- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Muszaj lesz dontenem pont azert, mert az antenna korsugarzo en pedig a 16dikon vagyok, tehat ha csak vizszintesen sugarozna az antenna, akkor keves ember lenne, aki tudna fogni, de a helikoptereken lenne WLAN.
shev7 is irta korabban [#834] , hogy:
''...fuggoleges iranyban csak egy adott szogon belul sugaroz. Tehat az antenna folott egy adott tavolsagban mar nincs jel, mikozben ugyanekkora tavolsagban tole vizszintesen meg eleg jo lehet a vetel...''
Meg nem probaltam, csak a logika ezt diktalja, de ugyis varialgatni fogok es letesztelem, hogy lent hogy a legjobb a vetel.
De ha arra gondolsz, hogy masoknak esetleg lesz vetel, nekem meg nem, akkor az nem gond, mert van egy WiFi router-em es itthoni vezeteknelkuli netre azt fogom hasznalni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest