Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bakelitlemez

csendes tag

Hali :D

Egy kis segítségre lenne szükségem a fórum veteránjaitól. Szeretnék vásárolni egy új gamer laptopot az elkövetkezendő időszakban (leghamarabb kövi fizetéskor) maximum 320.000-ig, újonnan. A laptopot egy PS5 és Nintendo Switch setup mellé venném, kifejezetten csakis Crossplatform F2P játékokhoz(Warzone, Fortnite, később Warzone 2 és Skate.), PC -XBOX exkluzívokhoz (leginkább Escape from Tarkov, Forza Horizon, Halo, Gears Of War, meg moddolt Black Ops 3), pár régebbi címhez (pl. GTA 4, régebbi CODok) és olykor ingyen behúzható játékokhoz (mint, amit az Epic ad). Új AAA játékokat nem tervezek nagyon játszani rajta és 1080p medium-high gamingre venném elsősorban. Olykor hordoznám magammal vidékre/egyetemre, így az aksi jó, ha nem 20 perc alatt merül le, de alapesetben otthon lenne monitorra rákötve.
    A géppel igazából csakis a garancia időtartamáig (ál. 36 hónap) tervezek, ha utána is jó lesz még 1080p low-medium gamingre, akkor attól csak boldogabb leszek :C
    Mivel az Ft-EUR kapcsolata úgyis megromlott, így RAM-ot, plusz SSD-t meg játékokat nem azonnal vennék hozzá, így egy 8GB RAM-os, max 512-es SSDvel rendelkező gépet néztem ki magamnak.

[link]
    Elsősorban ezt vagy a 3050Ti-al rendelkező konfigot nézem ki magamnak, de utánaolvasva láttam, hogy a Lenovo kis soványka táp-ot ad hozzá, így a gép merül játék közben. A 230W-os táp meg kicsit drága hozzá utólagosan :((

[link]
    Gondolkoztam ezen a Legion-ön is, de nem tudom, hogy megéri-e ezt a plusz költséget a jobb aksi-kijelző-hűtés-proci kombó. (+ebből a jóIsten szerelméért sem sikerült találnom normális áron 8GB RAM-osat jó áron.)

[link]
    Ilyet is találtam és ez elég jó áron van, de azt olvastam, hogy a hűtése ezzel a Ryzen-nel eléggé kevéske, így erre nem igazán mertem gondolni.

Nem tudom, esetleg valakinek van valami javaslata vagy ötlete? Ilyen overkill gépet sem akarok venni 3070-el (3060 is eléggé kint van már a budgetből), mert ha az behal a 3 év után,akkor nagyon fájni fog :))

Új hozzászólás Aktív témák