Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Az igazat megvallva gondolkozom egy ugyanilyen Apacer 32GB-os SSD vásárlásán. A win-t és a programokat raknám rá, és a cél az lenne, hogy érezhetően gyorsabban működjön a rendszer, pont, amit te is tapasztaltál.
A huszonegynéhány ezer forintos kategória fölé árban semmiképp nem akarok menni. Ennyiért egyik oldalról ott van az, hogy számodra érezhetően gyorsabb lett a rendszer mint egy hagyományos 7200-as HDD-vel, a másik oldalon pedig ott van az, hogy:
- "nem szabad sokat várni ettől az SSD-től"
- talán JMicron vezérlős, ami valamiért hátrány
- nem tudom miképp kellene megformázni (blokkméret mekkora legyen?)
- XP és később Win7 simán rátelepül-e, vagy valamit varázsolni kell (mit?)
- pár hét használat után nem lassul-e be
- nem kezd-e akadozni pl. mp3 lejátszás közben (olvastam itt ilyen tapasztalatokról)
- miképp rakhatnám be az asztali gépembe, ahol ugye nincs 2,5"-os foglalat...Szóval sok a lehetséges buktató. Az élettartama engem nem érdekel: gondolom használnám vagy 3-4 évet, évi 1 rendszerújratelepítéssel, ennyit meg tuti bírna (nem erre torrenteznék). Nekem az számít, hogy simán menjen rá a windows ha berakom a gépbe, és később se váljak tőle idegbeteggé, mert akadozik kezd, vagy akármi.

Aktív témák
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest