Hirdetés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
huhh, ez de kellett... akkut mennyire meríti?
További hasznos extrák: uv kézfertőtlenítő, esetleg egy kéz szárító is, meg egy kis tusoló.
Lehetne hasznosabbra fordítani a fejledztési időt, ez meg lehetne egy ilyen felpattintható műb... másodkamera, ha valaki arra izgul. -
-
Yodafon
őstag
na ez beteg
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó, van benne fantázia. kérdés mennyire tartós megoldás. A lukas kijelzőt én sem értem.
-
fatty
aktív tag
Nekem is Disney/Pixar ugrott be a videóról (meg Alien amikor kijön a hasadból). Mondjuk ez a bütyök számítógépes animáción is 2x vastagabb mint a telefon, kameraszigettel együtt.
Bemutatóig van mint faragni rajta. -
TomMusic
őstag
Miért alkalmatlan telefonálni?
Mert amikor hívnak, akkor egyet kicseng (vagy semennyit) és lerakja magától. De ezt random módon.
Próbáltam SIM cserét, factory reset.. mindent. Zéró eredmény.Akkor mire is használod igazából?
Na jó, végülis a mobilnetet csak néhány naponta dobja el, olyankor repülő mód on-off és újra van van net.
Szóval a hagyományos telefonáláson kívül bármi másra jó, leszámítva ezt a kis fenti kellemetlenséget.
-
Most elképzeltem egy meetinget, ahol a főnök beszél, és a 10 munkatárs zsebében egyszerre szólal meg a wow, good, yes.

Lehet placebo, de mintha gyorsabb lenne az oldal.
-
TomMusic
őstag
Oké, engem megvettek ezzel kilóra.
Mint ahogy a Nothing Phone a hátulján villogó LED-ekkel. Igaz, használnom kell másik telefont is mellette, mert telefonálásra alkalmatlan, és a mobilnetet is eldobja random.
-
joelke HU
őstag
Csak nekem fura, hogy egy ilyen kamera mellett miért lyukas a kijelző? Ha a hátlapi előre tud jönni akkor felesleges a kijelzőben is egy.
-
cami][us
senior tag
Mini glados
-
FattyDove
őstag
Végre valami értelmes ötlet is
-
csibe1
addikt
Jajj, de cuki, hogy figyel rám. Ja, lehet, hogy nem is.
Akkor mi van ha nem tud kijönni a kamera, mert megadta magát a mechanika?
Bukta, és lefagy az egész telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest