még a Dali Lektor 8-ra gondoltam. Mi a véleményetek a Lektor 8-ról? Melyik ajánlottabb zenére?
Ami fontos lenne még, hogy a kiválasztott hangfalhoz még sztereó erősítőre is zükségem lenne. Valami "jobb" mínőségűre szeretnék beruházni. Szóba jöhet még használt erősítő is. Csak a hangfalakat szeretném újonnan megvenni.Természetesen kábelekre is be kell ruháznom, mert mint olvastam, azokon is sok múlik. Anno 20 évvel ezelőtt is sokat számítottak, és tényleg nem mindegy, hogy mit használunk.
Várom építő jellegű észrevételeteket, persze semmihez sem ragaszkodom 100%-osan, Nem vagyok márkahű, bármi "mínőségi" cucc szóbajöhet.
Köszönöm.
MPeti
ui. Most jelenleg egy panel lakásban élünk, a "nappali" nagyobb szobában lenne a rendszer felállítva. A szoba mérete 3,5m x 7m. A hangfalak a 3,5m-es fal elé kerülnének, a tv két oldalára. A tv előtt van az ülögarnitura, onnan néznénk, és hallgatnánk a zenét. A kanapé 2,5-3m-re van a tv előtt. A "hasznos" zene terület így kb.: 3,5m x 3,5-4m
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest