Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Bocs, gyerekek de ez nagyon tetszett:
Eredeti vagy másolat?

Úgyis pang most a topic 
-
KFORboy
senior tag
válasz
matyee
üzenetére
Nah az én sztorim meg az, van nekem egy barátom aki mindig valahogy sose ér rá, beszar a gép, a net, ázik a szomszédtól, stb... Aki megvetette ezt velem, hogy majd jól játszunk...
Aztán... Egyedül játszom... Mert a fentebbi okok...
Ugyan ez a barátom vetette meg velem a Diablo 3-at, kieggel, ugyan ezen koncepciós tervvel...
Amit... Hát... Egyedül játszom ugyan így

De ha a maximális agyfasz kell, akkor még leülök játszani Apexel, sőt, egy haverommal... Aki össze vissza káromkodik discordon, full béna... Aztán leolt engem hogy nem tudok lőni és csak szaros másodikok vagyunk

De néha szórakozni is szoktam... Nyugi... Pl éjszakákat töltök selejt gyártással a műhely asztalnál, több ezer értékben légetve mikrokontrollereket, IC-ket.

Amm tök normális vagyok...
Asszem...
-
KFORboy
senior tag
Csak én vagyok úgy vele hogy The Division c. játékot egyszerre gyűlölöm és szeretem játszani ?
Így megint sok órát beletéve a játékba meg laposba... Valahogy úgy... Megfáradtan érzem magam, de mondjuk nem úgy mint mondjuk edzés után, hanem így "Fakjúbazzeg most jó, minden cucc tuti... De tényleg ez kellett hozzá ?! Fuck!" -kategória...
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
blue_23
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mobilitással nincs problémám, hordozásnál nincs szükségem eGPU-ra, csak otthon.
Kicsit utána néztem, leginkább külső monitorral érdemes használni, mert belsővel nagyobb az FPS drop, így tényleg nem éri meg.
Erősebb laptoppal az a probléma, hogy vagy nem tudja lehűteni, vagy/és elképesztően hangos, ami zavaró, marad a 1660 vagy 2060 opciónak.
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen mert ez 65w-os k-s pedig 95w. Ha pontot nezem viszont semmi gond 1500ponttal csinal kevesebbet... xtu-val teszteltem ennyit hajtott rajta. Nekem eddig 4,5 volt a 8700k-nal ami jol ment, normalis hofokkal, kerdes 300mhz meger-e 80 fokot es hangosabb gepet...
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
blue_23
üzenetére
Hát te tudod, hogy mit akarsz vagy mit nem. Én biztos nem szórakoznék ilyennel. Nekem a "hetelés" miatt kellett laptop. A gépemen van thunderbolt támogatású type-C és otthon monitorral használom a gépet, de biztos nem bohóckodnék vele. 200k többletköltség és a mobilitásnak se tesz jót, plusz külső monitor nélkül nem használható. Inkább költenék többet laptopra minthogy külső vga-val szenvedjek.
FORRÁS: Laptop Dedicated GPUs vs External-GPU - 1050ti & 1060 vs External 1070
Erősebb laptop proci mellett lehet, hogy erősebb lett volna a külső vga, de szerintem ez csak pénz szórás. Notebookchecken a difi kb ugyan ekkora a laptop 1060 és laptop 1070 között. Szóval inkább erősebb laptop mint külső vga szerintem. -
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet ahol normális pasztával, szakértő módon pasztáznak újra?
Van egy ASUS ROG STRIX III G531GT-AL1112 laptopom(9300H és 1650 VGA), de sajnos teszt alatt egyből 93 fok a cpu és trottyol.
Köszi előre is. -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem nem annyira rossz ez, ráadásul bf alatt azért cpu és gpu is melegíti egymást. Ez auto fan vagy fn+1? Amúgy szerintem szedd és tgc-zd meg újra, ha nincs visszaragasztva nem tart semeddig, és tegyél ihs heatsink köze kyronautot ha akad otthon. Nekem clu-val mindig az volt a tapasztalatom - igaz ihs chip között még nem próbáltam, de heatsinkbe mindig gyorsan belediffundált és drasztikusan romlott a teljesítménye pár hét után.
ps: én a 870-ben 8086k-t használok kicsit jobbak a hőfokaim, de az egy nagyon jó chip. Sajnos a tm1 szeparált cpu heatsinkje (hasonlóan a km1-hez) nem túl combos, nekem vhogy mindig 4,5Ghz lett az optimális 70 fok köröli.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ó, ha sikerülne nekem ilyen hőfokokat csinálni a Predatoromon, mikor visszakapom, sok mindent megadnék érte.

Hány fokos környezetben csináltad ezt a tesztet? -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát.... Szerintem ez elég karcsú. 81 fokot UV-vel is el lehet érni érintetlen CPU-val is. Szerintem sem elég a CLU az IHS alatt...
-
Üdv!
használ valaki deliddelt 8700K procit Clevo gépben?Deliddeltem az enyémben levő 8700K-t. Sajnos elfelejtettem, hogy nincs itthon TGC , de szerencsére volt a fiókban egy pár éve ott álló CLU, így azt tudtam rákenni nagyon vékony rétegben.
Sajnos azonban 6700K és 7700K deliddeléshez képest (ott TGC-t használtam) legjobb esetben is max 10C javulást látni.
A hűtő és IHS közé MX4-et tettem. Jelenleg 4.6 Ghz-en uzemel 125 mV UV mellett.
30 perc Battlefield 1 után a hőmérséklet:
Fire Strike után:
Ez normális vagy újra kellene csinálni a delidet és lecserélni a CLU-t TGC-re ?
Vagy lehet túl vékony a réteg és nem elég jó a kontakt ?
-
KISDUCK
addikt
válasz
blue_23
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire figyeled a logoutot, de egy fórumtárs épp kísérletezik ilyennel: Bukta01 blog.
Nem olcsó a cucc: SAPPHIRE GearBox Thunderbolt 3 eGFX Solution 90k és no vga
Alza GearBox RX580 Thunderbolt 3 188k rx580
Gyártó oldala -
blue_23
senior tag
Van valakinek tapasztalata külső GPU-val? A dobozban lévő GPU cserélhető? Könnyen használható? Milyen teljesítménybeli különbség van egy ugyanolyan laptop GPU vagy PC GPU között? Magyarországon kapható? Bármelyik külső GPU használható bármilyen laptoppal, amelyiknél van Thunderbolt?
Működőképes elképzelés lehet, hogy veszek egy laptopot erős CPU és integrált GPU-val, 3 évente pedig csak külső GPU-t váltogatom? Árban mennyivel drágább?
-
válasz
KFORboy
üzenetére
Kié?

Itt volt már olyan hónap is, mikor 990+ kW volt a havi fogyasztás. Átlag ilyen 6-800+ kW a havink. 2 villany bojler, ipari gépek, sok hűtő, TV-k, meg minden szír sz*r...szóval nem is sok az a "havi" fogyasztás.Az évi az MWh, nem kWh

Program jó, mert óra is azt mutatja. -
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Havi volt az, de épp ezaz, hogy nem klappol...
Egy háztartás fél évi energiafogyasztása ez... Konkrétan áram szolgáltató vagy ha ennyit megtermelsz havonta napelemből
Nekem vellany bojlerrel, sok sok energiazabáló eszközzel, műhellyel havi 120-170kW a fogyasztásom :"DSzerintem az az évi elszámoló, vagy az eddig üzemben összesen megtermelt delej.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Napelemeshez nem írtál véletlen plusz egy nullát mindkét összeghez ?

-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Csupán érdekelt, hogy milyen lehet az a "csudamasina".

-
válasz
MR007RM
üzenetére
Az nem nekem való, de azert köszi!

Mindenképp kp.-t kapom vissza, mivel a gépem már Hollandiába van, bevizsgálták és lezárták az ügyet, nagykerek is letudták, már csak a kiskerre várok, hogy írjanak...adom a számlaszámot és rendezzék a casht.(#39570) Dhampir: Csak nem veszel egyet te is?

(#39573) Dhampir: Volt korábban AMD-m (2.6GHz-s Dual 2x6core) , GTX 480 SLi volt benne, 32GB RAM és FHD-n jól muzsikált! Aztán GTX 770 4GB és 980 Ti is volt benne

Jó kis gépek ezek, de egy baj van csak velük, hogy sokat esznek....még jó hogy van itthon napelem rendszer (havi 800-900+ kW amit termel) így még belefér a "keretbe"
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Lásd milyen vagyok, én ezt kívánom neked. Asus StudioBook W500....még a márka is stimmel
, ez tuti nem szarna be hiába Asus. Csak olyat ajánlok amit magamnak is gondolok. Egy lottó 5-ös esetén rögtön rendelnék, lehet kettőt egyszerre.
(Nehogy feladd, inkább kérd vissza a régi géped az is jobb a semminél.)
Ez még jobb.
Inkább gyűjtsd a pénzed. Ki tudja hogyan végződik a történet.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm!

-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nézz egy HP Elitedesk 800-at.
i5, 8 gb ram, 1050 ti.
Max. 100-ból van egy használható géped - nyilván nem Ultra beállításra -.
Tv / monitorod úgy is van, utána bármikor el tudod adni.
-
echterion
nagyúr
válasz
MR007RM
üzenetére
Lehet jobbra cserélni, ha nem lett volna garis a gépem, én is cseréltettem volna Attissal, de hát ha már van gari, akkor oda hadd menjen, mert nyom nélkül nem lehet cserélni. Annyit tanultam belőle azért, hogy majd szétkapom UV előtt és megnézem, milyenek vannak rajta, aztán kimatekozzuk, hogy mit is bír még el.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mi a HP Workstation pontos típusa?
-
-
MR007RM
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Jó, de ha muszáj akkor kell az UV. A túlzó melegedés az egész laptopot károsíthatja. Egyszerű, vagy bírja vagy nem amit beállítasz. Gyermeki tudatlansággal úgy gondolom ha mégis behalna akkor azt mint tudjuk lehet javítani, cserélni. Persze ha a FET purcan ki, mert van más egyéb is ott. A kérdés az hogy cserénél nem érné-e meg jobbakat odatenni az eredeti helyett, hogy azért valami UV-t lehessen használni, ha a gép tervezésénél fogva azt igényli. Na most gariban biztos nem fognak mást odatenni csak ami előzőleg is volt. Tudom már elmondtam egyszer.....ennek köszönhetően jócskán megnőtt a gépem teherbírósága és bár volt azóta a mesternél javításon az más hiba volt....cpu lefogató csavar felválás, aminél még lehet én is hibás voltam, mivel hozzápiszkálgattam.
És már megint elfelejtettem ez csak annak éri meg akinél már nincs garanciális javítási lehetőség.
Azt veszem hogy nincs így akkor ingyen viszont az a sok tökölés amíg a szervizből visszakapod...Max tudja miről beszélek.
A legutóbbi másfél hónapos szerviz esetem után inkább többet nem.(És még fizettem érte mert nem volt garis, nem jött tőle hamarabb) Jó hogy van hová vinnem, ha baj van. 
-
t.imi
addikt
válasz
MR007RM
üzenetére
Nem is várok ösztönzést. Ez user függő, nem állnak egyikünk háta mögött sem fegyverrel, hogy uv, uv!
De, jó lenne tudni mégis, hogy X típusú vrm, egyéb alkatrészek mennyire tolerálják a plusz terhelést.
Max 0.05, 0.1v stb a maximális tartósság érdekében.Ma még lesz az új paszta, meglátjuk mennyit segít. Gép alján található egy lefilcezett kb 12x6cm perforáció, azt szabaddá tettem. A venti és borda között van vagy 4-5 mm légrés, ami szintén nem tesz jót a megfelelő légáramnak szerintem. Írom ezt úgy, hogy nagyon nem értek hozzá, csupán a klímák, légtecnika működése és eközött vonok párhuzamot.
-
t.imi
addikt
Urak, szét kaptam a Lenovo 540-t Ezek a VRM-ek vannak benne ( ha azt fotóztam egyáltalán) mennyire bírhatják az uv-t?
[kép] -
HDAdriano
tag
válasz
steelsec
üzenetére
Engem is ez zavar, hogy tudom a CPU-t cserélni de hova, a 9900K-ra azt mondják melegedik még az octane-ben is, hogy sok értelme nincs belerakni, 8700K lenne a sweet spot de annyiért nekem sok, majd talán később de mire az eljön, hogy a 9400f-et kukázhatom lehet semmit nem fog érni/tudni az sem.
Sokkal jobban örülnék ha egy AMD féle hozzá állást kapnék, hogy még a következő gen belemegy
A teljesítménnyel kapcsolatban ugyanez a táp van 2080-ra is amit meg linkeltél egy 2070-el volt, nyilván ezek a gépek nem 100% Desktop cuccok vissza vannak fogva de még mindig nem Max-Q amik 20-30 wattal meg mitudomén mivel mennek el.
Nemtudom, hogy most az, hogy cseréljem a procit vagy akár a GPU-t megér +60-50K-t örökre nem akarok ezen a platformon maradni de mégis ha mondjuk tovább használnám mint a hardware bírja akkor meg szopó..
(Jelenleg egy i7-870 van egy RX 480 mellett... ezen a gépen megtanultam mi a CPU bottleneck..) -
Pocok256
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Átmennék a milyen notit vegyek topikba és ott kérdezném mert, erre neked ahogy írtad nem gamer gép kell. Bőve elég valami használt alap 200k s igás állat.
-
steelsec
aktív tag
válasz
HDAdriano
üzenetére
Szoval kicsit beleneztem mi is ez az Octane ha jol latom itt egy teszt hozza.
Csak velemeny nem jelent semmit de, asztali cpu, tok jo magasabb orajel ilyesmi jolhangzik, hogy cserelheto, DE Intel es a kovi gen nem fog mar belemenni, tehat csak a generacion belul tudsz feljebb lepni, esetleg ez masodkezbol olcsobban megoldhato 2-3 ev mulva mikor talan lesz ertelme feljebblepni 9.genrol akinek az van.
Masik eszrevetelem, kicsit felnek egy asztali procis gepet + 2060 (amihez azt latom 500w PSU az ajanlott) egy 330w rol terhelni, ahogy latom a teszten is 300 ig ment fel a hasznalat, szoval konnyen bele lehet futni abba, hogy nincs eleg.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. szükségem lenne egy notira alap felhasználás net film + leage of legends. csak ezzel az egy játékkal játszanék de nem tudom milyen videókártyás gépeket nézzek. 1050-en már nagyon szépen fut de az már gamer kategória annyit nem költenék rá. lol új módjával (tft) játszanék ami igazából még billentyűzetet sem nagyon igényel. ötlet?
-
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni még utoljára...

Az összeg 580K nagyjából amit én magam kinéztem segítségeitek alapján az a Vortex IX 15,6" és Octane VI 15,6". Garanciát maxosat tettem rá és a Pixel garanciát is, nem tudom ezzel mi a véleményetek tapasztalaitok, megéri-e.
(volt még egy modell amit néztem a Proteus VI csak ott nem tudok kérni német kiosztást, meg G-sync hiány)Vortex: 16Giga Ram, 2060/1660TI, 1TB 5400RPM HDD, Pixel gar, 2 év gar, nincs OS, -501K/481K
Octane: 9400f, 16Giga Ram, 2060, alap SSD, Pixel gar, 2 év gar, nincs OS, -530KA maradék pénz az Headsetre kell, SSD/HDD-re kell, meg egyéb dolgokra.
Az Octane az fejleszthető bőven csak lehet, hogy az életbe nem fogom fejleszteni hanem eladom és megyek vissza Desktop-ra (5 évre tervezem használni).. A Vortex azzal meglennék elégedve csak ott a CPU aggaszt, hogy kevés lesz pár év múlva.
Tudom a 2070-t javasoljátok mindenhol csak nekem az már kicsit drága Clevo-ba Vortex-be meg szükösen férne bele, véleményetek ezzel kapcsolatban? Sokat nem fogok tudni rajta játszani max napi 1-2 óra inkább hétvégente lesz rá időm csak itthon meg van egy PS4 Pro.Szerintetek melyiket válasszam?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azért szódával elmegy nem?
Bár a matrica az nagyon nem tetszik! Egyből TG-t raknék rá! Gari meg megy a lecsóba?
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egyetértek, hogy drága, de annál a gépnél azért lényegesen jobb.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen is meg nem is...
Ez egy fos és nagyon sok féleképpen értelmezhető és csalható standard, jobban mint az IP68.[link]
Tessék, telefon tokkal, de ugyan ez a sztiu ! -
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Volt a múltkor itt valakinek egy ryzenes zephyrusa, ami melegedett mint a dög és betrottyolt a használhatatlanságig: link
Mondjuk az övé valszeg hibás volt, de a notebookcheck tesztben is eléggé melegedett szintetikus terhelésnél, bár játék alatt tartja magát:
linkTUFokról még jót nem nagyon olvastam, a hűtés eléggé alul van méretezve bennük, de úgy látszik a zephyrust sem vitték túlzásba

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát... nem tudom... a 752-höz képet ez egy igazi tejfölösdoboz lesz. Akkor vegyél egy GL502-est 300 ezerért, i7-el és 1070-el.
De ez a legjobb az egész hirdetésben:
"Harctéren edzett MILITARY GRADE 810G tanusítvánnyal,"
ha ezt a dumát beadnám egy kölyökkutyának az megdöglene tőle! 
-
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Volt rola par teszt, sajnos az igeretes spec-ek ellenere nem egy fonyeremeny.
-
Erről mi a véleményetek? [link]
Teszt vajon már készült róla? Sajna nem nagyon találok sehol. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
-
blue_23
senior tag
MSI GT63 Titanról valakinek vélemény? [MSI TITAN]
Egész jó árban van.
-
matyee
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Csak egy kis kiegészítés a clevo p870 témához. A KM z270 lapra épül, a TM z370. Az intel gusztustalan üzleti politikája miatt találták ki a lga1151 v2-ös "foglalatot", de valójában a z170-es lapok is simán támogatják a 8/9-es intel generációt ha vki ír mikrokódot a bioshoz. A z270-en esetén semmilyen varázslás nem kell, felmegy rá minden variálás nélkül a TM1 bios és voilá. Persze van már több mod bios (dsanke legismertebb), de mindegyik TM1-ből származtatott.
Az RTX-hez bios módosítás szükséges, de jelenleg csak prema csinálja tudtommal, de Ő egyedit nem ad, így jelenleg nem feltétlen evidens. A heatsink modosítása is szükséges, de az nem annyira nagy átalakítás (Attis simán megcsinálja sztem), mert az RTX kártyák hasonló layout-tal rendelkeznek, két helyen kell vágni és egy helyen toldani. Már ebayen is árulnak átalakított heatsinke amúgy.
Összességében nagyon jó gépek, időtállóak, nagy tábora van, így idő kérdése és a bios része is megoldott lesz. Clevo nagy előnye (hasonlóan MSI-hez), h hatalmas communinty van, így sokáig életben tartják a gépeket, pl 870dm még simán támogatja 9900k-t is
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Szerintem meg csak a rendszer komolysága ez.

Eleve van utalványom, ami folyamatban van (gyártó és nagyker,importőr részéről) amit ha elfogadtam (márpedig el) akkor az nem vissza vonható és azért ment a laptop is ki a Hollandokhoz... amúgy maradt volna itt (kaptam volna vissza) és teljesen lejavított állapotban küldte ki a szakszerviz a Holland Asushoz, mert az gondolom kérte...(#39516) echterion: Lehet mindjárt felhívom az Asust meg az FD-t és rákérdek erre, de tuti csak a "rendszer" hülyesége az az "állapot"

-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na, vége a jó világnak és az álmodozásnak?

-
echterion
nagyúr
válasz
MR007RM
üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de sajnos Atti megmondta, nyom nélkül nem tudja ő sem kicserélni őket nyom nélkül, amivel buknám a garit. Szóval marad a lapcsere, 3 évig jó vagyok ezzel a géppel, én ezt nem nevezném...izé...hogy is írtad? Fájdalomnak? Megvan: elkeserítőnek. Sőt.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát én kb erre számítottam. Szinte biztos voltam készpénzt nem fogsz kapni.
(Lehet leállították a gyár termelését 1 napra 1db régebbi alaplap nyomására.
)
Nem akartak precedenst teremteni. És ezzel azt is elérték hogy többet soha ne add be javítani. Ez van. Meglátjuk.

-
MR007RM
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
(Jaj csak nehogy a terroristák kezére kerüljön.)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább tartok attól hogy olyan veszi meg aki tesz róla hogy ez is eltűnjön a süllyesztőben, mint történelem során fejlesztések, találmányok és nem ritkán emberek, mert sértette bizonyos körök érdekét.
Ha mégis lesz ilyenem be kell szereznem nagyobb laptoptáskát, és hozzá még hordozható mini külső kijelzőt aksival.

(#39503) echterion: A legjobb lenne a FET -ek cseréje mint nálam. De hát a mai világban rövid életű gépeket terveznek mert a gazdáik is rövid ideig akarják azt birtokolni és megy a piacra....Én hosszútávban fektetek be, mellesleg ha el akarnám adni is könnyebben menne, sőt így tudom nyugodtan strapálni, nyúzni élvezni hogy van. Gari meg az élet megkeserítője, inkább előzzük meg. Tudom érdekesen gondolkozok.

-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Olyan nekem is jött, de hát erről is lemaradok most. De az epenis-hez mindenképp kelleni fog minimum 2070-es vga, nem baj, ha játék közben malmozik a gpu.

Amúgy lehet, Matyee AW-ét veszem meg, ha még meglesz neki. Jó kis masina az. -
válasz
echterion
üzenetére
Jó kis régi WoW....hmmm

Ha jól emlékszem, még az indulásnál kezdtem (BS PvP , Ragnaros, Arathor, Xavius, stb...) és lvl70-80-ig voltam Server First Guild (ToP PVE Raid) klánba, 2009 elején esett ki az Ashes of Al'ar is (ha jól emlékszem), meg sok extra van az accon.... Fene tudja mikor is Gameltem utoljára
Ghost Recon Breackpoint Beta amire kaptam meghívást, de kimarad...mert sehol sem tartok gép ügyileg. GTA6 amit (esetleg) várok...meg van pár régebbi Game, így ezt nézve a ToP gép nekem sem kell (7-800k Ft-ért...) elég lehet ilyen 1070/2070 szint is. 120/144Hz G-Sync amit tudjon és a meglévő cuccaim tudjam bele pakolni.

Lehet FX505 is a választott (Ryzen R7 3750H + 1660 Ti) vagy egy használt garis újszerű gépezet...

-
baritz1995
tag
Sziasztok
egy notebook 1060 3gb max q vga-s gép elég lehet R6 Siege-hez 1080p-ben high settinghez?
tudom,hogy sok videó van fent,de elég homályos ez a sima és max q közti teljesítmény különbség
gondoltam itt pontosabb infókat kaphatok (i5 7300hq és 16gb ram társaságában van a vga)
A válaszokért előre is köszönet -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Y540 újra pasztázás, esetleges UV-val kapcsolatban lenne kérdésem.
Itthon vásárolnék hozzá anyagot, tuning nem lenne, inkább a minél halkabb üzemre mennék rá.
Cpu, VGA alá [ez megfelelő?] VRM fölött gondolom xx lap van, abból melyik márkát érdemes preferálni, illetve ha pl 0.5mm vastag, de nem fekszik fel rendesen, lehet duplázni, triplázni a lapok számát? Nem romlik a hővezető képessége?
I5-9300h, a VRM-ek típusától is függ amennyire nem értek hozzá, mennyi a max UV, ami biztonságosan, hosszú távon is üzemképes marad? Vagy először hűtés le, fotó, és abból már jobban lehet kalkulálni?
Elég a core voltage offset-et csökkenteni, a turbó boost short track (at boot 78w - javasolt 80w), turbo boost power max (at boot 20w - javasolt 60w) jelenlegihez nem kell nyúlni?
Utolsó Intel cuccom p3 900 cel volt, kb ennyire vagyok képben
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Úgyis csak a WoW ment mostanában, az meg elketyeg a céges gépemen is, úgyhogy nem annyira sürgető a dolog. Egyedül azt sajnálom, hogy az AC Odyssey ingyenes végigjátszása így kimarad.
Mellesleg néztem, egyenesen Prágába ment a gép, kíváncsi vagyok azért, hogy ez mennire lesz gyors. Futárt azonnal küldtek.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem a lapcsere lenne a legjobb. Jó kis gép, majd több ésszel futok neki akkor, a tdp-t is lehúzom, meg egytizedes uv-vel is meg fogok elégedni.
Remélem.
Ha meg nem, még csak 2,5 hónap telt el a gariidőből.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszi, átolvasom.
Attis:

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ez tuti nem szarna be hiába Asus. Csak olyat ajánlok amit magamnak is gondolok. Egy lottó 5-ös esetén rögtön rendelnék, lehet kettőt egyszerre.
(Nehogy feladd, inkább kérd vissza a régi géped az is jobb a semminél.)