Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz
Dhampir #40498 üzenetére
Ha valaki nem akar mélyebben belenézni bőven elég a benchmark. Nem érdekel, hogy jobb a 3D mark ha játékban alacsonyabb az FPS mint a másik GPUn.
@echterion: 20% különbség 2070 max q és rtx2060 között, így nem éri meg, 10 % 2060 és 1660ti között, nem éri meg. Végül oda jutunk, hogy elég az integrált GPU...
-
Dhampir
félisten
válasz
blue_23 #40493 üzenetére
A Notebookcheck komolyabb
-
KFORboy
senior tag
+1
[link]
10FPS
De mivel itt noti az alap, a CPU, hőmérséklet (1050Ti kifejezetten hűs) és társai keretein belül... Érdemes reálisan rátekinteni a dologra.
Erősebb, tény... De amit ad az átlag 10FPS, amit árnyék effektek lazításával is megvan, meg még megannyi mód, de 1650-nél ugyan ezt elkövetve mondjuk akkor nyersz még 5FPS-t...
Nem érezhető erőlepés ez a kártya, csak egy frissebb vérvonal.Nagyon leegyszerűsítve;
Ha árban 20e HUF a difi a két kari között, akkor érdemes lehet rábólintani, ha több...
Hát... Lelked, tárcád rajta ! -
blue_23
senior tag
-
ohway
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell G5 5587 és az Asus ROG Strix III G531GT, két gép közül melyiket ajánlanátok? (Kettő között közel 90e a különbség, nyilván erősebb az Asus a 9.gen i7-el+1650 vgaval, míg a Dell 8.gen i5+1050ti, de nem ez érdekel elsősorban.)
Engem inkább az anyaghasználat, a hűtés és maga a gép minősége érdekelne, a tapasztalt hibáikkal együtt.
Előre is köszönöm! -
Dhampir
félisten
-
Raymond
titán
válasz
KillHates #40485 üzenetére
Ez a panel ment a Dell XPS-ekbe is, ott is volt siras az adaptive contrast miatt
Azt hiszem ott agresszivebb volt, software/firmware update kombinacio kellett. A Razer-nel se ujkeletu a dolog, egy lehetseges megoldas pl. itt: [link] de tele a net a "hogyan kapcsolom ki" kerdesekkel a Razer-hez is mar amiota megjelent a panel a gepeikben.
-
válasz
hszilard666 #40484 üzenetére
Ez az első olyan notebook aminek vetekszik a kijelzője a Macbook-ok retina kijelzőjével! Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehet az Intel dinamikus fényerő szabályzását kiherélni akkor nagy segítség lenne
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Ismét belépek a topikba ha szabad, most kivételesen egy low-end gamer konfiggal, egy razer blade stealth V2 es pöttöm masinával. Egy bő éve volt nálam egy 14" es blade 970M mel, visszatekintve annyira nem voltam vele bolog a hangos működés valamint a nagy tömeg miatt. Lehet rajtam nevetni, de én egy ideig egy 12" es macbookot nyúztam, az volt nálam az aktulis pehelygép, és a 14 es blade ahhoz képest egy betontömb
Ezáltal a blade nek mennie kellett, majd jött egy 18" as alienware, 780M SLI vel, nem volt rossz, de akkora volt hogy verekedni lehetett vele. Főleg a 12" hez képest.
Azán vettem egy nintendo switchet, az kielégítette az útközbeni játszhatnékomat, főleg hogy vannak rá AAA címek, mint pl a DOOM, a wolfenstein, skyrim, meg most jön rá a witcher 3 is, szóval megvoltam. Egészen mostanáig. A napokban a piacon megpillantottam egy 13" es blade stealth-et, gun metal grey színben. Picit hajaz az apple féle space greyre. Azonnal belezúgtam, be is zsákoltam és nagyon boldog voltam. Nem egy bestia 7500U i7 integrált GPU ja van benne, de a kedvenc játékaimat tudom rajta játszani 720P ben jó sebességgel. Ami nagyon bejön az a 3200x1800 as IGZO panel, szép színekkel, jó betekintési szögekkel. Mondjuk azt nem értem hogy mi értelme van egy laptopban a touchscreennek, de lehet valaki szereti. 1 napja van nálam, jelenleg eszembe se jut a macbook, szuper általános felhasználásra valamint tartalom fogyasztásra is, az eddigi tapasztalataim alapján. Természetesen jártunk KillHates mesternél is ahol kapott egy új pasztázást. Innen is köszönöm a segítséget!
p.s.:
Tessék a köveket letenni. Tudom hogy gyenge masina a topikban lévő gépekhez képest, de van egy vízhűtött asztali gépem, az esetek 90%-ában azon szoktam játszani. Ez csak szekunder masina néhai játékra. -
KISDUCK
addikt
válasz
MR007RM #40478 üzenetére
Esetleg próbáld ki [ezt a módszert], talán segít a "random" eltűnő programok esetén is.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #40476 üzenetére
[link] Az ICD-t nem kenjük mint a vajaskenyeret,mert akkor rosszabb eredményt kapsz mint amit egy MX-2,MX4 tud.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MR007RM #40474 üzenetére
Ahogy elnéztem, ezen a G7-n a BIOS kicsit jobb mint az Asuson volt. (részletesebb)
Hardver/konfig gond nem lehet, első körben az UV (#40470) volt, ami szerintem jó eredmény. Arról nem tehetek, hogy más gond volt (programmal)
Na majd felkenem az IC pasztát és kiderül milyen lesz a végeredmény. -
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40472 üzenetére
(6.4.1.19) Szép volna az én procimnál ha nem szeretné a tuningot....gépfüggő lehet. Bios, EC,....nem tudom, de más sem itt senki aki leírta volna egyszer hogy is van ez. Régi téma kinél mit jegyez meg. Nálam el van mentve egy beállítás és azt tudja mindig piszkálás nélkül, amennyiben nem állítok valamit vállalhatatlan magasságba. Olyankor újraindul a gép és visszaáll alapra terhelésnél, aztán állíthatom be újra. A TS egyébként nekem is bonyolult számomra felesleges beállításokkal. Régen a 980m kártyámnál használtam, (akkor még nem tudtam az XTU-ról) úgymond kötelező volt, nélküle nem futott rendesen a dvga, nem volt elég fps, throttlingolt, a nem kompatibilis hardver eszközök miatt, össze kellett hangolni. Távkapcsolaton keresztül állította be nekem az mxm kártya eladója vásárlás után.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40463 üzenetére
Nincs elcseszve, talán gépfüggő. Nálam teljesen rendben van. A ThrottleStop-al viszont gond van mindig. Nálam mindig kilövi a Win. Most is fenn van/volt, a Win magától törölte immáron sokadjára.
-
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #40468 üzenetére
+1 a throttlestopnak. Nekem is szörnyű volt a felülete az XTU után, de ha megvan mi merre, akkor sokkal stabilabb. Az XTU csinált hülyeségeket, pl. néha nem állt be automatikusan az UV, csak ha vissza állítottam defaultra, majd megint a megfelelő profilt.
A csinos grafikonok mondjuk hiányoznak. Hwinfo-ba kerülhetne valami hasonló. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40466 üzenetére
Hát, nekem is szokatlan volt, de halál kényelmes utána, nem kell piszkálni, meg leskedni, mert ha a feladatütemezőbe is berakaod, akkor mindig indul, mikor kell neki. Nem bonyi az, csak szokatlan.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40463 üzenetére
Én ezért használok trottystopot, meg azért, mert így tök egyszerű váltogatni a profilokat, az akkuidőm is jelentősen nőtt, mióta annak külön profilja van (akkuval nem szoktam játszani, de a wow még akkuval is vígan elfut).
(#40464) k-adi: Lenovo? Ennyiért 1050-nel? Köszi, nem. Amíg a szervízháttér olyan, amilyen, addig számomra ez nem ajánlott kategória.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Darth_Revan #40461 üzenetére
Töröltem, volt Restart és most jó is, megy ahogyan kell.
Sajnálatos, hogy XTU így el van cseszve... -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40459 üzenetére
Ez a szorzó táblázata a 8750H-nak:
4,100 MHz (1 core),
4,100 MHz (2 cores),
4,000 MHz (4 cores),
3,900 MHz (6 cores)XTU valószínűleg bekavar. Sok baj van az XTU-val, sokan nem is ajánlják a használatát.
Uninstall és BIOS reset neki talán megoldja. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #40459 üzenetére
Mivan ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Darth_Revan #40458 üzenetére
Igen, pontosabban. [link]
2 mag 4.1GHz (max. Boost)
2 mag 4.0GHz (max. Boost)
2 mag 3.9GHz (max. Boost)
Elvileg így kellene lennie, de 3.9GHz a max. amit látok (HwInFo) és nincs 4.1GHz (max.) érték egy deka sem. /pedig korábban láttam/
Vagy Intel XTU zavarhat be? Akkor nem értem ezt a "gyenge" energiabeállítási részt...eléggé hiányos. -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40457 üzenetére
6 mag terhelésnél 8750h 3.9 Ghz-ig boostol, 9750H pedig 4.0 Ghz-ig.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Darth_Revan #40456 üzenetére
Igen.
Elején (mikor Win-t feltoltam) 4.1GHz volt a max. Boost.
Energiagazdálkodás beállításai is rendben voltak, meg választható minden részletesen. -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40455 üzenetére
8750H CPU ?
-
MaxxDamage
félisten
Kérdésem volna, más is tapasztalt már hasonlót? [kép]
A képen látható energiagazdálkodási lehetőségek vannak, cpu min/max. használatot szerettem volna megnézni, mert csak 3.9GHz amire boostol fel max. a 4.1GHz helyett, ez mitől van? -
Medocsabi
addikt
válasz
KISDUCK #40449 üzenetére
Hát meg úgy egyébként is. Ha valami olyat csinálok amit előtte nem,csak utánanéznek/utánakérdezek vagy valami. Főleg ha nem kevés pénzem bánhatja. Furák az emberek. A baj után meg megy a sírás meg rohadék márka/eladó/bolt meg fogyvéd stb... Sajnos az ilyenek vannak többen,ezért is van sokszor(szerintem) hogy sok notebookot nem lehet bontani. Év vége felé újra akarom pasztazni a dellemet,és bár 16373839266 alkalommal megnéztem youtube-on a teardown videót(marha jó a 7559 esetében,tényleg hülye biztos), szerintem elviszem Killhates-hez.
-
KISDUCK
addikt
válasz
KillHates #40446 üzenetére
Amúgy egy konzumer HP volt amit élve boncoltam, el kell ismernem azt a gépet a lehetőségekhez képest korrektül összerakta a HP. Az árnyékoló az itt mit takar, árnyékoló fólia vagy valami elektronikai alkatrész? Ezzel nem vagyok tisztában, az elektronikai ismereteim annyiból állnak, hogy ha szikrázik szigetelőszalag, ha nem szikrázik kontakt spré.
Medocsabi: Azért a csavarhúzóval feszegetés elég barbár. El nem tudom képzelni, hogy az illető fejében nem fordult meg, hogy abból baj lehet. Ahogy írtad illő lett volna videót nézni-e róla. A youtube sokszor kihúzott engem is a csávából.
-
matyee
őstag
válasz
Bluesummers #40443 üzenetére
Mar ahogy nekiallt az ifixit cuccal feszegetni erezni h nem termeszetes a mosolya... es ezek a videok utan szoktak a verpistik felbatorodni es hajra!
-
Kazuma989
tag
Szerintetek, ha emagròl rendeltem ès bővitek SSD-vel akkor elveszik a garancia amit az emagtòl kaptam 2 èv?
/ Y530(i5-8300h,gtx1050,1tbhdd) 225èrt jò vètelnek tünt nekem./
-
válasz
KISDUCK #40442 üzenetére
Az összes Lenovo érzékeny az "élveboncolásra" (míg a Dell meg nem)
Van közöttünk is olyan aki a hozzáértő haverjához vitte az y530-at és lett alaplap csere utána, mert az árnyékolót rosszul tették vissza és lett nagy égett gödör az alaplapon, hogy annak már én sem tudtam garanciát intézni. -
Medocsabi
addikt
válasz
KISDUCK #40442 üzenetére
Szemtanúja voltam, mikor ismerősöm vett plusz ramot a notiba, és a régit úgy akarta kivenni,hogy csavarhúzóval alányult,és elkezdte felfeszegetni!
Ha nem vagyok ott, fogóval is nekiesett volna (ő mondta), pedig nem vagyok egy nagy tech guru. Szóval el se hinnéd,miket tudnak az emberek művelni. Ja és a srác 0-24 idióta hülye videókat néz YouTube-on, felhomályosítottam, hogy esetleg ilyen esetben rákereshetne, mielőtt ámegy fullkreténbe.
-
válasz
steelsec #40235 üzenetére
Ez a hülye csak akkor tesztelte, hogy egyáltalán működik, amikor már odarakott 2 tonnányi ragasztót?
Amúgy meg nem azért nem tudta kinyitni, mert a hátsó részénél a gumitámaszték alatt is volt 1-1 csavar, csak azt már nem mutatták, hogy ennyire balfasz?
Ez a faszi kevesebb notebookot nyitott fel mint 10-20db, nem többet ...
Ennyi pozitívat kapott? Én adtam neki egy mínuszt, hadd örüljön, de szánalmas ............ -
KISDUCK
addikt
válasz
KillHates #40438 üzenetére
"már nem egy gépet sikerült így tönkre tennie a végfelhasználónak" Hogy sikerül ez nekik? Az előző gépem kapott véletlenül féktisztítót a kijelzőbe, foltos lett, de működött. Az alaplapi tápcsatlakozó széttört és a sarukat egyenként dugtam rá az alaplapra körbe szigetelőszalagozva, bár egyszer zárlatos lett és ledurrant a gép, de azt is túl élte csak újra kellett szigetelnem. Az új kijelzőt kínomba már úgy szereltem be, hogy áram alatt volt a gép (nem azt a kijelzőt kaptam amit rendeltem és voltak gondok, sokadik próbálkozásra sikerült csak) szikrázott a szalagkábel amikor dugdostam, de akkor is működött. El nem tudom képzelni, hogy a viharba tudják megölni a gépet szimpla bővítéssel.
-
válasz
Kazuma989 #40436 üzenetére
Dehogynem! Akár 64GB-ot is tudsz belerakni, és va hely egy nVME SSD-nek is a HDD mellett, amiből akár 2 TB-ot is bele rakhatsz. Ezekben az esetekben ráköltötted még egyszer a gép árát
Ha nincsen ebben gyakorlatod, inkább vidd el szakihoz, mert már nem egy gépet sikerült így tönkre tennie a végfelhasználónak.
-
blue_23
senior tag
Használ valaki ilyen hűtőpadot? [Cooler Master NotePal XL]
G531 alá jó lehet? Milyet használtok, javasoltok 15,6 alá? -
Kazuma989
tag
Fiúk ez igaz hogy a Lenovo Legion y530-at nem lehet bővìteni?(úgy olvastam) Csak 1 tb-os hddm van benne. Nem vèszes igazábòl a sebessège..Illetve ram is lehet idővel elkèlne bele.
(I5-8300h,8gb ram gtx1050) -
HDAdriano
tag
válasz
matyee #40433 üzenetére
Mit tud az a program, hogy ennyibe kerül? Náluk van még egy szoftver updater is az ist megkapom ezzel akkor?
kdavid23: Na akkor rendelhetem is az MX-4 et
Ha megoldja a proci gondomat akkor szerintem nem delideltetem 65 Wattos proci csak nem lesz olyan forró :/
Egyébként egy ilyen delidet mennyi idő és pénz megoldani esetleg tudtok mondani egy hardveraprós linket? -
kdavid23
aktív tag
válasz
matyee #40428 üzenetére
9400f nem forrasztott, könnyen delidelhető. rtx2060 terhelése mellett lehet, hogy a venti fel sem pörgött..ha meg pörög mint állat, akkor újra kell pasztázni, mert ahogy KH mondja, az ablakgitt üveg fa közé való...heatsinkre mx-4 (2019) a jó
cucc.
Első gépem (p775tm1g) , amin nem modolok semmit, mert rtx2080-al úgy jó, amilyennek lennie kell !!! -
HDAdriano
tag
válasz
matyee #40428 üzenetére
Itt is van a teszt
[kép]HWinfo 1 cpu [kép]HWinfo 2 GPU [kép]Firestrike
Szerintem a 80 fokról én tehetek mert olyan fan profilt állítottam be neki, hogy 80 foknál csak 60% legyen a venti :/
GTA 5 alatt hangos volt na**Kezemet oda tettem a GPU oldalára... nem csinált semmit
-
Logitech
aktív tag
válasz
sgabriella15 #40418 üzenetére
Ne a ROG, hanem TUF Aura Core-t tedd fel.
-
matyee
őstag
válasz
HDAdriano #40427 üzenetére
Gratula, jó gépet választottál.
Ha teheted, azért menj el KH mesterhez, mert a gpu rettenet meleg, 85W-hoz ez túl sok, vmi ott nem stimmel. MX4 bőven jó rá, ill. ha tudsz kicsit próbálkozz MSI Ab-vel, vmi jó kis curve-vel, mert 1,04V is sok szerintem.
A cpu nem tudom forrasztott-e, ott deliddel lehetne javítani rajta. A kijelző 3.1, azt teszik bele ami gsync kompatibilis.
Bios-t nem érdemes tenni rá, jó a stock, mod biosszal sem jutsz feltétlen messzebb, én nem javaslom, hogy piszkáld, ráadásul a cpu-dhoz teljesen felesleges is.
Egy Firestrike-ot is tegyél fel, kivi vagyok mit tud ez a specs.
Használd egészséggel!
-
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Megjött az Octane VI és ez egy kik*rt szörnyeteg..
Elképesztő mit tud... Minden amit mondtatok róla és még szorzom 2-vel..[kép]HWinfo-CPU1 [kép]HWinfo-CPU2 [kép]HWinfo-GPU
[kép]Time SPY 1(nem monitoroztam) [kép]Time SPY 2(HWinfo adatokkal)Sajnos még nem pasztáztam újra, de így is tud valamit, viszont amit észrevettem ennek a gépnek a processzor oldali hűtése hangos tud lenni remélem a paszta megoldja mert nincs az a custom fan profil ami ezt megoldja
.
(Valaki kérdezte, hogy milyen display van benne ez van: AUO B173HAN03.1 (AUO319D-nek jelzi ki a program) )
Nem tudom tuningolást hogyan kellene itt elkezdeni, BIOS mod-al esetleg? Mert GPU oldalon még van benne lehetőség processzor oldalon meg megette az intel a szorzózárjával..
Összeségében nagyon megvagyok elégedve a géppel..
Köszönöm a segítségeket amit kaptam. -
kdavid23
aktív tag
Megint szembesültem vele, hogy a clevo p775tm a legjobb gamer noti. Eltelt kb. 8 hónap gondoltam újrapasztázom... és láss csodát,
a hőfokok ugyanolyan jók maradtak...
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40422 üzenetére
Nem értem, miért ebay-ről rendelted ezeket, kb. ugyanennyiért lehet kapni ezeket itthon is, csak kevesebb várakozási idővel.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
sgabriella15 #40420 üzenetére
Sajnos többet nem tudok segíteni, talán lesz valaki akinek ilyen van (vagy hasonló és tud majd mondani rá többet) amúgy ha RGB-s is a bill. akkor sem egyszerű megfelelően driverezni/szoftverezni, az Asus leírása szerint kell mindent csinálni (lépésről lépésre) és úgy mennie kell. (így olvastam a felhasználók beszámolója alapján)
-
sgabriella15
csendes tag
válasz
MaxxDamage #40419 üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Jelenleg is van a billentyűzeten háttér világítás. Folyamatosan, váltakozik többféle színben. (Ami nagyon idegesítő)
A gépen pedig látható egy matrica" AURA Core", így gyanítom, hogy van benne.
De attól még lehet neked lesz igazat.
Köszi! -
MaxxDamage
félisten
válasz
sgabriella15 #40418 üzenetére
Szia!
Biztos olyan példányod van, ami RGB-s bill.-t tartalmaz?
Gyártói oldalon írva is van:Az FX505 billentyűzetét játékhoz optimalizáltuk, RGB-háttérvilágítása* minden zónában a TUF Aura Core panellel vezérelhető, így kifejezheted saját, egyedi stílusod. Az exkluzív HyperStrike technológia biztosítja a pontosabb gépelést és a fejlett ergonómiát az asztali számítógép által inspirált kialakításnak köszönhetően kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel, elkülönített nyílbillentyűkkel, és a funkcióbillentyűk között észrevehető résekkel. Mindemellett az Overstroke technológia gyorsabban regisztrálja a billentyűleütéseket a pontos és könnyed vezérlés érdekében.
*Az RGB-háttérvilágítású billentyűzet bizonyos modelleken nem elérhető
Sokan jártak már hasonlóan, mint te is.
-
sgabriella15
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudja megoldást. Vásároltam egy ASUS TUF Gaming FX505D laptopot. Melyen a billentyűzet színét nem tudom beállítani.
Telepítettem a ROG Aura Core programot, beállítom a kívánt színt, alkalmazom - tölt..és változatlan.
Mit csinálhatok rosszul?Köszönöm a segítséget.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Felteszem a kérdésemet, hátha tudtok segíteni:
Vettem nemrégen egy G731GU laptopot. Minden driver aktuális verzióját az ASUS driver központjából telepítettem. Vettem a gyors wifi érdekében egy szintén ASUS AC65P routert hozzá. A hálózathoz 5 Ghz csatlakozom a routerhez és azt tapasztaltam, hogy a speedtest adatok alapján valamiért limitálódik a gigabites net sebessége 300 / 200 mbitre.
A problémát végül megoldottam azzal, hogy eszközkezelőben töröltem az illesztőprogramot, majd ismét telepítettem. Ezt követően gond nélkül jött 700/300 mbit wifin keresztül. Majd néhány nappal később ismét teszteltem és újra limitációt tapasztaltam.
Ismét driver le és fel, és minden OK. Ezúttal ki sem kapcsoltam a gépet, hanem elmentem sportolni a gép maradt online és 2 óra elteltével újra visszaállt a limitáció. Ellenőriztem az energiagazdálkodási beállításokat ott a WIFI-nél maximum teljesítmény van beállítva és a routeren belül se került beállításra semmilyen sebességkorlátozás.
Azt gondolom a laposban van a hiba, csak ilyesmit korábban még nem láttam.
Van ötletetek?
Köszönöm!
Meta -
válasz
matyee #40409 üzenetére
Nah az a 250W elég lesz már 1080p 300fpsre
A voltnál a minimum az ami érdekel igazándiból. Ugye a maximum volt ami alá már nem tud esni 4K ultra terheléseken sem unique-ban például. Ha "curve"-al tuningolsz akkor ugye a max TDP amit a kártya tud az csak ritkán lesz kihasználva 2080-nál. 10-es szériánál sokkal jobban be tudtam lőni mindig, hogy 0.9-nél 140-150Wot megy. A 2080-nál meg ha a biztos minimum 0.875-re teszem akkor 120-150 el megy, gondolom a tensore magok kapcsolgatnak ki-be...
-
traktorgumi
aktív tag
Jövőhetén végre megkapom gépemet a dell xps 7590 i7 9750 procival.
xtu vs throttle stop ?
igazából a neten talált adatok alapján
-125 cpu+-125 cache+-90 gpu(kezdésnek)
turbo boost?
Biosban kell valamit állítani?
Dell Power Manager mire érdemes állítani?
balance,cool, quite, ultra performance?
Nagyon örülnék ha javasolnátok valamit és nem kéne hetekig fórumoznom hogy legyen stabil a gép mivel egyből munkára bevetném....és ott nincs magyarázkodás...így is mindenki macbook pro-t használ
(Windows 10 pro lesz rajta)
Más érdemes állítani?
(Nem játékra lesz hanem grafikai munkára)
Viszont fontos hogy ha nem kell max teljesítmény pl csak nettezek vagy email akkor ne merüljön gyorsan az akkumulátor.Akinek ilyen gépe van vagy bármit javasol kérem írjon akár privátba vagy ide mert tényleg nincs időm sokat tesztelni mert egyből egy komoly munkát kell rajta csinálnom és nem szeretném 100 fokos gépen csinálni -
válasz
thomasvold #40407 üzenetére
Az X240-es egy üzleti kategóriás űrtechnika, olyan boynolult táp- és töltőáramkörrel, ami akár képes volna a Holdra embert juttatni
-
válasz
MR007RM #40404 üzenetére
A Clevo-ban is henger cellák vannak! Nyugodtan vehetsz olyat!
Az "öreglányt" meg megtartod és legfeljebb kukázod/elajándékozod a veszélyeshulladék konténer-szökevény Sony-tA Sony helyett meg elnosztalgiázol az öreg MSI-vel
Nekem az első gamer gépem az a fajta MSI volt amit most rendbe raktam. Még cikket is írtam róla a Logout-ra: [MSI hűtés tuning] -
matyee
őstag
válasz
L--Bandi #40408 üzenetére
Ez a default, nem neztem meg uv-val, szerintem 0,9v-tal is elmenne, de mivel 65 fokos volt nem ezzel kezdtem. Ez egy 751tm1! A 870-ban a 1080 van avaporral, majd kap 250w-os vbiost meglatjuk ugy mit tud
ps: azt ne felejtsd el h a max watt a peak, igy ha epp nincs hajtva ertelemszeruen levesszi orajelet es feszt is.
-
MR007RM
addikt
válasz
KillHates #40401 üzenetére
Egy újabb érv miért ne vegyek még Clevo-t.
Jól működik még mindig.....habár a múltkor este bekapcsolva hagyva egyszer rám ijesztett. Nem messze tőle szunyálok, bekapcsolt a venti, pörgött mint az állat, az indító gomb fehéren világít, monitor külső-belső halott. Na mondom itt a vég. (Leállít indít semmi) Torrent esti futtatása feladva(kivételes eset volt, már nem ezen csinálom) , majd reggel megnézem..... Hát kipihente magát, reggelre minden rendbe jött, mintha mi sem történt volna. Azóta eltelt pár nap, jelét sem látom bajnak.
Még humor érzéke is van a laposnak.
Nyugdíjas laptop, kell neki a pihenés.
-
válasz
MR007RM #40399 üzenetére
Persze, úgy könnyű, hogy henger-cellás akkud van!
Egy barátom kotort a veszélyes hulladékból egy újszerű állapotú MSI GX701-est.
Sikerült megjavítanom mert még ezeknek a gépeknek viszonylag egyszerű hibáik voltak (itt az MXM tápáramköre volt zárlatos) de ami megdöbbentő volt, hogy az akkumulátora még 3 órás! Ezen felbuzdulva kikotortam a halott-akkus dobozomból az ott kallódó ugyanilyen akkut; feltöltöttem a géppel és az is tökéletes állapotban van!
Egy 2008-as Core2-es nv GT9600-al szerelt gamer relikviáról beszélek! Basszus; csak Vista support van hozzá!!! 64bit meg eleve felejtősnem is kezel 4GB-ot az alaplapja!
Valami azt súgja, hogy 11 év múlva mindnyájuk gépe már valami hulladékdaráló konténerében fog lapulni...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest