Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Az igazat megvallva gondolkozom egy ugyanilyen Apacer 32GB-os SSD vásárlásán. A win-t és a programokat raknám rá, és a cél az lenne, hogy érezhetően gyorsabban működjön a rendszer, pont, amit te is tapasztaltál.
A huszonegynéhány ezer forintos kategória fölé árban semmiképp nem akarok menni. Ennyiért egyik oldalról ott van az, hogy számodra érezhetően gyorsabb lett a rendszer mint egy hagyományos 7200-as HDD-vel, a másik oldalon pedig ott van az, hogy:
- "nem szabad sokat várni ettől az SSD-től"
- talán JMicron vezérlős, ami valamiért hátrány
- nem tudom miképp kellene megformázni (blokkméret mekkora legyen?)
- XP és később Win7 simán rátelepül-e, vagy valamit varázsolni kell (mit?)
- pár hét használat után nem lassul-e be
- nem kezd-e akadozni pl. mp3 lejátszás közben (olvastam itt ilyen tapasztalatokról)
- miképp rakhatnám be az asztali gépembe, ahol ugye nincs 2,5"-os foglalat...Szóval sok a lehetséges buktató. Az élettartama engem nem érdekel: gondolom használnám vagy 3-4 évet, évi 1 rendszerújratelepítéssel, ennyit meg tuti bírna (nem erre torrenteznék). Nekem az számít, hogy simán menjen rá a windows ha berakom a gépbe, és később se váljak tőle idegbeteggé, mert akadozik kezd, vagy akármi.

Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- 512 Gb samsung NVME Gen4 SSD 100%Jegelve kistvan26 nak
- Western Digital Black 500GB M2 NVMe PCIe SSD / BESZÁMÍTÁS OK!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs