- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
zozy84 #19616 üzenetére
Én is valahogy így kezdtem, mikor eldöntöttem, hogy építek valami jobb lácot otthonra.
Elgondoltam, hogy 200-300K-ból már biztos kafa rendszerem lesz (erősítő-hangfalak).
Aztán elkezdtem olvasgatni, nézelődni, és rájöttem mennyire nehéz.
Aztán a vége úgy 500K lett (a kábelekkel, legalábbis egy részükkel, mert van ami már megvolt, van ami meg később jött, azt nem számolom). Ja és sub-om még mindig nincs.Viszont ez jónéhány hallgatózás után alakult ki, nem csak olvasgatással! Ja igen, ez zajlott úgy egy éven át. Meg kell húznod egy határt, mert mindig van feljebb. Ráadásul számos dolgot nem tudsz meg előre, még egy stúdióban sem. Csak hogy az egyik legnehezebbel kezdjem: az otthoni akusztika. Aztán ahogy hallgatod a láncot otthon, állítgatod, akkor kezded csak igazán hallani - ráhangolódni - milyen is. Aztán.....
Remélem tudtam segíteni.
xtremetuning aláírása tényleg találó
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest