- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dhampir #41197 üzenetére
Jéé és tényleg egy árban van, most látom csak.
Na én a benchmarkok helyett inkább megyek egy kört Battlefield 1-ben, felszállásra felkészülni, hajtómű indul!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
őstag
válasz Bluesummers #41129 üzenetére
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #41183 üzenetére
ITS ALIVEEEE!
Nagyon köszönöm a segítséget KillHates nek!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
addikt
Na megjött az XMG Core 15 laposom és hoztam nektek pár képet, fel van sorakoztatva az régiek mellett
Balról jobbra: Dell Inspiron 17R SE - Acer V15 Nitro - XMG Core 15
Szerelhetőségre nem tudom eldönteni, hogy a Dell vagy az Acer a szarabb.
Az XMG mindkettőt kenterbe veri, olyan pofon egyszerű volt felnyitni, hogy bárki képes rá. Egyelőre még lakom be a lapost, de már most mérföldekkel gyorsabbnak érzem az Acernél. Amit az Acerből átraknék bele, azok a 4 darab hangszóró Dolby Atmos támogatással, az a hangrendszer(nagyon jó basszus) szerintem a mai új laposokat is simán kenterbe veri.A billentyűzete egyelőre az XMG-nek nagyon bejön, azt követve szorosan az Acer és a Dellét meg sosem szerettem igazán. Amit az XMG-nél szokni kell, hogy a numerikus billentyűzet nincs elválasztva a nyílaktól és gyakran akaratlanul is a 0 mellé nyomok, mert az Aceren eggyel balra volt.
Dizájn szempontjából nekem az Acer kicsit jobban is tetszik azokkal az ezüst színű elemekkel, de az XMG is szép a minimalista dizánjával.
Az XMG panelje kontrasztosabbnak tűnik nekem az Acerénél, a Dellt nem említem itt, mert abban TN panel van.
Az akkuidőről annyit, hogy Windows telepítése közben kicsit megijedtem, hogy milyen gyorsan szívja le a naftát az XMG-ből, de gondoltam nyilván nincsenek még felrakva az illesztőprogramok is, tehát nem fut még optimalizáltan a rendszer és lesz ez majd jobb is. S ez így is volt, most már sokkal jobb az akkuidő. Nyilván csodát nem kell tőle várni, de úgy érzem hozni fogja az Acer akkuidejét, ami egész korrekt. Erről még beszámolok pontosabban később.
A Windows telepítése során fellépő agyfaxt azt egy külön posztra tartogatom, mert már ígyis túl hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Raymond
félisten
válasz #75376384 #41193 üzenetére
Ahhhh, bocs! Teljesen beneztem, meg mindig a masik kollega olcso gepe volt elottem
Ettol fuggetlenul az a G7 is jo es jo aron van. En meg tennek hozza OnSite Premium Support-ot (nem a Premium Plus hanem a sima Premium ott a "Mehr" link alatt) ami 3 evre csak 177CHF. Azert kellemes ha gond eseten nem kell csinalni semmit csak kijon a technikus es ott az asztalon megjavitja.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
-
Raymond
félisten
válasz #75376384 #41191 üzenetére
Oszinten szolva nezegetni nincs rajta nagyon mit ilyen aron. Meg az eredeti/standard aran is abban a kategoriaban muanyag dobozokat kapsz. De az hogy muanyag nem jelent sokat, van hogy normalisabban kinezo muanyagbol van egyes 600-800EUR lapos mint mas gyarto 1200EUR termeke. De ahogy irtam ez a 420EUR aron ilyen felszerelesert lenyegtelen.
-
törölt tag
válasz gyépés #41190 üzenetére
Ezen nem rágom magam. Tegnap este kezdtem el őket nézegetni és eddig ez a legszimpatikusabb. Gondoltam ez már az a kategória, amivel inkább itt kérdezek. Meg itt legalább kaptam választ is.
Ami jobban aggaszt hogy csak erről az oldalról lehet beszerezni, sehol nem tudom megnézni esetleg úgy átvenni.
-
törölt tag
Sziasztok,
a másik topikba már írtam, de érzem itt fogok kikötni. Erről mi a véleményetek? Ár/érték arányban. [link]
vagy ennyiért van jobb “értékű” esetleg ha ez a tudás megfelelő a normálisabb játékra, akkor megkapom másnál jobb áron?
köszi a válaszokat. -
gyépés
aktív tag
Valamit félreértesz, azt mondtam a ryzen 5 3550H proci nem nagy szám. Ezt tartom is. A teljesítménye elfogadható és mellette nagyon melegszik. Nem mondtam semmi olyat, hogy játékra ez vagy az i5 mennyire alkalmas vagy sem. Az viszont tény, hogy gamer gépekben ma ez a procierő a belépő szint. És nem véletlen, mert a legtöbb kompetitív esport játékhoz ez kb. a minimum szint.
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
bzs73
őstag
válasz gyépés #41181 üzenetére
Ha játékra kell az i5 8300H nem nagy szám? Úgy írod mintha U-s proci lenne. Nekem volt már i7-9750H is, ami most a jobb gépek többségében van, most i5 9300H van(szinte ua mint az I5 8300H), igazából szinte semmi különbség a procik között, ha csak kifejezetten a játékokat nézzük. Nyílván egésznapos munkába az i7 már sokat verne az i5-re, de játékban szinte 0 a difi.
If a second or you are the first to lose.
-
echterion
nagyúr
válasz KillHates #41164 üzenetére
Az alap.
Mi van a facbúkoddal? Küldtem üziket, de semmi válasz...
Na mindegy, berámoltam így én a gépbe a 4k-s kijelzőmet, ha már nem tudtam veleb beszélni. Nagyon szépek a színek, még páromnak is feltűnt, hogy sokkal teltebb minden szín. Kíváncsi leszek, mennyit fog esni az fps-em majd a játékokban.
-
hszilard666
veterán
válasz matyee #41168 üzenetére
Nagyobb bajom sose legyen, nem nekem szánta a gépet a sors!
Viszont már beleéltem magam hogy veszek valamit, szóval vettem egy 2014 es razer blade 14" et! i7 haswell, 870M 8/512SSD. Aprópénz volt, annyi benne a varázslat hogy nem látja a gép a dGPU-t. Holnap meglátogatjuk a Mestert, hátha lehet vele kezdeni valamit. Drukkoljatok. Ha feléled akkor van egy entry level gamer masinám apróért, ha nem akkor meg egy 4K-s elég nehéz netbook fillérekért. Innen már nem lehet veszíteni!
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!Nemrèg lett egy ilyen laptopom: Lenovo Legion y530
/ 8300h ,gtx 1050,16gb ram/SSD nèlkül , bekapcsolásnál ìrta h checking media, elég lassú volt kb mire eljutott a Windowshoz kicsit több mint 1 perc volt. Most SSD-vel is ugyan ez a helyzet, azt hittem ez a folyamat is felgyorsul de nem , viszont miután bejön a Windows logo utána már gyors.Így kb 35-40masodperc.(ssd 256gb-os 1100az ìrás olvasás 1700 a márka Gigabyte)
Volt egy másik lenovom az a gèp sokkal gyengèbb volt (IdeaPad 330)ès kb 10masodperc alatt a windowsban volt ez mitől van?Nemv olt checking media...
Köszi a segítséget!! -
gyépés
aktív tag
válasz outwork #41180 üzenetére
Szerintem ennyiért jó vétel. Mint gamer konstrukció nem túl jó, de annyira olcsó volt szerintem, hogy így már szinte ajándék.
Az a ryzen proci nem nagy szám, kb. az i5-8300H szintj én van csak kicsit kiegyensúlyozottlanabb, ha jól emlékszek. [link]
Ez a gép így együtt a lehető legbelépőbb gamer konfig, amit kapni lehet. Nem rossz, ha nincsenek nagy elvárásaid, viszont nem is túl időtálló. Cserébe olcsó.[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Raymond
félisten
válasz outwork #41176 üzenetére
Egy lenyeges informacio kimaradt - mit jelent pontosan hogy "kulfoldrol"? Marmint honnan es hogyan mert az ar gyanusan alacsony es ilyenkor a tul szep hogy igaz legyen az ami azonnal felmerul. Ez egy 650-700EUR gep es ha valahol 420EUR-ert kinaljak akkor ott valami nem kerek.
-
outwork
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült külföldről vásárolni egy hasonló specifikájú gépet 140e Ft-ért (új) beszereznem: [link]
Amiben eltér az alzas verziótól:
- nincs hozzá windows 10
- csak 256gb-os ssd-vel van szerelve
Szerintetek ez mennyire számít jó vételnek? Esetleg hasonló árfekvésben van jobb választás (nem feltétlenül gyorsabb, hanem időtállóbb, hűvösebb konstrukció)? Van tapasztalatok az amd ryzen 3550h procival? mennyire számít jónak az intelhez képest?
Gondolkodom rajta, hogy megtartsam-e, ezért gondoltam hozzátok fordulok megerősítésként a döntésben. Köszönöm! -
MaxxDamage
félisten
válasz Mikulásbá #41174 üzenetére
Nem igazán
UV az lett próbálva, de felesleges.
Az úgy jó ahogyan van. Azért adtam el, mert nekem "spéci" lapos kell (bár G7 is spéci abból a szempontból mert nem sok ember vesz olyat így kevés itthoni tulaja lehet, de akinek a csicsa meg karácsonyi led/égő nem kell annak optimális választás lehet)[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #41173 üzenetére
Szerintem az új G7 gépeden is lefutott minden,meg UV is van,stb.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Mikulásbá #41172 üzenetére
Miért is?
Azt ne felejtsd, hogy akkor kezdtem el a G752VSK tesztelését, mikor sejtettem hogy baja van, addig használtam amire való!
Szerviz is tesztelte, jogosan.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #41169 üzenetére
De jó,hogy ezt pont te írod.
-
MaxxDamage
félisten
válasz KillHates #41170 üzenetére
Gaming laptop Gamingre való
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #41169 üzenetére
Bocs, hogy ezt mondom; de a bencsmárkolás eleve epénisz dolog. Nem hinném, hogy amikor szarakszik a kobalt a KFKI-ben akkor az lenne a hibakeresésre a megoldás, hogy rátolunk egy Furmarkot 😂🤣
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
válasz KillHates #41133 üzenetére
Amúgy tesztelni csak akkor kell, ha bármi gond van (paszta csere kell vagy bármi) és a hibát akarod felderíteni, megerősíteni. Mindaddig felesleges és e-penis.
[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
válasz hszilard666 #41166 üzenetére
Tegnap lemaradtál róla, de már fel is rakta az új tulaj, természetesen némi profittal
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41163 üzenetére
Akkor majd túrunk a veszélyeshulladékos kontérnerből bele egy RTX4080-at
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41156 üzenetére
Jó döntés! Stealth + Core az igazi!
-
KFORboy
senior tag
Itt csak egyedül én használom rendeltetésszerűen a gépem ? :"D
Tudom-tudom, büdös konformista konzumer proli... Nem ismerem fel a lehetőségeket azokban a remek bencsmárk pontokban x)Topik Rage
3
2
1Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #41145 üzenetére
Elvitték előlem.
Nem is baj, hiányozna a blade igzo panelja.
-
Medocsabi
addikt
Ezt a kérdést ide leírni... mint bikának a vörös posztó egyeseknek!
Én aidát szoktam használni,meg mellé vga kínzásra furmarkot.
Ha elfogadsz egy tanácsot szerintem figyelgesd MSI after burnerrel a hőfokokat játék alatt,ha azok rendben vannak,akkor hagyd ezeket az e-pénisz növelő bencsmarkokat! -
Myair
tag
Milyen programokat érdemes felrakni, a tesztelni-tuningolni szeretnék? Nem akarnék felesleges dolgokat leszedni.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41148 üzenetére
buggyanjon meg a befőtted!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41145 üzenetére
de az.
-
matyee
őstag
válasz hszilard666 #41139 üzenetére
szerintem 220-230 még beleférhet
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Szomszéd kis srácnak kellene "gamér" noti, próbálok segíteni nekik, illetve segítséget kérni ehhez.Jó volna, ha újonnan beférne 300k-ba, de a GTX1050-es kártyánál valami jobbal lenne szerelve, ill. SSD, min. 8GB RAM lenne benne. Én gyakorlatilag nem találok, de lehet csak rossz helyen keresek. (Egyébként általában League of Legends-ezik a srác, csak néha próbálgatja az újabb játékokat, de akkor sem "ultra mega full"-on. Amúgy az asztali gépe elég komoly, csak hát azt nem lehet hordozni. )
Ha esetleg lenne egy két tippetek megköszönöm!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41141 üzenetére
Neked simán menni fog!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #41139 üzenetére
Én max 180-200-at adnék egy ilyenért! De inkább 160-at, ha nincsen meg a doboza...
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Nem bírtam a seggemen maradni, lecserélném a blade stealth-et egy Alien 13r3 ra. 7700HQ, 8/256 1060 6gb, 1080p IPS-t néztem ki. Mennyit szabad adni egy ilyenért?
-
matyee
őstag
válasz MaxxDamage #41135 üzenetére
Hétvégi vonatkozás mindig nagy fun
-
MaxxDamage
félisten
válasz matyee #41134 üzenetére
Vallalnam a felelosseget, mert sajna nem tudok Bp.-re utazni.
-
matyee
őstag
válasz MaxxDamage #41131 üzenetére
Én a személyes vásárlást preferálom, akkor meg lehet ismerkedni, akár be lehet építeni a további ssd-ket, hdd-t ramot is (amúgy rosszul írtam, és pont az alsó két könnyen hozzáférhető szabad), meg ott minden teszt megnézhető, nincs meglepetés senkinek
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #41131 üzenetére
Nem akartalak cinkelni
Én még a FireStrike tesztelgetést sem tartom életszerűnek. Természetesen mindenki lefiuttatja, hogy megnézze mit tud a gépe; de, hogy kint legyen a desktop-on az ikonja, az már számomra furcsa...Na, így kell szemem köpnie magát az embernek:
-
nagyúr
Én is fatalista vagyok, megveszem aztán majd lesz valahogy. Még a sokat szídott GL502V-ből is kihoztam a maximumot, pedig az aztán egy betegágy .
Tökéletesen jól passzol az Area 51-hez a 17R4 !
Az 51m mellé az Aurora r9 dizájnja illik.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
válasz KillHates #41128 üzenetére
Félre értés ne essék!
Nem akarok Prime+FM teszteket, használni akarom...nem "leharcolni"
Max. FS lenne rajta futtatva, az ennyi...
Az ő gépét is vinném ahogy a hirdetésbe benne van, de érte menni nem tudok és sajna csak személyes átvétel amivel adná, így kiesett mint opció.[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
Gratulálok, pont ilyenem volt, jó gép (bga-s léte ellenére).
BF5 vagy gears5-öt javaslok, az meghajtja szépen! -
őstag
Csak nem bírtam ki ...
Ez játszódott le a fejemben, amikor megvettem az Alienware 17 R4-et:
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...Tesztelése folyamatban ...
Intel Core i7-6820HK
16GB DDR4 2666Mhz
256GB SSD + 1TB SATA 7200rpm
17,3'' QHD 2560x1440 matt, LED, TN, 400 nit, 120Hz
NVIDIA GTX 1080 z 8GB GDDR5
Alienware HD + Tobii EyeMit hogy teszteljek rajta? Már vagy 2. éve nem volt gamer notebookom (mondjuk Alienware Area 51 mellé jobban passzolna egy Alienware Area 51m), kiestem a rutinból.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #41127 üzenetére
Amilyen elmebeteg teszt-kekeckedést és alkudozást lenyomtál matyee-nak én nem merem égetni magam az eladónál azzal, hogy ajánlom neked a gépét.
Az alkut még megértem, mert a te pénzed, de azt amit az elmúlt 2 napban műveltél azért az kimeríti a vicc kategóriát. Szándd el magad arra, hogyha olyan tesztelési igényeid vannak amik ennyire speciálisak, akkor személyesen kell elmenned a gépért és neked letesztelned, meg úgy jobban tudsz variálni a perifériákkal és alkudozni is úgy illik.
Csak jó tanácsként írtam le, mert ez a stílus egy nagyker vagy szervíz felé célravezető lehet, de magánszemélyként teljesen bohócot csinálsz magadból, főleg itt a fórumon. :R Hidd el, csak jót akarok :KTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Aprón van olyan lapos 4-450k között ami Best Buy és szállítás is megoldható, nem személyes átvétellel átvehető?
-
nagyúr
válasz HDAdriano #41125 üzenetére
Majdnem mindegyik gépben Realtek hangchip van, csak ott is van osztály és minőség különbség. Meg a körítés is számít, tehát milyen kondikat és egyéb komponensek használnak. Továbbá az is játszik, hogy külön pcb-n van a hangrendszer. A különbség neked abból adódik, hogy az egyik jel közvetlen a DAC-ból jön, a másik erősített átmegy valami gyohár végfokon ami összeszedi a zajt a tápjáról.
-
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni az Audio-val kapcsolatban egy P775TM1-G-ről lenne szó. Az érdekelne, hogy most ebben van elvileg egy SABRE HIFI erősítő. Ennek pontosan mi a neve és hogyan van a gépben, értem én ezalatt, hogy melyik jack-en működik, Combo jack-en vagy az összesen? (Azért kérdezem mert próbálgattam a Line out-ot és a Combo jack-et és minőségre hatalmas különbséget tapasztalok)
Egyébként amit régen mondtam, hogy leállt a gép random meglett a probléma a GPU a ludas, egy bizonyos órajel fölött crashel mindig. Afetburnerben downclockoltam és most szépen megy. Persze garanciában cserélik, csak 1-2 hét az sok amíg megfordul. -
csendes tag
válasz matyee #41123 üzenetére
Hát sajnos elég gyengék a mai multi FPS-ek. Nem tudok olyat mondani aminek a netkódja és a motorja is hibátlan lenne. Egyébként az egész elég réteg igény az biztos, 240hz-es monitorból is volt nekem 3db és 10ms-es meg 4ms-es között ég és föld a különbség(teljes késés) érzésre aztán van akinek 60hz 60ms is elég WOW-ozni.
-
csendes tag
válasz matyee #41120 üzenetére
Az igaz, hogy a memória fontos PUBGben majdnem annyira mint ARMA-ban de nem a késleltetés hanem a freki. A minimum FPS számokban nagyon sokat dob rajta már egy 2666 vs 3200 is de még 4000 is egyenesen skálázódik benne. 60 vagy 90 min FPS élet és halál kérdése Leonesben.
-
RiZool
tag
Tudnátok tanácsot adni kábel vásárlás ügyben ?
Adott egy Asus Scar III noti, 240 Hz-es kijelzővel.
Adott egy asus rog strix xg248q 240Hz,G-sync-es monitor.Szeretném a kettőt összekötni.
Annyi a "gond", hogy a G-synchez DP port kell...viszont a notin csak HDMI és typeC van. (Type C USB3.1 (GEN2) support DP function)Ergo szükségem van egy DP port - TypeC kábelre.
Viszont ha már lúd legyen kövér alapon nem lenne rossz ha a kábel is tudná a 240Hz-et. (láttam van sok olcsóbb kábel ami csak 60Hz)Szóval kinéztem egy kábelt ami jó lehet: [link]
Jól gondolom, hogy egy ilyenre van szükségem ha G-syncet szeretnék 240Hzen ? (jó tudom, hogy a gép nem fogja kipörgetni de akkor is)
Kicsit borsos az ára egy kábelhez képest Ha esetleg van alternatív megoldás akkor szívesen venném Köszi!
-
Myair
tag
Számítana valamit, ha a gyári hynix memóriát le cserélném jobb időzítésűre? Egyáltalán számítana valamit sebességben? Rog strix g731 laposban
-
Darth_Revan
veterán
válasz blue_23 #41113 üzenetére
Ha nem lenne túl magas a VRR window a FreeSync-nek, akkor talan éppen elmenne ennyiért, de így... 60-144 Hz között üzemel a FreeSync, azaz az alacsony gépigényű játékokat jobbá teszi, de a komolyakkal nem kezd semmit, ugyanebből a G-Sync-es modell komolyabb gépigényű játékoknál is segít.
-
blue_23
senior tag
Szerintetek a Helios 500 megér ennyit?
[Helios 500]Miben különbözik 300-tól külsőleg, hűtésileg (zaj, hang, minőség)? Teljesítményre úgy láttam, hogy rtx 2060 és 1660ti között van a Vega56, de javítsatok ki ha tévedek!
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
MaxxDamage
félisten
válasz temp123456 #41110 üzenetére
Gratula hozzá és jó használatot!
-
apollo12
veterán
Heló lenne egy acer predator h300 i7 8750h es egy 1050ti, alap boost 1670mhz szokott boostolni de ma észre vettem hogy 1250mhz korul boostol csak terheléskor mi lehet vele ha nincs nagyon terhelve akkor 1670mhz megy. Tegnap le frissitettem leguljabb nvidia driverra de nem tom mi volt előtte
-
narutox
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
Lenovo Legion Y540 300nit 60hz vagy 144hzÁltalános felhasználásra kellene.Fontos hogy fussanak rajta a mostani játékok.
(2)A gépre szánt összeg forintban?
300e FTEzért az összegért milyen másik laptop jöhet szóba?
-
steelsec
aktív tag
Uj bench epenis meregetesre
[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
válasz Gaberiellb #41104 üzenetére
En inkabb ugy fogalmaznek h 130w-ra van lebutitva hogy 90 foknal megalljon...
-
Gaberiellb
senior tag
-
Gaberiellb
senior tag
válasz KillHates #41096 üzenetére
Szia! Igen én is erre jutottam, nem bántom ezt a konfigot, anyaghasználat sem az igazi, no meg a hűtés vicc kategória. Gtx 1080 miatt jött szóba, de amit olvastam notebookchecken róla, inkább nem bántom, majd egyszer egy clevo, inkább várok hátha lesz eladó a ph-n.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest