Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Igazából a rendszert nem szeretném raid módba tenni, idegenkedek tőle, illetve egy másik topikban is szívtak vele, a mostani WD Raptorom meg 36,7 gigás, mondjuk ki is nőttem C nek...
Én ilyen régi módi vagyok 1 TB WD Black az adatoknak, Raptor, vagy most majd SSD C nek semmi raid meg semmi partíció

No meg a régi 200 asra töltök/tömörítek, ne a black kopjon
Játékokból, meg ha fel is teszek valami nagyot, akkor el fér mert egyszerre max 2-3 van fent.
És tényleg csak hobbi szinten tolok mostanában mindent, szóval nem hiszem, hogy be kockáztatnék egy ilyen modot, de biztos nem lenne lassú

De 2x annyi alkatrész, nagyobb kockázat....
És tényleg a megbízhatóság is nagyon fontos.
Köszönöm a tippet!

Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Revolut
- iPad topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Formula-1
- BMW topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest