- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Nyomtató topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kurva jó ...
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.
Mert ha a netem elmegy és kidob az az én saram. De ez?
Miután 6 draftból 5ben eljutottam legalább a döntőig meg párat nyertem is (ezen kivül)
azt kell mondjam, hogy megéri draftozgatni ha eltudsz menni a döntőig. Ott már egész jó packokat lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.