Hirdetés
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Nem értem, miért nem telepűl a vista 16k-s clusterral, nekem símán felment. Én xp-vel formáztam, sajátgép , kezelés, lemezkezelés fül alatt. Ha van egy particionáló programod, akkor inkább avval formázd az ssd-t,mint vistával. Overlocker tippje volt ( bár nekem nem volt szükségem rá) hogy ne dinamikus , hanem alapvető legyen a tipusa a partíciónak.
Még talán annyi, hogy nekem SP1-es vista telepítőm volt. RAID-0 ban nem szabadna rosszabbnak lennie a teszteredményeknek.Javaslom a Disskeeper Home programot( ssd partíciónál kipipálva az ssd enabled-et!) Nagyon renbe teszi a merevlemezt ! Teszteld le elötte és utána ATTO-val..
Én pl. nem készítettem külön Volume-t, hanem 3felé partícionáltam a 128 GB-os ssd RAID 0 tömböt...így most két xp és egy vista fut rajtuk problémamentesen. Igaz, így mindegyiknek 4k sripe az alapja, viszont kedvedre formázhatod, ghostolhatod őket. Ghostolásra a Norton Ghost 12 nekem bevált win alól és bootlemezként is.
Besszaggatás (laggolás) többünknek is csak akkor volt miután kiépítették a rendszerkörnyezetet, és kezdett több adat felíródni a lemezre, illetve főleg párhuzamos írás-olvasás esetén, de síma olvasásnál is előfordult 4k -s clusternél..
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest