- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz Ed Parker #12784 üzenetére
Korábbi munkahelyemen éves gyakorisággal jártunk hallás vizsgálatra. Sosem értettem, miért kellett menni, mert egy irodai melónál, semmi szerepe nincs a jó vs. rossz hallásnak.
A süket kamrába beülve, azt mondta a vizsgálatot végző "akárki", hogy ha hallok valamilyen hangot, akkor nyomjam meg az előttem lévő gombot. Kb mell magasságban volt az ablak, ami előtt közvetlen a tongenerátor+ egyéb ketyerék voltak, tehát csak a csajszinak a fejét és a szép kerek dudáit láthattam. Viszont, a másik asztalra odatettek egy krómozott tartály féleséget, amin remekül lehetett látni, ahogyan a csajszi megnyomja az ő (hangot adó) gombját. Az első néhány gombnyomása a szokot, rutinból eredő unalommal történt, majd elkezdett figyelni.....
Mikor kijutottam a kamrából, megmutatta a tongenerátor által rajzolt görbét, és a jelzéseim által adott pontokat rajta. Tökéletesen egyeztek az ő általa bejelzett pontokkal (mikor lenyomta a gombot).
Mondta, hogy nagyon ritka az ennyire éles/jó hallással rendelkező ember.
Mondtam is neki, hogy akár meg is ismételhetjük, bármilyen hang frekvenciával, biztosan hallani fogom!Üdv: nebulo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic