- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #10396 üzenetére
Hát akkor mindenképp jó, de ez majd úgyis kiderül.
Mikor lesz kész az új?Tobee: ez egy olyan cucc,amit vétek lett volna otthagyni a turkálóban.
Gombokért vettem és valóban 1914-ből való,~ 100 éves és lehet bele venni roll filmet[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
picit off: megvan esetleg valakinek a Star Wars Blu-rayen? Érdekelne a véleményetek a kiadvány angol és magyar hangsávjairól.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ed Parker #10395 üzenetére
Nem szolj jol, de jol zenel. Hifis szemszogbol nem jo. De ha a zenere akarsz figyelni, meg jo.
Leultem ele, es beleszerettem. Talan a keszulo erosito lesz parja. Csak hat alaposan valogatom az alkatreszeket, meg maszek is van. Valamibol meg meg kell elni.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #10393 üzenetére
Dehát azt mondtad hogy jól zenél ill. szól, dísznek én 100 éves fényképezőgép vettem
-
Patice
nagyúr
válasz Erneszto #10375 üzenetére
"És ugyan mivel készteted nagyobb teljesítmény leadására megkéred rá?"
Mondjuk adok neki kakaót (hangerőt). Egy nagyobb membrán megmozgatásához több energia (teljesítmény) is kell, ha impedanciában feljebb megy, akkor lehet nem fog annyira melegedni az erősítő, de halkabban is fog szólni. Mindez persze attól függ, milyenre cseréli.
Ha elkezdi feltekerni a hangerőt, akkor esélyes lehet, hogy koppra feltekeri a kívánt teljesítmény érdekében, ott pedig már erősen torzítani fog. Az egyik komponensnek sem tesz jót.
Ráadásul ezek az egybeszettek elég hamar elkezdenek torzítani, nem csak a maximális kivezérléshez közeli értékeknél.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #10390 üzenetére
Szabad tudni, hogy milyen arsavban mozog?
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #10386 üzenetére
Goodbye rubi sallalla goodbye bakker gif nem jó...
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Rubi helyett/melle?
-
bajnokpityu
félisten
Najó,szóval a sokutasokhoz szokott embernek úgy szól,mint egy szélessávú. Amúgy nem
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #10372 üzenetére
Hehe, én meg forrasztgatok. Egészségedre!
A hangfal megfejtése a Zsolt Audio Standart 2/1 volt.
Hogy mit tud: külön figyelve sok hibája van a mélynek, kicsi a magasnak, de természetes,kellemes. Van szinpadnak valamennyi szélessége, de van mélysége, és kifejezetten jó közepe. Fém dóm ellenére puha a magasa is.
Nem kapcsolgatsz, hogy ez hogy szól, meg az hogyan, hanem basszus máris vége a számnak?
Érdekességei: 8ohm nominál impadancia, de sehol nem esik 6 alá! Pont az emberi hangok tartományában vált, de mégis úgy szól, mint egy szélessávú. Értem mi tartott 9 hónapba egy váltó tervezésében...
[ Szerkesztve ]
-
-
Erneszto
tag
Szerintem a leírás alapján neki passzív a mélye.
Gondolom a gyári kb13-16cm-es mély sugárzót nem 40 cm-es Dld hangszóróra akarja cserélni, ellenkező esetben cseréltem már lg-samsung egybe házimozirendszeren passzív mély sugárzót 16cm-es 3 ohm-os helyett 25cm-es 4 ohmos impedanciájú dobozra és lényegesen jobb lett a mély hangok lesugárzása.
-
Joe3
csendes tag
Sziasztok!
Denon AVR-1312-höz keresnék egyszerűbb, de a kategóriájához képest jó minőségű 5.1-es szettet, max. 100e Ft-ig.
Hosszas keresgélés után mindössze kettőt találtam, amit korábban többen is kiemelten ajánlottatok:
- JBL SCS 178, de korai volt az öröm, mert egy idő után leesett, hogy ez a szett 4 Ohm-os, a Denon pedig a leírása alapján 6-16 között tudja meghajtani a hangfalakat.
- Mordaunt Short Carnival HTS 5.1, ennél viszont 4-8 Ohm szerepel a specifikációban, amit hiányos ismereteim miatt nem tudok hova tenni. Most akkor 4, vagy 6, vagy 8 Ohm-os? (Az összes többi hangszórónál egyetlen szám szerepel Ohm jele mellett.) Amennyit értek: A 4 nekem nem jó, a 6 és a 8 igen. Akkor most használhatóak ezek a hangfalak a Denon erősítővel, vagy pedig ez is felejtős?Ezeken kívül egyéb 5.1-es szettet (nem bögrét) tudtok nekem mondani a fenti összeghatárig?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kenny123 #10373 üzenetére
Ha a mélynyomódnak van teljesítménye, akkor csak aktív lehet, azt meg bármekkorára cserélheted, nem lesz befolyása az erősítőre.
(#10378) Erneszto
A nagyobb membránhoz többnyire nagyobb mágnes, lengőtekercs, erősebb perem és pille tartoznak, amiket alacsony teljesítménnyel megmoccantani sem lehet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Erneszto
tag
válasz kenny123 #10376 üzenetére
A véleményem szerint nem lesz gond abban az esetben, ha az eredeti mély sugárzóval egyező-vagy magasabb impedanciájú (ellenállású) hangszórót illetve dobozt kötsz rá. Terhelhetősége nem számít, ha magasabb lesz az impedanciája, akkor csökkenni fog a hangereje, de ha a membrán átmérő növekedni fog azzal kárpótolod az elveszett hangerőt.
-
BBéci
legenda
Nem egészen stimmel az összehasonlítás, mert a köznyelvben sem mondja senki stereo-nak a sztereót, tehát leírni is a meghonosodott magyar változatot kellene.
Szerintem a média a médiumok összessége, de ha csak kettőre, háromra (valamennyire, de nem mindre) vonatkozik, amit mondani akarsz, akkor helyes a médiumok szó használata.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Patice
nagyúr
válasz kenny123 #10373 üzenetére
Van. Nagyobb teljesítmény leadására késztetheted vele az egybemozi amúgy sem combos erősítő részét, mint amilyenhez "szokott". Elkezdhet melegedni, ha nincs megfelelő hűtése, akkor a sokáig magasabb hőmérséklet hamarabb meggyilkolja az elektronikát. Aztán kuka.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy egydobozos samsung házimozi rendszer, 330w összteljesítmény, ebből 55w a mélynyomó. Ha ennek a helyére bekötök egy nagyobb teljesítményűt, akkor van rá esély hogy kigyíkolom/kárt okozok ezzel?
yo
-
Tamoo
MODERÁTOR
Köszönöm a hozzászólásokat!
-
Dorian
félisten
Jó a kérdés, senki nem tud biztosat. Állítólag régebben kissé beforgatták a magas sugárzókat, hogy magát a hangfalat ne kelljen teljesen. De manapság állítólag már nem foglalkoznak ezzel, a vízválasztó időpontot nem tudom. Mindenesetre a használati utasításban azt írják, hogy nem kell beforgatni a hangfalakat, csak ha messze vannak egymástól. Tapasztalataim szerint valóban nem kell sokat beforgatni, nálam 5cm-t tér el a két elülső él horizontális síkja.
Az viszont biztos, hogy a jobb-bal jelöléssel az azonos mérési eredményekkel bíró párokat válogatják össze, tehát a minőségellenőrözésen átment darabokat is válogatják, hogy még jobban összepasszoljanak. Ezeknek a sorozatszáma is azonos.
Külső szemrevételezéssel nem látok különbséget a magassugárzók szögében, bár mivel gömb-dóm, csekély szög valószínűleg nemigen észrevehető.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nebulo5
senior tag
ebben, nem tudok okos tanácsot adni. Hívd fel Dorian-t ha "kerget" az idő, majd ő megerősíti (vagy cáfolja) a két front közötti eltérést. De szinte biztosra emlékszem, hogy volt róla szó....
Toobee fórumtársnak is C6 van! Ha éppen online van, nosza kapja szemügyre a két magas sugárzót!Üdv: nebulo
-
Tamoo
MODERÁTOR
Concept 6 párt tudnék most 100e Ft alatt valamivel.
Azt mondta az eladó, hogy annyi a gond, hogy nem biztos, hogy eredetileg is egy pár. Megmondom őszintén, hogy én nem tudtam, hogy meg van szabva pl. melyik a jobb és bal.[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, tudnátok egy pár szót szólni erről az együttesről amit most le fogok írni?
Egy beárazásra lenne szükségem, úgy körülbelül-re, hogy mennyiért lehetne eladni, illetve, hogy mi a véleményetek róla.
Tehát a masina : Fisher RS-580 az erősítő,és a két hangfala , Fisher STE-580.
Előre is köszönöm!
-
Peak
addikt
válasz Patice #10339 üzenetére
Ja láttam... volt valami cikk is róla, hogy valami Münchausen családnevű hifis journalista írt egy cikket, amiben határozott orgazmusa volt tőle... amire aztán a James Randi alapítvány felajánlott 1millió dollárt neki, hogy ha ABX vakteszten 66%-os bizonyossággal megmondja a jelenlétét a kőnek, megkapja a lóvét.
Soha nem jelentkezett az ember többé...
Ezért nem hiszek semmilyen önjelölt hifistának, mikor nem hogy a bolhából, de az egysejtűnyi különbségekből csinálnak mammutnyi különbséget...[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Picit lehet hogy nagyok az igényeim.
Olyan Blu-ray lejátszót keresek ami fogad usb-n HDD-t, kezel Mkv-t stb.
Tulképp médialejátszós Blu-rayt, vagy Blu-ray-t lejátszó médiaplayert
Ami fontos, hogy legyen 7.1-es analóg kimenete, mert erősítőt nem cserélnék.
Emberi áron.
Köszi.Szerintem!
-
Peak
addikt
na gondoltam ez elég drága, hogy legalább shaktikőhöz lehessen mérni
http://www.grando.hu/hama-halozati-eloszto-6-aljzat-fekete-kek-1m-kapcsolos-tulfesz-vedett-zajszuro-1494514542Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Zanik
addikt
Ott van pl. az állandóan előrángatott "médiák" szó, amit a sok okostojás elfogadhatatlannak tart, mivel a latin "media" szó már a "medium" többeszámának tekinthető, és szerintük a "médiumok" lenne a megfelelő alak. Persze ugyanezek az emberek, ugyanezt az analógiát követve, a szintén latin eredetű "fólia" szó (folium, folia) esetében már nem akarják a "fóliumok"-at használni többes számú alakként. Gyakori dolog, hogy bizonyos idegen eredetű szavak helytelenül, hibás alakban épülnek be a magyar nyelvbe. Ha viszont a többség elfogadja azt, és használja, akkor nagyon nincs mit tenni ellene, bele kell törődni. Ilyen a médiák szó, vagy éppenséggel az is, hogy valaki a köznyelvben súlyt mond tömeg helyett. Bocsánatos bűn.
Akinek meg nincs jobb szórakozása, minthogy az emberek által használt, a köznyelvbe rosszul beépült nyelvi tévedéseken rugózzon folyamatosan, az meg is érdemli!
[ Szerkesztve ]
-
nebulo5
senior tag
válasz Gabor970 #10270 üzenetére
A Vikipedia szerint: "Az impedancia a váltakozó áramú ellenállás; váltóáramú elektromos hálózatban a komplex feszültség és a komplex áram értékeinek hányadosa. Egysége az ohm."
És ezt tényleg nem kötözködésként idézem!
Egyébként, köszönöm a kérdésemmel kapcsolatos válaszokat! Ugyan nem érzem magam totál meggyőzve, és persze, nem a belépő szintű 5.0 dobozokra gondoltam. Azt meg szinte természetesnek véltem, hogy az esetlegesen eltérő típusú háttér dobozok választásakor, a "szenvedő alany" figyelembe veszi - fül előtt tartja a különböző típusú dobozok eltérő karakterisztikáját hangügyileg.
És nyilvánvaló, hogy nem egy teljesen kezdő mozirajongó tapasztalatára gondoltam egy esetleges "hibrid" 5.0 készlet összeválogatásakor. Mindenesetre, az általam hallott "hibrid" térleképzés, számomra érdekes és igen meggyőző volt.
Mellesleg, nálam is azonos gyártó dobozai képezik az 5.0 rendszert! De amíg ezeket össze nem "kapargattam" egy kompletté, addig bizony volt ám variálás! Tapasztalat szerzésnek nagyon megérte az az időszak!Üdv: nebulo
-
Patice
nagyúr
-
törölt tag
válasz #03969024 #10320 üzenetére
Hajaj..
Max a lüktető egyenáramnak lehet szinusza amikor a feszültség időben változik, attól mindenképp pozitiv és negativ irányú marad, mig a váltóáramnál megfordul az irány is.. És leeht a táp effektiv értéke 40 volt mellett -40 volt de akár lehet-58 vagy +58 is a váltóáram max értéke 40 volt egyenramúnak megfelelő táplálás mellett a váltóáramú áramkör max fesz. érték, mert akkor un visszairányu feszültség is van jelen, épp ezért váltakozóáramú. És valóban van kevert áram pl rádióadóknál ahol van egyen-és váltóáramu összetevője is. de ezt is váltakozó áramnak titulálják, csak hosszabban van a felső, mint az alsó régióban a szinuszhullám. És a váltóáramnak miért ne lehetne negativ összetevője? Mikor a z elektronok iránya épp a föld felől indulnak a 0 felé? Vagyis forditottt a polaritás..
Eyenáramú mágnesszelepet valóban mindegy hogy kötsz be, a un. balkézszabály szerint csak a mágneses mező irányát határozza meg tehát a mágnes egy ferromágneses anyagot mindenképpen vonzani fog.És akárr váltóáramra is kötheted, mindenképp vonz egy elektromágnes egy ferromágneses anyagot, igy tol vagy huz kiépités szerint, és megszakadáskor elenged amikor rugóerővel áll helyre.
Turbo73: lüktető egyenáramnál lehet szinusza..[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz Turbo73 #10326 üzenetére
Egy sima Philips 8 konnektoros túlfeszültségvédős hosszabbító az semmit sem csillapit a zajon, igaz?
Hogy kereshetek rá ilyen eszközre guglin? Pl "230V zajszűrő" ? Ötlet?Olyan, mint APC szünetmentes tápegység, amiben állítólag van zajszűrés az jó lehet hifi cucc elé?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Zanik
addikt
válasz bajnokpityu #10308 üzenetére
Mérnöki tudományokban nincs vita, ott csakis a tömeget szabad kilogramm-ban megadni. De itt a "súly" szó köznyelvben meghonosodott használatáról volt szó. És mérnök létemre azt kell mondjam, nem látom sok értelmét annak, hogy "fizikanáci" módjára minden egyes embert kijavítsunk, aki helytelenül "súly"-t mond "tömeg" helyett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Turbo73 #10326 üzenetére
Az egyenfeszültség nagysága lehet szinuszosan változó, DE most megkövetek mindenkit, beszéltem egy villamosmérnökkel, elmagyarázta a dolgot, szóval, a kimeneten bizony váltakozó irányú az áram, ezért is kell s sorbakötött kondi, vagy kimenőtrafó. (Nem a csövesre gondolok!)
-
Turbo73
tag
válasz #03969024 #10320 üzenetére
Az egyenfeszültség sohasem szinuszos. Az egyenfeszültség egy négyszög jel, ha oszcilloszkópon nézed. A négyszög teteje, amikor van feszültség, az alja amikor nincs. A szinuszos az a váltakozó feszültség, persze a valóságban az Elmű betáp oldalon csak szinusz 'szerű' valami van, egy csomó zajjal. Ezért is érdemes hifihez tápkondícionálót használni.
-
DemonDani
addikt
Hello!
Legolcsóbban optikai csatiból hogy tudok RCA-t varázsolni? ebay is szóba jöhet
(tv-n csak optikai kimenet van...)Köszi a tippeket
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
törölt tag
válasz #09634560 #10302 üzenetére
Sajna nincs diplomám a témában, de valahol már kialakult erről egy vita, én csupán arra gondoltam, hogy ideje lenne már helyretenni a dolgokat. (A hangfal-hangdoboz mintájára.)
Ha a táp pl. +40V és a GDN, akkor a kimeneten miért lenne negativ feszültség? A hangszóró pedig elektromágneses elven működik, én szinte naponta kötök be egyenárammal vezérelt hidraulikus szelepeket, a polaritás meg sincs jelölve a szoleonidon, mindegy, hogyan kötöm be, akkor is csak húz, vagy más kivitelben éppen tol a szelep. Az egyenfeszültség is lehet szinuszos... Tényleg, valami szakember cáfoljon, vagy erősitsen már meg! -
törölt tag
válasz bajnokpityu #10311 üzenetére
EZt tudom de ugy értettem hogy azonos testen ugyanakkora sulyt és tömeget mérsz azonos körülmények között. Tehát ahol egy testnek 1 kg tömege van az 9.81 n erővel mozditható el 1 másodperc alatt 10 cm-ert, és 9.81 Newton mozgatóerő mindenhol 1 kg sulyt képes mozditani a helyéröl 10 cm/s sebességre.Tehát ugyanakkora erő és ugyanakkora elmozdulás a 9.81Newton mint 1 kg súlyerő.Természetesen azonos körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Nemsokára kiderül, hogy kinek nagyobb a kukija
-
Gabor970
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #10311 üzenetére
A Földön. legyünk pontosak.
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #10300 üzenetére
Nem kötekedésképpen: úgy tudom, hogy a 2 fogalom sok tizedesjegyig azonos értéket jelöl, tehát a különbség elenyésző még a nem hétköznapi ember számára ismégha fogalmilag mást is jelölnek: súly az egy másik testtel való kölcsönhatás mértéke, tömeg pedig a test saját tehetetlenségi ereje, és a mozgató erővel szembeni saját ellenállását fejezi ki.
De kijavithatsz ha nem jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Szakadt már le tartó, mert építész barátunknak nem nyert az átváltás.
Jobbik eset,amikor túltervezünk. Ideje tonnában (is) kérem az adatot, ha ránézésre nem stimmel. Akkor van röhögés, mikor gépésszel beszélgetünk, és látom,h gondolkodik, hogy 50kN az hány tonna[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Kiemelném a "köznyelv" szót BBéci hsz-ében! Persze a mérnök ember fülét olykor bántja mikor a tömeg szó helyett súlyt használnak, de hétköznapi használatban nem okoz olyan nagy félreértést. pl. "Mekkora a súlyod?" Kötve hiszem, hogy bárki is newton-ban válaszolna.
szerk.: közben látom, ő is hasonló példával próbálta szemléltetni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem emlékszem, hol találtam, de ismétlem, az elfogadott köznyelvi használatról beszélek, nem a szabványban lefektetett jelölésekről. Talán félreérthetően fogalmaztam. A honlapunk szakszerűsége miatt álltam neki a keresgélésnek.
Hallott valaki olyat, hogy: képzeld sikerült fogynom, már csak 99 kiló a tömegem.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Fuuu, rendesen megszaporodott a tudosok szama. Birom, hogy mindenki ennyire ugyel a reszletekre
-
törölt tag
válasz #03969024 #10292 üzenetére
Most vizsgáztatsz vagy csak szórakoztatsz? Mi a fenének lenne egyenáram? Akkor hogy müködik a hangszóró? Egyenárammal müködik valóban az erősitő de az csak a váltóáram erősitésére szolgál,mivel a kijövő jel még egy fülest sem hajtana meg. És piros-fekete azért kell hogy a hangszórok jobbja is, balja is center is tehát mindegyik egyszerre egyirányu jelet kapjon tehát mikor azz egyik befelé huzó jelt kap arra a frekvenciára, a másik is befelé és vice versa, ha nem fázishelyes a bekötés akor egyik membrán előre míg a másik hátra mozdul, így az egyik légnyomást,míg a másik vákunot hoz létre a levegő a legrövideb úton igyekszik kiegyenliteni a nyomás külömbséget ezért elhalkulnak a hangok és fura "bádog térhangzás" lesz. Fekete a földlési pontott (GND-t) adja, piros a betáplálást jelöli.
-
kigyi_23
addikt
válasz #03969024 #10274 üzenetére
Nekem a frontokban is 13-as hangszóró van (Polk TSi400) és egészen jól szól/teszi a dolgát mozin és zenén is A centerben ezzel szemben 16-os kapott helyet ami azért elég vicces és természetesen ebből 2db Viszont eddig egész jónak tűnik, bár a komolyabb hangokat "normális mozi hangerőn" még nem passzíroztam ki belőlük hiszen még bejáratás alatt van a szett, de a frontokból és meglepő módon a centerből is meglepő mély hangok jönnek ki
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Delta Force (2024)
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest