Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
SunBreeze #2159 üzenetére
szintén asus noti - sajátom pöcre indult, ismerősnél meg majd 1 órát szarakodtam, kétszer reset-eltem a notit vagy 5-ször indítottam újra, hol nem volt myplace sem, hol volt, de vagy nem tudtam rá csatlakozni, vagy nem volt rajt net
egy reset + áramtalanítás a ruteren, vele szinkronban a notin is, majd mérgemben elszívtam egy cigit, addig elgyökölt a router valamin, mert ezután egyből tudtam csatlakozni, és elindult a fon.com, végigvágtáztam az aktiváción (előfordult, hogy korábban is be tudtam lépni a fon.com-ra, de az adatok elfogadtatása közben mindig megszünt a net) és azóta is működik
ha áramtalanítom, akkor a sajátom is néha elszórakozik, és 515 perc közötti intervallum kell neki, hogy a myplace megjelenjen az asus notin.
Ezért is állítottam vissza a DI-624-et a saját hálozatomnak, a fon pedig csak osztja a netet a nagyvilágnak, nem is használom a myplace-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest