- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
hi. jó kis gépek ezek, én is ilyet akarok majd venni mostanában..
játékoktól is függ, h mit tolsz + a jövőre nézve sajnos/nem sajnos valszeg felfele változnak majd a vram igények. itt a CRONOS-nál már FHD-ben is bekér 12gb vramot natívban.
DLSS upscalelel lemegy 8-9-re, de ha már egy FG-t ráraksz egyből vissza ugrik 12-re újra.
mert mondjuk jó dolog a +fps az FG 2x, max 3x-el, de be is kéri a +vramot rendesen és még mindig csak FHD-ről beszélünk. de szerencsére ez 2K-ban is marad 12-őn az upscalekkel. egyébként kifejezetten IPS-el kérted/akartad a gépet? üdv. -
echterion
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Ahogy előttem is írták, én inkább a ram mennyiség miatt jobb a Ti verzió, ugyanis AC Shadows-nál már 4060-nál is sikerült kifutnom belőle fullHD felbontáson.
Még gondolkodom, mi legyen, eladtam a gépem, szóval valamit vennem kell még karácsony előtt, még az is lehet, hogy ennél a LOQ-nál fogok kikötni, mert magának a gépnek a minőségével amúgy teljesen elégedett voltam (meg is lepődtem ezen, de hibátlan volt a cucc). -
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem is i9-275HX proci van az 5090 (175W) mellett és elképesztő a cucc, igen.

Az a legjobb, hogy a Profile bármire is van állítva, azt mindig ahhoz képest maxon hajtja és a hőfokok pírosba nem mennek át és ez nagyon jól optimalizált!
Ha csak a proci 75 vagy 85W eszik max., akkor is ugyanaz a max. hőfok mint mikor 200W+ fogyaszt...és a GPU ettől teljesen független! (és nincs trotty)Nálam a CPU 225W+ max. a GPU is bőven 200W+ (max. Profile beállításon) és nagyon tetszik!

Még a max. értékeket kell finomhangolni, mert PL 1-3 a 210W és PL4 420W max. szerintem kicsit sok lenne.
A vizes rendszer sem rossz, mert teljesen hangtalan marad a gép.
A Clevo X170-m meg azóta el lett téve a dobozába mióta ez az új megvan.
Majd szerelgetni támad kedvem, előveszem azt.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Szia! Csak egy észrevétel a részemről.
Számottevő különbség nem a sebességben van, hanem az egyik 8 a másik 12GB grafikus memóriát kapott. Ez lehet valakinek fontos tényező beállítások terén. Ha van erő a laptopban akkor bizonyos esetekben belefuthat az ember abba, hogy elfogyott vagy közben fogy el játék alatt egy bizonyos ponton és az elég bosszantó tud lenni akkor, ha amúgy sebességben meg simán vinne mindent. Mikor kifut az ember belőle akkor jöhet szaggatás, belassulás stb....persze ez beállítás kérdése is, lehet okosan csinálni. Ilyenkor vissza veszünk valamiből, és máris meg van oldva, akár úgy hogy nem is észrevehető a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Formula-1
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Számottevő különbség nem a sebességben van, hanem az egyik 8 a másik 12GB grafikus memóriát kapott. Ez lehet valakinek fontos tényező beállítások terén. Ha van erő a laptopban akkor bizonyos esetekben belefuthat az ember abba, hogy elfogyott vagy közben fogy el játék alatt egy bizonyos ponton és az elég bosszantó tud lenni akkor, ha amúgy sebességben meg simán vinne mindent. Mikor kifut az ember belőle akkor jöhet szaggatás, belassulás stb....persze ez beállítás kérdése is, lehet okosan csinálni. Ilyenkor vissza veszünk valamiből, és máris meg van oldva, akár úgy hogy nem is észrevehető a különbség.
Muerte