- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakelitlemez
csendes tag
Hali
Egy kis segítségre lenne szükségem a fórum veteránjaitól. Szeretnék vásárolni egy új gamer laptopot az elkövetkezendő időszakban (leghamarabb kövi fizetéskor) maximum 320.000-ig, újonnan. A laptopot egy PS5 és Nintendo Switch setup mellé venném, kifejezetten csakis Crossplatform F2P játékokhoz(Warzone, Fortnite, később Warzone 2 és Skate.), PC -XBOX exkluzívokhoz (leginkább Escape from Tarkov, Forza Horizon, Halo, Gears Of War, meg moddolt Black Ops 3), pár régebbi címhez (pl. GTA 4, régebbi CODok) és olykor ingyen behúzható játékokhoz (mint, amit az Epic ad). Új AAA játékokat nem tervezek nagyon játszani rajta és 1080p medium-high gamingre venném elsősorban. Olykor hordoznám magammal vidékre/egyetemre, így az aksi jó, ha nem 20 perc alatt merül le, de alapesetben otthon lenne monitorra rákötve.
A géppel igazából csakis a garancia időtartamáig (ál. 36 hónap) tervezek, ha utána is jó lesz még 1080p low-medium gamingre, akkor attól csak boldogabb leszek
Mivel az Ft-EUR kapcsolata úgyis megromlott, így RAM-ot, plusz SSD-t meg játékokat nem azonnal vennék hozzá, így egy 8GB RAM-os, max 512-es SSDvel rendelkező gépet néztem ki magamnak.[link]
Elsősorban ezt vagy a 3050Ti-al rendelkező konfigot nézem ki magamnak, de utánaolvasva láttam, hogy a Lenovo kis soványka táp-ot ad hozzá, így a gép merül játék közben. A 230W-os táp meg kicsit drága hozzá utólagosan[link]
Gondolkoztam ezen a Legion-ön is, de nem tudom, hogy megéri-e ezt a plusz költséget a jobb aksi-kijelző-hűtés-proci kombó. (+ebből a jóIsten szerelméért sem sikerült találnom normális áron 8GB RAM-osat jó áron.)[link]
Ilyet is találtam és ez elég jó áron van, de azt olvastam, hogy a hűtése ezzel a Ryzen-nel eléggé kevéske, így erre nem igazán mertem gondolni.Nem tudom, esetleg valakinek van valami javaslata vagy ötlete? Ilyen overkill gépet sem akarok venni 3070-el (3060 is eléggé kint van már a budgetből), mert ha az behal a 3 év után,akkor nagyon fájni fog
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged