Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz TomiLi #1473 üzenetére

    Nem értem, miért nem telepűl a vista 16k-s clusterral, nekem símán felment. Én xp-vel formáztam, sajátgép , kezelés, lemezkezelés fül alatt. Ha van egy particionáló programod, akkor inkább avval formázd az ssd-t,mint vistával. Overlocker tippje volt ( bár nekem nem volt szükségem rá) hogy ne dinamikus , hanem alapvető legyen a tipusa a partíciónak.
    Még talán annyi, hogy nekem SP1-es vista telepítőm volt. RAID-0 ban nem szabadna rosszabbnak lennie a teszteredményeknek.Javaslom a Disskeeper Home programot( ssd partíciónál kipipálva az ssd enabled-et!) Nagyon renbe teszi a merevlemezt ! Teszteld le elötte és utána ATTO-val..
    Én pl. nem készítettem külön Volume-t, hanem 3felé partícionáltam a 128 GB-os ssd RAID 0 tömböt...így most két xp és egy vista fut rajtuk problémamentesen. Igaz, így mindegyiknek 4k sripe az alapja, viszont kedvedre formázhatod, ghostolhatod őket. Ghostolásra a Norton Ghost 12 nekem bevált win alól és bootlemezként is.
    Besszaggatás (laggolás) többünknek is csak akkor volt miután kiépítették a rendszerkörnyezetet, és kezdett több adat felíródni a lemezre, illetve főleg párhuzamos írás-olvasás esetén, de síma olvasásnál is előfordult 4k -s clusternél..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák