Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
zozy84 #19616 üzenetére
Én is valahogy így kezdtem, mikor eldöntöttem, hogy építek valami jobb lácot otthonra.
Elgondoltam, hogy 200-300K-ból már biztos kafa rendszerem lesz (erősítő-hangfalak).
Aztán elkezdtem olvasgatni, nézelődni, és rájöttem mennyire nehéz.
Aztán a vége úgy 500K lett (a kábelekkel, legalábbis egy részükkel, mert van ami már megvolt, van ami meg később jött, azt nem számolom). Ja és sub-om még mindig nincs.Viszont ez jónéhány hallgatózás után alakult ki, nem csak olvasgatással! Ja igen, ez zajlott úgy egy éven át. Meg kell húznod egy határt, mert mindig van feljebb. Ráadásul számos dolgot nem tudsz meg előre, még egy stúdióban sem. Csak hogy az egyik legnehezebbel kezdjem: az otthoni akusztika. Aztán ahogy hallgatod a láncot otthon, állítgatod, akkor kezded csak igazán hallani - ráhangolódni - milyen is. Aztán.....
Remélem tudtam segíteni.
xtremetuning aláírása tényleg találó
Aktív témák
- Napelem
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest