- Megfizethetőnek ígérkező Biostar deszka a DDR5-ös AMD platformon
- Megint ferde szemmel nézünk DirectStorage-re, pedig most is csak a dolgát teszi
- MWC 2025: sajátos monitorkoncepció a Lenovo tarsolyából
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Miből van ez??? - ASRock Steel Legend RX 9070 UNBOXING
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Memórialavinát hoz az új Mac Studio
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
smallmer #82993 üzenetére
Régen én is vigyáztam mindenre, nekem is olyanok voltak a cuccaim pár évesen is, mintha újak lettek volna. Aztán elkezdtek szemetet gyártani a gyártók és hiába a körültekintés, pár év alatt minden szétesik. Most is vigyázok mindere, megveszem a gyári táskát hozzá, meg a gyári szirszarokat, de már úgy vagyok vele nem én vagyok a dolgaimért hanem azok értem. Aztán ha odakoccolom, vagy megkarcolom már nem törődök vele. Amikor eladom akkor úgyis úgy lecigánykodják, mintha szemetet lapátoktam volna vele
A mostani gépemre nem kell vigyáznom, vigyáz az magára:
Éppen itt szembesültem azzal, hogy a Valorant-ban ilyen noti vanNekem csak egy bajom van az átalakítóval; egy bigyulával többet kell cipelned, tuti akkor marad majd valahol ott amikor valami lehetetlen helyen leszel és nem tudsz majd másik kábelt szerezni, meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Memórialavinát hoz az új Mac Studio
- Politika
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- CSAK KIBONTVA VOLT - Asus ROG Zephyrus G16 GA605WV - AMD Ryzen AI 9 HX 370 32GB Ram / 4060 8GB
- Lenovo ThinkPad L13 Üzleti Laptop! 13.3" FullHD / Ryzen 5650U /16GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Asus játékra is,17,3"HD+,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép,jó akku
- HP Odyssey 15.6-16.4 teljesen új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
- Újszerű ASUS Vivobook Magyar 2025.04.25ig Garis Laptop 15.6"FullHD i5 1135G7 16GB DDR4 512GB M2 SSD
- Garanciális érintőképernyős Dell Precision 5530 laptop, Intel Core i9 8th gen, Nvidia Quadro P2000
- Dell Latitude E7240 HIBÁS!!!
- Lenovo ideapad 100S Hibás!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest