Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Igazából a rendszert nem szeretném raid módba tenni, idegenkedek tőle, illetve egy másik topikban is szívtak vele, a mostani WD Raptorom meg 36,7 gigás, mondjuk ki is nőttem C nek...
Én ilyen régi módi vagyok 1 TB WD Black az adatoknak, Raptor, vagy most majd SSD C nek semmi raid meg semmi partíció

No meg a régi 200 asra töltök/tömörítek, ne a black kopjon
Játékokból, meg ha fel is teszek valami nagyot, akkor el fér mert egyszerre max 2-3 van fent.
És tényleg csak hobbi szinten tolok mostanában mindent, szóval nem hiszem, hogy be kockáztatnék egy ilyen modot, de biztos nem lenne lassú

De 2x annyi alkatrész, nagyobb kockázat....
És tényleg a megbízhatóság is nagyon fontos.
Köszönöm a tippet!

Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest